Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ander
HV kasutaja

|
13.06.2009 17:21:53
|
|
|
Zone oled proovinud? Neil päris hea adminpaneel ja turvaline süsteem!!!
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
14.06.2009 12:53:37
|
|
|
irw, inimene korrutab mitu korda, et Zone pole mõtet pakkuda, aga ikka tuleb keegi ja pakub .
Enda soovitus Virtuaal.com
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
14.06.2009 16:30:10
|
|
|
vopski kirjutas: |
irw, inimene korrutab mitu korda, et Zone pole mõtet pakkuda, aga ikka tuleb keegi ja pakub .
Enda soovitus Virtuaal.com  |
Asi on vast selles, et inimene pole mitte ühtegi asjalikku põhjendust andnud miks Zone admin ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
14.06.2009 16:43:35
|
|
|
...ja siis surute julmalt Zone peale?
Mis imeloom see Zone on, et sinna kõik nii tormavad? Minul on hetkel kolmes kohas hallata leheküljed: Zone, Alfanet ja Virtuaal.com.
Järjestuse teeksin nii:
Virtuaal.com
Zone
Alfanet
Pole kordagi tähendanud, et Virtuaal.com või Zone maas oleksid, Alfanet jääb neist maha.
Hind on Virtuaal.com kasuks.
Kasutajamugavuselt pole vahet kummalgil kolmel.
Klienditugi kiireim ja parim Virtuaal.com. Sealt saab vastused tõeti vahest minutitega. Zonest tuleb vastus paari tunniga, sama moodi ka Alfanetist, aga nt. Alfanet ei suvatse isegi "Tere" öelda ja kirja lõppu lisada kes mulle vastas.
Ehk soovib see inimene just harjumuste pärast cPaneli hostingut? Ka minule on ikka kõige harjumuspärasem cPanel. Kui Zone omas vaja midagi teha, siis esimese hooga ei satu alati õigsse kohta.
Minu meelest see Zone tippkvaliteet on natuke liialt ülessepuhutud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
14.06.2009 22:24:05
|
|
|
Ma arvan, et Zone ja Virtuaal.com erinevus on selles, et esimesel on paarkümmend korda rohkem kliente (~8 masinat vs 100+ masinat) ja seetõttu võtab klienditugi kauem aega.
Ise olen aga kaks lehte olen kolinud Virtuaal.comi ja isiklikuks tarbimiseks on BitFolk. Ja üks hästi vinge leht on Zones, sest teised Eesti teenusepakkujad ei suuda soovitud kvaliteeti niivõrd suurele lehele pakkuda
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
15.06.2009 15:19:23
|
|
|
cPanel on kindlasti http://www.zerver.ee/ ja http://www.beeserver.net/
Vist oli ka Virtuaal.com kui seda kaua aega tagasi kasutasin.
Minu jaoks olid kõik nimetatud kvaliteetsed, kuid mitte sedavõrd ülemakstud kui zone.ee kust olen ise juba möödunud aastatel domeenid ära kolinud ja nüüd registreerin ka .eu domeene mujal, sest isegi 199 (praegu 125) krooni on üle makstud kui saan 6 euro ehk ca 96 krooni eest.
gnoom, huvitav oli lugeda, et sa enam Tantumit ei kiidagi nii ette ja taha.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
15.06.2009 15:46:50
|
|
|
montez kirjutas: |
gnoom, huvitav oli lugeda, et sa enam Tantumit ei kiidagi nii ette ja taha. |
Ei ole siin huvitavat miskit. Nüüd on neil ikka järjest ämbrikolinat olnud. Selline tunne, et kas on tegijad vahetunud või on hakatud jooma ja asju tehakse pohmas peaga.
Tegelikult natuke kahju, sest tantum oli ainukene, kes suutis soodsa hinnaga minu vajadusele vastata. Aga ega ma eriti muserdatud nüüd ka ei ole, sest varuvariant on olemas ja saab selle peale üle mindud.
Muidugi Eesti majandus ei võida sellest.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
15.06.2009 15:50:45
|
|
|
Soodsad ja head asjad ei kesta ju kunagi kaua.
eKodu ehk Ruutserveri põhjaminek
Serverimaailma tüngad
ammustest aegadest topnet.ee kadumine
Eks neid tuleks siis nimekirja veel.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
15.06.2009 16:00:25
|
|
|
Loogiline oleks, et alustades teed vigu ja astud ämbrisse. Aga algul saadakse hakkama ja siis kui tegelikult peaks kogemusi ja kliente piisavalt olema, siis muututakse lohakaks. Siin ongi huvitav, et asjad toimivad vastupidiselt.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
BigBabba
HV kasutaja
|
16.06.2009 09:05:22
|
|
|
Asi ei ole selles, et pärast muututakse lohakaks, vaid asi on selles, et kui tuleb kriitiline arv kliente, siis muutub probleemide hulk nii suureks, et enam ei jõuta kõikide asjadega tegeleda. Samuti tekivad probleemid, mida ei osata isegi unes ette kujutada. Tihti minnakse seda teed, et "probleemne klient" saadetakse lihtsalt minema.
