praegune kellaaeg 25.06.2025 12:52:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ezzz
HV vaatleja
|
22.08.2009 17:39:44
probleem kworldi hybrid usb stick II tv kaardiga |
|
|
Terv!
Oskab keegi ehk aidata. Sai siis selline tv kaart soetatud. Analoogi pildi saan ilusti ette, kuid digi tv-ga pole see veel õnnestunud. Olen ka digi-tv.ee ja siin HinnaVaatluseski sarnaseid teemasid lugenud ja
proovinud erinevaid programme, kuid ei midagi. (Kwordli kodulehelt tiritud viimased proged ei aita ja samuti arcsofti totalmedia katsetamine ning ka mõningad teised ei anna tulemust).
Endal op süsteem muidu xp pro sp3, kui selles mingi pidur olla võiks, kuid ei usu hästi.
Igatahes tänud ette
E.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.08.2009 19:20:14
|
|
|
Tugevat signaali tahab, muud ei midagi. Ma ise "kammisin" Mustamäel läbi terve korteri, et leida kohad, kuskohas piisava tugevusega levi oli.
Ja veel: Nõrgema signaali korral kasuta VLC-Playerit, siis paned käsitsi sagedused paika ja siis piisab ka nõrgemast signaalist.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ezzz
HV vaatleja
|
22.08.2009 19:38:14
|
|
|
to: tahanteada
ma ise kasutan küll kaablit, mitte toaantenni...seega selles ei saa viga olla, aga äkki annad mulle mõned numbrid, mis oleks vaja vlc playerisse sisestada, et proovida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|