TDU 505 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
võibolla saab sinna oma suva järgi midagi kirjutada. osades mängudes on see võimalus olnud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
"...60 percent more upgrades..." _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
damn, see kõrgemasse autoklassi saamise värk on küll kift, et ise pakub upgrade kiti välja mingi raha eest. F2-s oli alguses põnev, aga mingiaeg viskas juba üle nende juppide külgepookimine.
mulle meeldib see, et terve karääri sõidud on korraga ruudustikus ees. see annab palju parema ülevaate ja ei pea edasi-tagasi menüüdes ringi käima. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
FM kahes hakkas pikapeale häirima see,et kui mul oli käes auto millega ma sain eventit sõita,ja garaazis veel selliseid autosid millega ma saan seda eventit sõita,siis pidin ma garaazi tagasi minema,auto valima,ja jälle selle eventi juurde tulema Huvitav kas siin see viga parandatud?
Kui keegi nüüd PreOrderit tegema hakkab Game.Co.Uk lehelt, siis kasutage offer code'i lastminute09
Säästate kuivalt viis naela.
Peaks mõlema versiooniga töötama. Vähemalt CEga töötab.
Edit: Vabandust. See töötab vaid siis, kui korvis on üle £50 eest asju. Seega (visake midagi odavat juurde, või) tellige koos Brütal Legendiga.
Visuaalselt näeb mäng sama nõrk välja nagu Forza Motorsport 2.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.