LJN on tootnud uskumatut saasta, aga sekka ka mõne hea mängu. Sama moodi saaks ta vihavaenlaseks valida Acclaim'i (põmst sama, mis LJN), kes on enamgi joga tootnud, aga oletan, et ju siis LJN'i nimi ja logo on haigemad _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
LJN'i kohta veel niipalju, et nemad on selle Back to the Future mängu taga jms (Nintendo Power'is veel oli kirjutatud, kuidas "Has that special LJN style and interesting timer" vms.. ) _________________ TALUSILDID
See on jah huvitav stiil, kuidas NP läbi ümbernurga huumoriprisma saasta kirjeldasid. Loed tagantjärgi ja ei saa kuidagi väita, et nad halbu mänge heaks oleks valetanud. Kehva mängu ei kiideta, aga kuna otseselt maha kah ei saa teha, siis kirjutataksegi midagi taolist nagu Dude . just tsiteeris _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Keegi Irate Gamerit ka vaatab? Ta on üks suurimaid, kui mitte kõige suurem, AVGN ripp-off'e, kuid tal on ka palju häid ja naljakaid arvustusi. Ainult uued osad tulevad umbes 2-3 kuu tagant välja. Postitan ühe ta parima review. P.S. Ei hakanud uut teemat tegema kuna see läheb ka angry nerdinduse alla.
Mina vaatan, üldiselt meeldib kah. Irate ripoffiteema on mingi hirmus vana ja pikka aega kestev vaidlus ning mõned mehed teevat youtubes kõik, et seda välja öelda Mul on suht ükskõik, kes keda ripoffib (kui see üldse võimalik on). Tal on oma stiil ja pakub mõnusat vaheldust ning minu meelest teeb ta seda ka üsna hästi.
Leidsin hiljuti Game Dude, kes mulle näiteks ei istu, kuigi on oma tööd üsna põhjalikult teinud. Kõik peaks ju sama olema, vali õiendamine erinevate mängude puuduste üle. Midagi on aga selles vennas väga valesti. Võib-olla see, et lisaks tüütult üleolevale rääkimisstiilile on ta oma tekstidest kõik hingamispausid välja lõiganud
Mul oli see mäng ka ja tegin isegi läbi selle. Tol hetkel oli suht hea mäng lol _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Irw ma pole enne nii haiget mängu näinudki _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Algustiitrites käib läbi huvitavaid konsoole, mänge ja juhtpulte- millest nii mõnestki pole veel saates juttu olnud, nesi rool vms, nendest oleks huvitav kuulda, aga ilmselt on tegu heade asjadega, niiet lootust pole
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.