Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Riiete teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 238, 239, 240  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sammer
HV kasutaja

sõnum 13.08.2009 19:29:40 vasta tsitaadiga

Okei, tänan. Vaatab siis, mis nägu nad mõne aja pärast näitavad. icon_razz.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.08.2009 19:33:09 vasta tsitaadiga

Kortsumine sõltub mingil määral ka materjalist. Mõni kortsub kergemini, mõni raskemini.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pilleke
HV vaatleja
Pilleke

sõnum 13.08.2009 19:49:46 vasta tsitaadiga

Seda kindlasti. Oma kogemustest lähtudes julgen väita, et pehme materjal kortsub kiiremini icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 13.08.2009 19:51:44 vasta tsitaadiga

Kui ma clubist tulen reede öösel siis olenemata materjalist on mul hommikul ärgates kõik riided kortsus seljas icon_lol.gif
Aga eks jah materjalidel vahe on suur thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 13.08.2009 19:57:05 vasta tsitaadiga

Tee eksperiment: kas klubist tulles ja hommikul ärgates on riided rohkem kortsus võrreldes sellega, kui sa ei lähe kluppi ja magad riietega icon_biggrin.gif
tagasi üles
Pilleke
HV vaatleja
Pilleke

sõnum 13.08.2009 20:10:30 vasta tsitaadiga

Pane selga täissiidist riided. Teistele võid tunduda naljakas, aga võid kindel olla, et reede öösel näed viks ja viisakas välja - ei ühtki kortsu icon_biggrin.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 13.08.2009 20:33:35 vasta tsitaadiga

Sain siis paar päeva tagasi meili Motel Paradise'st, et kõik Ecko Unltd riided vähemalt -50%. Ise lähen igatahes homme piidlema poodi, nüüd saab vast äkki lõpuks normaalse hinnaga dressid sealt ja võtab mõne paari teksaseid varuks thumbs_up.gif

Nii et keda antud kaubamärk huvitab, siis poe adre Rävala pst.7, Tallinn

Mario.
HV Guru

sõnum 16.08.2009 22:59:16 vasta tsitaadiga

Minu garderoob:

Paar teksaseid
Lühikesed püksid
Neli t-särki
Üks triiksärk
Üks pusa
Tennised
Plätud
Üks paar korralikke sõjaväesaapaid mida tsiviilkäibest ei saa - custom made.
20 paari sokke
15 paari boksereid.

"kodused" ja "tööriided" puuduvad.. see on kõik, mis on.

Enamus raha läheb arvutustehnika peale. Tegelikult tõsiselt ma arvutangi uue riideostu seoses tehnikaga, mis mul ostmata jääb ja mis vidinaid ma tahan ja kui odava riidetüki selleks valima pean icon_neutral.gif See on haigus, HV on haigus.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Sammer
HV kasutaja

sõnum 16.08.2009 23:17:05 vasta tsitaadiga

Riietest rääkides, eriti naisteomadest, siis jah, mida katvam seda kenam. Seelik, mis on nii lühike, et selle alt näeb naba on "litsakas". Muidu, mida liibuvam, seda parem, ükskõik kui mitu kihti buhvaikasi peal on.
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.08.2009 23:39:24 vasta tsitaadiga

Teksapüksid ja T-särk püksis, botased jalad nii, et nöörid ei tolgenda ringi. Teisi outfite pmst polegi. Kodus lühkaritega.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.08.2009 09:19:03 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:

*räägin oma 10 aasta tagusest kogemusest, toonane tüdruksõber oli kaltsukafanatt ja leidis endale väga lihtsalt igast põnevaid hilpusid sealt ja kui kaasas hängisin temaga, siis tunduski, et meestele on a la 10 riideeset kogu poe kohta ja need ka 3 numbrit minu mõõdust suuremad. Võib-olla on nüüd selles osas asjad paranenud.

no kui sa 10 aastaga oled 3 numbri võrra juurde võtnud, siis on kindlasti paranenud icon_lol.gif

Kas kunagi mitte ei olnud mingi riiete teema HVs juba? Kustus ära jah...

Üldiselt on riiete ostmine (valiku mõttes) ja hinnad Eestis ikka ilga jura küll. Üritan ka nii palju kui võimalik välismaalt osta, paar või kaks teksasid alati kui kusagil käin. Saab kordades odavamalt. Ja no mingite t-särgi hindadest siin ei maksa rääkidagi. icon_eek.gif

Eriti viha teeb selline asi, et kui lein täpselt sobivad mudeli ja värgi Eestist ja mõtlen, et ohoo, nüüd neid teksaseid hakkangi ostma, siis järgmisel korral ostma minnes sellist enam kunagi pole. Krt on vaja terve aeg uuendada ja muuta asju. thumbs_down.gif

Endal õnneks töö ka selline, et lipsustatud olekut ei nõua ja enam aega saab suht vabalt võtta, suvel lühikesed püksid ja sandaalid jne.

