Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andre
HV Guru

|
03.08.2009 21:37:31
|
|
|
Minul jälle on tõsiselt hea meel, et käib asjade üle sisuline vaidlus.
Mõlemal poolel on olemas oma põhjendatud argumendid.
Lihtsalt paluksin, kui võimalik, jääda soliidseks.
Selles, mida Race kirjutab, on samuti väga tugev point.
Meie sarja olemus ja idee on pisut teine, kui et väikestele poistele kogemusi jagada.
Ja reegleid üritame samuti omaalgatuslikult järgida ja ka järjest paremini kontrollida nende täitmist.
HV sõitudel on enamus asju tagantjärele tuvastatavad, sest enamus sõite on korralikult videos.
Ja ka kohtunikud teevad oma tööd järjest paremini.
Idee on pakkuda võimalikult realistlike reeglitega sõitu. Propageerida puhast võidusõitu, et meie sarja parimad võiksid otse kolida mõnda teise sarja, kus puuduvad turvaraamid.
_________________ TULE KARTI SÕITMA!
viimati muutis Andre 03.08.2009 21:38:41, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Race
HV vaatleja

|
03.08.2009 21:45:14
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Race, kui sa järgmisel aastal sooviksid HV sarjas sõita, siis pead meie reeglite järgi sõitma.
Selline tagasitegemine on igati out
m0nx kirjutas kenasti lahti, kuidas asjad olid. |
Natuke kriibib hinge see "selline tegutsemine" kuid ma ei hakka teiega kirjutamises võistlema .. minu jaoks on see teema lõpetatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
03.08.2009 21:51:46
|
|
|
Race kirjutas: |
.. sõidame võidu ja üritame õppida igast sellisest situatsioonist midagi. |
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
04.08.2009 00:57:23
|
|
|
ideepoolest ma kah üritasin selle teema unustada, aga näed ikka oli vaja kirja panna
race ma tean kindlasti, et ma kindlasti sõidan sinust ja enamustest 0.8 sekundit aeglasemalt...
ma peangi ennast algajaks... see et ma esimene ring üritasin pidurdamised jätta võimalikult hilja peale ja tihtipeale siseneda sisekurvist jne jne, sellepärast, et esimestel ringidel käib suht karm võidusõit...
samas ma tean ka seda, et kui grupis on juba 3 või rohkem inimest, siis päris kindlasti ei saa sõita ideaaltrajektooril, ning ideaalsete pidurdusteekondadega... tuleb enda kohta hoida... ja igal võimalusel proovida seda kohta parandada.... peale seda, kui sa mult koha endale said osavalt, siis ma reaalselt tundsin, kuidas sa olid täiesti püütav... sellepärast ma ka ei hoidnud viisakaid pikivahesi jne...
ega ma kah õnnelik polnud, et ma sulle boxis sisse sõitsin.... mu enda võimalus esimestel järel püsida läks kah luhta....
kogu selle teema puhul häirib mind just see tagasitegemise osa...
pärast seda sain esperiga võidu sõita, kes oli kah kõik sõidud must pool sekki kiirem... kart oli hea lihtsalt...
igatahes minupoolt on kah kõik öeldud...
minusilmis oli üritus just jätmas meeldivat kogemust ja jõudsin mõelda, et see pühapäev olen kah kohal, aga see finaal tõmbas kuidagi vee peale asjale ja enam polnud nii suurt soovi osaleda...
mis aga ei tähenda, et ma see pühapäev platsis ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.08.2009 09:03:23
|
|
|
mis siin ikka halisega, need on täiesti erinevat sõitu ju. Ma ei pane imeks, et race isegi ei märganud olukorda, neil seal on pidev pusimine ja ärategemine. Mehed selle asemel et sõita vahivad taha. Ma ei mõista kedagi hukka, need on 2 eri ala pmt ja kui ma peaks kunagi pühapäeva sõidukiks hakkama, siis ma oleks täiesti valmis ja arvestaks sellega, et vajadusel külgkontakti minna või kiire kitsa kurvi eel veidi pidurdada, et tagumised ka hoogu kaotaks vms...
Meie teeme siin nö härrasmeeste duelle, kus mõned on isegi liiga tagasihoidlikud nt riivo ja vahest annavad positsiooni ära isegi siis kui ei peaks, lihtsalt viisakusest ja see on mentaalselt hoopis teine maailm.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
04.08.2009 09:56:02
|
|
|
Aeron, Pühapäeva GP ja "Vendlus Cup" ei ole samad asjad.
Ei vahi seal Pühapäeva GP-l keegi taha.
Täitsa hea võistlus on.
Enne osalemist tuleks läbi mõelda, mida saavutada tahad.
Mina olen seda sõitnud puht trenni mõttes, et kogeda mingeid asju, milles ma seni pole päris kindel olnud.
Kuiv rada FK-s niisama tavalises kontekstis ei paku mulle enam suuri üllatusi.
Pööratud järjestusega sõit ja võistlejate kaaluerinevused sunnivad võtma suuri riske ja annavad juurde mõtlemisainet.
Sõidus ei ole veel kordagi taktikaliselt kavaldama hakanud.
Annan lihtsalt täiega kuuma.
Kui eelmisel korral oleksin seadnud eesmärgiks kindlalt finaali saada, siis oleksin ka sinna 100% saanud.
