Sain ka oma probleemile lahenduse: palju kannatust peab olema ja uuesti üritama.
Nüüd lippab päris kenasti juba, peaasi et ping on OK. Sama kehtib ka sõbra mängu liitumisele - ohtralt kannatust varuda, kui tala saab.
d. _________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Ei tea. Aeglane rifle + lv. 5 Piercing Shot + Troop trap ftw. Peab ainult pead sihtima või väga kiire olema
Igatahes mulle sobib aeglane rohkem. Kiiremaga sain sama aja sees 3x vähem kille.
31 juuli on viimane kuupäev, mil saab aktiveerida oma BETA medali koode.
31 august on viimane kuupäev, mil saab aktiveerida 7-päeva-XP-kiirendus koode.
Kui omate neid koode ja pole veel aktiveerinud, aktiveerige ära või andke kellelegi, kes mängib (näiteks mulle). Peale ülal mainitud kuupäevi on mõlemad koodid kehtetud.
Aga kellele need 7päevased ´koodid tulema peaksid? Selle medali sain küll kätte kuid millegipärast pole mulle see 7päevane tuusik veel jõudnud.
Enda arust olen endiselt piisavalt aktiivne, et saada taolist nänni!
Siin päris mitu lehte tagasi rääkisin ka enda meelest sellest, kuidas saada neid pakkumisi.
Lühidalt.. logid bfh kodukal sisse, lähed oma profiili alla ja paned linnukese sinna kasti, kus EA sulle spämmi pakub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.