Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 Duo/Quad overclocking märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 295, 296, 297  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.07.2009 08:13:50 vasta tsitaadiga

Aga ma ei OC'i neid ju omastarust. Või FSB muutmine OC'ib ka mälusid isegi kui biosist neile 800MHz ette laon? Sama värk oli teiste mäludega mida võis isegi OC'ida kui jahutus piisav oli. + kas keegi üldse sellist ajuvaba testimis viisi kasutab nagu mina? Ehk siis reboot ja uuesti OCCT? Ise hakkasin nõnda testima peale seda kui kogemata avastasin et nõnda on võimalik masin kokku jooksutada. Võin üks õhtu proovida et võtan prose mängust välja ja ajan mälud 960Mhz peal tööle....
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 21.07.2009 11:10:04 vasta tsitaadiga

krdi inteli poistel on igav icon_sad.gif

http://www.techspot.com/news/35127-intel-details-core-i7-i5-i3-branding-plans.html

tsitaat:
However, these chips won't be synonymous with Core i5 as previously thought, but in fact will be available as either Intel Core i5 or Intel Core i7 depending upon the feature set and capability. This means it'll be possible to find Core i7 chips on both LGA1366 and LGA1156, which of course are not socket compatible, so those building their own system will have to be extra careful when choosing a CPU and motherboard combo.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 21.07.2009 13:20:53 vasta tsitaadiga

No siis vast ikka S1366... ei tea mina ootan paremaid aegu ja suuremat selgust. icon_biggrin.gif
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.07.2009 20:28:03 vasta tsitaadiga

Nii, kuna vana plate viskas suitsu välja ning enne paari nädalat ei saa teada, et kas saab uue või saadetakse garantiist pikalt, siis olen uue plaadi otsinguil.
Uurisin tiba netist ja parimaks lahenduseks tuleb vast peaaegu kõige kallim variant icon_lol.gif GA-EP45-DS5 (rev. 1.0)
Muidu keegi ise omab seda ja jooksutab sellel Q9550? Võiks paar sõna visata....

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.07.2009 20:35:01 vasta tsitaadiga

peab kindlasti gigabyte olema? Ise võtaks asuse. Endal on 3giga plate olnud ja igaüks vingus või omas "ei sobi kokku" probleeme. + plaat õhuke nagu paber ja iga kord kui 24pin'i välja rebid tekib tunne et väänad plaadi puruks.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 21.07.2009 20:37:51 vasta tsitaadiga

angel, mis õhukesest platest sa räägid? icon_smile.gif
Mul on Asusega küll rohkem negatiivseid kokkupuuteid olnud, kui Gigabytega. Eks ta trehvamise asi ole muidugi...
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.07.2009 20:39:27 vasta tsitaadiga

Ei tea mis õhuke Giga sulle pihku siis on sattunud icon_rolleyes.gif ja probleeme pole endal kunagi esinenud ei kodus kus on olnud ei teagi kui palju Gigabytesi ja ka tööl on saanud hoolega Gigaga kaste vorpida thumbs_up.gif Probleeme pole siiani olnud,seega vabalt võid oma foobiast üle saada beer_yum.gif
Sa ää rebi seda 24pin juhet siis nii hoolega vaid ava ikka see lukustav naga ka,siis ei lähe plate pooleks icon_lol.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 21.07.2009 20:42:12 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
peab kindlasti gigabyte olema? Ise võtaks asuse. Endal on 3giga plate olnud ja igaüks vingus või omas "ei sobi kokku" probleeme. + plaat õhuke nagu paber ja iga kord kui 24pin'i välja rebid tekib tunne et väänad plaadi puruks.

Kui sa vaatad oma postitusi eestpoolt, siis pigem tundub, et Asus omab seda "ei sobi kokku" sündroomi enam kui Giga. Arvestades kasvõi seda, et mul lippab Q6600 kenasti giga platel @3,6ghz, sul aga Asuse platel sellel kiirusel stabiilselt toimima saamisega probleeme.

Seega nõustuks eelkõnelejatega ja ei lahterdaks gigat kehvemale poolele.

tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 21.07.2009 21:00:13 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Nii, kuna vana plate viskas suitsu välja ning enne paari nädalat ei saa teada, et kas saab uue või saadetakse garantiist pikalt, siis olen uue plaadi otsinguil.
Uurisin tiba netist ja parimaks lahenduseks tuleb vast peaaegu kõige kallim variant icon_lol.gif GA-EP45-DS5 (rev. 1.0)
Muidu keegi ise omab seda ja jooksutab sellel Q9550? Võiks paar sõna visata....

Siit saad norm hinnaga sellise plate https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=418493 ja selle prose tugi on ka igas variandis olemas http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2831 thumbs_up.gif

xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 21.07.2009 21:02:28 vasta tsitaadiga

Gigabyte on kindlasti oma raha eest thumbs_up.gif aga ega need ASUSed ka nüüd pahad ei ole...kirved, muud midagi icon_neutral.gif Ise sain oma Q9650 GA-x48-dq6 ainult 4.1Ghzle aga Maximus Formula II parandas seda kuni 4.8le icon_wink.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 21.07.2009 21:02:31 vasta tsitaadiga

koputaja kirjutas:
angel kirjutas:

Kui sa vaatad oma postitusi eestpoolt, siis pigem tundub, et Asus omab seda "ei sobi kokku" sündroomi enam kui Giga. Arvestades kasvõi seda, et mul lippab Q6600 kenasti giga platel @3,6ghz, sul aga Asuse platel sellel kiirusel stabiilselt toimima saamisega probleeme

Milliseid platesid sa mõtled ?Mammal ja mammal on ikka vahe sees icon_exclaim.gif

Otto E.
HV veteran

sõnum 21.07.2009 21:02:50 vasta tsitaadiga

Võta jah ceemicu plate pigem. Korralik asi icon_wink.gif thumbs_up.gif

viimati muutis Otto E. 21.07.2009 21:03:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.07.2009 21:03:01 vasta tsitaadiga

See plate on hea jah mida ceemic müüb thumbs_up.gif Toiteahel qvaadile vastav ja samas P45 küpsis ka suht kohustuslik sellele prosele icon_razz.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.07.2009 21:20:27 vasta tsitaadiga

Esimene odavam P35 giga mis omasin läks poodi tagasi kuna raibe ei saanud mu kõvakettaga hakkama (garantii -> aga see peabki nõnda olema). Iga kord kui reboodi tegid ei leidnud ketast kus kohast bootida, samsungi leidis hitachi mitte. fuck it... võtsin kallima P35 DS4 plaadi ja sellega töötas asi. AGA siis oli uus probleem -> prose pidi min 1.3v olema ja mälu 2.1v et üldse stockis töötaks. Fuck it, võtsin Asus P5Q Deluxe'i. Esimene asi mis kohe märkasin et trükk plaat oli selline tubli, paks nagu vanasti kasutuses oleval DFI emaplaadil (mida vihkasin kuna suht aju kepp oli asja tööle saada aga õpetas vähemalt hästi riistvara probleemide üle mõtisklema + mul oli vist pool pidune plaat kah sattunud... tuli lõpuks välja) ning kohe üli kerge vaevaga keerasin samasid volte kasutades prose 3ghz peale 1.3v ja mälu jätsin stocki 1.9v. Ühe gigaga vaidlesin kah veel ükskord kui lolli peaga sai selle põhjal komplekt ehitatud... värdi ei suutnud ACHI modi tööle ajada... samas mu odavaim abit läks nagu niuhti ja ei piixunud üldse. + uuemad gigad mis tulevad tunduvad olevat -> teeme ruttu asja pilla palla valmis, toome kõige uuema asja turule ja pärast vaadaku rahvas ise kuidas hakkama saab.

Ja see et ma oma OC'iga praegast hakkama ei saa ei ole Asuse probleem. Ma vaikselt hakkan juba olemama et mul mingi setting vale või siis õigemini süsteemile ei meeldi see "mälu, prose" suhe mida saavutada üritan. Asuse mobo minuarust ei näita (vähemalt ma ei näe) kas asi jookseb 1:1, 5:3 vms suhtega. Praegast testin ja vaatan mõnda teist GHz'i peal asja ja näis kas ongi kala selles. Mälu praegast 850hmz vms peal ja toimib kenasti 5-5-5-12 peal. Seega ei ole mingi "mälu ei suuda 1MHz üle kiiruse töötada" probleem. Küsimus oleks hoopis selline, et kui ma kasutan suuremat FPS'i kas siis see on ka mingile juppile koormavam ehk siis tahab rohkem voolu? Või mälule avaldab see rohkem koormust ?

ps: 2 aastat varste juba it neegere olnud ja tõsi ta on... ma ei oska 24pin klambri klemmi vajutada et juhe kergemini ära tuleks... icon_rolleyes.gif mis sest et ma piixu kanti eri toiteid käperdanud.

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.07.2009 21:25:18 vasta tsitaadiga

Mis sa tühja ikka käperdad neid toiteid thumbs_up.gif
Osta Giga plate ja pane oma qvaad 24/7 3.4-3.6ghz peale ilma vaevata ja ilma,et peaksid mingite ime suhete pärast põdema icon_smile.gif Paned täpselt sedasi need suhted kuidas ise tunned,et on äksa thumbs_up.gif
Teinekord võibd biosi updatet proovida,kui plate ei tunne ära prose või mälu def pingeid..
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.07.2009 21:34:54 vasta tsitaadiga

mitte kunagi ei tee sellist idiootset viga... siiani meeles kuidas jamasin paar nädalavahetust et veenduda et ei ole "minu viga" ja lõpuks viskas üle ja oligi plaat va jobu süüdi. Asusel (need kes omavad teavad) on lihtsalt valik mis kiirusel sul DDR2 töötab. Mäletan et vanasti pidi DDR AMD 64 939 peal ise arvutama valemi järgi aga nüüd suht titekaks tehtud asi. Ja kui sa oleks kursis "ma ei suuda oma prose jahutada" lugulauluga siis teaksid et ma jahutan seda ahju vaevalt 1.325v juures ära. Ja 3.6 proovisin siis esmaste testide järgi vajas see sitaks rohkem voolu. Ja 100x ütlen -> üks kahest kas temp andur peksab segast või ongi mul ahi prose sattunud. Aga kui 3.3ghz vähemalt kätte saaks oleks juba üli rahul. Peamine et vaikne oleks masin ja stabiilne mitte "look dad... my E dick is so fucking huge but it wont stay up". Küsimus oleks rohkem selles -> " Seega ei ole mingi "mälu ei suuda 1MHz üle kiiruse töötada" probleem. Küsimus oleks hoopis selline, et kui ma kasutan suuremat FPS'i kas siis see on ka mingile juppile koormavam ehk siis tahab rohkem voolu? Või mälule avaldab see rohkem koormust ?" kui mõikaks mis toimub täpselt kui FSB tõstan prosel siis oleks hästi. Mis moodi see üldse mälule mõjub või mis jupid kõige rohkem tappa saavad sellise toimingu järel?

edasi testima... lähenen asjale seekord teiste settingutega. Enamus ju ei testi ajuvabalt -> occt, reboot, occt. Kui tava inimese moodi testiks oleks kõik LILL kuna läbib nagu niuhti. Mul aga vaja võimalikult stabiilset süsteemi ja leidsin et selline jabur viis on kõige kiirem kuidas masina stabiilsust testida (loe -> pangestub), ei viitsi 8h prime'i lasta ja siis pärast ikka fail saada tava kasutuses... nagu kunagi juhtus.

tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.07.2009 21:37:09 vasta tsitaadiga

Tuleb jah Ceemicu mobo sisse. Eks kui garantiist peaks vana mobo tagasi saama (kahtlane, kas saangi uue seal), siis see arvatavasti müüki...
Nüüd veel lisa radikas vee jaoks muretseda ning kogu kast olekski totaalselt taas komplekteeritud (kui viitsin vaid kokku ära panna nv-l icon_lol.gif )...

tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 21.07.2009 23:35:49 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Mida juttu. icon_biggrin.gif
Vaata gigabytel nüüd Ultra durible 3, nüüd raskem lõhkuda. icon_lol.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 21.07.2009 23:45:07 vasta tsitaadiga

olgu mis tahab aga viimased mida ma käperdanud (uut inteli 5'e ei ole saanud katsuda) olid jube õhukese trükk plaadiga ja selline tunne et "kuramuse moodi ta ellu jääb kui ta nii kergesti igatpidi paidnub". bla bla bla ei pea sa teda painutama -> mingil määral ikka surud teist kui juppe külge paned. Asus ei väändu nagu paber gigabyte suht koht sült. Aga igaüks ostab seda mida soovib... sellepärast ongi valik. Lihtsalt avaldasin oma arvamust gigabyte'i kohta + suht pisssed off nende 2 plaadi pärast ja kuidas mul paar nädalavahetust raisku läks. Hiljem kuulnud mõnest kohat veel selliseid jutte et crap aga jah... las asi olla. Kui meeldib ostke.

