Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valtz
HV vaatleja
|
22.07.2009 13:28:11
GeForce FX 5200 jamab :S |
|
|
Veitsa vana ole, aga no mis teha . Ongi plaan uus osta, aga juba sellega esines probleem. Üldiselt, viga on selline, et arvuti ei paista tunnistavat video kaarti :S. Kui minna My Computer -> View System Information, siis seal lihtsalt ei ole kaardi kohta midagi kirjas. Seal ainult protsessor ja RAM. Ja vähe sellest, et seal ei ole, siis kui minna Desktop -> Properties -> Settings -> Advanced -> Adapter, siis seal valitseb lihtsalt tühjus. :S.
Adapter Type on tühi. ainult see roheline pilt seal ja ei teksti, ega midagi muud. Aga see pilt on kõikidel.
Adapter Information näeb välja selline:
Chip Type: <unavailable>
DAC Type: <unavailable>
Memory Size: <unavailable>
Adapter String: <unavailable>
Bios Information: <unavailable>
Et, nagu WTF? Üldiselt, ma ei jaga eriti neist midagi, aga kui peaks olema integreeritud kaart, siis ta peaks vähemalt midagigi märku andma? Ja see kah veel, et mul on see raamat olemas selle kaardi kohta ja CD. Võtsime sõbraga arvuti laiali, eemaldasin kaardi AGP Portist ja panin tagasi ning installisin CD-lt Display Drivers. (Tegin seda ka enne kui kaardi eemaldasin, siis ei töötanud) Ja tulemus oli sama. Mitte midagi. Tegin kõik nii nagu raamatus näidatud, ilusti peatükkide järgi ja probleem esines juba 5-das peatükis. Seal oli, et pärast installimist tuleks minna sinna Desktopilt Propertiesi (näitasin eespool ära) ja siis peaks olema juba Adapteri all GeForce FX 5200 ja muu info ning siis hakata sealt sättima, aga seda ei ilmu ikka :S. Ei teagi enam mida teha.
Tänud kui lugeda viitsite ja paluks abi . Aitäh.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
22.07.2009 17:29:49
|
|
|
Start-Run-dxdiag-ok /saad pisut lisainfot toimuvast. Teise videokaardiga võiks ka proovida, isegi leiaks võibolla sobiva asenduskaardi, aga ei tea kus asud.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtz
HV vaatleja
|
22.07.2009 21:27:55
|
|
|
loser kirjutas: |
Start-Run-dxdiag-ok /saad pisut lisainfot toimuvast. Teise videokaardiga võiks ka proovida, isegi leiaks võibolla sobiva asenduskaardi, aga ei tea kus asud. |
Unustasin mainida, et see kah ei näidanud midagi. Device all olev info on N/A ja DirectX Features all olevad 3 testimise valikut on Not available. Olen kahel teisel arvutil vaadanud ja neil on olemas olnud kõik võimalik info ja nupud kuhu klikkides saab mida iganes teha, aga mul ei ole midagi :S.
Asun Ida-Virumaal, aga miks sul seda vaja teada? Mõtlesid mulle uue müüa?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
22.07.2009 22:06:36
|
|
|
No mis seal ikka , kaart peetis .
Ja kui mingi vana AGP süsteem mingi Pentium 4-ga on , siis pole mõtet seda kasti uuendama ka hakata , parem kohe uus masin osta .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtz
HV vaatleja
|
23.07.2009 00:02:41
|
|
|
Heineken kirjutas: |
No mis seal ikka , kaart peetis .
Ja kui mingi vana AGP süsteem mingi Pentium 4-ga on , siis pole mõtet seda kasti uuendama ka hakata , parem kohe uus masin osta . |
Nojaa, aga millest ta metsas võib olla kui ma olen teda ainult 1 korra elus näppind ja see juhtus kah eelmine nädal ? Ja kas arvuti ei peaks teatama, et metsas vms.? Ja, uue masina ostmine oleks kohe järgmine küsimus olnud . Samas, kui mul on 2.4 GHz Protsessor ja 256MB RAM mille ma saaksin siit suht odavalt kasutatuna ostes, siis mingi video kaart kah juurde ja ei tule poolt arvuti hindagi välja vms.?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
23.07.2009 01:11:33
|
|
|
Eee... loll küsimus aga kas draiverid mis seda kaarti toetavad ( igivanad pmst ) on ikka installitud ?
Ja palun sõnasta teine küsimus ümber , ma ei saanud üldse aru mida sa sellega mõtlesid .
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtz
HV vaatleja
|
23.07.2009 01:28:32
|
|
|
Ikka, ikka. Kõik oli olemas mis vaja, aga millegipärasti ikka jamas . (Veits loll lause ). Aga teine küsimus oli see, et kas oleks üldse mõttekas uus osta või lihtsalt ära vahetada RAM ja video kaart? Ja protsessor oli 2.6 mitte 2.4.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
23.07.2009 17:41:10
|
|
|
Kohe kindlasti uus! Selliste juppidega pole mitte midagi peale hakata .
Ma oleks juba ammu uue ostnud , kui mul raha oleks , mida mul aga ei ole ega ilmselt ka tule .
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|