Riivo rääkis, et nüüd veidi laugem. Pidavat saama täisgaasiga läbida, kuid eksimise korral siiski võid vastu posti sõita
Nii ta on kui vähe liiga libedad rehvid on või siis kogemata sisened vale nurga alt siis võid vägagi lihtsalt postile pihta saada
Vasak pedaal on pidur. Ma ei usu, et seal on võimalik välja libiseda. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Riivo77, nujah, mis seal ikka öelda Ära käisin, pool tundi sõitsin, elamus oli kõva ikka Aga aeg mul nii sitt, et anna olla, 46.46s siis. Meeletult kaotasin aega nõelapeas, keegi tippe tahab anda kuda seal kurve võtta? Järgmine nädal lähen uuesti sõitma.
Ühe rämeda litri panin ka ära seal See viimane S kurv enne nõelapead, võtsin seda koguaeg täis gaasiga aga ükskord lihtsalt driftis täie pasaga asi seina Lendasin äärepealt välja kardist, ropult ropendasin seal lahe oli, hing jäi kinni kah. Krt jah kurvidesse sisenemised selgeks saada oleks kõik ok aga mitte veel. Polnud 5-6a sõitnud karte ja juhilubasi ka ei oma Selja oleks pidanud soojaks kah tegema, rämedalt valutab teine näppudega oli ka tore teema, kodus ei suutnud hiirt kasutada parema käega Nupule vajutada sain aga näppu lahti lasta, et klõps käiks, seda ei suutnud, liigapalju jõudu vajas see
Aga sõbrants filmis kudagi kah asja Panin väikese traileri moodi asja kokku 8)
Ise oleks palju parema kaameratöö teinud aga noh Kutsuge mind filmima üritustele
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sai siis täna mõned sõidud Triobet'is tehtud. Kardid on saanud suht hea hoolduse, väidetavalt on parima ja halvima kardi ajavahe ainult pool sekundit (väga ei usu aga krt seda teab). Enda parimaks jäi täna 51,33, mis sai kvalifikatsioonis välja sõidetud (treeningus aeg 51,86, finaalis 51,64). Finaali kardiga olid mõnes kurvis pidamisega probleemid aga muidu oli täitsa hea. Pidurid olid kõigil kolmel kardi suht äkilised, järsema pidurduse peale sai külje kenasti ette.
Platoon, sa saad uustulnukaks meile tulla veel ju, käesolevasse hooaega. Auhinda ka välja pandud, kui kõva sõitu teed ja parimaks uustulnukaks saad. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Sai siis täna mõned sõidud Triobet'is tehtud. Kardid on saanud suht hea hoolduse, väidetavalt on parima ja halvima kardi ajavahe ainult pool sekundit (väga ei usu aga krt seda teab). Enda parimaks jäi täna 51,33, mis sai kvalifikatsioonis välja sõidetud (treeningus aeg 51,86, finaalis 51,64). Finaali kardiga olid mõnes kurvis pidamisega probleemid aga muidu oli täitsa hea. Pidurid olid kõigil kolmel kardi suht äkilised, järsema pidurduse peale sai külje kenasti ette.
kiiruste poolest võibolla küll, aga pidamine oli väga erinev siis kui meie käisime... mõnel olid selgelt kehvemad rehvid all....
See ei pruugi ideaalne veel olla. Kui natuke sõidetud seal saab, on võimalik täiendada. Igaüks võiks oma ideid siia lisada, kes arvab, kuidas paremini mingist kurvist sõita saab. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Keegi saaks mulle ideaal trajektoori joonistada FK Keskuse õismäe rajast? Kuskohas pidurdada jne ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuulge, mis sellest võidetud/loositud 3 000 sai, kas me mingile kokkuleppele ka jõudsime selle osas? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.