Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
nymmik
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.07.2009 11:51:22
|
|
|
Jah, sest HV foorum on 10x vähem mahukam ja kiirem kui mistahes piltide ja flashide ja värkidega leht ning mul võtab ainuüksi Elisa avalehe laadimine 2-3 minutit aega. HV tuleb 15 sekundiga
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
29.07.2009 12:48:55
|
|
|
carlking kirjutas: |
Jah, sest HV foorum on 10x vähem mahukam ja kiirem kui mistahes piltide ja flashide ja värkidega leht ning mul võtab ainuüksi Elisa avalehe laadimine 2-3 minutit aega. HV tuleb 15 sekundiga |
Mispärast on võimalik brauserist flash välja lülitada või siis nt kasutada opera turbot. Opera turboga varustatud builde leiad opera desktop teami blogist (viimased snapshotid siis sealt eelkõige, beta 2 ka avalehel olemas)
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.07.2009 10:17:08
|
|
|
KillerXP, sellepärast on võimalik välja lülitada, et see pärast jälle sisse lülitada.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
nymmik
HV kasutaja
|
30.07.2009 11:19:02
|
|
|
aixi kirjutas: |
On keegi Elisa 3,5G HSPDA alas ka Smart FTP proovinud. Kas lutti saab sisse? |
teadu poolest on kõik avalikud eesti ftp-d kinni keeratud autorikaitsjate poolt
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
14.08.2009 23:51:12
|
|
|
okei, täna oli ikka eriti sitt päev, veits pärast kaheksat kadus nett ära ja alles praegu tuli tagasi. ja oleks siis enne seda olnud ilusti hsdpa, no way, edge peal venis, ürita siis mingeid suuremamahulisi lehekülgi vaadata. kuigi 99% ajast kasutab mul ema seda netti, siis ta on mitmeid kordi öelnud, et asi ei ühendu kuidagi ära, nüüd nägin seda ka oma silmaga. see tsitaat kodulehelt: "Eesti suurimat 3,5G leviala omav Elisa on kuni 14,4 megabitist andmeside kiirust võimaldava mobiilse Interneti levialaga katnud juba 12 Eesti linna: Tallinna, Tartu, Pärnu, Rakvere, Jõhvi, Paide, Maardu, Paldiski, Keila, Sindi, Elva ja Saue. Samuti on 3,5G levialaga kaetud kogu Tartumaa, suur osa Harjumaast ning Paide ja Pärnu lähiümbrused." seda on natuke raske tõsiselt võtta, kui suure osa päevast venib nett nagu tatt.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.08.2009 07:14:28
|
|
|
Nojah, pole väga hullu, 13000+ kilobaiti läks maksma alla tonni
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
15.08.2009 10:06:21
|
|
|
Renq, mul sama teema, internet oli õhtuks kadunud.
KillerXP, räägi sellest Turbost lähemalt, kas EDGE ühendusega kiirendab ka see midagi? Uurin järgi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
15.08.2009 10:25:07
|
|
|
Priidik199 kirjutas: |
Renq, mul sama teema, internet oli õhtuks kadunud.
KillerXP, räägi sellest Turbost lähemalt, kas EDGE ühendusega kiirendab ka see midagi? Uurin järgi. |
mnjah, a kui see juhtub nädalas vähemalt korra, siis ei ole asi üldse nii tore, selles mõttes ei saa see asi oma töökindlusega mitte kuidagi kaabli püsiühenduse vastu.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
15.08.2009 10:37:29
|
|
|
Tõsi, tihti peale ühendus jukerdab. Ühel hommikul kadus ühel hetkel ära, ma juba kahtlustasin, et arvutil midagi viga. Mitu restarti ja modemit kakkusin 10x tagant ära. Siis tegin softile reinstalli ning modemit lõpus läptopi peal testides sain aru, et Elisas viga. Ega ma ei tihka iga kord sinna infoliini ka helsitada.
Ja vahepeal muutub üliaeglaseks, ühtegi lehte ei lae ära, siis tuleb Elisasse helistada nad kustutavad mingid andmed ära ja laksult asi lippab paremini.
