Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
25.06.2009 10:49:07
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
ArchMage kirjutas: |
Jah.See peaks olema kuupäev kui lõplik RTM build saab valmis ja enam muudatusi ei tule koodis. |
Kas sul oleks soovitusi, kuidas ma praegu peaks käituma, kui praegu on mul Vista peal ning vaja võimalikult ruttu ja efektiivselt formatit teha?
Kas panen praegu siis mõne vanema RTMi peale, kannatan selle vigu ja hädasid, uuendusi ei tule ja alles 13. Juuli pean tegema jälle puhta installi? |
Mul samuti Vista peal ja ootan kah kuna RTM tuleb,et saaks üle minna.Vaikselt tegutsen ka x64 suunas .Ideaalne oleks kui saaks kolmikülemineku teha:
Vista SP2-->Win7
FF 3.0-->FF3.5
x86-->x64
8)
Siiski x64 jätan hilisemaks vist aga kaks esimest kindlasti .Minu probleem on see,et ma olen tihti perfektsionist.Ma tahan,et kõik driverid,programmid ja mängud oleksid võimalikult ühilduvad.Seega mul on tükk uurimist ja puurimist interweebis .
Soovitan oodata RTM ära.Sinna pole palju enam jäänud.Parem vaata igaks juhuks programmid millel ametlik win7 tugi või mis lõikavad win7 funtsioonidest kasu(jump lists jne).Muidugi ma eeldan,et sa saad aru,et füüsiliselt müüki tuleb RTM alles Oktoobri lõpus .
Ajutiselt toimib see variant kui süsteem "vana",et tee uus kasutaja  |
Sama siin ... ainult, et mul tuleks kaksik üleminek...
BTW mul üleminekuga XP x86 -> Vista x64 mingeid erilisi probleeme küll ei tekkinud...
(3Dmark06 install välja arvata, mis installib endale 64-bit OpenAL library ja siis ise ei käi... sest 32-bit oma jätab installimata)
Samas sellest probleemist saab lihtsalt üle, kui endale eraldi OpenAL installer sikutada...
ArchMage kirjutas: |
Ise läksin varem XP x86'lt üle Vista x64'le vägagi valutult, ma ei usu, et pead praegugi hilisemaks jätma. |
Minul lükkab asja edasi see,et otsin millistest minu programmidest on olemas ka native x64 versioonid.Selles mõttes ma tean jah,et ma võin hommepäev x64 üle minna, kuna kõiki x86 progesid saab ikka peaaaegu ilma igasuguse jõudlusekaota jooksutada(kui need just iganenud 16bit koodi ei sisalda).Kõigepealt ma pidin komplieerima listi mis programmid mul on(näete milline perfektsionist ) ja järgmine on, siis sammhaaval hakata otsima millistest on ka x64 versioonid saadaval ja see sinna listi ära märkida.Lõpuks listi silmitsedes saab täieliku pildi kätte.Lisaks pean uurima millised mängitavad mängud(milledest pole x64 versiooni exet) toetavad LAA-d(Large Address Aware). |
Njah... mul õnneks juba läbitud teekond...
Kuna kasutan küllaltki palju tarkvara, mis on frewamare & platform independent, siis mul õnnestus enamus oma softile x64 saada samast august, kust enne x86`gi kasutusele võetud oli... (ehk siis softi autori saidilt )
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.06.2009 10:58:39
|
|
|
Ennast ei huvita absoluutselt aga MS võiks selle Win7-ga kaasa panna ja by def aktiveerida.Dumbuseritega saaks nalja kui üritavad omale sodi tõmmata .
Ainus positiivne asi on,et see on tasuta.Muus osas - Mõttetu.
ESET,McAfee,Kaspersky jne ruulivad edasi  |
MS-i käsutuses täiesti pädevad signatuurid
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report22.pdf
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
25.06.2009 11:17:15
|
|
|
jah rahvas, vaadake nüüd hoolega seda pakendit, enamus ju never ever seda omama ei hakka vaatamata win7 kasutuselevõtule
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.06.2009 11:21:38
|
|
|
Slazenger: Vana uudis, muide juba. Ja ka RC sai minu teada Microsoftist juba tellida taolise karbi sees.
Tellijad, kes RC-plaadi koos karbiga tellisid, võivad seda täpsustada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.06.2009 11:53:01
|
|
|
Kui aus olla siis meeldis vista pakend mulle rohkem,kuna nt pakendi "selg" on ümar samas kui Win7-l on see kandiline .Lisaks on Vista oma värvilisem.Win7 oma on rohkem tagasiminek XP pakendi juurde
Spoiler 
kaspar00 kirjutas: |
jah rahvas, vaadake nüüd hoolega seda pakendit, enamus ju never ever seda omama ei hakka vaatamata win7 kasutuselevõtule  |
Ei hakkagi ju .Enamus saab uute arvutitega.System Builderid ostavad üldiselt OEM ja mõned saavad MSDNAA kaudu vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
25.06.2009 18:13:24
|
|
|
Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
Windows 7 Professional (Full): $299.99
Windows 7 Ultimate (Full): $319.99
Mõistlik värk igaljuhul,Vista hinnad olid tiba ülepaisutatud retailis
|
|
tagasi üles |
|
 |
krustok
HV vaatleja
|
25.06.2009 19:11:16
|
|
|
Ennast ei huvita absoluutselt aga MS võiks selle Win7-ga kaasa panna ja by def aktiveerida.Dumbuseritega saaks nalja kui üritavad omale sodi tõmmata .
Ainus positiivne asi on,et see on tasuta.Muus osas - Mõttetu.
ESET,McAfee,Kaspersky jne ruulivad edasi  |
Olen kuulnud, et MSE saab olema väga adekvaatne viirusetõrje. Windowsiga kaasa panna seda Microsoft aga ei saaks sest siis hakkaksid viirusetõrje tootjad brauserite tootjate eeskujul kaebama microsofti kohtusse jne. Tasuta viirusetõrje kohta olevat MSE aga igati korralik. Microsoftile on ju kasulik kui nad suudavad oma tooted puhtad hoida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.06.2009 19:21:04
|
|
|
Huvitavamad asjad minu jaoks:
tsitaat: |
We will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the US, this will mean you can pre-order Windows 7 Home Premium for USD $49.99 or Windows 7 Professional for USD $99.99. You can take advantage of this special offer online via select retail partners such as Best Buy or Amazon, or the online Microsoft Store (in participating markets). |
Siin urkas muidugi ei pakuta midagi aga küll saab endale välismaalt seeläbi odavamalt hankida mingil moel
Then on October 31st, the remaining 21 languages will become available: ...Estonian... |
Vot see on normaalne .Mitte nagu Vistaga,et 3 kuud pidi(ja peab nt SP2 puhul) ootama eesti keelt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
25.06.2009 19:25:52
|
|
|
We will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the US, this will mean you can pre-order Windows 7 Home Premium for USD $49.99 or Windows 7 Professional for USD $99.99. You can take advantage of this special offer online via select retail partners such as Best Buy or Amazon, or the online Microsoft Store (in participating markets). |
Siin urkas muidugi ei pakuta midagi aga küll saab endale välismaalt seeläbi odavamalt hankida mingil moel |
mind ajas see tiba marru, et 50% saa pre-orderiga odavamalt aga pmst ainult Põhja-Ameerikas.
Kui sa selle mingi moe teada saad siis anna ahvidele ka teada.
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.06.2009 19:35:42
|
|
|
Tehke üritusfoorumisse HV-ühisost ja las näiteks netikuller ostab usas suure partii.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
25.06.2009 19:39:53
|
|
|
Ise plaanin ka selle siis umbes poole odavamalt ära osta. Mõtlesin ka juba ühisostu peale, kuid Microsofti kodukal on kirjas:
Q: How many copies of Windows 7 can I order?
A: You can order up to three copies each of Windows 7 Home Premium and Professional with this promotion.
Seega olenevalt kas nad vaatavad aadressi või nime järgi huvitav Kui nimejärgi, siis ei teki vast probleeme neid rohkem ostmisega, kui kolm tükki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.06.2009 19:41:36
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Siin urkas muidugi ei pakuta midagi aga küll saab endale välismaalt seeläbi odavamalt hankida mingil moel |
mind ajas see tiba marru, et 50% saa pre-orderiga odavamalt aga pmst ainult Põhja-Ameerikas.
Kui sa selle mingi moe teada saad siis anna ahvidele ka teada.  |
XYZ kirjutas: |
Tehke üritusfoorumisse HV-ühisost ja las näiteks netikuller ostab usas suure partii. |
Pidasin silmas jah,et nt Netikulleriga peaks kamba peale odavam tulema kui üksi kohapealt ostes.Muidugi ma ei kahtle,et üsna pea pärast müüki ilmuvad ka eBay-sse odavamad(mitte küll 50% kuna vahendajad võtavad oma vaheltkasu) kuid siiski
Veel võimalus,et kui keegi mõnes nendes riikidest kus see müük toimub siis saab ära tellida.Või kui on sugulasi siis lasta neil ära tellida ja nemad saadavad siis postiga omakorda edasi.Variante on mitmeid.Jama ainult,et nii viimasel minutil teatati sellest .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
25.06.2009 19:48:10
|
|
|
Jama ainult,et nii viimasel minutil teatati sellest . |
Tegelikult niiväga polegi ju hilja:
Microsoft kirjutas: |
This program begins tomorrow in the U.S., Canada and Japan. The offer ends July 11th in the U.S. and Canada and on July 5th for Japan or while supplies last. Customers in the UK, France and Germany, can pre-order their copy of Windows 7 starting July 15th and will run until August 14th (or supplies last) to ensure folks dont miss out on this. |
Ehk 26. juuni - 11. juuli on etteostmine võimalik USAs ja Kanadas. 26. juuni - 05. juuli Jaapanis. 15. juuli - 14. august Inglismaal, Prantsusmaal ja Saksamaal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
25.06.2009 21:07:12
|
|
|
Hea et UK ja Germany ka loetelus on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
25.06.2009 21:39:00
|
|
|
tomorrow, Enterprise keelepaketid on Software Assurance klientidele olemas. Hakkab ka Ultimate külge, testitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
25.06.2009 22:13:20
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
jah rahvas, vaadake nüüd hoolega seda pakendit, enamus ju never ever seda omama ei hakka vaatamata win7 kasutuselevõtule  |
Ei hakkagi ju .Enamus saab uute arvutitega.System Builderid ostavad üldiselt OEM ja mõned saavad MSDNAA kaudu vms  |
absoluutselt! no ja mida siis sina rikutud inimene veel mõtlesid 8)
huvitav palju wini hind igasugu läpaka tootjatele jms tegelastele on kes tuhandeid litsentse ostavad
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.06.2009 11:18:49
|
|
|
Retail pricing
Pricing outside the US is sometimes even worse. Those in the EU can save just 4 percent over Vista for the Windows 7 Home Premium Upgrade version, while they'll save 13 percent for the Full version. (Again, the other editions are priced identically to Vista.) Meanwhile, the Upgrade version of Windows 7 Home Premium is 12 percent higher than Vista in the UK for some reason. The Full version is 12 percent cheaper. |
Windows 7 E versions
Microsoft will instead provide the Full retail versions of Windows 7 in EU countries at Upgrade pricing. That's actually a significant cost savings, though those users will, of course, be unable to perform in-place upgrades of Windows Vista to Windows 7 (because that functionality is not supported by the Full versions). |
Windows 7 General Availability details
This is a huge improvement over previous Windows versions, where different language versions would appear over time and some versions would not ship until months after the initial product launch. |
What's missing
Finally, you may have noticed that Windows 7 Starter pricing is unavailable. Presumably that is because Starter will only be made available with new, low-end PC hardware. Windows 7 Home Basic will only be provided with new PCs in emerging markets. |
http://www.winsupersite.com/win7/pricing.asp
Clean install with Windows 7 Upgrade media?
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/06/25/clean-install-with-windows-7-upgrade-media-what-about-x64-upgrades.aspx#comments
"Can I use a Windows 7 Upgrade version to perform a clean install of the OS?"
"Yes. You can perform a clean install of Windows 7 with the Upgrade media, as you could with Windows Vista." |
|
|
tagasi üles |
|
 |
XNDR
HV kasutaja

|
26.06.2009 18:32:10
|
|
|
Esines probleem millest mina läbi ei näri. Tegu on siis värskelt installitud evaluation copy 7260 win7
Mitte üheski multiplayer mängus ei saa serveri listi kätte + programmidega (nt. xfire, steam).
Manuaalselt ip järgi proovides pole ka edu (cod4 läbi konsooli).
Olen proovinud kõik firewallid maha keerata ja seadsin staatilise ip arvutile = mitte midagi
Probleem ei saa ruuteris ka olla kuna Vista peal asjad töötasid ning teise arvutiga proovides, mis on samas võrgus, oli ka kõik korras.
Kui kellelgi mõtteid on kütke julgelt.
Ette tänades,
xndr
_________________ SteamID
twitch
level1.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.06.2009 18:33:54
|
|
|
XNDR kirjutas: |
Esines probleem millest mina läbi ei näri. Tegu on siis värskelt installitud evaluation copy 7260 win7
Mitte üheski multiplayer mängus ei saa serveri listi kätte + programmidega (nt. xfire, steam).
Manuaalselt ip järgi proovides pole ka edu (cod4 läbi konsooli).
Olen proovinud kõik firewallid maha keerata ja seadsin staatilise ip arvutile = mitte midagi
Probleem ei saa ruuteris ka olla kuna Vista peal asjad töötasid ning teise arvutiga proovides, mis on samas võrgus, oli ka kõik korras.
Kui kellelgi mõtteid on kütke julgelt.
Ette tänades,
xndr |
Mis mänge sa proovisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XNDR
HV kasutaja

|
26.06.2009 18:46:01
|
|
|
COD4
Team Fortress 2
Red Orchestra
Ma pakun, et mingi väga spetsiifiline kala on kuskil, aga no minu mõistus ei võta enam
E: Sain hakkama, kuidagi jäi ikkagi ESETi firewall tööle kuigi ma olin juba ühest kohast linnukese ära võtnud.
_________________ SteamID
twitch
level1.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |