Uus mäng (mmorpg open beta) siis, mis tuli täna välja. Mäng ise on minu arust üllatavlt hea tasuta mängu kohta.
Olen siis lvl 28, minuga mängib veel kuskil 5 eestlast ning olen ka nendega guildis.
Ingame nimi on MrsDeath, võtke ühendust
Ametlik koduleht: http://jd.perfectworld.com
Tutvustav video youtubest:
Heh, pilid poolest tundub selline tüüpiline kilide bling-bling tüüpi andmine käivat 8)
Kuidas muidu - kas tegu klassikalise grindfestiga või on sisuga ka natuke vaeva nähtud?
Edit: pane pilt spoilerisse...
Edit2: seal pidi mingi afk leveldamise süsteem olema, üks kommenteeris asja nõnda:
tsitaat:
So this is an MMO for people who don't play MMOs... BRILLIANT!
Proovi järgi, 1gb pole palju tõmmata
Aga jah eks ta siuke vahepealne ole..
Afk leveldamise süsteemi kohta niipalju, et siuke asi tõesti eksisteerib, nagu tavaline bot ehitatud mängu sisse, teeb asja lihtsamaks.
Proovisin ka ära ja mulle täitsa meeldib selline mäng .
Parem kui silkroad jms mmorpg minu arust.
Lagi ei esine ,mis on hea ja serverid ei ole kunagi täis ka .
Ise hetkel lvl 38 Lupin.
IGN : Nehalem.
Loodan ,et seda mängu mängitakse rohkem ka ,hea mäng .
Mallita saab täitsa hakkama , pole erilist vajadust sealt midagi osta .
Aga seal on bot sisse ehitatud niiet sul endal pole eriti vaja käsitsi grindida .Ööseks võid jätta ka mediteerima mis pikapeale toob ka expi sisse .
Aga iga päev saad võtta ühe tüübi käest 2 kordse expi buffi mis kestab 2 tundi ja veel 8 tunnised defi ja attacki buffid , nendega notid endast 5-6 levelit suuremaid kolle kergelt maha .
See on Perfect Wordli mingi teine versioon, kodukal oli ka kirjas kuskil .
Proovinud pole, kuid tundub väga Perfect Wordli sarnane ning kui jah, siis on kõva mäng. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Jätan märgi maha praegu. Ja praktiline küss kah: GMA950 jooksutab? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
d3t, too näiteks mingi mäng mida see GMA950 jooksutab, pole selle võimusega kursis.
muidu arvan et 7nda seeria geforce jõudlusega kaardid jooksutavad vabalt seda. täiesti arvestatavalt peaks seda jooksutama ka 5 ja 6 seeria.
eri mõttetu mäng minuarust.
closed betas sain ka vast lvl 70, ise vast 5 tundi füüsiliselt arvuti taga olles. (mitte teadjatele, seal on ingame bot system) _________________ Anar kaluva tielyanna!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.