proovisin 30 min ära, märkasin sama probleemi mis bf kahes-lennuki kuulide plast radious on liiga väike...
mis see maa keeli on ?
minul ei meeldi see, et lennuki need kuradi pommid on liiga lahjad.
noo et kuulid on liiga nõrgad, ja pommid ka
jup. aga kui see mäng oma populaarsust hoiab, küll siis tulevad patchid ja värgid. ning teevad tugevamaks. mängija on ju ikkagi kuningas _________________
Mu arust küll lihtne , Coral Sea mapis ma tavaliselt kas esimene või teine . _________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda! M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€
Mu arust küll lihtne , Coral Sea mapis ma tavaliselt kas esimene või teine .
Clip-i ikka vaatasid? See ju Death from Above - Air to Ground. Lennuk lennuki vastu (Coral Sea) on jah lihtne, aga proovi maas siblivate trooperitele/tankidele pihta saada... Täiesti teine teema. _________________
Total time played
2d 16h 2m
Total score
69849
Leaderboard placement
5159
Kills
2604
Deaths
2131
Games played
289
Wins
181
Losses
108
Score per minute
25
Ainult 3 postkaarti ja 2 templit puudu... Poleks kunagi uskunud, et ühte Online FPS-i nii fännata suudaks. _________________
Ma ei mäletagi... Kaardiks oli igastahes Wake Island.
Aga mul suht tavaline see, et ma möllan igasugustega (va engineer):
~50% scout
~10% sniper (tavaliselt siis kui sniper-id maha võtnud ja vaja anti-sniper-it teha)
~25% tank (tegelikult peaks sellega engineerina sõitma, siis saab parandada ja vajadusel tanki väliselt tankide vastu võidelda)
~15% lennuk (alguses hea 1-3 laevakesega põhja lasta ) _________________
ise olen enamus ajast just engineer ja vahest scout. rifelman ei ole minu jaoks.
tanki koha pealt on sul õigus. väga paljud ei kasuta seda parandamist, aga peaks.
ise olen enamus ajast just engineer ja vahest scout. rifelman ei ole minu jaoks.
tanki koha pealt on sul õigus. väga paljud ei kasuta seda parandamist, aga peaks.
Yeah. My bad. Ma mõtlesingi seda rifleman-i (50%). Mulle see väga meeldib. Paaril korral ka sniperitega kauguse pealt võideldud ja võitjaks tuldud See engineer oma automaadiga on väga close range tegelane, ning sellepärast ma teda eriti ei kasuta. _________________
Mnjaa, tõesti kõvade tegijatega (DICE) tegu - see tiitel on järjekordne supernäide Live Arcade'i maagilisest retseptist: sõltuvust tekitav action kenade visuaalidega, mis, kauba peale, on ka rahvale kergesti kättesaadavaks tehtud
Hehe, mõtlesin juba Bad Company soetada, et samat stiili online's jätkata Kui kellelgi on juhuslikult üks üle, tehke pakkumine PS'i
MitchriX, sa kindlasti ei pea pettuma Bad Company's. Nii minu, kui ka kindlasti paljude teiste siinsete kasutajate arvates parim online FPS konsoolidel.
Wake Island. Lennukiga airporti. Sealt tanki, ning sellega lõpuni. 3 korda punasele - 1 korra parandas keegi ära (yay random good guys), 1 korra vahetasin tanki, viimasel korral lõppes round ära. Saavutus:
~725 punkti
27 kills
0 death _________________
Kas keegi sai ps storist osta full game kohe?
Nimelt mulle pakub ainult Full Game Unlocki 5KB 14.99 doltsi eest
Arvan ise et see äkki demole mis selle triali locki maha võtab.
Kas keegi sai ps storist osta full game kohe?
Nimelt mulle pakub ainult Full Game Unlocki 5KB 14.99 doltsi eest
Arvan ise et see äkki demole mis selle triali locki maha võtab.
demo peab olema installitud, siis ostad selle 5kb jupi mis mängu lahti teeb.
Selle raha eest on küll mängu tohujaa ne polsee
E: Kas lennukiga lendamiseks kangi ei ole võimalik kuidagi järgi monteerida?
Krt lennuki mängud kõik kangiga selgeks saanud ja puldiga absull seda täpsust ja skilli ei ole
17.01.2010 13:19:56
battlefield 1943..vaike abi oleks tarvis:(=!
mis muidu arvate sellest mangust_.
ja mul on prolbleem et ma tombasin battlefield 1943 trial versiooni kui ma akkan seal sisse logima siis tleb koguaeg kiri et failed to connect ea online ja ma thaan täisversiooni osta selle mangu ja mai tea kas siis tleb ka sama jama et failed to connect:S:S??akki keegi teab midagi sellest:P
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.