naaskel, siiamaani pole palju probleeme olnud.
Kui hakata lausejuppe kontekstist meelevaldselt välja rebima, siis saab kindlasti ükskõik mida välja lugeda.
Kindlasti üritame parimat.
Ja kriitikaga koos ootaks alati konkreetseid ettepanekuid. Mart352, ma ei teadnud, et tavakasutajad ei näe selle grupi koosseisu.
Vaatame, mis teha annab. See link on käinud läbi mitmest teemast ja hea, et keegi sellele probleemile nüüd tähelepanu juhtis.
Nimekiri selle grupi koosseisust, kellele kehtib osalemispiirang sellel võistlusel:
naaskel, point on selles, et kui me keelame HV&Arvutikeskus GP kõigil sõitjail osalemise siinsel võistlusel ära, siis ilmselt jääb ära ka võistlus, sest me ei saa kriitilist massi kokku ja ei tule rahadega lihtsalt ots otsaga kokku.
Hetkel ei näe, et osalejate arv 20-nele läheneks! _________________ TULE KARTI SÕITMA!
naaskel, just nii ongi ju kirjutatud!
Ja ämber i eri keissi ei jõua igas postituses kogu aeg üle korrata.
Eelnevas postituses oli toodud kogu korraldajaklubi koosseisu nimekiri. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
naaskel, just nii ongi ju kirjutatud!
Ja ämber i eri keissi ei jõua igas postituses kogu aeg üle korrata.
Eelnevas postituses oli toodud kogu korraldajaklubi koosseisu nimekiri.
zoomski kirjutas:
Cojones del Monito GP on HV hobikardivõistlus, mis on mõeldud eeskätt neile, kes ei saa osaleda selleaastasel HV&Arvutikeskus Cup sarivõistlusel.
ei tahaks küll tähenärija olla aga ega ikka ei ole küll
naaskel, selle lausega on välja toodud ürituse mõte - aga piirang on seatud ju ainult sellele listile inimestest mille Zoomski siin just postitas. _________________ There is no place like 127.0.0.1
naaskel, on küll öeldud, kui ka järgmise lause läbi loed!
Kui sa jätkad teemas üksikute lausete tsiteerimist, siis pean teemat puhastama, sest oluline infotervik moondub ja läheb kaotsi. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
minge õiguskeele loengutesse - vanasti korraldati neid Keskraamatukogus tasuta. ükski juhend või mistahes reeglid ei tohi olla nii erinevalt tõlgendatavad.
praegu jään ma siiski enda juurde - asi on sootuks teisiti tõlgendatav! muide, ka oma juristil lasin üle vaadata ning ka tema ütles, et mul on õigus
ja tegelikult mis me vaidleme - ma sain oma küsimusele vastuse - 11 HV kasutajat ei saa osaleda aga ülejäänud andku tuld
naaskel, 11 kasutajat ei saa osaleda juhul, kui stardikohad on enne täis.
Peaks ka juristidele äkki piirangu kehtestama? _________________ TULE KARTI SÕITMA!
aga milleks siis üldse piirangud tehtagu regamine ning korraldaja otsustab, keda rajale laseb mina prognoosin, et 20 kasutajat täis ei tule ning nii ehk teisiti saavad siis ka need 11 rajale
naaskel, üritaks veel lisaks seletada lahti võistluse ideed:
Kui vaadata HV Cup i tulemusi, siis enamus korraldajaklubi liikmed on sarja tabelis esimeses pooles.
Meie eesmärk ei ole ajada sõitu ebavõrdseks, kuid soov on siiski lasta uustulnukatel võrrelda ennast ka sarjas osalejatega.
Tulevikuperspektiivis saab sari sellest võistlusest ehk järgmiseks hooajaks uusi huvilisi ja tegijaid.
Uutele tulijatele annab see võimaluse valutult sisse elada, kapist välja tulla, saada aimu sarja reeglitest ja nende praktilisest mõttest rajal ja väljaspool seda.
Lisaks kannab edasi HV vaimu ja annab lihtsalt võimaluse saada tuttavaks samade huvidega tegelastega siinses keskkonnas.
Mina ennustan, et nendest 11-st enamus on sellel võistluspäeval raja ääres uutele tulijatele kaasa elamas!
Igaks juhuks lisan veel, et mina stardis kindlasti ei ole, kuid üritusel kohal küll, kui just mingi loodusjõud vahele ei sega. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Muutuda võib ja muutubki ilmselt kuupäev.
Hetkel on kõige reaalsem 9. august.
Paari päeva jooksul kinnitame aja lõplikult. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Vb võtan osa aga see suhtselt kahtlane. Kui olen Tallinnas siis vb isegi osaleks, aga kui ma ära registreerin siis pean kindlalt tulema`? Kuna pannakse regamine kinni´?
Lihtsalt idee: Võimalus on ju, et kui 20 uustulnukat kokku ei saa, siis võiks teha nn 2 võistlust korraga. profid ja uustulnukad. Võstlus oleks sama nagu planeeritud, kuid aegu võiks võrrelda proffidel ja uustulnukatel eraldi? Vähemalt see oli lihtsalt üks idee, mis tuli pähe. Arvasin, et jagaks oma ideed teiega
ma oleks nõus iga kell võistlema... samas ei taha trügida võiubolla mingisugusele kohale
kui leiutaks mingi süsteemi, et mina ja näiteks keegi veel ei osale paremusjärjestuses, lihtsalt teeme trenni veits vms, siis ma võiks augutäide olla küll
//samas äkki ei trügi kah lähen oopis pühapäeva gple vms...
Me siiski loodame näha võimalikult palju uustulnukaid, et teha korralik A- ja B-finaaliga üritus.
Ei tahaks kuidagi uutele tegijatele väljaantavate medalite väärtust devalveerida.
Üritus tuleb võimalikult sarnane sarja etapile.
Formaadiks oleks:
1.Tutvumissõidud.
2. Kvalifikatsioonid. (Parim ringiaeg määrab stardikoha finaalis.)
3.B-finaal (stardikohad kvali aegade järgi 11.-20.)
4.A-finaal (stardikohad kvali aegade järgi 1.-10.)
Peame ka punktiarvestust sarnaselt sarja etappidele.
Peakohtunik on Berserk.
Toonitaks veelkord palvet kõigil tutvuda sarja reeglitega siinsamas postituse manuses.
Pealegi arvan, et võimalike uute tegijate hulgas on kindlasti neid, kes suures sarjas vabalt kõige paremate kohtade eest võiks sõita!
Registreerimisvormi andmetel on veel saada 7 stardikohta.
Selge pilt, pole sinna lihtsalt juba väga mitu aastat sattunud, loodame, et siis asi paraneb.
Muidugi äärmiselt väär reklaam on neil leheküljel seljuhul, vähemalt minule, kes pole otseselt kursis nende asjadega seal.
FK keskuses on kasutusel uhiuued, Euroopas tunnustatud firma Rimo Evo 5 kardid, mis on spetsiaalselt valmistatud rahuldamaks hobikardiradade kõrgeid nõudmisi.
Selge pilt, pole sinna lihtsalt juba väga mitu aastat sattunud, loodame, et siis asi paraneb.
Muidugi äärmiselt väär reklaam on neil leheküljel seljuhul, vähemalt minule, kes pole otseselt kursis nende asjadega seal.
FK keskuses on kasutusel uhiuued, Euroopas tunnustatud firma Rimo Evo 5 kardid, mis on spetsiaalselt valmistatud rahuldamaks hobikardiradade kõrgeid nõudmisi.
see tekst on kodulehele jäänud nõukaajast
tänaste testsõitude põhjal võib öelda, et 4-5 kardiga saab päris hästi sõita...
samas ülejäänud on täielik praht, niiet hetkeseisuga seal miskit võistlust küll ei kannataks korraldada....
see kartidega "jamasus" on enamustes kohtades nii - kes siis masu ajal ikka suuri investeeringuid teeb.
viimsis viimati sõitsin raja peal üle näpitsate... _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
9.augustil 2009a. Start kl 13.00
Osalustasu suurus 350.-
Palume võistlejatel registreeruda!
Reede õhtul laseme registreerumise vabaks ka korraldajatele, juhul kui on veel kohti.
Osalejate maksimaalne arv on 20.
Hetkel eelregistreerumise andmetel saadaval veel 5 stardikohta!
Ootame sõitjaid ja pealtvaatajaid _________________ TULE KARTI SÕITMA!
ma oleks nõus iga kell võistlema... samas ei taha trügida võiubolla mingisugusele kohale
kui leiutaks mingi süsteemi, et mina ja näiteks keegi veel ei osale paremusjärjestuses, lihtsalt teeme trenni veits vms, siis ma võiks augutäide olla küll
//samas äkki ei trügi kah lähen oopis pühapäeva gple vms...
Trenni tehakse eraldi, kui starti tulnud tuleb kuuma anda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.