Southparki see FPS oli tegelikult päris lahe meelelahutus, lõpus kui tulnukad jms värdjad tulid, siis kiskus asi igavamaks (aga sama viga on ka farcryl, crysisel jms). Southpark rally oli ka.. ütleme, et parem kui paljud sellel ajal tehtud automängud (kuigi kuradi raske).
Ma naersin nagu idioot _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Damn ma ei märganudki. srry _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Varem vaatasin ära. Lahjaks jäi minuarust. Vähe ropendamist
Sa võid oma telefoninumbri mulle saata. Ma oskan väljendeid nagu: mankifak, pailofdogit ja itsaksäss. Äkki aitab natukene 8) _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Nonii. TGWTG.com'i on üks ülimalt eepiline video lastud.. Põhiliselt on tegu jätkuga Nostalgia Critic vs. AVGN võitluse vahel. Alustuseks mainin ära, et neile, kes pole asjaga kursis: http://www.cinemassacre.com/new/?p=252
See kord aga liitub võitlusega hulga teisi TGWTG liikmeid. Kahjuks ei ole just väga huvitav nendele, kes http://thatguywiththeglasses.com/ ' ei külasta, aga siiki... _________________ TALUSILDID
Nonii, tundub et James on endale veel ühe tegelaskuju tekitanud.
Seekord siis tegu vahva sõnademänguga nimes - Board James.
Tema esimese review algusest on ka näha, miks see nimi nii vahva on http://www.cinemassacre.com/new/?p=1169
Omalajal vaatasin ka neid "Labürint" ja "Mousetrap" jne jne reklaame telekast ja tundusid jube ägedad olema, aga nüüd seda review'd vaadates olen rahul, et raha ei raisatud.
Väga mõnus osa, enne seda ei teadnud ma peale reklaami NP'dest midagi. Nintendo Power on üldse lahe ajakiri, minu meelest aegumatu, ja see, et NP'ga ka Players Guide mingi aeg kaasas käis, teeb ajakirja veeldi ägedamaks. Neid on siiamaani mõnus vaadata, hoolimata internetist. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Kui keegi ette ei soovi teada, mida Nerd järgmisena üle vaatab, siis ärge spoilerit vajutage, ega Cinemassacret külastage.
Spoiler
This is a huge undertaking! In preparation for the upcoming film, I’ll be reviewing all the Terminator movies as well as a ton of the video games, for the Nerd. I bet you saw that coming.
Ei näe üõhjust, miks sellist asja saladuses hoida. Igatahes - kahju, et Eestis kuskilt Terminaatori DVD'si pole muretseda. Hea meelga võtaks triloogia ära, kui oleks kenasti Eesti subtiitrid kah juures jne. _________________ TALUSILDID
Neid võidki ootama jääda, Eesti (Baltikumi) turg selleks liialt väike
P.S mis trilogy, quadrilogy ikka _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mina ei tea, võiks ikkagi tulla. Terminaator piisavalt tegija - nagu nii on Eesti kanalites need filmid jooksnud ja ära tõlgitud. Pealegi on vanad klassikud nagu Die Hard, Indiana Jones ja Back To the Future näiteks küll saadaval. Star Wars võiks samuti olla. :/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.