Proovisin Opera Turbot ka, töötab küll ja nüüd kasutan ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
19.08.2009 13:36:31
|
|
|
Lõpetasin elisa päevapiletiga m-interneti kasutamise kuna selle kvaliteet langes alla igasugust piiri.
Üleeelimine nädalavahetus jõudis päevapilet kohale 2 tundi peale tellimist ja internet oli üliaeglane.
Eelmine nädalavahetus jõudis päevapilet kohale 2 päeva pärast tellimist, kui enam vaja polnud.
Kvaliteetne teenus tõesti.
Edit: tegemist siis edge ühendusega, mis varem töötas täitsa talutavalt.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
21.08.2009 18:27:42
|
|
|
mis mõttes ütleb elisa klienditeenindus, et netti ei saa sellepärast, et selles asukohas ei ole enam ruumi kasutajate jaoks, dsiis, tehku siis "ruumi" juurde, tiguaeglase neti eest maksta üle 300 kuus ei ole okei.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
22.08.2009 19:49:58
|
|
|
Renq kirjutas: |
mis mõttes ütleb elisa klienditeenindus, et netti ei saa sellepärast, et selles asukohas ei ole enam ruumi kasutajate jaoks, dsiis, tehku siis "ruumi" juurde, tiguaeglase neti eest maksta üle 300 kuus ei ole okei. |
Mingisse masti tuleb üks sidekanal, millel on paratamatult piiratud läbilaskeriba (ja kui see tuleb kah raadiolingina, siis kõvasti väiksem kui fiibri korral). Kõnedel on alati eelisõigus, ülejäänud ribalaius jääb andmesidele.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunn056
HV vaatleja

|
22.08.2009 21:48:27
|
|
|
Kas keegi Paides ka Elisa 3G-d on kasutanud?
Ise olen seal aegajalt viibinud ja pole mul veel näidanud telefon, et seal üldse 3G on.
Kuigi kirjade järgi lausa kogu Paide ja selle ümbrus kaetud 3G-ga.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
23.08.2009 00:49:53
|
|
|
Gunn056 kirjutas: |
Kas keegi Paides ka Elisa 3G-d on kasutanud?
Ise olen seal aegajalt viibinud ja pole mul veel näidanud telefon, et seal üldse 3G on.
Kuigi kirjade järgi lausa kogu Paide ja selle ümbrus kaetud 3G-ga. |
Telefon väidab koguaeg Paide kandis, et istun 3g võrgus.
Hetkel olen ka läbi telefoni internetis, arvuti ja telefon on omavahel bluetoothiga ühendatud.
ruuter.ee väidab neti kiiruseks .. 1.4 Mbit/sec
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.08.2009 00:55:15
|
|
|
Gunn056, minu pakkumine on, et seal kasutatakse 900mhz sagedust. Elisa ju väitis, et maakohtadesse 3G viimiseks kasutatakse teist pisut odavamat/effektiivsemat lahendust. Vanematel EU telefonidel selle tuge pole, sh ka näiteks minu kõikvõimsal E90 kommunikaator. Mina saan ainult 2100mhz otsas istuda. Uutel EUs müüdavatel telefonidel on aga juba 3G 900/1900/2100mhz
EDIT: 1 HV guru juures
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunn056
HV vaatleja

|
23.08.2009 10:22:30
|
|
|
Nu mul on N95 8GB kasutusel...
Mujal tuleb ilusti 3G märk nurka aga Paides pole veel kordagi näinud.
Olen seal kasutanud M-Internetti päris tihedalt ja nii siseruumides kui ka väljas...
Põhiliselt viibin sealse Maksimarketi ja prääma tee piirkonnas...
