Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kraka
HV vaatleja
|
06.09.2009 15:42:49
|
|
|
Roger10 kirjutas: |
no näiteks mina ei tea millal see Eesti lukus oli. Ostsin suht ammu Steami kaudu CE ja regasin NCSofti lehel ära konto ja sain kohe eu variandi sinna. Pole senini probleeme olnud. |
On neid juhuseid olnud, et lajatab ette teksti "Game is not available in your country" ka väljaspool Eestit. Ja mina sain selle teate ka veel 4.septembril.
Nüüd siis alles, pika otsimise peale leidsin ka tegeliku põhjuse. DeathClaw seletas asja ära, nii nagu ta oligi. Tänud !
Allpool tsitaat NcSofti enda andmebaasist...
"GameGuard servers are being updated. U may see diff GG errors or "Game is not available in your country" while the servers are down.
Once the update to the GameGuard server is complete the error should go away if you have the full Open Beta 1.5.0.3 update installed.
Where do you get 1.5.0.3? This will be available via the launcher very shortly."
|
|
tagasi üles |
|
 |
Karutädi
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 17:05:43
|
|
|
polegi vaja seda infot kuskilt võtta, kui on järgi proovitud ja töötab ju. sain ilma probleemideta, nagu ka kõik teised.
jätke see teema nüüd.
AION EU OB TÖÖTAB EESTIS ILMA PROBLEEMIDETA JA ARVATAVASTI KA RETAIL..
kui ob töötab miks peaks nad viimasel hetkel retaili piirama? arvan et neid eriti ei koti.
tekitate probleeme ei millestki. kui pole öeldud et piiratakse, siis miks seda üldse arvata.
samahästi võiks inglased arvata, et nad ei saa mängida, kuna kuskil pole öeldud, et nad ei saa?!? ;D teie loogika.
loodan et nüüd kõik näevad seda
viimati muutis argottt 06.09.2009 17:43:14, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
06.09.2009 17:11:46
|
|
|
Ei ole keegi nõus aitama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
06.09.2009 17:14:58
|
|
|
mind hakkab ka see teema vaikselt ära tüütama
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 17:19:51
|
|
|
Midagi pole 100%, mitte mingit announcementi pole tehtud, sitta kah sellest. Kui töötab siis töötab, kui ei tööta siis ei tööta. Suht mõttetu tulla siia ja hakata rääkima, et "Mitte mingit blokki pole, "100%!!!!!" töötab.". Nad pole ise sittagi öelnud, ega ei ütle kah nagu näha. Peab ära proovima, betasse saab nii või naa tho. Niiet õnn kaasa betas Ma kaon ak Ariel serverisse. Ma sain aru, et beta algab meil 22.00 aga võin eksida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
06.09.2009 17:30:02
|
|
|
kõik ütlevad erinevat aega 18.00 ja 19.00 ja nüüd ütled sina 22.00
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karutädi
HV vaatleja
|
06.09.2009 17:34:44
|
|
|
Kell 19:00 peaks hakkama, kuigi tõenäoliselt hakatakse servereid veits varem lahti tegema. Vaata siit:
http://kindred.aion.tv/status/
Väita, et "AION EU TÖÖTAB EESTIS ILMA PROBLEEMIDETA." on hetkel suht kohatu, aga vahet pole. Kummaliselt agresiivne seltskond siin >.<
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 17:43:58
|
|
|
no parandasin seda natuke
kui ob töötab miks peaks nad viimasel hetkel retaili piirama? arvan et neid eriti ei koti.
tekitate probleeme ei millestki. kui pole öeldud et piiratakse, siis miks seda üldse arvata.
samahästi võiks inglased arvata, et nad ei saa mängida, kuna kuskil pole öeldud, et nad ei saa?!? ;D teie loogika.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karutädi
HV vaatleja
|
06.09.2009 18:05:19
|
|
|
tsitaat: |
|
Päris nii lihtne see ei ole, et 'meie loogika' ja et 'pole öeldud, et piiratakse'.
Praeguse seisuga on Aioni levitamisõigused balti riikides müüdud vene kompaniile Innova.
IP bloki küsimus tõusis kõigepealt esile EU ja NA serverite vahel, oli jutt, et EU-st ei saa NA serverites mängida ja vastupidi. See jutt lükati NCSofti poolt ametlikult ümber. Balti riikide IP bloki kohta on ainus ametlik NCSofti vastus seni selline:
Sorry for not replying to this thread sooner guys, it's an on-going issue that keeps popping up and I haven't been able to give you a good answer yet since I simply don't have it.
I am still waiting for hear back from the powers that may be; I want to clarify the situation and hopefully make a definite statement on what this will look like in the future. We are, in other words, working hard to get you both answer and peace of mind, but I don't have these answers right now. Our coming work with the Baltic countries and a few rogue others is currently a little bit difficult to fully and accurately foresee, and I don't want to speculate. I realize that this is very frustrating and I can only imagine how I would feel myself in the same situation. I'll get you an answer as soon as I get one myself, but I can't give any time guarantees due to the matter's complicated nature. |
Miks ma (me) oleme mures retaili pärast? Siin on mõned tsiteeringud GMidelt, mis on saadud vastusena IP blokki puudutavate küsimuste kohta:
Hello there,
Thank you again for your interest in Aion.
Unfortunately, we do not have any further information about the game?s release in your territory at this point. As a result, serial codes aquired to create an Aion game account will become invalid form the 20th September (whether it?s American or European). We recommend that you contact your retailer to cancel any order you may have placed for the game until further notice.
