Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olc
HV Guru

|
07.05.2009 22:16:37
|
|
|
Nu kirjutas: |
Eile siis langes kiirus lõpuks nii madalaks (pidevalt alla 2mbiti), et oli põhjust uuesti elioni helistada.
Lubati korda teha ja tänaseks oligi korda tehtud. |
irwe, see on ikka lausa anekdoot. Sellest oleks nad võinud ju alustada mitte inimest peedistada. Enne peab ikka põhjas ära käima et keegi midagi liigutaks, suht masendav esinemine ikka elioni poolt
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
r_k
HV vaatleja

|
08.05.2009 11:01:08
|
|
|
Tere.
Siin käib märksa elavam arutelu kui Elioni foorumis, kuhu ka oma mure kirja panin. Vabandan juba ette ära, kui teema on korduvalt läbi jooksnud, aga siin on lihtsalt liiga palju lehekülgi, et kõiki läbi vaadata.
Mul on kaks seadet:
1) Elioni eelseadistusega Thomsoni TG784
2) Buffalo WHR-G54S (Firmware: DD-WRT v24-sp1 (07/27/08 ) mini)
Korterisse jookseb Ethernet kaabel.
Lisaks on veel kodus veel server (FTP, SSH, AFP...), mis väljast poolt NAT-ides kättesaadav peab olema.
Set Top Box on Thomsoni küljes.
Tubadesse jooksva neti ja Wifi eest vastutab Buffalo, mille WAN port on ühendatud Thomsoniga.
Mida ma saavutada sooviksin, on see, et Thomson Buffalo ees paistaks täiesti läbipaistvana, nii et Buffalo saaks otse ise endale välise IP ja edaspidi on mul NATimiseks vaja vaid ühte seadet konfigureerida.
Kas oskab keegi näpunäiteid jagada Thomsoni konfigureerimisel?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.05.2009 12:24:17
|
|
|
Thomson peaks DMZ-i tekitama Buffalo-le, nii peaks buffalo välise ip aadressi saama.
Nii läheb see tööle, samm-sammult kuidas õpetust siit ei tule.
Oluliselt lihtsam on lasta Thomsonil majandada võrgundusega ja suunata porte ning suruda Buffalo sillaks, ehk sisevõrgu aadressid jagataks läbi Thomsoni DHCP serveri üle Buffalo sisevõrgus asuvale serverile.
Vastupidine proovimine nagu hetkel soovid on oma pea vastu seina peksmine.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.05.2009 14:53:41
|
|
|
taavi , maitse asi, lihtsalt oma kogemuse tõttu ütlen, et niimoodi on lihtsam, kuna enamus ei oska Thomsonit korralikult konfigureerida nii, et ta toimiks, pole just keerukamate protseduuride korral veebis ära klikatav, vaid hoopis käsureal.
minu arvates on teema tekitajal vaja asi toimima saada, proovib järgi ja saab teada, kas töötab
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
r_k
HV vaatleja

|
08.05.2009 15:56:57
|
|
|
Tänud, ma nädalavahetusel teen tutvust.
Pailaps kirjutas: |
taavi , maitse asi, lihtsalt oma kogemuse tõttu ütlen, et niimoodi on lihtsam, kuna enamus ei oska Thomsonit korralikult konfigureerida nii, et ta toimiks, pole just keerukamate protseduuride korral veebis ära klikatav, vaid hoopis käsureal.
minu arvates on teema tekitajal vaja asi toimima saada, proovib järgi ja saab teada, kas töötab |
Käsurida pole mulle probleemiks, kui ma vaid kuskilt otsa lahti saaks Thomsoni kohapealt. Päris võhik ei ole, kuid ilmselgelt ka ekspert mitte. Kust need käsurea parameetrid tulevad? Mingit asjalikku dokumenti ka kuskil leidub?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.05.2009 18:12:32
|
|
|
r_k kirjutas: |
Tänud, ma nädalavahetusel teen tutvust.
Pailaps kirjutas: |
minu arvates on teema tekitajal vaja asi toimima saada, proovib järgi ja saab teada, kas töötab |
Käsurida pole mulle probleemiks, kui ma vaid kuskilt otsa lahti saaks Thomsoni kohapealt. Päris võhik ei ole, kuid ilmselgelt ka ekspert mitte. Kust need käsurea parameetrid tulevad? Mingit asjalikku dokumenti ka kuskil leidub? |
googlesse lihtsalt "thomson 784 cli" ja tuleb hunnik dokumente.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
05.06.2009 09:26:26
|
|
|
sel nädalal on tekkinub mulle uus feature, ühendus katkeb ja taastamiseks tuleb elioni dhcp portalisse sisse logida, eile õhtul ei aidanud ka see, mis toimub? tehnilise toe telefon ei vasta ja eile soovitas mailiga mure saata, mitte et ma netti oleksin saanud
_________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal
Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.06.2009 11:19:09
|
|
|
võib olla mure selles, et korrusmaja switch ei tuvasta korralikult, milline mac switchi pordi küljes istub.
aga asi on parenemas, option 82 kasutuselevõtuga peaks portaalist varsti vabanema
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
   |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
07.06.2009 12:25:53
|
|
|
commer kirjutas: |
aga millest see tekkis? aasta otsa ideaalselt töötanud |
Pole küll reegel , aga enamus juhtudel on seade segadusse sattunud, kus kuvab maja switchile vahepeal arvutit ja vahepeal ruuterit ning aitab uuesti seadistamine koos fw uuendamisega.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
   |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
last
HV kasutaja
|
20.07.2009 19:36:56
|
|
|
sugulasele helistati, et korrusmaja internet kaob aasta lõpus ära, pakuti mingit paketti 100 kr eest aasta lõpuni aga kuna tal pold aega rääkida palus see pakkumine meilile saata mille peale öeldi, et ei saa kuna see on suuline pakkumine ?
mis see peaks tähendama?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
20.07.2009 19:41:34
|
|
|
last kirjutas: |
sugulasele helistati, et korrusmaja internet kaob aasta lõpus ära, pakuti mingit paketti 100 kr eest aasta lõpuni aga kuna tal pold aega rääkida palus see pakkumine meilile saata mille peale öeldi, et ei saa kuna see on suuline pakkumine ?
mis see peaks tähendama? |
et meelitatakse sooduspakkumistega sinu tuttav üle ühele nendest pakettidest http://tv.elion.ee/tellimine-ja-hinnad.php
Korrusmaja interneti ja korrusmaja lahenduse pakkumine lõpetati ära
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
20.07.2009 19:54:16
|
|
|
darkside kirjutas: |
et meelitatakse sooduspakkumistega sinu tuttav üle ühele nendest pakettidest http://tv.elion.ee/tellimine-ja-hinnad.php
Korrusmaja interneti ja korrusmaja lahenduse pakkumine lõpetati ära |
Saadeti ka meilile pakkumine et palume valida jne. Aga elioni teades siis ühel heal päeval lihtsalt öeldakse et nii on ja koliga nüüd ümber ja köhige üldse rohkem pappi. Siiani veel oma korrusmaja otsas ripun ja ei mõtlegi loobuda
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
20.07.2009 22:38:45
|
|
|
olc kirjutas: |
Saadeti ka meilile pakkumine et palume valida jne. Aga elioni teades siis ühel heal päeval lihtsalt öeldakse et nii on ja koliga nüüd ümber ja köhige üldse rohkem pappi. Siiani veel oma korrusmaja otsas ripun ja ei mõtlegi loobuda |
kui sa midagi ei valinud, siis saad seda kasutada kuni sind lihtsalt ringi tõstetakse....
seda võib ka nii öelda
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
21.07.2009 13:53:36
|
|
|
r_k kirjutas: |
Tere.
Siin käib märksa elavam arutelu kui Elioni foorumis, kuhu ka oma mure kirja panin. Vabandan juba ette ära, kui teema on korduvalt läbi jooksnud, aga siin on lihtsalt liiga palju lehekülgi, et kõiki läbi vaadata.
Mul on kaks seadet:
1) Elioni eelseadistusega Thomsoni TG784
2) Buffalo WHR-G54S (Firmware: DD-WRT v24-sp1 (07/27/08 ) mini)
Korterisse jookseb Ethernet kaabel.
Lisaks on veel kodus veel server (FTP, SSH, AFP...), mis väljast poolt NAT-ides kättesaadav peab olema.
Set Top Box on Thomsoni küljes.
Tubadesse jooksva neti ja Wifi eest vastutab Buffalo, mille WAN port on ühendatud Thomsoniga.
Mida ma saavutada sooviksin, on see, et Thomson Buffalo ees paistaks täiesti läbipaistvana, nii et Buffalo saaks otse ise endale välise IP ja edaspidi on mul NATimiseks vaja vaid ühte seadet konfigureerida.
Kas oskab keegi näpunäiteid jagada Thomsoni konfigureerimisel? |
Oluliselt lihtsam ja lollikindlam on Buffalo bridgeks keerata. Elion uuendab aegajalt kliendiseadmetes softi ja su tg784 vana konf ei pruugi sellise tegevuse käigus säilida.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
21.07.2009 17:03:11
|
|
|
See on küll nüüd halb uudis
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.07.2009 19:04:49
|
|
|
hind muutus küll krõbedamaks aga samas saad wifiruuteri ja digiboxi tasuta ning suurim kiirus on 10/2 asemel 12/1
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
21.07.2009 19:13:07
|
|
|
10/2 on igakell ju parem ja kui ma liitusin korrusmajaga sain kah tasuta ruuteri ja digiboxi
_________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal
Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
|
|
   |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
21.07.2009 19:16:20
|
|
|
10/2 on igakell ju parem ja kui ma liitusin korrusmajaga sain kah tasuta ruuteri ja digiboxi  |
Seleta seda Elionile Need ei hakka kunagi sellest aru saama vist.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.07.2009 19:29:29
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
10/2 on igakell ju parem ja kui ma liitusin korrusmajaga sain kah tasuta ruuteri ja digiboxi  |
Seleta seda Elionile Need ei hakka kunagi sellest aru saama vist. |
10/2 (korrusmaja DTVga) olevat olnud vaid mingi 100 klienti nagu elioni onud rääkisid. (oma viga, ise ei reklaaminud toda)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
21.07.2009 19:37:41
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Oliverk kirjutas: |
Seleta seda Elionile Need ei hakka kunagi sellest aru saama vist. |
10/2 (korrusmaja DTVga) olevat olnud vaid mingi 100 klienti nagu elioni onud rääkisid. (oma viga, ise ei reklaaminud toda) |
Kahtlane jutt see 100 klienti. Kui juba sellises väikese kohas nagu Märjamaa on ca. 10 klienti, need keda mina tean, see teeb ju 10%
Elus ei usu seda juttu.
PS. Eile lõi välku ja hetkel korrusmaja netitu-pilditu. Äkki vahetavadki mingeid seadmeid vms. seal ja siis ütlevad, et ei saagi 10/2 tagasi panna ja pakuvad 12/1 asemele.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|