Ainuke riietus mille pealt olen vabalt nõus rohkem maksma on matka/väliriietus (ehket vettpidavus ja hingavus peavad olema korralikud ja kvaliteetselt kokku asjad õmmeldud ja teibitud jne) ja jalanõud.

Jalatsite puhul on selgelt lemmikkaubamärgina välja kujunenud Clarks. Kahju, et valik Eestis nii väike ainult on. Ikka ulmeliselt vastupidavad asjad. Põhimõtteliselt kasutan maal siiani ka esimesi selle märgi alt ostetud sandaale (aasta siis oli mingi 95-96), millel lihtsalt välimus on selle ajaga veidi koledaks kulunud, aga katki kusagilt ei ole. Ja käinud nendega pikalt nii soolases kui magedas vees, sumbanud mudas, turninud mööda teravaid kive ja kusigane. Sama asi oli kingadega, millel lihtsalt tallad läbi kulusid lõpuks mingi 6-7 aastaga. Pealsed on igati OK kui läikima lüüa, kuna tegu vettpidavate kingadega, siis jällegi nendega sumbatud kasutusaja jooksul kõik Eesti talved läbi soolaplöga ja vee. Nii et seda marki usaldan täiega. thumbs_up.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 17.08.2009 09:55:27 vasta tsitaadiga

Välismaalt riiete ostmisega oli viimane show see, et väisasin Puerto Ricos käies kohalikku (väidetavalt Kariibide suurimat) shopping malli. Oli küll suur. Ja teksad olid odavad. Aga kogu kaubanduskeskuses ei olnud pikemaid teksasid kui 31-32". Minu nr. on u. 34-34. Eks kohalikud hispaanlased on lühikesed jupid ja normaalmõõdus inimesele (olen 1.91) pole riideid pakkuda.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Max Powers

sõnum 17.08.2009 10:14:36 vasta tsitaadiga

Kas "boot cut" pükse enam ei müüdagi? Ei mõtle mingeid navy sarnaseid, vaid alt veidi laienevaid.

Käisin just ükspäev Stockmannis pükse ostmas. Peaaegu võtsin ühed Lagerfeldid, kuid viimasel hetkel mõtlesin ümber. Head mugavad olid, aga midagi justkui ei sobinud.
Leidsin ühes Cap Hornid siis asemele. Aga jah, valik siinmaal ikka suht nigel. Õnneks mul on vähemalt levinud mõõt 32/32 ja üldjuhul on sobiv mudel olemas.
Tööl käin Lloydi kingadega. Tosse kannan ainult sporti tehes.
Vabal ajal miskid Vagabondid tavaliselt - http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2774-580&color= (midagi sarnast, aga musta värvi)
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
batman
HV veteran

sõnum 17.08.2009 11:28:13 vasta tsitaadiga

Kui matkale või kalale plaan minna, siis USA Today, (Tallinnas Juurdeveo 26), kus paksude ja lollide maalt pärit militaarriietus ja jalatsid sümboolsete hindadega, ning vastupidavus väga viis. Ise kasutan ja soovitan teistelegi, kes looduses liiguvad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Pilleke
HV vaatleja
Pilleke

sõnum 17.08.2009 12:33:13 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
kuna ma poes ei kannata šopata (ja ega siin Kuressaares polegi eriti valikut), siis mul enamus riideid pärineb Quelle'st icon_razz1.gif domineerivad margid on Y.O.U. ja Explorer.

Vahva, et siin on ka kataloogisõpru icon_biggrin.gif Mul on ka päris palju riideid tulnud just kataloogidest, sest ma eriti ei kannata poes riiete proovimist (eriti suvel kuumaga kui riided ei taha higistamise tõttu hästi seljast tulla). Minu jaoks on kataloogist suhteliselt turvaline tellida ka, sest kui tead ikka oma riidenumbrit siis on ikka raske puusse panna küll icon_biggrin.gif Kuna keegi mainis siin jalanõusid, siis tüüpilisele naisele kohaselt on jalatsivalik küllaltki lai, ent enda lemmikuks on saanud armsad valged tähekestega Vansid, mis kevadel e-bayst said tellitud ja mida ma igal võimalusel kannan. Suvel kuumaga on aga jalavarjudeks ikka plätud ja natuke jahedama ilmaga nö. papukesed icon_smile.gif
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 17.08.2009 21:14:00 vasta tsitaadiga

Ma ise põhiliselt kannan teksasid ja T-Särke , ning selle peal veel mingi pintsak vms .
Enamik asju Reservedist ostetud ( v.a t-särgid , mis igaltpoolt pmst kokku ostetud icon_lol.gif ) .
Need suurused ei ütle poodides mitte midagi , 33-34 püksid väikesed , 31-34 püksid parajad jms icon_lol.gif ja mul on XXL särk , mis on ühe minu S särgi suurune icon_eek.gif .
Teksapükstel muidugi see jama , et kuluvad ära kiiresti ja peab poodi uute järele minema , kuna parandamine annab umbes paar päeva juurde kuni jälle katki ( hargivahelt kuluvad ära thumbs_down.gif ) .
Jalavarjudeks üldiselt rulatossud ( pole juba aastaid rulaga sõitnud ) , kuna need jõle mugavad võrreldes teiste jalavarjudega , ning oma poolteist aastat peavad ilusti vastu .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 17.08.2009 22:38:38 vasta tsitaadiga

Matka jaoks muretsen isegi enamik asju sõjaväevarustuse hulgast, lihtsalt enamasti odavam kui mingi brändivärk ja võib-olla pole nii vinge väljanägemisega, aga samas on funktsionaalsed ja vastupidavad ning eriti head on ikka sõjaväepüksid, hetkel siis USA ACU püksid, mis kenasti kaks aastat mind igasuguse "pasa" sees teeninud ning ikka kõik thumbs_up.gif

Aga kui veel matkaasjadest rääkida, siis eriti kotte ja ka muud stuffi soovitas vaadata Tartus Matrixi poest, seal ikka on hea valik ja pädevad müüjad, kes oskavad aidata ja küsimustele vastata (endale käisin eelmine aasta kotti ja muud pudi-padi sealt ostmas siis seletati mulle seal hea mitu tundi, et mida osta ja kuidas õige kasutada ning millised saapad teatud maastiku jaoks sobivad jne)

Aga nende riiete suurusega on jah nii, et ega pükse ma ei julgeks küll ehku peale vist osta kui lõiget ei teaks. Püksid on 34-38 suuruses ja ikka iga kord vaja vaadata, et mis seekord siis paremini sobib. Aga jah, nüüdseks enamik baggy fit püksid, sest lihtsalt ma ei kannata seda tunnet, kui püksid on jala ümber ning noh kõrge jalgevahe on veel eriti ebamugav. Baggy pükstega ikka kõik saab sees "rippuda" nii nagu loomulik ja kuskilt ei kisu miskit olenemata sellest, mis asendis aeled.

Aga kuramuse jalavarjudega on küll kehvad lood, ma vist Tallinna kõik suuremad poed läbituulanud ja no ei leia mingit sellist jalatsit mis meeldiks ja mis ülejäänud riietusega nagu kokku ka sobiks icon_neutral.gif

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 18.08.2009 00:09:10 vasta tsitaadiga

Hiljuti käisin uusi ketse ostmas. Lõpuks tuli valik teha 2 ketsipaari hulgast. Mõlemad olid Converse omad, jalga proovides olid mõlemad head, kuid ühel oli suurus 44,5 ja teisel 46 icon_biggrin.gif. Ma saan aru, kui oleks eri firmade toodang, aga et sama firma ka veel. Kunagi ostsin ketsid, mille nr lausa 51 icon_biggrin.gif, enne kui jalga lõpuks mahtusid, õige nr olekski olnud kuskil 44 kanti.
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 18.08.2009 01:47:59 vasta tsitaadiga

Kas keegi peale minu veel Affliction brändi fännab? Keskmiselt maksab ka T-särk ligikaudu 700~900.- krooni aga tegemist on tõesti ilusate ja kvaliteetse riietega.
Kellel huvi, siis siit saate vaadata/tellida (krediikaardi olemasolu nõutav) - Link. Siin on näiteks üks kena jakk mis on plaanis lähipäevil tellida - kenadus ruudus.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
batman
HV veteran

sõnum 18.08.2009 08:37:05 vasta tsitaadiga

Suurusega on jah äge.ee
Kuskile poodi sisse astudes hakkad teksasi lappama, müüja astub ligi, et mis suurust vaja on, ning ütlen täiesti siiralt, et ei tea. Eriti viimasel aja on see sobivate numrite kõikumine ikka väga lai olnud. Sama muidugi ka tõhh-särgid. Enamasti XL või XXL, aga on juhtunud ka selliseid, kui M või L suuruses tunned ennast, nagu telgis.
Nüüd olengi otsustanud, et kõikvõimalikud numbrid ja tähed riietel on kergelt öeldes mõttetud. Kui proovikabiinis sobivad, siis võtan.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 18.08.2009 09:16:41 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:

Enamik asju Reservedist ostetud ( v.a t-särgid , mis igaltpoolt pmst kokku ostetud icon_lol.gif ) .

Teksapükstel muidugi see jama , et kuluvad ära kiiresti ja peab poodi uute järele minema , kuna parandamine annab umbes paar päeva juurde kuni jälle katki ( hargivahelt kuluvad ära thumbs_down.gif ) .

proovi vahelduseks need kaks asja lahus hoida ja peaks ka teksad kauem vastu pidama. endal on teksaseid 7-8 paari ja kannan neid kõiki vaheldumisi. vanimad on 04 aastast. ainult need kõige vanemad on kulunud auku.

probleem ka. lühikesed camokad hakkavad lõppema (ka 05 ostetud), oleks uusi vaja aga ei leia kuskilt. võiks olla suts üle põlve, normist materjalist, taskud sügavad. pörff oleks kui oleks taskud "topelt" all tavaline ja kohe peal teine mis on truki või lukuga. põhimõtteliselt siis sellised kust kola iga liigutuse peale välja ei hüppaks (moshpit on karm koht icon_razz.gif). mingeid reservesid ja jäkkjonesid ei ole mõtet soovitada.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 18.08.2009 09:19:48 vasta tsitaadiga

Lotharius, need püksid sul peavad vett kah? Kodumaal kasutatavad vormipüksid/"french" imevad vett nagu käsn ja kuivavad terve igavik.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
batman
HV veteran

sõnum 18.08.2009 09:22:14 vasta tsitaadiga

suure mandri omad jäävad märjas metsas liikudes kuivaks, ning ka väiksema sabina võtavad kinni. Kuivamiseks piisab mõni hetk päikese paistel kondamisest. Kurta küll ei oska.
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 18.08.2009 13:28:53 vasta tsitaadiga

helga, mis mõttes need kaks asja lahus hoida ? Reserved ja teksad ? Viimati kui ostmas käisin vaatasin Lee Coopereid ka vms need olid ja seal olid teksad kas väikesed või suured ( 33 ja 34 väike , 32 ja 34 suur jms ) .
Ja mul tavaliselt ikka 2-3 paari teksasid korraga olemas , muidu peaks mõnikord püksata ringi käima icon_lol.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 18.08.2009 13:43:55 vasta tsitaadiga

Ma ütleks, et märguvad küll, samas ma olen nendega sattunud ikka alati siis vihma kätte kui ikka toobriga seda alla tuleb icon_biggrin.gif Samas kuivavad kiiresti.

Ma nüüd matka asjade puhul olengi loobunud selle veekindluse otsimisest, sest nagu elu on näidanud ei ole ikka teatud piirist alates miski asi veekindel ning parem on otsida asjad, mis kuivavad kiiresti. Võib-olla kui saaks mingi veekindla kombinesooni+saapad ja nende ühenduskoha suudaks ka ära tihendada, siis võiks ju asjale mõelda, aga muidu on ikka üks nõrk koht olemas kust vesi sisse pääseb ja kui juba kuskilt sees on, siis läheb juba see sealt edasi.

Veekindlad asjad kõlbavad talveks kui lumes ringi trampida, aga suvel kui ikka vedelasse vette satud, siis pole väga abi sellest, et saabas veekindel kui juhtumisi vesi sealt üle ääre sisse läheb icon_biggrin.gif Salomoni saapad on head veekindlad ja eelmine sügis panin ka ühele väiksele matkale jalga kuna teadsin, et veidi vesine võib olla, aga mida ma ei osanud arvata oli see, et vahepeal läks vesi nii sügavaks, et kui valesti astusid olid vööni sees ja noh muidugi sai siis valesti astutud ja pärast kuivatasin saapaid kaks nädalat thumbs_up.gif

helga, sa võiks ka minna kuskile miltaarpoodi neid otsima, neid lühikesi armeepükse ma olen ikka näinud müügil või siis telli eBay kaudu. Samuti võid ju sealt USA Today poest mingid kasutatud usakad osta ja need ise lühikeseks teha ning seal on kindlalt olnud müügil kõrbecamoga lühkareid.

Krt Camel Active poe ma olen üldse unustanud, sealt saab ka täitsa korralikku kraami ning seal on neid lühikesi cargo pükse kah müügil.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Riiete teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 238, 239, 240  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.