Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 17.05.2009 23:29:53 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Tunnen kaasa! Ise maksin ligi aasta seda tühja, sest modemi tarkvara jooksis päevas 4-5 korda errorisse ja pidi teist arvuti küljest lahti ühendama. Seega olen vähemalt 3500 krooni maksnud lihtsalt kasutamatu Eesli teenuse eest, sest läksin reklaami ohvriks ja lasin endale teha sunnismaise 2 aastase lepingu. Hoidke siis sellest firmast eemale, sest vähim mida saan nüüd oma kahjude korvamiseks teha on just nimelt aktiivne ennetustöö Elisa võimalikele klientidele.

Mul kõige uuem modem ja kõik töötab hästi. Sesmõttes, et kokku ta ei jookse, 4/5 tunneb modemi ära ja ühendab ilusti. Internet on pidevalt olemas. Minul on probleem pigem kiiruses. Tartus, kus 3.5G kiirused on asi kasutatav ja rohkemgi veel.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 18.05.2009 08:09:50 vasta tsitaadiga

montez, katsu olla natuke nüüd.
Mario.
HV Guru

sõnum 24.05.2009 10:24:33 vasta tsitaadiga

Kodulehelt leviala kaart ei näita, kas 3g/3.5g ka Jõgeva linnas elutseb(pole telefoni ka, et proovida)? Või tuleb ainukesena Tele2-e poole pöörduda kuna EMT hinnad on lihtsalt totrad..
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 24.05.2009 10:29:15 vasta tsitaadiga

montez, kas sa tõesti ei mõista uuendada oma tarkvara või lihtsalt ajad oma lolli iba välja?
Priidik199, osta talle mingi antenn taha, siis ei pea katusele ronima icon_wink.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jjk
HV veteran

sõnum 25.05.2009 00:15:04 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Kodulehelt leviala kaart ei näita, kas 3g/3.5g ka Jõgeva linnas elutseb(pole telefoni ka, et proovida)? Või tuleb ainukesena Tele2-e poole pöörduda kuna EMT hinnad on lihtsalt totrad..

Jõgeva ei ole Pärnu, Tartu, Rakvere, Jõhvi, Paide ega Tallinn, järelikult ei ole.

mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2009 22:34:53 vasta tsitaadiga

Testisin ka nüüd lõpuks m-interneti ära, liigub täitsa talutavalt. Videosid just ei vaata läbi neti, aga teised toimingud nagu foorumid, uudised, postkastid jne saab tehtud. Parem kui mittemidagi.
Kasutan päevapiletit, zen kõnekaarti ja mobiiltelefoni.
Talumatult aeglane see küll pole. icon_rolleyes.gif

Täiendus: Kasutasin edge leviala.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 26.05.2009 15:12:10 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:
Testisin ka nüüd lõpuks m-interneti ära, liigub täitsa talutavalt. Videosid just ei vaata läbi neti, aga teised toimingud nagu foorumid, uudised, postkastid jne saab tehtud. Parem kui mittemidagi.
Kasutan päevapiletit, zen kõnekaarti ja mobiiltelefoni.
Talumatult aeglane see küll pole. icon_rolleyes.gif

Täiendus: Kasutasin edge leviala.

edge'iga tõesti ei anna videosid vaadata aga parima kiiruse ja leviga sai eelmisel suvel läbi nba.com'i varajastel hommikutundidel lakers celtics finaale vaadatud ja siis jooksis stream veatult. samas viimased paar kuud on jama old sellega, ühendus lihtsalt kaob ära ja tuleb uuesti ühendada. tegu siis huawei modemiga e 220 ja m-349 paketiga.

EDIT: ahjaa, üks küsimus kah, et milline tarkvara sellele modemile kõige töökindlamalt istuks, kas see mis elisa välja pakub, või siis mobile partner või huawei mobile connect?

Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 15.06.2009 16:00:49 vasta tsitaadiga

Tagasi vana probleemi juurde. Nimelt kas seda Vodafone'i modemit kuidagi ära ei anna tjuunida, sesmõttes, et avastasin Võru linnas tele2 3G leviala. Smart kaardi sisse toppides leiab võrgu üles ja modem oleks valmis connectima kuid loobib: "You must be on the Vodafone network to make a data connetion". Seega, keegi sellele rohtu ei oska pakkuda? Mingit mitteametlikku non-vodafone tarkvara vms? Niisama dial-up ühendust teha läbi modemi leiab windows veateate, et modem on juba kasutusel.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.06.2009 16:13:39 vasta tsitaadiga

Mis modem sul täpsemalt on?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 15.06.2009 16:50:41 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:
Tagasi vana probleemi juurde. Nimelt kas seda Vodafone'i modemit kuidagi ära ei anna tjuunida, sesmõttes, et avastasin Võru linnas tele2 3G leviala. Smart kaardi sisse toppides leiab võrgu üles ja modem oleks valmis connectima kuid loobib: "You must be on the Vodafone network to make a data connetion". Seega, keegi sellele rohtu ei oska pakkuda? Mingit mitteametlikku non-vodafone tarkvara vms? Niisama dial-up ühendust teha läbi modemi leiab windows veateate, et modem on juba kasutusel.