Terv Gunn
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
24.08.2009 01:14:20
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Renq kirjutas: |
mis mõttes ütleb elisa klienditeenindus, et netti ei saa sellepärast, et selles asukohas ei ole enam ruumi kasutajate jaoks, dsiis, tehku siis "ruumi" juurde, tiguaeglase neti eest maksta üle 300 kuus ei ole okei. |
Mingisse masti tuleb üks sidekanal, millel on paratamatult piiratud läbilaskeriba (ja kui see tuleb kah raadiolingina, siis kõvasti väiksem kui fiibri korral). Kõnedel on alati eelisõigus, ülejäänud ribalaius jääb andmesidele. |
järelikult tuleb neid maste/võimsust juurde tekitada, et siukest jame ei oleks enam.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
heinzo
HV vaatleja
|
25.08.2009 14:21:48
|
|
|
Loen siin, et Elisa internetiga võib jamasid ette tulla.
Plaanin ise just koju ja maale Elisa täissidepaketti võtta. Hetkel Elion ja Kõu.
Tundub, et Elisast saaks ehk odavamalt.
Kas kellelgi on Elvas või Kadrina kandis Elisa internetiga kogemust?
Kas Elvas on 3G kiirus selline nagu lubatud? Katkestusi nagu siit lugeda võib tuleb vist ette...
Või kogu Elisa teenindusega - kui mingi jama tekib, kas saab kiirelt abi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
25.08.2009 16:00:11
|
|
|
heinzo kirjutas: |
Kas kellelgi on Elvas või Kadrina kandis Elisa internetiga kogemust?
Kas Elvas on 3G kiirus selline nagu lubatud? Katkestusi nagu siit lugeda võib tuleb vist ette...
Või kogu Elisa teenindusega - kui mingi jama tekib, kas saab kiirelt abi? |
Kadrina kohta ei tea, Elvas toimib 3G väga hästi. Klienditeenindus vähemalt senikogetu põhjal ja võrreldes sõber eeemmtee, Starmani või kasvõi vabariigi vingeimate teenindajate Eesti Energia ja Tallinna Veega ikka väga OK.
Katkestusi levis või kusiganes tuleb paraku ette igal pool, selle eest pole kaitstud keegi, ole sa või Telekomi kuldklient.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wonderful
HV vaatleja
|
14.09.2009 16:33:01
|
|
|
Ei mõista miks siin nii palju kisa tehakse. Olen ka ise Elisa m-internetti kasutanud. Levib nii nagu leviala kaart nende koduleheküljel näitab. Edge'iga saab kõik asjad tehtud ja vaadatud (ei tasu mingite kaabli internettidega võrrelda), minu arust pole tappev oodata kui lehekülg maksimaalselt 30 seci laeb (näiteks postimees.ee, delfi.ee). Tuleb tõmmata uusim tarkvara netipulga tootja koduleheküljelt ja töötab ilma katkestusteta!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
14.09.2009 16:42:53
|
|
|
Wonderful kirjutas: |
Ei mõista miks siin nii palju kisa tehakse. Olen ka ise Elisa m-internetti kasutanud. Levib nii nagu leviala kaart nende koduleheküljel näitab. Edge'iga saab kõik asjad tehtud ja vaadatud (ei tasu mingite kaabli internettidega võrrelda), minu arust pole tappev oodata kui lehekülg maksimaalselt 30 seci laeb (näiteks postimees.ee, delfi.ee). Tuleb tõmmata uusim tarkvara netipulga tootja koduleheküljelt ja töötab ilma katkestusteta! |
Kui tööle hakkab, siis töötab jah ilma katkestusteta, aga minu puhul ongi probleem edge m-interneti tööle hakkamises viimasel ajal, ehk siis m-interneti päevapilet aktiveerub alles 2 päeva pärast tellimist, mis on ebanormaalne.
Seetõttu lõpetasingi selle teenuse kasutamise, kuna see on nagu loto, sest kunagi ei tea kas sa saad oma 15 krooni eest ostetud pileti eest ka mingit kasu (teenust).
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.09.2009 17:19:05
|
|
|
Mar6: Elisa pa"evapilet hakkab kohe to"o"le.
Mina ise olen küll alati saanud koheselt vastu SMS-i teatega, et teie Pa"evapilet on aktiveeritud.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |