Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2009 10:49:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
ArchMage kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Jah.See peaks olema kuupäev kui lõplik RTM build saab valmis ja enam muudatusi ei tule koodis.

Kas sul oleks soovitusi, kuidas ma praegu peaks käituma, kui praegu on mul Vista peal ning vaja võimalikult ruttu ja efektiivselt formatit teha?

Kas panen praegu siis mõne vanema RTMi peale, kannatan selle vigu ja hädasid, uuendusi ei tule ja alles 13. Juuli pean tegema jälle puhta installi?

Mul samuti Vista peal ja ootan kah kuna RTM tuleb,et saaks üle minna.Vaikselt tegutsen ka x64 suunas icon_razz1.gif .Ideaalne oleks kui saaks kolmikülemineku teha:
Vista SP2-->Win7
FF 3.0-->FF3.5
x86-->x64

8)

Siiski x64 jätan hilisemaks vist aga kaks esimest kindlasti thumbs_up.gif .Minu probleem on see,et ma olen tihti perfektsionist.Ma tahan,et kõik driverid,programmid ja mängud oleksid võimalikult ühilduvad.Seega mul on tükk uurimist ja puurimist interweebis icon_razz1.gif .

Soovitan oodata RTM ära.Sinna pole palju enam jäänud.Parem vaata igaks juhuks programmid millel ametlik win7 tugi või mis lõikavad win7 funtsioonidest kasu(jump lists jne).Muidugi ma eeldan,et sa saad aru,et füüsiliselt müüki tuleb RTM alles Oktoobri lõpus icon_wink.gif .

Ajutiselt toimib see variant kui süsteem "vana",et tee uus kasutaja icon_wink.gif

Sama siin ... ainult, et mul tuleks kaksik üleminek... icon_lol.gif

BTW mul üleminekuga XP x86 -> Vista x64 mingeid erilisi probleeme küll ei tekkinud...
(3Dmark06 install välja arvata, mis installib endale 64-bit OpenAL library ja siis ise ei käi... sest 32-bit oma jätab installimata) icon_wink.gif
Samas sellest probleemist saab lihtsalt üle, kui endale eraldi OpenAL installer sikutada...

tomorrow kirjutas:
ArchMage kirjutas:
Ise läksin varem XP x86'lt üle Vista x64'le vägagi valutult, ma ei usu, et pead praegugi hilisemaks jätma.

Minul lükkab asja edasi see,et otsin millistest minu programmidest on olemas ka native x64 versioonid.Selles mõttes ma tean jah,et ma võin hommepäev x64 üle minna, kuna kõiki x86 progesid saab ikka peaaaegu ilma igasuguse jõudlusekaota jooksutada(kui need just iganenud 16bit koodi ei sisalda).Kõigepealt ma pidin komplieerima listi mis programmid mul on(näete milline perfektsionist icon_smile.gif ) ja järgmine on, siis sammhaaval hakata otsima millistest on ka x64 versioonid saadaval ja see sinna listi ära märkida.Lõpuks listi silmitsedes saab täieliku pildi kätte.Lisaks pean uurima millised mängitavad mängud(milledest pole x64 versiooni exet) toetavad LAA-d(Large Address Aware).

Njah... mul õnneks juba läbitud teekond...
Kuna kasutan küllaltki palju tarkvara, mis on frewamare & platform independent, siis mul õnnestus enamus oma softile x64 saada samast august, kust enne x86`gi kasutusele võetud oli... (ehk siis softi autori saidilt icon_wink.gif )
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2009 10:58:39 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ennast ei huvita absoluutselt aga MS võiks selle Win7-ga kaasa panna ja by def aktiveerida.Dumbuseritega saaks nalja kui üritavad omale sodi tõmmata icon_lol.gif icon_lol.gif .
Ainus positiivne asi on,et see on tasuta.Muus osas - Mõttetu.
ESET,McAfee,Kaspersky jne ruulivad edasi thumbs_up.gif

MS-i käsutuses täiesti pädevad signatuurid
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report22.pdf

Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 25.06.2009 11:10:33 vasta tsitaadiga

Mirosoft avalikustas Windows 7me pakendi http://www.engadget.com/2009/06/24/microsoft-rolls-out-windows-7-packaging/
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 25.06.2009 11:17:15 vasta tsitaadiga

jah rahvas, vaadake nüüd hoolega seda pakendit, enamus ju never ever seda omama ei hakka vaatamata win7 kasutuselevõtule icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.06.2009 11:21:38 vasta tsitaadiga

Slazenger: Vana uudis, muide juba. Ja ka RC sai minu teada Microsoftist juba tellida taolise karbi sees.

Tellijad, kes RC-plaadi koos karbiga tellisid, võivad seda täpsustada. thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2009 11:53:01 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
Mirosoft avalikustas Windows 7me pakendi http://www.engadget.com/2009/06/24/microsoft-rolls-out-windows-7-packaging/

Kui aus olla siis meeldis vista pakend mulle rohkem,kuna nt pakendi "selg" on ümar samas kui Win7-l on see kandiline thumbs_up.gif .Lisaks on Vista oma värvilisem.Win7 oma on rohkem tagasiminek XP pakendi juurde
Spoiler Spoiler Spoiler

kaspar00 kirjutas:
jah rahvas, vaadake nüüd hoolega seda pakendit, enamus ju never ever seda omama ei hakka vaatamata win7 kasutuselevõtule icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Ei hakkagi ju icon_rolleyes.gif .Enamus saab uute arvutitega.System Builderid ostavad üldiselt OEM ja mõned saavad MSDNAA kaudu vms icon_smile.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2009 18:04:18 vasta tsitaadiga

avaldati hinnad
http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/06/25/announcing-the-windows-7-upgrade-option-program-amp-windows-7-pricing-bring-on-ga.aspx

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.06.2009 18:13:24 vasta tsitaadiga

Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
Windows 7 Professional (Full): $299.99
Windows 7 Ultimate (Full): $319.99

Mõistlik värk igaljuhul,Vista hinnad olid tiba ülepaisutatud retailis icon_cry.gif
tagasi üles
krustok
HV vaatleja

sõnum 25.06.2009 19:11:16 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Ennast ei huvita absoluutselt aga MS võiks selle Win7-ga kaasa panna ja by def aktiveerida.Dumbuseritega saaks nalja kui üritavad omale sodi tõmmata icon_lol.gif icon_lol.gif .
Ainus positiivne asi on,et see on tasuta.Muus osas - Mõttetu.
ESET,McAfee,Kaspersky jne ruulivad edasi thumbs_up.gif

Olen kuulnud, et MSE saab olema väga adekvaatne viirusetõrje. Windowsiga kaasa panna seda Microsoft aga ei saaks sest siis hakkaksid viirusetõrje tootjad brauserite tootjate eeskujul kaebama microsofti kohtusse jne. Tasuta viirusetõrje kohta olevat MSE aga igati korralik. Microsoftile on ju kasulik kui nad suudavad oma tooted puhtad hoida.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2009 19:21:04 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
avaldati hinnad
http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/06/25/announcing-the-windows-7-upgrade-option-program-amp-windows-7-pricing-bring-on-ga.aspx

Huvitavamad asjad minu jaoks:

tsitaat:
We will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the US, this will mean you can pre-order Windows 7 Home Premium for USD $49.99 or Windows 7 Professional for USD $99.99. You can take advantage of this special offer online via select retail partners such as Best Buy or Amazon, or the online Microsoft Store (in participating markets).

Siin urkas muidugi ei pakuta midagi aga küll saab endale välismaalt seeläbi odavamalt hankida mingil moel icon_smile.gif

tsitaat:
Then on October 31st, the remaining 21 languages will become available: ...Estonian...

Vot see on normaalne thumbs_up.gif .Mitte nagu Vistaga,et 3 kuud pidi(ja peab nt SP2 puhul) ootama eesti keelt icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 25.06.2009 19:25:52 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tsitaat:
We will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the US, this will mean you can pre-order Windows 7 Home Premium for USD $49.99 or Windows 7 Professional for USD $99.99. You can take advantage of this special offer online via select retail partners such as Best Buy or Amazon, or the online Microsoft Store (in participating markets).

Siin urkas muidugi ei pakuta midagi aga küll saab endale välismaalt seeläbi odavamalt hankida mingil moel icon_smile.gif

mind ajas see tiba marru, et 50% saa pre-orderiga odavamalt aga pmst ainult Põhja-Ameerikas.

