praegune kellaaeg 19.06.2025 13:39:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fenton
HV vaatleja
|
28.08.2009 14:51:45
Samsung, NEC, ViewSonic, Acer, Fujitsu, Eizo, Iiyama, Neovo - subjektiivsed arvamused, keda eelistada? |
|
|
Kes on parim monitoride tootja? Vabandan, kui selle ebapädeva küsimusega võibolla foorumit risustan. Olen kursis, et paneele toodab tegelikult paar ettevõtet kõigi kaubamärkide omanike jaoks. On ka selge, et arvamused "hea" ja "halb" on niikuinii subjektiivsed ja kvaliteet kõigub igal tootjal sõltuvalt mudelist, partiist ja juhusest. Plaanin uue molu osta ning minu väljavalitud monitori tüüpi pakuvad Eestis hetkel pealkirjas toodud müüjad. Neist neli esimest on mulle varasemast ajast tuttavad, aga kolm viimast - Eizo, Iiyama, Neovo - on täiesti uued nimed. Molu parameetreid oskan ise valida, aga teiste kogemusi tahaks ka kuulda. Keda või mida siinsed kirjutajad soovitavad ja keda ei soovita? Miks?
JL. tänaseks päevaks juba amatöör arvutite alal
-----------------------------------
www.finantsplaan.ee
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
fenton
HV vaatleja
|
10.09.2009 00:27:58
|
|
|
Tõepoolest, leidsin selle teemaarenduse juba ise. Vabandan foorumi risustamise pärast. Ma ei külasta seda väga tihti ning kiirustades jääb midagi tähele panemata. Hea meelega paluks mõnel model selle teemapüstituse üldse kustutada.
Valisin vanakooli 4:3 suhtega molu, sest tegelen tabelarvutusega ja eelistan suuremat pilti. Mulle tutvustati arvutust, mille kohaselt võrreldes 19" moluga näitab "sama suurt" pilti laiekraanidest alles 22". Viimane on minu lauale aga liiga suur. Laiekraaniga saab "pinda juurde" küll külgedelt, kuid "suurem kujutis" on mulle olulisem. Üldse imestan, kuidas laiekraanid ruulivad, samas kontorites ju filme ei vaadata...?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
10.09.2009 00:33:58
|
|
|
tsitaat: |
imestan, kuidas laiekraanid ruulivad, samas kontorites ju filme ei vaadata...?
|
...küll aga tegeletakse kontoris nt exceliga
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|