Pane VF tarkvara kinni ja tee siis lihtsalt dial up ühendus.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 15.06.2009 17:16:34 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Mis modem sul täpsemalt on?

Huawei e272

nymmik kirjutas:
Priidik199 kirjutas:

Pane VF tarkvara kinni ja tee siis lihtsalt dial up ühendus.

Ma ei saa aru mida ma valesti tegin. Pmst, ma uninstallisin kogu selle vodafone jama, ikka hädaldas. :/
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 15.06.2009 18:44:52 vasta tsitaadiga

Mina vahetasin FW (pulga tootja) originaali vastu ja kasutan, mis nurga all ja kus võrgus vaid soovin. Tootja kodukal on vabalt saada.
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2009 19:36:33 vasta tsitaadiga

Seega siis vana tuntud teema, et Eesli pulgaga kaasa tulev tarkvara on:
a) vigane ja jookseb kokku
b) annab vigaseid teateid (justkui ühendatud)
c) Elisa side "tõrgeteta" kasutamiseks tuleb aga installida kas
1) tarkvara uuendus Eesli lehelt, sest said firmalt aegunud tarkvaraga toote
2) võtta kasutusel riistvara tootja valmistatud tarkvara, sest Eesli tarkvara ei kõlba kassi saba allagi.

Ma võin eksida aga kas mitte Tele 2 võrgu teenuste jaoks ei ole vaja Tele 2 SIM kaarti? Kui see oli küsimuse algatajal olemas, siis oleks teoreetiliselt olnud võimalik ühendus käivitada ilma Vodafone tarkvarata ehk WIN XP puhul connectionite alt kirjutades helistamise numbriks *99# (see on EMT-l) või midagi sarnast. Näiteks eesli võrku helistamisel on numbriks *99***16#
Mäletan, et aasta poolteist tagasi üritasin ise ka Eesli modemiga saada ligi EMT 3G võrgule, sest see oli piirkonnas ainus. Mina lahendust ei leidnud ja tegin hoopis teise lepingu sealse modemi peale. Olen isegi rahul, vaatamata kahe pulga eest maksmisele. Lihtsalt olin kunagi loll ja jäin uskuma Elisa mobiilside lubadusi. Õnneks pole jäänud enam kaua seal silmuses olemist, veel 2 kuud vaid.

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 15.06.2009 23:35:27 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Seega siis vana tuntud teema, et Eesli pulgaga kaasa tulev tarkvara on:
a) vigane ja jookseb kokku
b) annab vigaseid teateid (justkui ühendatud)
c) Elisa side "tõrgeteta" kasutamiseks tuleb aga installida kas
1) tarkvara uuendus Eesli lehelt, sest said firmalt aegunud tarkvaraga toote
2) võtta kasutusel riistvara tootja valmistatud tarkvara, sest Eesli tarkvara ei kõlba kassi saba allagi.

Ma võin eksida aga kas mitte Tele 2 võrgu teenuste jaoks ei ole vaja Tele 2 SIM kaarti? Kui see oli küsimuse algatajal olemas, siis oleks teoreetiliselt olnud võimalik ühendus käivitada ilma Vodafone tarkvarata ehk WIN XP puhul connectionite alt kirjutades helistamise numbriks *99# (see on EMT-l) või midagi sarnast. Näiteks eesli võrku helistamisel on numbriks *99***16#
Mäletan, et aasta poolteist tagasi üritasin ise ka Eesli modemiga saada ligi EMT 3G võrgule, sest see oli piirkonnas ainus. Mina lahendust ei leidnud ja tegin hoopis teise lepingu sealse modemi peale. Olen isegi rahul, vaatamata kahe pulga eest maksmisele. Lihtsalt olin kunagi loll ja jäin uskuma Elisa mobiilside lubadusi. Õnneks pole jäänud enam kaua seal silmuses olemist, veel 2 kuud vaid.

a) keegi/miski pole ideaalne, arvatavasti ei jookse ta rohkem kokku, kui mingi muu suvaline raud/tarkvara kooslus.
b) vana firmware/software?
c) saad ju aru küll mis teha tuleb;)
1) kui uus tarkvara on saadaval, mis toodet paremaks teeb, on ju loogiline, et sa hangid vajalikud uuendused. kas ka kõige uuemad huawei modemid sisaldavad sama tarkvara versiooni mis e220?
2) minumeelest on tegu ju vodafone'i tarkvaraga, nii et elisa seda oma kodus valmis ei heegelda.

