ma tellisin trummid cdmarket.eu -st ära, 20 päeva on kohe möödas, mitte midagi pole neilt kuulda, varsti saadan kirja ka.
Napilt just pidin tellima sealt trummid... igatahes anna märku kui trummid käes või mingit infot saad.
Juhul kui keegi tahab oma trumme müüa siis ostan hea hinnaga ära.
Vastab see tõele, et World Tour instrumendid ei ühildu varsti ilmuva GH5 mänguga ?
Nii moodi vastas mulle Andrico kui küsisin kas neilt trumme tellida ei saa, nemad väitsid, et neid instrumente enam ei toodeta kuna kohe ilmub GH5.
Kuidas sa sellest välja lugesid, et need ei ühildu? Lihtsalt ei toodeta vanu trumme enam.
Hetkel ei ole World Tour juhtmeta trumme meile tulemas ja meie kaudu ei ole võimalik neid tellida.
Meie tellimus on olnud ootel juba mitu kuud, sest Guitar Hero: World Tour tooteid ei toodeta enam. Põhjuseks see, et aasta lõpupoole on tulemas juba Guitar Hero 5, mis ei ühildu enam World Tour instrumentidega
E: henzx, kiiresti nad su meilile vastasid? Ei jõua lihtsalt oodata
Kui esimest korda meili kirjutasin, siis ei vastanudki, teist korda saatsin juba natuke kurjema meili, siis vastasid.
Saatsin ka siis natuke kurjema meili, kohe järgmine päev vastasid Öeldi, et selle nädala lõpus peaks see nende Eesti väljastusosakonda jõudma ja paar päeva pärast seda minuni jõudma. Hea seegi, kartsin, et üldse ei tule
Kuidas sa sellest välja lugesid, et need ei ühildu? Lihtsalt ei toodeta vanu trumme enam.
Hetkel ei ole World Tour juhtmeta trumme meile tulemas ja meie kaudu ei ole võimalik neid tellida.
Meie tellimus on olnud ootel juba mitu kuud, sest Guitar Hero: World Tour tooteid ei toodeta enam. Põhjuseks see, et aasta lõpupoole on tulemas juba Guitar Hero 5, mis ei ühildu enam World Tour instrumentidega
Wikipeedia kirjutab nii:
tsitaat:
The game is available as a standalone title, allowing players to use existing compatible instrument controllers, and as a bundle that provides these controllers.
Homme saab cdmarketist tellimisest kuuaega, mõned päevad tagasi saatsin emaili, järjekordselt pole vastatud. Täna viskas üle ja helistasin lõpuks, öeldi et Inglismaalt on teel Eestisse GH:WT koos kidraga. Ju nad selle ka kokku valetasid, ega ei imestaks.
Homme saab cdmarketist tellimisest kuuaega, mõned päevad tagasi saatsin emaili, järjekordselt pole vastatud. Täna viskas üle ja helistasin lõpuks, öeldi et Inglismaalt on teel Eestisse GH:WT koos kidraga. Ju nad selle ka kokku valetasid, ega ei imestaks.
miks sa ise inglismaalt ei telli? oma guitar hero 4 guitar bundle tellisin ise, ka GH5 bundle juba pre-orderis
cdmarketis avastasin, et guitar bundle maksab ainult 1046.- vms. Mujalt oleks kallim olnud tellida, aga ma pole arvestanud sellise ooteajaga, tavaliselt on ikka asjad kiiremini tulnud.
Sain oma trummid kätte, olen väga õnnelik, kõigest paar päeva läks oodatust üle. Aga kas teil on ka trummid niisugused, et kui natukene lükkad seda trummi, siis ta hakkab kohe hirmsalt kõikuma, mitte ei seisa paigal? Mul vähemalt on nii ning trummid teevad oodatust suuremat lärmi ka, muidu olen väga rahu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.