but they themselves didn't get a chance to drive it
Kuidas nad siis füüsika said paika? Pakkusid umbes????
Või osales füüsika tegelemisel ka mõni võidusõitja vms, kes selle autoga päriselt sõitnud??
Eks ikka hulk telemeetriat on abiks.
Jah, eks neid andmeid ikka saadakse. Lihtsalt pani mõtlema see, et seal videos tüüp paistis Veyroniga suht vabalt driftivat. Ja kuidas nad selliste kallite-rariteetsete masinate tuunimist teevad- nt Veyroni puhul küll kohe "lambist" ei meenu mõni tuunija, vb mansory vms on blingi lisanud, aga muidu...Noh mingid erimudelid on tehtud vist ka in-da-haus (pur sang oli vist üks)...
Samas kes on 99% mängijatest ütlema, et nt Veyroni juhitavust on vääralt kujutatud kui nad pole ise autot elus näinudki, rääkimata sees istumisest või sõitmisest...
Aga jah, see et Veyron mängus on, on ikka bro
BTW, on seal veel selliseid 800+ hp autosid? 9ff? ultimate aero? koenigggggggseggggggggsegg? Või ka nt arieli või radicali toodangust midagi? _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
There are 3 engine types available, a base version with about 650 bhp (485 kW; 659 PS), a sport version with around 700 bhp (522 kW; 710 PS), and a race version with around 800 bhp (597 kW; 811 PS). Top speed is 362 km/h (225 mph) with 0-100 km/h (62 mph) reached in 3.2 seconds and 0-200 km/h (120 mph) in 8.8 seconds.
mikk36, ma eeldasin, et autotootja enda 3D mudelid on ikka tunduvalt täpsemad kui Turn10 omad. polügone saab ju vajadusel alati maha hööveldada või vähema arvuga renderdada.
There are 3 engine types available, a base version with about 650 bhp (485 kW; 659 PS), a sport version with around 700 bhp (522 kW; 710 PS), and a race version with around 800 bhp (597 kW; 811 PS). Top speed is 362 km/h (225 mph) with 0-100 km/h (62 mph) reached in 3.2 seconds and 0-200 km/h (120 mph) in 8.8 seconds.
mikk36, ma eeldasin, et autotootja enda 3D mudelid on ikka tunduvalt täpsemad kui Turn10 omad. polügone saab ju vajadusel alati maha hööveldada või vähema arvuga renderdada.
Maha hööveldamise tulemusena ei jää mudel sama kena kui kohe õige täpsusega ehitamine.
Mis eriversioone sellest mängust tuleb ja kust neid saaks?
Wikist lugesin LE kohta, aga Game.co.uk lehel on T&C juures kirjas: UK only
Saab mõne SE/LE/CE vms ka eestisse tellida? _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Saadavad nad shoto.net-ist forza3 limited editioni?
Ja palju saatmine eestisse maksab?
tsitaat:
How much will my delivery cost?
ShopTo.Net offers free shipping and delivery on all products to uk customers! International delivery is between £3.50 and £4.50 due the flucuation of currency but most often will be around £4.11. This does not apply to any purchase of hardware which is calculated on weight.
edit: www.gamehubs.com on ka (uued mängud 35€ / ~550.- EEK). olen sealt ostnud, kuid nii kiirelt kätte ei saa kui UK poodidest, kuna nad asuvad Aasias minu teada. ja Forza 3 ei paista neil veel listis olema ka.
viimati muutis SKG 05.09.2009 14:41:24, muudetud 1 kord
demo ei ole kindlasti mõtet ennem oktoobrit/sept. lõppu oodata, kuna eelmine nädal läks alles certifikatsiooni (jah see tähendab et mäng on sisuliselt valmis). testid kestavad eeldatavasti kuni kuu aega ja ennem kui mäng ei ole Gold staatuses ei lubata/ole mõttekas seda teha.
damn, see kõrgemasse autoklassi saamise värk on küll kift, et ise pakub upgrade kiti välja mingi raha eest. F2-s oli alguses põnev, aga mingiaeg viskas juba üle nende juppide külgepookimine.
FM kahes hakkas pikapeale häirima see,et kui mul oli käes auto millega ma sain eventit sõita,ja garaazis veel selliseid autosid millega ma saan seda eventit sõita,siis pidin ma garaazi tagasi minema,auto valima,ja jälle selle eventi juurde tulema Huvitav kas siin see viga parandatud?
Kui keegi nüüd PreOrderit tegema hakkab Game.Co.Uk lehelt, siis kasutage offer code'i lastminute09
Säästate kuivalt viis naela.
Peaks mõlema versiooniga töötama. Vähemalt CEga töötab.
Edit: Vabandust. See töötab vaid siis, kui korvis on üle £50 eest asju. Seega (visake midagi odavat juurde, või) tellige koos Brütal Legendiga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.