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 16.06.2009 15:51:13 vasta tsitaadiga

Tre,

Küsiks siit targemate nõu ja kogemust M-Interneti osas. Kas ma saan õigesti aru, et kui ma näiteks võtan M-Interneti paketi (näiteks M99) siis sellega kaasneb uus SIM-kaart. Ehk siis hetkel oleva kõnapaketiga tulnud SIM-kaardile saan lisaks veel ühe SIMi. Kui tahan kasutada hakkan neid omavahel vahetama? Või kas saab siiski ka nii, et ma saan oma kõnapaketi juurde kuidagimoodi ka M-Interneti ilma, et ma peaks iga MB ees 35 EEKu maksma või sellist võimalust ei eksisteeri. Välja arvatud siis päevapilet.

Equ

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.06.2009 15:58:54 vasta tsitaadiga

Saab mõlematmoodi.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 16.06.2009 16:43:01 vasta tsitaadiga

Tre,

rex kirjutas:
Saab mõlematmoodi.

Ehk siis saan aetud ka ühe hetkel oleva kõnepaketi SIMiga ja kasutada M-Interneti paketti ning lihtsalt M-Interneti paketi kuutasu tuleb juurde kõnepaketi tasule?. See oleks meeldiv küll kui selline võimalus on.

Equ

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.06.2009 19:26:11 vasta tsitaadiga

Sul on endal ka ju internet, miks sa ise Elisa veebi ei uuri? 8)

Siit lisainfo alt näiteks: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/107/Arvutiga-kasutamine
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 17.06.2009 00:20:45 vasta tsitaadiga

Tre,

rex kirjutas:

Siit lisainfo alt näiteks: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/107/Arvutiga-kasutamine

Ei, seda lehte uurisin esimese asjana, aga segase võitu jutt natuke tundus mulle. Lihtsalt tahtsin ennam Elisasse minemist küsida siit foorumist, et järsku keegi oskab kiirelt selgitada. Aga selge, eks küsin Elisa klienditeenindajalt täpsemalt.

Equ

tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 13:22:18 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Tre,
rex kirjutas:

Ei, seda lehte uurisin esimese asjana, aga segase võitu jutt natuke tundus mulle.

Mis seal segast on, otsene vastus ju olemas su küsimusele:
/tsiteerin/
M-interneti kasutamise eelduseks on mõne Elisa kõnepaketi ja sellega kaasneva SIM-kaardi kasutamine. Pakume ka võimalust kasutada mahupiiranguta pakette M-internet 99, M-internet 199, M-internet 349, M-internet 549 ja mahupiiranguga paketti M-internet 179 SIM-kaardiga, mis on eriti vajalik ja mugav siis, kui soovid mobiilset internetti netipulga vahendusel kasutada.
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 27.07.2009 10:16:24 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

viimati muutis overgrow 17.02.2010 17:15:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 2 :: 16
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 27.07.2009 12:05:40 vasta tsitaadiga

Jätan vahele!
Eesli interneti kasutamine oli minu senise elu üks kallimaid vigu (24kuud x 349 krooni = 8376 krooni). M-interneti leping oli 24 kuud aga sellest oli kasutamise rõõmu umbes 8 kuud ja ülejäänud oli rist ja viletsus. Olen siin foorumis ka sellest varem kirjutanud ja jätame seekord vahele jutu, et Elisa seadmeid on vaja tähtajalise lepingu perioodil kliendi ENDA poolt uuendada, sest muidu nad ei tee muud kui jooksevad päevas 3-4 korda errorisse ja ühendus kaob ära.
Firma reklaamiks ja pressiteadeteks on teine foorum!
Seevastu olles ühe teise 3 tähelise firma klient saan kuus ca 60 minutit tasuta võrgusisest kõneaega ja m-internet on stabiilselt kasutatav ka mitmeid päevi ühenduses olles (seda ei pea iga 50 mb või 3 tunni järel lahti ühendama).

Edit: sõnusin vist kiitmisega ära. Nüüd õhtu jooksul olnud 3 katkestust(varem oli seda kuu jooksul), kus modemi tarkvara kaotab ühenduse ära. Ma rohkem ei kiida, muidu jään päris ilma.
Edit 2: AKE, mitte-kiitmisest oli kasu, sest see 3 täheline operatoor on teisipäeval ilusti toiminud.

viimati muutis montez 28.07.2009 20:28:19, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 27.07.2009 12:37:00 vasta tsitaadiga

imelik, mul on endal küll a-link modem aga lahti ma küll ei pea teda ühendama, 24/7 suht istub taga
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 2 :: 16
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 28.07.2009 15:28:32 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Ma rohkem ei kiida, muidu jään päris ilma.
Kiida ikka.... natukenegi w00t.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 29.07.2009 10:50:09 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda palju roaminguga 1 MB maksumus võib olla elisa kaarti kasutades Vodafone võrgus Austraalias?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.