praegune kellaaeg 19.06.2025 20:54:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kännuämmelg
HV Guru

|
18.06.2009 19:21:15
|
|
|
vahurest kirjutas: |
Kas siis tõesti Eesti arvutispetsid on nii kehvad, et ei oska ise midagi sellist teha , |
c-panel on siis Sinu mõistes taseme verstapostiks?
kui nii, siis pole absoluutselt probleemi- pöördu ükskõik millise lemmikteenusepakkuja poole, ütle et Sul on raha ja SUl on vajadused ning ma olen enam, kui veendunud, et see neetud c-panel ka ekstra Sinule võimaldatakse.
Samadel alustel saad ka 24h klienditeeninduse, koos käehoidmisega.. .vaata ainult, et rahast puudu ei tule
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
18.06.2009 19:30:19
|
|
|
c-panel on siis Sinu mõistes taseme verstapostiks?
kui nii, siis pole absoluutselt probleemi- pöördu ükskõik millise lemmikteenusepakkuja poole, ütle et Sul on raha ja SUl on vajadused ning ma olen enam, kui veendunud, et see neetud c-panel ka ekstra Sinule võimaldatakse.
Samadel alustel saad ka 24h klienditeeninduse, koos käehoidmisega.. .vaata ainult, et rahast puudu ei tule
[/quote]
Olen juba pöördunud ja palunud, kuid keegi ei viitsi ju ennast liigutada ja timmitud serverit ,,lõhkuda,, ja uuesti sedistada- oskustest jääb ju puudu...
_________________ Internetioksjon http://www.eeoksjon.net |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.06.2009 19:46:41
|
|
|
Nagu kännuämmelg ütles: kui sa piisavalt pappi välja käid küll siis ka oskused leitakse. Kui sa selle hädise 19-219 metallkrooniste vahemiku eest mida keskmiselt küsitakse tahad oma erinõuded täidetud saada siis jah, see jääb sul õnnestumata. Aga see ei kehti tõenäoliselt mitte ainult Eesti kohta (ürita sa kuskilt välismaalt 24/7 tugi + eestikeelne cPanel tavalise taksi eest välja nõutada )
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.06.2009 23:49:03
|
|
|
vahurest, pigem tundub et sina oled siin kooljuts.
Arvan, et käesoleva teema võib lugeda ammendavaks.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
salasilm66
HV vaatleja
|
19.06.2009 00:14:11
|
|
|
vahurest on tõesti ise pigem mingi üliärritunud 13 aastane puberteet, täiskasvanu mõõtu ta jutt küll kuidagi välja ei anna
|
|
tagasi üles |
|
 |
BullDoze
HV kasutaja

|
22.06.2009 02:42:32
|
|
|
Minu kogemused Netpoindiga on head: peale seda Serverimaailma jama (2004/2005?) regasin nende juures ühe domeeni, mis on seal tänaseni ja kõik on minujaoks ideaalselt toiminud. Lisaks on mul netpoindis veel kolm domeeni, mis on kaks aastat tagasi umbes regatud - töötavad samuti ilusti: maas pole olnud, kiirus on ka hea olnud.
Kui tookord Netpoindi kasuks otsustasin, siis sai määravaks hind. Nüüd on Virtuaal.com'is ka hinnad enamvähem samal tasemel.
Lisaks on osa hallatavaid lehti Virtuaal.com'is, elkdata's ja elion'is ja olen ka välismaa serveritega kokku puutunud(mõnes oli isegi maagiline Cpanel ), seega natuke kogemusi on ja netpointi ei soovita ainult sellepärast, et muud proovinud pole.
Mõnus mudilase jutt vahurest (zone logo ei meeldi jms.) , jätka samas vaimus, saab naerda
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
mauk
HV vaatleja
|
16.07.2009 23:54:40
|
|
|
Mis siin ikka muud soovitada kui, et oma silm on kuningas. Mine http://www.folderburg.com/et/Teenused/Veebimajutus ja vali sealt tasuta demo pakett. Proovi ja katseta 30 päeva ja ongi pilt selge. Siis aga vahetad paketi tasuliseks kui meeldib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.07.2009 01:36:45
|
|
|
mauk kirjutas: |
Mis siin ikka muud soovitada kui, et oma silm on kuningas. Mine http://www.folderburg.com/et/Teenused/Veebimajutus ja vali sealt tasuta demo pakett. Proovi ja katseta 30 päeva ja ongi pilt selge. Siis aga vahetad paketi tasuliseks kui meeldib. |
No peab kommima ei jää muud üle. Nii tulen kliendiks. Võtan paketi ASP.NET ja saan kohe petta. Lubate, et kõvaketast saab 50GB, 300 postkasti, igaühes võib olla 1,5GB armastuskirju. kokku teeb see siis 500GB andmeid ja selle juures pakute kuus ainult 400GB andmete liigutamist. Et nagu kui kasutan kõik lubatud kettamahu ikka korralikult ära, siis ei saagi oma andmeid kõiki liigutada või?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.07.2009 08:39:44
|
|
|
gnoom, kas andmemahu liigutamise piirang ei piirdu tavaliselt vaid veebipinnaga ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|