Paljud küll kurdavad, et Zone on kallis, aga Zone saab see aasta 10 aastaseks ja selle 10 aasta jooksul on suudetud pakkuda siiski suhteliselt head kvaliteeti. Siiani üritavad ikka enamik Zone järgi asju teha (näiteks viimase suurema kõvakettamahu tõstmisega alustas Zone. Virtuaal.com alandas täpselt Zone järgi oma eu/com hindasid. Elkdata lisas Zone järgi omale kolmanda nimeserveri ns3.elkdata.net, Netpoint võttis splash banneri tasuta lehtedelt maha, jne). Rääkimata sellest, et kõik on oma lepingu Zonest kopeerinud. Mõni pole isegi suutnud lepingus näiteks data.zone.ee URL-i ära replaceda
Hetkel töötab Zones 16 inimest ja pidevalt otsitakse lisa. Serverite arv hakkab lähenema 200-ni. Kasutatud andmesidemaht on peagi 1Gbit/s. Kõikidest andmetest tehakse igal öösel backupi ja backupi on võimalik taastada kuni 30 päeva tagasi. Uurige, kuidas on Teie teenusepakkujal vastavad numbrid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
16.06.2009 23:38:03
|
|
|
See kõik on õige, mis sa BigBabba kirjutad. AGA:
ma olin zone klient umbes aastast 2001/2 ja umbes 2004. sain ma tookordselt Serverimaailmalt paberil kirja, mille sisuks oli, et tulge meile üle, meil on hind poole odavam ja meie kasumi marginaal ei ole 50 protsenti käibest. Tookord läks mul aastas hostingu peale ca 14 tuhat firma raha ja ma olin tookord teenuse ning hinna suhtega rahul. Ma ei vahetanud odavama operaatori vastu. Tagantjärgi teame, et Serverimaailm lõpetas teadagi millega ja vähema hinna pakkumisega turule ei jääda. Tegelikult on Zone oma ärimudelis ajas kinni jäänud ega pole ajaga kohanenud. Mul oli kogemus, kus aastate jooksul muutus hinnakirjas pakett suuremaks ja odavamaks aga minu arvetel see muutus ei kajastunud. Kuid ka selle elasin üle, et traditsiooniga klienti ei väärtustata.
Lihtsalt praeguseks on teisi firmasid juurde tulnud, kes ei peagi mulle pakkuma 3 GB ketast ja 25 GB liiklust kui mulle piisab ka 3 korda väiksemast ja 3 korda väiksema hinna eest.
Näiteks need samad zerver ja beeserver
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.06.2009 00:15:56
|
|
|
montez, mainides Zerverit, siis seal on taas avatud uute klientide vastuvõtt
cPanel siiski inglisekeelne.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
17.06.2009 01:49:40
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 00:58:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
17.06.2009 07:22:56
|
|
|
ander kirjutas: |
..või oskab üldiselt kommenteerida Tantumi kvaliteeti? |
viimane kogemus oli väga valus- kõige kibedama vajaduse ajal blokeeriti nende poolt ilma hoiatamata/teatamata ära paar ip-d. Ühelegi võimalikule kontaktile (3 meiliaadressi, telefon, msn) keegi ei reageerinud...
ja senimaani (ca 2 nädalat) pole keegi teeaitanud, milles probleem oli, vabandust palunud vms.... ahjaa... nüüdseks on küll ligipääs taastatud, kuid rohkem mul nende juurde asja pole.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.06.2009 10:01:38
|
|
|
Kineskoop, ma pidasin silmas et Zerveris cPanel siiski inglisekeelne
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.06.2009 11:26:57
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
..või oskab üldiselt kommenteerida Tantumi kvaliteeti? |
viimane kogemus oli väga valus- kõige kibedama vajaduse ajal blokeeriti nende poolt ilma hoiatamata/teatamata ära paar ip-d. Ühelegi võimalikule kontaktile (3 meiliaadressi, telefon, msn) keegi ei reageerinud...
ja senimaani (ca 2 nädalat) pole keegi teeaitanud, milles probleem oli, vabandust palunud vms.... ahjaa... nüüdseks on küll ligipääs taastatud, kuid rohkem mul nende juurde asja pole. |
Sama bombleem siingi. Viimane ämber oli neil ikka selline, mis isegi minu muidu rahulikul loomusel üle keeras.
09.06 õhtul kukkusid kõik seal olevad asjad äkki maha. Loomulikult, ega siis keegi ju kohe ei suvatse vastata. Järgmine päev tuli alles välja, et nad olid serverit vahetanud. Koos sellega loomulikult vahetus ka IP ja selline väike asi nagu eelnev teavitamine sellisest tegevusest ununes ära. Sellest ei tasugi rääkida, et sellise kolimise korral on viisakas jätta mõneks ajaks ka vana masin veel tööle, et saaks kõik sujuvalt uude kohta üle kolida.
Kolimise käigus muidugi muudeti ka mõningaid weebiservu seadeid, millest tulenevaid anomaaliaid tuli ise mõistatada. Lisaks veel avastus, et vahepeal on nelja päeva asjad õhku kadunud. Ju neil seal miski juhtus ja taastasid süsteemi omast backupist. Loomulikult jälle sellest keegi klienti ei informeeri .
Kui enne juhtus nei selliseid andestatavaid pisiapsusid, siis viimased on ikka natukene liiast juba.
Ise enest asi loomulikult kurb, sest nad pakuvad ikkagi suht hea hinnaga pakette, mida teised ei tee.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
17.06.2009 11:49:03
|
|
|
Kvaliteet longab, ühesõnaga. Aga mis sa sellise raha eest ikka tahad saada? Kuldkandikul varukoopiaid?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.06.2009 11:58:31
|
|
|
Kvaliteet longab, ühesõnaga. Aga mis sa sellise raha eest ikka tahad saada? Kuldkandikul varukoopiaid? |
Varukoopiad on omal olemas. Nii esimest päeva ma nüüd ka asjaga ei tegele, et sellise asja ainult kellegi teise hooleks jätan. 8)
Kuid viisakas on klienti teavitada, kui miskit sellist juhtunud on. Mitte nii, et äkki ise avastad, et vahepeal sisestatud asjad on kadunud.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
17.06.2009 11:59:26
|
|
|
Ma pigem maksan rohkem ja magan öösel rahulikult.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
17.06.2009 12:11:38
|
|
|
Ma pigem maksan rohkem ja magan öösel rahulikult. |
oled Sa ikka kindel, et rohkem makstes samasse ämbrisse ei astu? Isiklikult arvan, et eetika lonkamine on järjest süvenev- nii mõnedki raudkindlad ettevõtted on viimasel ajal kummalisi liigutusi tegema hakanud. Hetkel on omal küll plaan teenust sisse osta mitmelt pakkujalt (konkreetse tegevuse jaoks ei oma domeeninimi tähtsust) ning sellega tekitada mingisugunegi käideldavus. Arvan, et minu puhul on see parem variant, kui mitu korda rohkem ühele maksta 8)
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.06.2009 12:29:55
|
|
|
Isiklikult arvan, et eetika lonkamine on järjest süvenev- nii mõnedki raudkindlad ettevõtted on viimasel ajal kummalisi liigutusi tegema hakanud. |
Jah. Suhtumine on see, mida raha eest ei saa.
Hetkel on omal küll plaan teenust sisse osta mitmelt pakkujalt (konkreetse tegevuse jaoks ei oma domeeninimi tähtsust) ning sellega tekitada mingisugunegi käideldavus. Arvan, et minu puhul on see parem variant, kui mitu korda rohkem ühele maksta 8) |
Ehk avaldad natukene oma vajadust selle teenuse jaoks. Äkiste saan miskit pakkuda.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
17.06.2009 13:17:19
|
|
|
Ma pigem maksan rohkem ja magan öösel rahulikult. |
oled Sa ikka kindel, et rohkem makstes samasse ämbrisse ei astu? Isiklikult arvan, et eetika lonkamine on järjest süvenev- nii mõnedki raudkindlad ettevõtted on viimasel ajal kummalisi liigutusi tegema hakanud. Hetkel on omal küll plaan teenust sisse osta mitmelt pakkujalt (konkreetse tegevuse jaoks ei oma domeeninimi tähtsust) ning sellega tekitada mingisugunegi käideldavus. Arvan, et minu puhul on see parem variant, kui mitu korda rohkem ühele maksta 8) |
Kindel ei saa milleski olla. Ka parimatel võib midagi väga tuksi minna. Seni on kõik asjad töötanud, ptui-ptui. Aga automatiseeritud offsite backupid on teemas sellele vaatamata
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
18.06.2009 18:23:46
|
|
|
Asi selge! Ei mingit asjalikku nõuannet Sattusin vist kogemata koolijutside foorumisse, ainult lällutamine ja mingi mula ajamine käib.
_________________ Internetioksjon http://www.eeoksjon.net
viimati muutis vahurest 18.06.2009 19:11:39, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.06.2009 18:39:18
|
|
|
Kui's nii? Küsisid eestikeelset CPanelit + 24/7 supporti. Nagu sulle korduvalt öeldi - Eestis sa seda kooslust ei saa. Sestap ports soovitusi mis esimese parameetri (kasvõi idee tasandil) täita võiksid, lõpus ka mõni soovitus mis teise parameetri kohta käib. Millise neist valid, kui valid, on juba su enda otsustada
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
18.06.2009 19:03:09
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Kui's nii? Küsisid eestikeelset CPanelit + 24/7 supporti. Nagu sulle korduvalt öeldi - Eestis sa seda kooslust ei saa.  |
Kas siis tõesti Eesti arvutispetsid on nii kehvad, et ei oska ise midagi sellist teha , ainult laulavad piiritagustele saavutustele kiidulaule ja lällavad foorumites
Aga tehke siis Eestisse kaa mingi vinge server, mis oleks tõesti vinge ja, et väljamaalased hakkaksid oma kodulehti sellesse serverisse majutama, aga mitte vastupidi
_________________ Internetioksjon http://www.eeoksjon.net |
|
tagasi üles |
|
 |
|