Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows media player 11 jookseb pärast pausi kokku? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 27.08.2009 00:00:12 Windows media player 11 jookseb pärast pausi kokku? vasta tsitaadiga

Nii, selline lugu ongi. BsPlayeril ja mplayer seda probleemi pole. Nii kaua kui video mängib on kõik ok, panen kas pausi või lugu otsast peale ,läheb protsessor järsku 100% peale ja kas siis mängib katkendlikult või jookseb kokku. Just eemaldasin selle media player 11 ja panin korra uuesti. See ei aidanud. Installisin uuesti koodekid, ffdshow ja media splitteri. Suht lampi tuli see jama. Mida pakute, mis võiks olla viga?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lukksepp
HV veteran
Lukksepp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.08.2009 00:25:45 vasta tsitaadiga

mis win-ga tegu?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 27.08.2009 09:29:22 vasta tsitaadiga

Windows XP
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.08.2009 16:15:25 vasta tsitaadiga

Liiga palju codeceid? Ise kasutan vaid ühte-CCCP.
Enamasti kasutan siiski VLC-d, palju muretum.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2009 01:03:24 vasta tsitaadiga

Ei selles pole probleem, bsplayer ja media player mängib ilusti. Ffdshow ja haali media splitter sobivad kokku väga hästi. Ma ei saagi aru mis selle windows media playerile ei sobi, järsku mingi setting vale (muidu on kõik default)? See probleem on nii kummaline, et hulluks ajab.

Edit: Nii, probleem on vändanud siin mõned kuud juba. Otsisin netist ka sarnaseid juhtumeid, aga midagi asjalikku ei leidnud. Põhimõtteliselt nii kui käivitada antud programm, muutub prose kasutus 10% pealt 100% ja põhimõtteliselt on konstantselt 100% peal, lihtsalt idles. Muidu töötab arvuti normaalselt, kõik muud programmid töötavad kenasti, kaasaarvatud windowsi programmid. Olen mitu korda üritanud eemaldada media playerit ja uuesti laadida, olen teinud system restore. Sõnu jääb puudu lihtsalt. Midagi seal windows media playeris koormab arvutit. Libaryt olen üritanud ka disableda aga ta ikka otsib kõik videod, pildid jmu kammajaa arvutist üles.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows media player 11 jookseb pärast pausi kokku?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.