Nõndaks. Sain siis oma OC'iga ühelepoole. Praeguse sisuga tundub et oligi süüdi see "mälu prose" suhe mis ette andsin. Vaatab... ehk suudab 1.3v peal isegi 3.2ghz ära teha stabiilselt... rohkem ei taha anda palju kuna temp trügib kenasti 70c juurde ja see prose peab veel tükk aega vastu pidama

tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 22.07.2009 00:08:18 vasta tsitaadiga

angel,Olen ise ainult Asust ja Gigabyte omand ja sellist asja küll pole.
Kujutad endale midagi ette...

Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 22.07.2009 09:01:51 vasta tsitaadiga

Mul pole kah mingeid pretentsioone ei Gigabyte`le ega Asusele. beer_yum.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 09:23:40 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
angel,Olen ise ainult Asust ja Gigabyte omand ja sellist asja küll pole.
Kujutad endale midagi ette...

nu tea... vaatan kas bios'i uuendus tekkinud või siis mu prose sooda mis kah võimalik. aga pikaajaline testimine praeguse seisuga vihjaks sellele et süsteemi mingile osale ei meeldi teatud mälu kordaja vms. Ehk siis iga kord kui saan fsbx kordaja kooslusega mälu kiiruse valida 801MHz siis paneb süsteem peale reboodi ja uut OCCT kas pange või ütleb et core failed (ja nagu öeldud siis esmase peale settingute muutmist OCCT testi läbib veatult ja viga tekib ainult siis kui reboot teha ja uuesti occt, ilma midagi muud käppimata). Samas kui keerad kõvemad settingud peale kui enne aga sellist "801MHz" olukorda ei tekki mälu kiiruse valikus siis toimib. Testitud ka eri mäludega. Egas midagi... peab siis rohkem OC'ima kui masin tahab icon_lol.gif

tagasi üles
Ander20
HV vaatleja

sõnum 22.07.2009 16:19:12 vasta tsitaadiga

plaan osta selline prose http://arvutikeskus.ee/index.php?pid=0&id=1&menyy_id=1&action=look&lookid=10862
öeldi,et kui sa selle ostad, siis tee oc, aga ma ei tea overclockimisest mitte mõhkugi, kuskil netis äkki mõni õpetus? või äkki keegi targem teab soovitada midagi...
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 16:23:49 vasta tsitaadiga

Kui OverClock'imist ei mõika ja huvi asja vastu puudub siis ei tasuks sellega jännata. Aga kui huvi ja tahtmist on siis netis on õpetusi küllaga + nagu näha võivad ka mingid "freek" juhused tulla kus natuke vaja mõelda et asi stabiilseks saada seega üksi õpetusest alati ei aita.

OC'imiseks on vaja korraliku emaplaati, korraliku prose jahutust, korraliku toiteplokki, asjalike mälusid etc. Pead teadma palju võib üldse volti anda, palju tasub asju piinata, mis temperatuurid on vasutõvetavad (liigne temperatuur, volt tapab), kuidas testida et asi stabiilne oleks etc etc. Ehk siis jändamist terveks nädalaks kui korralikult teha. Ja kui esimest korda asjaga kokku puudud siis läheb veelgi aega..

OverClock'imine ei ole ühesõnaga selline tegevus kus paned lihtaslt mingid väärtused kuidagi biosis paika ja boodid windowsi ja siis ütled et kõik korras. Ja kui maha põleb vms ebastabiilne kukub mõni kisama et OC on mõttetu, lõhub masinat etc kuigi ise va tainas ei oska ja ei mõista kuidas asi käib (ise kohanud selliseid idioote).

see minu arvamus.

tagasi üles
Ander20
HV vaatleja

sõnum 22.07.2009 16:26:19 vasta tsitaadiga

tjah, eks kõik ole kunagi nullist alustanud...
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 16:31:54 vasta tsitaadiga

nu kui huvi ja tahtmist on siis miks mitte... aga siis tasuks osta ka korralik emaplaat mis seda OC'imist "soodustab" (kui just juba olemas ei ole vajalik kraam). Jahutuse pead kah mingi asjalikuma võtma ning üks tähtis asi -> kvaliteetne toiteplokk. Ehk siis korralik kompott peaks olema. Ja enne kui suure hooga OC'ima kukkud googelda ja uuri mis moodi asjad käivad ja siis vaikselt tasa tasa tükk haaval hakkad katsetama... Andmetest soovitan badkup'i teha või siis üldse mitte kasutada seda ketast millel vajalikud asjad peal. Ja 8h järjest testi jooksutada et teada saada et asi ei toimi ehk siis on ebastabiilne ja otsast paele alustamine ei tohiks kah hirmutada.... Ise kasutan OCCT alguses (1h -2h saab mingi aimu kätte) enne kui lähen 8h prime run'ile.
tagasi üles
Ander20
HV vaatleja

sõnum 22.07.2009 16:53:35 vasta tsitaadiga

500W on piisav? chieftec
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=2&id=90&menyy_id=2&action=look&lookid=18851 või http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=2&id=90&menyy_id=2&action=look&lookid=19488
või tasub sellist http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=0&id=2&menyy_id=2&action=look&lookid=19109 ?
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 22.07.2009 16:59:31 vasta tsitaadiga

Ander20, viimane on päris hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 22.07.2009 17:00:52 vasta tsitaadiga

Saadavust ju ei ole...
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 17:01:10 vasta tsitaadiga

peaks piisama... eks kui "jamama" hakkab võta midagi paremat. Soovitaks mõnda korraliku P45 emaplaati. Täpset mudelit ei julge nimetada. Ise vaataks asuse pro ja deluxe emaplaatide poole. Just käis emaplaadi küsimus läbi ka eemas võid ka neid giga plaate uurida mis siin pakuti.
tagasi üles
Estnx
HV Guru
Estnx

sõnum 22.07.2009 19:26:20 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
peaks piisama... eks kui "jamama" hakkab võta midagi paremat. Soovitaks mõnda korraliku P45 emaplaati. Täpset mudelit ei julge nimetada. Ise vaataks asuse pro ja deluxe emaplaatide poole. Just käis emaplaadi küsimus läbi ka eemas võid ka neid giga plaate uurida mis siin pakuti.

GA-EP45T extreme?

angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 19:36:47 vasta tsitaadiga

.. kui aus olla siis mina võtaks mingi P5Q Pro/Deluxe vms "pro" seeriasse kuuluva emaplaadi. Aga see oleks vaid mina. Mingit "über extreeeeeme" vesijahutus plokk @ chipset peale raha raiskama ei hakkaks. Ja kui "õrn" oc plaanis siis mingit eriti über plaati nagunii tarvis ei tohiks minna. Parem investeeriks selle raha toitesse, jahutusse etc.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 22.07.2009 19:41:36 vasta tsitaadiga

P5Q Pro on täielik saast, mis klokkimisse puutub...
Alla P5Q-E Asusel P45 platet klokkimiseks mõtet võtta pole...
tagasi üles
Ander20
HV vaatleja

sõnum 22.07.2009 20:52:52 vasta tsitaadiga

sry, et ma nüüd teemast kõrvale kaldun, aga äkki tasuks mul üldse selline asi võtta: http://arvutikeskus.ee/index.php?action=look&lookid=84218
aga siis kõik mu ka suht tuleb ära vahetada...
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.07.2009 20:55:54 vasta tsitaadiga

Intel on praeguse seisuga võimu poolest AMD'st ees (vanasti oli vastupidi kui P4 rämps turul oli). ... tee teema ostuabisse. Või loe ülevaateid. Peaksid suht kena arusaama saama mida tasub osta.
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 22.07.2009 21:02:44 vasta tsitaadiga

amd on nii hinnas kui jõudluses konkureerivatest inteli protsessoritest samaväärne/kiirem
http://www.techspot.com/review/162-amd-phenom2-x4-955/page11.html
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/pii550/7.html

Core 2 ei ole hetkel mõtet poest osta, uued i3/i5 prosed ukse taga,
osade Core2 prosede hinnad langevad, osad lähevad tootmisest maha ilmselt
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 23.07.2009 00:32:26 vasta tsitaadiga

Ander20 kirjutas:
sry, et ma nüüd teemast kõrvale kaldun, aga äkki tasuks mul üldse selline asi võtta: http://arvutikeskus.ee/index.php?action=look&lookid=84218
aga siis kõik mu ka suht tuleb ära vahetada...

Väga hea valik.
Ise võtaks 955BE.
Haigelt hea jahe prose on phenom. thumbs_up.gif

Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 23.07.2009 10:21:28 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
P5Q Pro on täielik saast, mis klokkimisse puutub...
Alla P5Q-E Asusel P45 platet klokkimiseks mõtet võtta pole...

Kas odavamad Gigabyte P45/(43) plated on paremad et Core2duo/quadi klokkida?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 23.07.2009 13:41:13 vasta tsitaadiga

Aah, P43 mitte. EP45-UD3R ja UD3P on hinna poolest parimad valikud.
tagasi üles
Jaan
HV veteran

sõnum 23.07.2009 15:24:35 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
Kas odavamad Gigabyte P45/(43) plated on paremad et Core2duo/quadi klokkida?
Minul on üks Giga GA-EP45-DS3 24/7 masinas, eile proovisin huvipärast seda ka OC-s. (kuna muud "extreme" tegelased on hetkel pilditud..)
Panin E8500 Vcore 1.35V ja mälule 2.5V, ülejäänud sätted auto.
FSB>500- kõik ok, 550, ikka ok, 600MHz- buutis ilma köhimatta üles ja oli stabiilne kah icon_eek.gif (wprime/s-pi32M)
Piir oli ca 620MHz, sellest alates muutus ebastabiilseks, kuid võimalik, et sätted näppides saab edasi.
See muidugi ei tähenda, et kõik sellised on, satub mingi kehva chipsetiga isend ja ei aita miski.
Imelik, et ta hind suht kirves on muidugi, ceemic-u pakutud on samas hinnaklassis ja kindlamad valikud muidugi.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 123
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 23.07.2009 15:29:14 vasta tsitaadiga

UD3P teeb õhuga 645MHz FSB ära kui natuke näppida.
LN2 peaks natuke kaugemale minema.

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 25.07.2009 09:46:59 vasta tsitaadiga

Nüüd, kus uue pc tellimine on ligidal, on keegi AK-st kõik normaalse hinnaga P45 plaadid ära virutanud. Kas P5Q Pro sobib Q8400 alla ja väikse OC jaoks või tasub oodata, kuni tuleb uus partii mobosid?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.07.2009 10:22:49 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Nüüd, kus uue pc tellimine on ligidal, on keegi AK-st kõik normaalse hinnaga P45 plaadid ära virutanud. Kas P5Q Pro sobib Q8400 alla ja väikse OC jaoks või tasub oodata, kuni tuleb uus partii mobosid?

P5Q PRO suht juust plaat.
Parem võta Gigabyte UD3P-p45 või siis Asus P5Q-E.

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 25.07.2009 10:40:25 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
Ollaz kirjutas:

Saadavusest leidsin, et P5Q-E on ainult OX-ist saadaval ja seda ka 2.1k eest. Mis toimub?! GB plaati polnud kuskil.
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 25.07.2009 14:53:24 vasta tsitaadiga

siin üks UD3 plaat veel on http://ak.ee/index.php?action=look&lookid=64828

LGA775 läheb lähiajal tootmisest maha vaikselt, seetõttu ei toodeta väga palju enam ja laod ei taha eriti kallimaid asju seisma sisse osta
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.07.2009 15:45:27 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
G80 kirjutas:
Ollaz kirjutas:

Saadavusest leidsin, et P5Q-E on ainult OX-ist saadaval ja seda ka 2.1k eest. Mis toimub?! GB plaati polnud kuskil.

Siin on:
http://www.faun.ee/et/node/5508

Flavius
HV Guru

sõnum 25.07.2009 16:01:01 vasta tsitaadiga

tõenäoliselt ka faunist ei saa seda plaati,
hinnakirjas igasuguseid asju
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.07.2009 20:20:23 vasta tsitaadiga

Flavius kirjutas:
tõenäoliselt ka faunist ei saa seda plaati,
hinnakirjas igasuguseid asju

Tasub ikka helistada ja küsida. icon_rolleyes.gif

Flavius
HV Guru

sõnum 25.07.2009 22:24:24 vasta tsitaadiga

küsida võib ikka jah
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 26.07.2009 19:00:42 vasta tsitaadiga

Olude sunnil ei hakka ma ühtegi poodi tüütama hetkel, peab veel krõbisevat hankima (kahjuks icon_sad.gif ). Ehk saab siis ühe nehalemi baasil masina soetatud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Intel Core 2 Duo/Quad overclocking mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 295, 296, 297  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.