Should this situation change we?ll make an announcement on our official website:
Home | Aion™ Fantasy MMORPG or http://www.aiononline.com/na/.
We?re very sorry not to be able to provide a more detailed answer and sincerely apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
GM Ricardo
NCsoft Customer Support
|
Yes, once the game goes live, there will definitely be an IP block
|
See viimane tsiteering on kontekstist väljas, lisasin selle siia lihtsalt selleks, et illustreerida IP blokkide küsimuses toimuvat segadust.
Isiklikult ma ei usu, et IP blokid päriselt serveritele peale pannakse, aga seda ei ole ka välistatud. Pigem on küsimus selles, kas balti riikidest pärit mängijad on EU serverites legaalsed või loetakse neid illegaalseteks, st probleemide korral saadab NCSofti support sind pikalt või käsib pöörduda Innova poole...
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 18:08:50
|
|
|
arvatavasti on kõik neid automaatseid responce siit juba vähemalt 3 korda lugenud.
nendest ei saa mingeid järeldusi teha.
mina isiklikult olen kindel, et ei tule mingit ip bani peale, kuna regamisel oli meil juba block peal ja see võeti paari kurja maili pärast maha.
Ja need vastused on saadetud ennem seda.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karutädi
HV vaatleja
|
06.09.2009 18:24:08
|
|
|
Tegelikult ma ju kirjutasingi siia lootuses, et kellelgi on tõendeid (e-kirju, linke ametlike teadeteni) selle kohta, et vähemalt eesti suhtes on probleemid lahenenud.
Proovisin NCSofti poest eelmine nädal proxyga Aioni CEd osta, aga sain vastuseks midagi a la 'not allowed in your region'. Muutsin selle peale oma master accountis Estonia -> Finland ja siis lubas tehingu sooritada (tegelikult ma päris lõpuni ostuga ei läinud, kuna see regiooni värk tundus liiga kahtlane, ostsin hoopis Steamist ja tegin uue master accounti CE jaoks xD) Nii et päris okei asi olla ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 18:27:32
|
|
|
aitab siin vaidlusest küll, hakkame parem poole tunni pärast mängu nautima.
eks seda 25. näha ole kas retail ka funkab
ma teen siis Ariel serverisse Elyose poolele, nimeks nnyka
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.09.2009 18:48:06
|
|
|
argottt kirjutas: |
mina isiklikult olen kindel, et ei tule mingit ip bani peale |
See annab sulle siis õiguse karjuda käps lokis, et mingeid piiranguid ei tule? On olemas arvamus ja on olemas fakt. Fakte sul pole.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 18:49:47
|
|
|
fakt on ju see et OB saame mängida ja arvatavasti ka retaili, see ongi ju capsis kirjas, mis seal valesti?
lihtsalt tüütas ära, et siia ühejasama küsimusega koguaeg tullakse.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.09.2009 18:51:19
|
|
|
arvatavasti ka retaili |
Arvatasti ei ole: "saame mängida." See teema kaotab aktuaalsuse, kui mängu release'i päeval teeb esimene HVlane chari EU serverisse ja kinnitab, et saab tõesti mängida. Senimaani käpslokita omale Notepadi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 19:02:57
|
|
|
Valik on hea: Kas uskuda mingit venda foorumist kellel pole mingit seost NCSoftiga ja ootab lihtsalt, et mäng läheks live VÕI uskuda GM'i kes töötab NCSoft heaks ja kellele räägitakse pmst NCSofti kõik teema ära mis toimub sh. IP blokkimine.
GM Ricardo vms pidi paska ajama tho. Teda ei tohi uskuda, kui tema vastab. Ta olevat alati ajanud täiesti teistsugust teksti võrreldes kõigi muude GM'idega.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.09.2009 19:07:02
|
|
|
veso kirjutas: |
GM Ricardo vms pidi paska ajama tho. Teda ei tohi uskuda, kui tema vastab. Ta olevat alati ajanud täiesti teistsugust teksti võrreldes kõigi muude GM'idega. |
Kõlab nagu firma, kellele anda 500 krooni.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 19:07:04
|
|
|
aitab siin vaidlusest küll, hakkame parem poole tunni pärast mängu nautima.
eks seda 25. näha ole kas retail ka funkab
ma teen siis Ariel serverisse Elyose poolele, nimeks nnyka |
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
06.09.2009 19:09:21
|
|
|
kirjutage kui keegi sisse saab ma vähemalt veel pole saand
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kraka
HV vaatleja
|
06.09.2009 19:09:32
|
|
|
Njh, mida sa argottt siis eraserveris teed ? LOL
Kas lihtsalt ilge isu mängida või ...
... pole retaili ilmudes piisavalt raha, et seda endale lubada ...
... või äkki kartus, et IP blokk on ikkagi olemas ???
Hahahaaa, mulle meeldib sarkasm !
Tervitused Karutädile !!! Kohtumispaik on kloostri taga metsas
|
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
06.09.2009 19:23:30
|
|
|
ma ei saa sisse hakkab mulle rääkima et mull paymant tegemata kas kellelgi sama moodi?
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 19:25:44
|
|
|
erakas oli proovimise mõttes, ilge isu küll aionit teha, oodad nii kaua juba. polnd väga kindel et beta keydki saan.
suht koom saab algus olema, 10 inimest mobi ymber.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
06.09.2009 19:26:45
|
|
|
OB delay kuna neil paar errorit sees, varti üleval, lubati mõned minutid twitteris
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|