Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kapsauss
HV veteran

|
02.01.2009 22:11:17
|
|
|
oky ühesõnaga ip addre sisestasin ära ja kõik tundub olevat ok ainult et ketast ei leia kuskilt üles kuidas ma selle ülses leiaksin?
_________________ Õnnetusi ikka juhtub .. |
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
03.01.2009 00:46:24
|
|
|
kapsauss kirjutas: |
oky ühesõnaga ip addre sisestasin ära ja kõik tundub olevat ok ainult et ketast ei leia kuskilt üles kuidas ma selle ülses leiaksin? |
ma ka enam täpselt mäleta aga paned arvutil ip paika ja siis annad kettale selle gatewayks või oli see nüüd vastupidi
ja kui väljaspool koduvõrku ei taha kettale ligi saada pole mingit softi vaja
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kapsauss
HV veteran

|
31.08.2009 21:55:20
|
|
|
minu wd andis saba viisin garantiisse. ühesõnaga sellega koguaeg mingi jama. Äge saast! soovitan mitte osta.küll ei leia ketast kui leiab läheb lolliks uploadimisel jne.
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
28.09.2009 23:18:05
|
|
|
mul on ketas nüüd peaaegu 2 aastat olnud. Miskipärast näitab ainult sinist rõngast, ja kuulates käib heli klõks, klõks, klõks ja käega katsudes on tunda sellist hüplevat pulsatsiooni? kas tähendab et ketas on õhtul omadega või kuidas edasi talitada? Viga pole saanud, seisnud põmst ühe koha peal, kui arvata välja transa Tartust Tallinnasse originaalpakendis about kuu aega tagasi.
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.09.2009 23:19:53
|
|
|
flake, hääle järgi võiks oletada, et ketas ei saa piisavalt voolu käivitumiseks. Toiteeadapter kenasti taga ikka?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
28.09.2009 23:24:42
|
|
|
flake kirjutas: |
mul on ketas nüüd peaaegu 2 aastat olnud. Miskipärast näitab ainult sinist rõngast, ja kuulates käib heli klõks, klõks, klõks ja käega katsudes on tunda sellist hüplevat pulsatsiooni? kas tähendab et ketas on õhtul omadega või kuidas edasi talitada? Viga pole saanud, seisnud põmst ühe koha peal, kui arvata välja transa Tartust Tallinnasse originaalpakendis about kuu aega tagasi. |
võib olla et ei jätku voolu, võib täitsa olla ka et ei positsioneeri pead ära. Winni all ketast näha pole? Proovida mõne teise adapteriga. Kui ei toimi siis garantiisse viia.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
28.09.2009 23:40:06
|
|
|
adapter taga jah. sai teist pistikut ka proovida, ei midagi. samas nüüd ei taha enam üldse pilti ette võtta, üritab end käima tõmmata, siis jääb jälle vait ja siis uuesti proovib end käima saada. Võtsin ööseks kõik vooluvõrgust välja. vb adapteris midagi vaja tühjaks saada. proovin mingi hetk uue adapteriga ka. Palju nendel ketastel muidu garantiid on?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.09.2009 23:50:04
|
|
|
flake, 2 aastat kindlasti
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
29.09.2009 00:38:55
|
|
|
adapter taga jah. sai teist pistikut ka proovida, ei midagi. samas nüüd ei taha enam üldse pilti ette võtta, üritab end käima tõmmata, siis jääb jälle vait ja siis uuesti proovib end käima saada. Võtsin ööseks kõik vooluvõrgust välja. vb adapteris midagi vaja tühjaks saada. proovin mingi hetk uue adapteriga ka. Palju nendel ketastel muidu garantiid on? |
olenevalt tooteseeriast 2-5 aastat. WD lehel saad kohe kontrollida kas on garantii alles või ei ole.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
01.10.2009 00:14:01
|
|
|
ok tänud. lasin kettal öö otsa ilma toiteta seista, nüüd hommikul tuli ketas üles aga ruuter ei näe miskipärast. eks õhtul peale tööd saan rohkem katsetada.
endiselt probleem, et ruuter ei näe ketast. Olen proovind teha resetti nii kettale kui ka restartida ruuterit, aga endiselt ei midagi. samuti ei töötanud asi linksysi ruuteriga... kummaline kala. kas tõesti garantii laks või on veel midagi võimalik teha?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kapsauss
HV veteran

|
06.10.2009 15:07:51
|
|
|
ok tänud. lasin kettal öö otsa ilma toiteta seista, nüüd hommikul tuli ketas üles aga ruuter ei näe miskipärast. eks õhtul peale tööd saan rohkem katsetada.
endiselt probleem, et ruuter ei näe ketast. Olen proovind teha resetti nii kettale kui ka restartida ruuterit, aga endiselt ei midagi. samuti ei töötanud asi linksysi ruuteriga... kummaline kala. kas tõesti garantii laks või on veel midagi võimalik teha? |
Soovitan soojalt andmed kuskile ringi kopeerida. Mul alguses töötas lõpuks katkestas ise andmete üles panemisel töö ja pidin ootama kuni uuesti tagasi tuli. Pidin kinni panema ja üles laadis ennast jube kaua. Üks päev panin tööle ja ei laadinudki üles ennast. Viisin garantiisse. Öeldi et on pekkis. Et kui andmeid kätte tahan saada siis peavad nad tehasest loa saama + andmete kättesaamine on 1500eeki ja eriti hea veel see et 1 kord 10nest ei saagi neid kätte aga 1500eeki pead ikka maksma. Mina uut omale ei tahtnud ja kauplesin omale vahetuskaubaks 1,5tb tavalise ketta ja ketta karbi. See vähemalt töötab ja pole probleemi.
Selle WD-iga jama ei lõppegi. Mul oli see mingi 10 kuud vist ja igakord jamas polnud sellest midagi kasu pigem kahju kuna jäin ka andmetest ilma.
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
06.10.2009 20:19:25
|
|
|
okei.. kas seda ketast annab sealt välja ka kiskuda ja usb karpi toppida?
sest kettal sinised tuled põlevad.. ruuter ka nagu üritaks läbi etherneti pordi talle ligipääsu saada, aga ei kipu ega kõppu.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
07.10.2009 09:54:27
|
|
|
sees on täiesti tavaline ketas
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kapsauss
HV veteran

|
07.10.2009 13:42:32
|
|
|
okei.. kas seda ketast annab sealt välja ka kiskuda ja usb karpi toppida?
sest kettal sinised tuled põlevad.. ruuter ka nagu üritaks läbi etherneti pordi talle ligipääsu saada, aga ei kipu ega kõppu. |
Ei soovita kettaid karbist välja võtta kui garantii on!!!
Muidu sul enam garantiid pole!
|
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.10.2009 17:57:17
|
|
|
sellest faktist olen täiesti teadlik jah. no andmed on vaja kuidagi kätte saada. mingeid ideid?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|