Kui sa selle mingi moe teada saad siis anna ahvidele ka teada. icon_biggrin.gif

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.06.2009 19:35:42 vasta tsitaadiga

Tehke üritusfoorumisse HV-ühisost ja las näiteks netikuller ostab usas suure partii.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 25.06.2009 19:39:53 vasta tsitaadiga

Ise plaanin ka selle siis umbes poole odavamalt ära osta. Mõtlesin ka juba ühisostu peale, kuid Microsofti kodukal on kirjas:

Q: How many copies of Windows 7 can I order?
A: You can order up to three copies each of Windows 7 Home Premium and Professional with this promotion.

Seega olenevalt kas nad vaatavad aadressi või nime järgi huvitav icon_rolleyes.gif Kui nimejärgi, siis ei teki vast probleeme neid rohkem ostmisega, kui kolm tükki.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2009 19:41:36 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
tsitaat:

mind ajas see tiba marru, et 50% saa pre-orderiga odavamalt aga pmst ainult Põhja-Ameerikas.

Kui sa selle mingi moe teada saad siis anna ahvidele ka teada. icon_biggrin.gif

XYZ kirjutas:
Tehke üritusfoorumisse HV-ühisost ja las näiteks netikuller ostab usas suure partii.

Pidasin silmas jah,et nt Netikulleriga peaks kamba peale odavam tulema kui üksi kohapealt ostes.Muidugi ma ei kahtle,et üsna pea pärast müüki ilmuvad ka eBay-sse odavamad(mitte küll 50% kuna vahendajad võtavad oma vaheltkasu) kuid siiski icon_wink.gif
Veel võimalus,et kui keegi mõnes nendes riikidest kus see müük toimub siis saab ära tellida.Või kui on sugulasi siis lasta neil ära tellida ja nemad saadavad siis postiga omakorda edasi.Variante on mitmeid.Jama ainult,et nii viimasel minutil teatati sellest icon_confused.gif .
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 25.06.2009 19:48:10 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Jama ainult,et nii viimasel minutil teatati sellest icon_confused.gif .

Tegelikult niiväga polegi ju hilja:

Microsoft kirjutas:
This program begins tomorrow in the U.S., Canada and Japan. The offer ends July 11th in the U.S. and Canada and on July 5th for Japan or while supplies last. Customers in the UK, France and Germany, can pre-order their copy of Windows 7 starting July 15th and will run until August 14th (or supplies last) to ensure folks don’t miss out on this.

Ehk 26. juuni - 11. juuli on etteostmine võimalik USAs ja Kanadas. 26. juuni - 05. juuli Jaapanis. 15. juuli - 14. august Inglismaal, Prantsusmaal ja Saksamaal.
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 25.06.2009 21:07:12 vasta tsitaadiga

Hea et UK ja Germany ka loetelus on. thumbs_up.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 25.06.2009 21:39:00 vasta tsitaadiga

tomorrow, Enterprise keelepaketid on Software Assurance klientidele olemas. Hakkab ka Ultimate külge, testitud.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 25.06.2009 22:13:20 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

kaspar00 kirjutas:

Ei hakkagi ju icon_rolleyes.gif .Enamus saab uute arvutitega.System Builderid ostavad üldiselt OEM ja mõned saavad MSDNAA kaudu vms icon_smile.gif

absoluutselt! no ja mida siis sina rikutud inimene veel mõtlesid 8) icon_biggrin.gif

huvitav palju wini hind igasugu läpaka tootjatele jms tegelastele on kes tuhandeid litsentse ostavad icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2009 11:18:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Retail pricing
Pricing outside the US is sometimes even worse. Those in the EU can save just 4 percent over Vista for the Windows 7 Home Premium Upgrade version, while they'll save 13 percent for the Full version. (Again, the other editions are priced identically to Vista.) Meanwhile, the Upgrade version of Windows 7 Home Premium is 12 percent higher than Vista in the UK for some reason. The Full version is 12 percent cheaper.

tsitaat:
Windows 7 E versions
Microsoft will instead provide the Full retail versions of Windows 7 in EU countries at Upgrade pricing. That's actually a significant cost savings, though those users will, of course, be unable to perform in-place upgrades of Windows Vista to Windows 7 (because that functionality is not supported by the Full versions).

tsitaat:
Windows 7 General Availability details
This is a huge improvement over previous Windows versions, where different language versions would appear over time and some versions would not ship until months after the initial product launch.

tsitaat:
What's missing
Finally, you may have noticed that Windows 7 Starter pricing is unavailable. Presumably that is because Starter will only be made available with new, low-end PC hardware. Windows 7 Home Basic will only be provided with new PCs in emerging markets.

http://www.winsupersite.com/win7/pricing.asp

Clean install with Windows 7 Upgrade media?
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/25/clean-install-with-windows-7-upgrade-media-what-about-x64-upgrades.aspx#comments
tsitaat:
"Can I use a Windows 7 Upgrade version to perform a clean install of the OS?"
"Yes. You can perform a clean install of Windows 7 with the Upgrade media, as you could with Windows Vista."
tagasi üles
XNDR
HV kasutaja
XNDR

sõnum 26.06.2009 18:32:10 vasta tsitaadiga

Esines probleem millest mina läbi ei näri. Tegu on siis värskelt installitud evaluation copy 7260 win7

Mitte üheski multiplayer mängus ei saa serveri listi kätte + programmidega (nt. xfire, steam).
Manuaalselt ip järgi proovides pole ka edu (cod4 läbi konsooli).

Olen proovinud kõik firewallid maha keerata ja seadsin staatilise ip arvutile = mitte midagi
Probleem ei saa ruuteris ka olla kuna Vista peal asjad töötasid ning teise arvutiga proovides, mis on samas võrgus, oli ka kõik korras.

Kui kellelgi mõtteid on kütke julgelt.

Ette tänades,
xndr

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2009 18:33:54 vasta tsitaadiga

XNDR kirjutas:
Esines probleem millest mina läbi ei näri. Tegu on siis värskelt installitud evaluation copy 7260 win7

Mitte üheski multiplayer mängus ei saa serveri listi kätte + programmidega (nt. xfire, steam).
Manuaalselt ip järgi proovides pole ka edu (cod4 läbi konsooli).

Olen proovinud kõik firewallid maha keerata ja seadsin staatilise ip arvutile = mitte midagi
Probleem ei saa ruuteris ka olla kuna Vista peal asjad töötasid ning teise arvutiga proovides, mis on samas võrgus, oli ka kõik korras.

Kui kellelgi mõtteid on kütke julgelt.

Ette tänades,
xndr

Mis mänge sa proovisid?
tagasi üles
XNDR
HV kasutaja
XNDR

sõnum 26.06.2009 18:46:01 vasta tsitaadiga

COD4
Team Fortress 2
Red Orchestra

Ma pakun, et mingi väga spetsiifiline kala on kuskil, aga no minu mõistus ei võta enam icon_smile.gif

E: Sain hakkama, kuidagi jäi ikkagi ESETi firewall tööle kuigi ma olin juba ühest kohast linnukese ära võtnud.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.06.2009 00:16:21 vasta tsitaadiga

Pre-order Windows 7: Find participating online retailers in the US
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/26/pre-order-windows-7-find-participating-online-retailers-in-the-us.aspx

Windows 7 question of the day: Do you get 32-bit or 64-bit discs? And the answer is.... (UPDATED)
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/26/windows-7-question-of-the-day-do-you-get-32-bit-or-64-bit-discs.aspx
tsitaat:
every Windows 7 retail box (except for Home Basic) comes with both 32-bit and 64-bit install discs, according to Microsoft.
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 27.06.2009 08:06:40 vasta tsitaadiga

See viimane on win icon_smile.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 27.06.2009 09:47:09 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Pre-order Windows 7: Find participating online retailers in the US
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/26/pre-order-windows-7-find-participating-online-retailers-in-the-us.aspx

Windows 7 question of the day: Do you get 32-bit or 64-bit discs? And the answer is.... (UPDATED)
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/26/windows-7-question-of-the-day-do-you-get-32-bit-or-64-bit-discs.aspx
tsitaat:
every Windows 7 retail box (except for Home Basic) comes with both 32-bit and 64-bit install discs, according to Microsoft.

Mis siin head on icon_rolleyes.gif Premium või?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.