Aga kas headshot võtab ühe lasuga maha?
Mul oli nii, et mul õnnestus vastaste baasi hiilida ja siis sain seljatagant nottida. Üht tüüpi lasin 4x pähe, kuid maha ei surnud :/ Noaga võtsin siis maha, kuid ehk oli hoopis minus asi? Ehk lagg vms?
Ja kas nendel relvadel on ka kindlald punktid, palju ta damaget teeb?
Minu küsimused on vist lollid ja neile on vastus BF:H kodukal olemas ?
Headshot ei võta kohe maha, maksimum damage on 79, vist.
Relvadel on kindel damage, mis oleneb kaugusest , sniperid hitivad pähe lastes nati rohkem ja noaga on mingi müstika, sihtida kehasse ja selja tagant.
Jah, kõikidele küsimustele on vastus olemas foorumites, kasuta searchi
no ma ei tea...ma ühele tüübile lasin mingise käsikaga lähedalt 2 salve pähe ja ära ei surnud koguaeg mingi 6sed jne aga too relv oligi kaugelt laskmise jaoks, kuid ikkagi...
Kui match making ei ole võimeline ühtegi sobivat serverit välja võluma, siis kas on mõnda lihtsat võtet peale uue lvl1 chari tegemise, et uuesti mängu saada ? või on teil pakkuda mõnda favorite serverit, mida saaks lisada, et samas kohas täristamas käia ?
d. _________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Üldiselt väga mäng, kuid mõned asjad võiks veel juures olla.
Näiteks lennukiga lennates võiks saada kaugemalt vaadata, praegu kuidagi halb, hästi lähedalt see vaade.
Snipril võiks olla ka mingine hold breathe vms värk, et saaks paigal hoida sihikut. Muidu väga hea, kuid kui näiteks mapi teise otsas(ehk siis kaugel) on liikumatu inimene siis suht raske talle pihta saada+sitt hiir ka veel :/
Proovisin eile commandoga madistada. Kord läheb hästi, kord sitemini. Gunneriga mul sellist nalja polnud.
Gunner on nagu rambo. Kõmmutab nagu segane ja ära ei sure
Tiimitöö peab vast ka hea olema, muidu commandoga spawnrape-st ei pääse. Gunneriga no problem, teed platsi tühjaks 8)
Ma ainult commandoga mängingi hetkel Kõige parem skoor on olnud 6-0.
Mis teie herode nimed on ?
DjDlee
Ejector
Skizoteq
SkyPlus!
kõik lampi tehtud mingi 1-2h otsisin normaalset nime ja siis panin suvalt mingised, et juba mängida saaks Mängin siis enamasti SkyPlus! iga, kes on mingi level 7 commando.
Headshot ei võta kohe maha, maksimum damage on 79, vist.
1-shot kill headshot on võimalik, aga väga harv nähtus. Abiks tuleks kindlasti piercing shot. 79 EI OLE maksimum damage. Mängus on igal relval ka CRIT võimalus, mille esinemisel võidki näha headshotti sajandis korra, täiskuuga ööl, raagus puu all, kui oled joonud just õiges koguses kõige õigemat jooki.
Sain ka oma probleemile lahenduse: palju kannatust peab olema ja uuesti üritama.
Nüüd lippab päris kenasti juba, peaasi et ping on OK. Sama kehtib ka sõbra mängu liitumisele - ohtralt kannatust varuda, kui tala saab.
d. _________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Ei tea. Aeglane rifle + lv. 5 Piercing Shot + Troop trap ftw. Peab ainult pead sihtima või väga kiire olema
Igatahes mulle sobib aeglane rohkem. Kiiremaga sain sama aja sees 3x vähem kille.
31 juuli on viimane kuupäev, mil saab aktiveerida oma BETA medali koode.
31 august on viimane kuupäev, mil saab aktiveerida 7-päeva-XP-kiirendus koode.
Kui omate neid koode ja pole veel aktiveerinud, aktiveerige ära või andke kellelegi, kes mängib (näiteks mulle). Peale ülal mainitud kuupäevi on mõlemad koodid kehtetud.
Aga kellele need 7päevased ´koodid tulema peaksid? Selle medali sain küll kätte kuid millegipärast pole mulle see 7päevane tuusik veel jõudnud.
Enda arust olen endiselt piisavalt aktiivne, et saada taolist nänni!
Siin päris mitu lehte tagasi rääkisin ka enda meelest sellest, kuidas saada neid pakkumisi.
Lühidalt.. logid bfh kodukal sisse, lähed oma profiili alla ja paned linnukese sinna kasti, kus EA sulle spämmi pakub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.