Nagu TonyKart ja Race mõlemad on eespool juba välja toonud, ei ole mõtet seda võistlust nii tõsiselt võtta.
Küll aga saab selle formaadiga kogemusi, mida meie sarjas ehk ei saa.
Sealhulgas ka selliseid, mis tuleb alla neelata.
Kui seda ei suuda, siis ei ole mõtet osaleda.
Nüüd veel tagant selgasõitudest:
On kuldreegel, mis kehtib nii tänaval, kui võidusõidus:
Tagant otsasõitja on alati süüdi, isegi kui eessõitja tuleb kasvõi langevarjuga taevast alla.
Kui poole ringi jooksul läheb 4 korda selga, siis seda on liiga palju ja tuleb endaga tööd teha.
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
04.08.2009 10:11:13
|
|
|
tsitaat: |
need on 2 eri ala pmt |
Aeron, Pühapäeva GP ja "Vendlus Cup" ei ole samad asjad. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
04.08.2009 14:02:41
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
need on 2 eri ala pmt |
Aeron, Pühapäeva GP ja "Vendlus Cup" ei ole samad asjad. |
 |
Kuidas need 2 tsitaati omavahel seotud on?
Mõte ei jõudnud kohale...
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
04.08.2009 18:15:48
|
|
|
kle zoomski miskit juppide kohta ei tea?
on juba raketid seal fks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
05.08.2009 10:49:54
|
|
|
Pühapäeval FK-s trennitegijaid ka oleks? Enne seda Cojones del Monito GP-d? Pärast vaataks kuidas tulevased konkurendid sõidavad Ehk tuleb neid ikka 20 täis.
Ei tea ainult kas pühapäev neil vaba on üldse. GP algab 13:00, FK tehakse vist 12:00 lahti. Tunnipilet oleks päris hea siis
FK pühapäeva GP jääb minu jaoks kahjuks hilja peale
edit: Tartu rajast siis mingi onboard video tehtud. Esilehel olemas. http://www.sisekart.ee/
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.08.2009 12:02:13
|
|
|
eriti fantastiline pehmelt öeldes see tartu asi ei tundu...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
05.08.2009 12:52:21
|
|
|
Midagi suurepärast pole jah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.08.2009 13:19:44
|
|
|
Keegi teadja oskaja ning taustaga mees võiks neile kirja kirjutada. Neil nii head võimalused teha huvitavat rada ja nad teevad mingi käki. Sõida nagu kiirteel, mis on 4 realine ning kus on aegajalt 180 kurvid. Kahju kohe.
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
05.08.2009 14:00:45
|
|
|
Nad võiks teha jah mingi fullspeed raja, kus pmst pidurdama ie peaks, kui õigesti sõita. Umbes nagu trackmanias
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.08.2009 14:04:40
|
|
|
Ei noh, rada peab olema ikka vaheldusrikas, vahest kitsam vahest laiem, erineva pikkuse ja järskusega kurvid jne Seal saaks teha hoolika mõõtmise korral isegi kohati nt raja 2ks minemist ja 2 eri teed vms...
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
05.08.2009 14:41:48
|
|
|
Miks nad ei võinud enne video tegemist trajektoore selgeks omale teha. Sealt oleks potentsiaalne klient võinud ka sõidujoone kohe ära näha. Pealegi see, kuidas roolist kinni hoitakse on täiesti vale. Aga raja asupaik on hea, sinna saaks kordades parema raja maha panna, kui neil praegu on.
_________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
05.08.2009 16:54:39
|
|
|
FK-s igal juhul käib hetkel töö.
Varuosad tulid.
Hetkel peaks olema 10 karti käigus juba, kuid nende seisukorrast minul ülevaadet ei ole.
Kui keegi sõitma läheb, võiks foorumisse neutraalselt kirjutada.
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
05.08.2009 17:01:28
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Midagi suurepärast pole jah. |
Sama inimene, kes selle tegi, on ilmselt kunagi mõelnud välja ka käsipalli väljaku ja Plasto klotsid.
Väga korrapärane vähemalt!
Ilus vaadata kohe. Peaaegu nagu Shveitsis.
Tuntud Tartu fännina zoomski praegu
_________________ TULE KARTI SÕITMA!
viimati muutis Andre 05.08.2009 17:37:55, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.08.2009 17:30:20
|
|
|
Heh, saaks mõne kaarti pealt täpse platsi mõõdu kätte võiks ju neile joonistada midagi... Poleks väga keeruline ja ei võtaks kaua aega. Ma regiost vaatasin "joonlauga" väga ebamäärased 30x85,aga see plats tundub suurem... Keskel on saar veel ka
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
05.08.2009 18:13:35
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Heh, saaks mõne kaarti pealt täpse platsi mõõdu kätte võiks ju neile joonistada midagi... Poleks väga keeruline ja ei võtaks kaua aega. Ma regiost vaatasin "joonlauga" väga ebamäärased 30x85,aga see plats tundub suurem... Keskel on saar veel ka  |
Maa-ameti link http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?app_id=UU82&user_id=at&bbox=661709,6473227,661915,6473347
Sealt sain sellise asja kätte
Mustaga on mõõdud ka olemas, ei paista küll hästi välja. 106x76m on umbes ja saareke on 8x50m kuskil.
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |