praegune kellaaeg 26.06.2025 22:12:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
27.08.2009 00:00:12
Windows media player 11 jookseb pärast pausi kokku? |
|
|
Nii, selline lugu ongi. BsPlayeril ja mplayer seda probleemi pole. Nii kaua kui video mängib on kõik ok, panen kas pausi või lugu otsast peale ,läheb protsessor järsku 100% peale ja kas siis mängib katkendlikult või jookseb kokku. Just eemaldasin selle media player 11 ja panin korra uuesti. See ei aidanud. Installisin uuesti koodekid, ffdshow ja media splitteri. Suht lampi tuli see jama. Mida pakute, mis võiks olla viga?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
27.08.2009 00:25:45
|
|
|
mis win-ga tegu?
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
27.08.2009 09:29:22
|
|
|
Windows XP
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.08.2009 16:15:25
|
|
|
Liiga palju codeceid? Ise kasutan vaid ühte-CCCP.
Enamasti kasutan siiski VLC-d, palju muretum.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
02.11.2009 01:03:24
|
|
|
Ei selles pole probleem, bsplayer ja media player mängib ilusti. Ffdshow ja haali media splitter sobivad kokku väga hästi. Ma ei saagi aru mis selle windows media playerile ei sobi, järsku mingi setting vale (muidu on kõik default)? See probleem on nii kummaline, et hulluks ajab.
Edit: Nii, probleem on vändanud siin mõned kuud juba. Otsisin netist ka sarnaseid juhtumeid, aga midagi asjalikku ei leidnud. Põhimõtteliselt nii kui käivitada antud programm, muutub prose kasutus 10% pealt 100% ja põhimõtteliselt on konstantselt 100% peal, lihtsalt idles. Muidu töötab arvuti normaalselt, kõik muud programmid töötavad kenasti, kaasaarvatud windowsi programmid. Olen mitu korda üritanud eemaldada media playerit ja uuesti laadida, olen teinud system restore. Sõnu jääb puudu lihtsalt. Midagi seal windows media playeris koormab arvutit. Libaryt olen üritanud ka disableda aga ta ikka otsib kõik videod, pildid jmu kammajaa arvutist üles.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|