sai ka xkasti demo proovitud. graafika on küll kena aga jahm, see juhitavuse teema on naca võõras. baja'ga saab veel hakkama, aga morocco vms. sõit tahab kõvasti harjumist. muusika ja menüü süsteem on üsna meeldiv imho.
Videote põhjal tundub juhitavus küll natuke imelik olevat , aga samas enne teada ei saa kui mängu konkreetselt proovida ei saa .
CMR ja CMR2 olid sigahead mängud , sai päris palju neid toksitud kunagi .
Sain ka proovitud ja juhitavus tunduvalt parem kui DIRT-is. Ootan PS3 demo et saaks G25-ga proovida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kurat PC mehed on jälle lõbust ilma jäetud _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Noo kes mängida pole saanud siis ma tegin video nagu ikka Menüüdest mänguni. Bajat ei viitsinud sisse jätta, suht igav oli ja autod ei läinud niihästi katki
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
No see rewind süsteem oli küll nüüd Gridi pealt maha kopeeritud Ja see outside värk meenutas ka ProStreeti... see selleks eks alguses ole jah huvitav ja põnev samamoodi nagu esimene Dirt,mis mulle külle eriti ei meeldinud ... Kahju et PC peal seda tõelist WRC värki ei ole...... need autod seal ei ole ikka päris see minu meelest mida tahaks õigees rallimängus näha
Sain ka proovitud ja juhitavus tunduvalt parem kui DIRT-is.
on? ei ütleks küll. ainuke parem asi on see, et pole enam tobedaid "superpidureid", mis olid esimeses osas. heast klassikalisest rallist läheb Colin McRae seeria iga aastaga kaugemale
Kahju on sellest. et tõsine ralli on ameerika sogaga üle valatud. See jube Blink 182 stiilis muusika, kus järjekordne emo-poiss mikrisse piiksub, ei lähe McRae nime ja ralliga kohe kuidagi kokku. Menüüdega on samuti üle pingutatud, mängiks nagu mingit SSX lumelaua konsoolikat.
Aga Polyphony Digital võiks Codemastersilt kiirusetunnetust õppida küll, sest GT sarjas gaas põhjas sõites venib pilt nagu tatt. Juba TOCA mängud panid südame kiiremini lööma ja teatud pinge oli sõitudes alati olemas. GT5 näeb küll väga kena välja, aga võidusõit on seal alati olnud neetult igav ja unine. Lisaks veel kohutav, aastast ´98 pärit AI, kus tee peale seisma jäädes sulle kindlat trajektoori järgides tagant sisse sõidetakse.
Sain ka proovitud ja juhitavus tunduvalt parem kui DIRT-is.
on? ei ütleks küll. ainuke parem asi on see, et pole enam tobedaid "superpidureid", mis olid esimeses osas. heast klassikalisest rallist läheb Colin McRae seeria iga aastaga kaugemale
See oli täitsa nauditav video. Purunemine tundub üsna vastuvõetav. Esimeses crashis läks puu justkui läbi auto, aga see selleks. Paaril korral oli terminal damage juba üsna väiksel kiirusel (esimese osaga võrreldes). Richard Burns Rallys meeldis see, kui juba kraavi sõites oli kaputt DiRT 2's võiks ka sarnane asi olla.
Loodab, et jookseb paremini, kui optimeerimata DiRT
Kahju on sellest. et tõsine ralli on ameerika sogaga üle valatud. See jube Blink 182 stiilis muusika, kus järjekordne emo-poiss mikrisse piiksub, ei lähe McRae nime ja ralliga kohe kuidagi kokku. Menüüdega on samuti üle pingutatud, mängiks nagu mingit SSX lumelaua konsoolikat.
Aga Polyphony Digital võiks Codemastersilt kiirusetunnetust õppida küll, sest GT sarjas gaas põhjas sõites venib pilt nagu tatt. Juba TOCA mängud panid südame kiiremini lööma ja teatud pinge oli sõitudes alati olemas. GT5 näeb küll väga kena välja, aga võidusõit on seal alati olnud neetult igav ja unine. Lisaks veel kohutav, aastast ´98 pärit AI, kus tee peale seisma jäädes sulle kindlat trajektoori järgides tagant sisse sõidetakse.
aga kui vaadata asja sellest küljest, et tegu ju polegi tõsise rally simuga ja mingid levelid tulevad juurde ja stuffi ja fireworks on sees ja sõit ise on ju kah üsna arcade, siis isegi selline menüü ja muusika suht sobivad kokku terve mänguga. taotuslikult ilmselt tetud sellise ssx/tony hawks american wasteland feelinguga asi. ei ütlegi, et sellist asja saastaks ei võiks nimetada kuid ise pean seda pigem lõbusaks ajaviiteks, kui tõsiseks rallisimu elamuseks. muidugi kahju on sellest, et uuemal ajal pole midagi GTR2 ja RBR sarnast tehtud kui välja jätta LFS ja rFactor jms modid.
aga kui vaadata asja sellest küljest, et tegu ju polegi tõsise rally simuga ja mingid levelid tulevad juurde ja stuffi ja fireworks on sees ja sõit ise on ju kah üsna arcade, siis isegi selline menüü ja muusika suht sobivad kokku terve mänguga. taotuslikult ilmselt tetud sellise ssx/tony hawks american wasteland feelinguga asi. ei ütlegi, et sellist asja saastaks ei võiks nimetada kuid ise pean seda pigem lõbusaks ajaviiteks, kui tõsiseks rallisimu elamuseks..
Second that. Muusika ja menüü on ka täitsa okeid (sobivad kõigega kokku), aga autode poolest võiks olla midagi originaalsemat. Selliseid street-race feelinguga (see arvamus tekkis antud auto põhjal) autosid saab sõidutada igas teises automängus, tekib igatsus ralliautode järele.
Graafika on +
Jälle ma haibin enda jaoks liiga heaks selle mängu ja kui mäng välja tuleb, siis kannatan südamevalu nagu naine oleks maha jätnud. Graafika paistab tõesti silma, aga seda õiget rallit tundub väheks jäävat.
asjameez, Lükati edasi vaid dx11 pärast, mitte muude asjade pärast
edit: Varsti video ka youtubes _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, tänud videote eest! Seda cockpit videot tahaks kindlasti näha kuna mind huvitabki just eelkõige seestvaates see mäng (DiRT 1 meeldis väga seestvaates).
Mulle igatahes tundub, et peab selle mängu muretsema
CorsairX, No kui keegi juba tahab siis enam magama tagasi ei lähe
Proovisin mingi 4x seestvaatest G25-ga, ja viimased kaks korda tulin kohe esimeseks Serios tasemega, 3:14 kiireim aeg, mida saaks kõvasti parandada veel. Igatahes varsti nelipakk kõrvale, sõbra juurde 55" LED tv peale pelama arvatavasti ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ei saa aru kuidas te seestvaates suudate mängida ? Ma ei suuda üheski mängus autot tee peal eriti hoida seestvaates , vähemalt mitte tohutute kiiruste juures ( ja ma ei räägi NFS-idest ) .
Kusjuures esimest Dirti ma mängiks kogu aeg seest vaates, muidu teisi automänge ikka väljast mänginud. Kuidagi väga reaalne on seal roolis istuda ja kuna ise ka juht siis tajud ilusti teepiiri ja kõik ohud ära. Seest vaates saad ikka korralikult adrenaliini möllama IMO.
Ma ei saa aru kuidas te seestvaates suudate mängida ? Ma ei suuda üheski mängus autot tee peal eriti hoida seestvaates , vähemalt mitte tohutute kiiruste juures ( ja ma ei räägi NFS-idest ) .
Ja ma ei tea kuidas iniemsed välis vaatega saaavd sõita
Seestvaates näeb ka , lihtsalt ei näe kus tagarattad on ja kuna ei ole reaalselt autos (siis oleks tunda) , siis aru ka eriti ei saa .
Aga kuidas kellelegi .
Seestvaade tegelikult mulle meeldib , lihtsalt võimatu ringi rallida niimoodi .
Kusjuures esimest Dirti ma mängiks kogu aeg seest vaates, muidu teisi automänge ikka väljast mänginud. Kuidagi väga reaalne on seal roolis istuda ja kuna ise ka juht siis tajud ilusti teepiiri ja kõik ohud ära. Seest vaates saad ikka korralikult adrenaliini möllama IMO.
Sekundeerin. Dirt 1 oli esimene rallikas mis mind lausa naelutas seestvaates mängima! Imo on seal see väga hästi õnnestunud ja loodan, et dirt 2 on veelgi parema feelinguga! Btw, kõik mu dirt 1 rekordid tulid seestvaates
Tegin ühe uue runi käbe kuna eilne video läks metsa tänu kassetile, osad kohad olid 100x kiirusega
Aega veel parandada saab kõvasti, aga noh siin on näha kuda siis G25-ga mängida on
Ütleks, et sweeet!
Seestvaatest mängides peab reaktsioon hea olema, ongi põnevam pluss näed ikka auto ehitust ka natuke muidu lihtsalt nagu sõidad nagu superman teepeal.
Peaks ütlema, et veest läbi sõitmine tõmbab hinge kinni küll Jõhkralt kisub auto käest ära ja absull sittagi ei näe kuhu edasi sõidad
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, seal siduri ja h-shifteriga pole tuhkagi teha et paddelitega käike vahetad? a krdi karm lag on küll sul sees selle rooli keeramisega millegi pärast.
ma vaatasin et sul lompidest läbi sõitmise asemel valmistas raskusi hoopis sirgel teel sirgelt sõitmine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.