Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 208, 209, 210  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mitu tolli on sinu peamine igapäevases kasutuses olev monitor?
10-15"
0%
 0%  [ 3 ]
15-20"
2%
 2%  [ 7 ]
20-25"
17%
 17%  [ 56 ]
25-30"
40%
 40%  [ 129 ]
30-35"
25%
 25%  [ 80 ]
35" või suurem
12%
 12%  [ 40 ]
hääli kokku : 315

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.05.2009 17:07:34 vasta tsitaadiga

1440x900, 2 sama monitori kõrvuti üks dvi ja teine vga küljes. vahe on vägagi märgatav.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 14.05.2009 17:28:09 vasta tsitaadiga

Kuidas selle HDMI-ga muidu on? Mul on monitoril vaid HDMI pesa ja jooksutan ta peal enamjaolt Full HD resoga pilti. Lugesin kuskilt, et HDMI justnimelt sellise asja jaoks hea ongi. Samas videokaardil on mul vaid DVI pesad, seega on mul vahel DVI-HDMI üleminek. Kas selline asi võib mingeid pildimoonutusi anda? Ise küll midagi ei ole märganud - pilt tundub terav. Äkki värvidega midagi? või ei ole DVI-HDMI ülemineku puhul midagi erilist, mille üle muretseda icon_rolleyes.gif
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.05.2009 17:34:48 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
või ei ole DVI-HDMI ülemineku puhul midagi erilist, mille üle muretseda icon_rolleyes.gif

Nii see on.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.05.2009 17:59:32 vasta tsitaadiga

tea kuidas teistel aga mul FP241W ja ka sageli teiste LCD'ega olen märganud selget vahet Analoog VS DVI. Analoog on kuidagi pehmem vms aga DVI kuidagi selgem ja tervam. Jah pilt on paika saetud etc ja mõlemaga on pilt täitsa pro aga DVI on kuidagi karvake parem.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.05.2009 07:40:18 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
wifebeater, aatomik, sukelduja, audio on cd peal ilma error correctionita. sealt ka vahe.
http://en.wikipedia.org/wiki/CD-ROM#CD-ROM_format räägib wiki.

Loe nüüd ikka artikkel uuesti läbi. Seal on kirjas "CD-ROM has a third layer of Reed-Solomon error correction." Niipalju kui mina aru saan, on red bookis ette nähtud kahetasemeline veaparandus, millel CD-ROM formaat lisab veel kolmanda. http://findarticles.com/p/articles/mi_m0HPJ/is_n6_v41/ai_9683351/
"The CD audio standard (red book) specifies two levels of parity and error correction which are implemented within the drive. The algorithm used for encoding the parity bytes is called a cross interleaved Reed-Solomon code (CIRC)."
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
studiosus
HV kasutaja

sõnum 23.05.2009 23:04:17 vasta tsitaadiga

Oskab keegi ehk soovitada mõnda head 17"-19" ergonoomilist monitori, mille kõrgus oleks reguleeritav (hinnaklass kuni ~3500 EEK)? St. taolist, mida saaks vähemalt ca 25 cm nö "tavapärasest" kõrgusest veel ülespoole tõsta.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 24.05.2009 15:00:57 vasta tsitaadiga

studiosus, nii suure liikumise jaoks on ikka eraldi jalga/kinnitust vaja. Korralik isend maksab paraku pool monitori hinnast.
Endal kogemus sellisega(mitte täpselt see, aga midagi sinnakanti): http://plussmiinus.ee/ee/elutuba/tarvikud?vaata=VFW432S Saab nii seinale kui lauale kinnitada ja võid end hulluks liigutada. Väga asine tükk toodet.

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.06.2009 09:53:31 vasta tsitaadiga

angel, analoog peaks ju kadudega ka olema.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
rasmer
HV kasutaja
rasmer

sõnum 16.06.2009 17:38:13 vasta tsitaadiga

Kumba rahvas soovitab ? (võib ka midagi muud soovitada samast hinnaklassist)
BENQ g2200hd
LG 22" W2242S-PF

Filmide vaatamiseks on widescreen ilmselt parem aga kas mängimiseks jms. samuti ?

Suured tänud
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.06.2009 18:03:08 vasta tsitaadiga

rasmer, seda kumb reso sulle paremini meeldib.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.06.2009 22:23:54 vasta tsitaadiga

rasmer kirjutas:
Kumba rahvas soovitab ? (võib ka midagi muud soovitada samast hinnaklassist)
BENQ g2200hd
LG 22" W2242S-PF

Filmide vaatamiseks on widescreen ilmselt parem aga kas mängimiseks jms. samuti ?

Suured tänud

http://ak.ee/index.php?action=look&lookid=61973

tänapäeval nagunii enamus ekraane juba widescreenid. Ehk siis juba pikemat aega wide kasutuses. Iga asjalik mäng toetab widescreen reso.

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 15:01:50 vasta tsitaadiga

Oleks siis plaan osta uus monitor. Monitor ise ei ole veel kindel. Igatahes praegu omab SyncMaster 931bf'i (19 tolli, 1280x1024, 5:4?). Üks uue monitori kandidaatidest omab selliseid omadusi: 24 tolli, 1920 x 1200, 16:10. Asi on selles, et enamus vanemad mängud ei toeta widescreen'i seega tahaks küsida, mis juhtub kui mängida neid mänge widescreen monitoril? Kas venitab pildi välja või jätab mustad ääred nagu filme vaadates? Kas see on sõltub monitorist (kui jah, siis mille järgi seda vaadata)?

Kas see on kuidagi seotud selle 1:1 pixel mappinguga?

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 15:19:17 vasta tsitaadiga

1:1 on reeglina suts teine asi. kui mängimine anyway windowsi all käib, siis nii ati kui nvidia draiverid oskavad rauas/draiverites aspect ratiot säilitada.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 15:33:10 vasta tsitaadiga

Seega mängudele jääb lihtsalt nii paremale kui vasakule must riba?

Mis asi see 1:1pm üldse on muidu? Kirjelduse järgi siit tundub küll sarnane asi: http://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_mapping

Üks monitore, mis mind on huvitanud ongi olnud näiteks T240HD.

angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 15:56:34 vasta tsitaadiga

Kui määrad videokaardi settingutes ära et peab hoidma õiget suhet siis jäetakse jah paremale ja vasakule must riba. 1:1 pixel mapping tähendab seda et vastavalt resole pannakse ka pilt ekraanil paika nõnda et 800x600 reso puhul näiteks tekib sul monitori keskele üks väike kast. Ehk siis kuvatakse täis pixliga asi mitte ei venitata suuremaks.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 15:58:46 vasta tsitaadiga

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=3584&p=2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 16:03:54 vasta tsitaadiga

Selle http://www.trustedreviews.com/search?q=T240HD&x=0&y=0 T240HD kohta ka ülevaade. Vastavalt oma vajadusele vali välja ekraan. Kui tahad mingit asjalikumat värvi kvaliteeti ja raha on siis IPS/MVA kui tahad odavat asja siis TN. G2400 on siiski odav LCD ja niipalju kui ise sellelt pilti näinud siis täitsa OK oli mängudes jne.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 16:12:06 vasta tsitaadiga

angel, hmm selge. Seega 1280 x 1024 reso puhul jääb ka ülesse riba jms. Igatahes, kui raha on olemas, siis teen monitori ostu kohta vast eraldi teema.
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 16:26:39 vasta tsitaadiga

kui 1:1 toetab siis peaks jah selline "kast" tekkima. Aga kui paned valikutes nõnda et "hoia ainult suhet" siis pannakse vaid paremale ja vasakule must kast. Pilt ise on kenasti ülevalt alla. Eraldi teemat vast pole mõtet teha... ise LCD'sid jahtisin siis otsisin infot siit -> http://www.hardforum.com/forumdisplay.php?f=78
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 16:47:21 vasta tsitaadiga

Mida rahvas muidu siit 24 tolliste seast soovitab? T240HD nägi päris hea variant tänu tv-tuunerile ning ka näiteks component ja HDMI aukudele.

Kuidas heliga üldse muidu on? Et kõlarid lähevad hoopis monitori sisse, mitte arvutisse? Seal Trustedreview'is on sound quality suht halva rating'uga. Et kas see on nagu monitori enda kõlarite kohta? Mis siis kui mul pole näiteks kõlareid ja on ainult headset ja tahan kasutada mikrofoni ja kõrvaklappe ning otsad on põhimõtteliselt koos?

On põhimõtteliselt olemas mõni teine monitor veidi parema pildikvaliteediga (eriti üle 5k ei taha maksta)?

IPS / MVA / TN = ?

Samas kui vaadata BenQ 24" LCD G2400WD'te.

Image Contrast Ratio 4000:1 (dynamic)
Response Time 2 ms
Typical Response Time 5 ms (typical); 2 ms (gray-to-gray)

Viimasest kahest võib järeldada, et tegelik Response tme on ikkagi 5 ms?

Igatahes on see 1k T240HD'st odavam, aga värvid on paremad? Samas puudub tuuner.

viimati muutis Dude . 17.06.2009 17:03:13, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.06.2009 17:00:40 vasta tsitaadiga

Dude ., sa saad panna igat moodi, nii kuidas ise tahad, kui ikka monitor profiilis oleva kasti külge läheb. põmst siis 1:1, keep aspect ratio ja stretch, kõik on võimalik.

põmst siis võtad catalyst control centeri lahti ja sealt paned digital panel (DVI), sealt attributes, sealt enable GPU scaling, ja siis seal ongi 3 varianti:

maintain aspect ratio - jätab mustad ääred ainult külgedele, kui näiteks 5:4 suhtega reso kasutad; mustad ääred üles/alla, kui kasutad 16:9 reso

scale image to full panel - resost olenemata laotab pildi üle terve ekraani

use centered timings - ei mingit venitamist, niipalju, kui pixleid sisse annad, nii palju ka ekraanil kuvab, ehk siis 800x600 korral pisike ruut suure ekraani keskel.

ise kasutan viimast varianti, kuna siis on pilt kõige selgem. igasugune pildi venitamine muudab pildi LCD'l uduseks. vahet pole, mis firma või mis hinnaga, efekt jääb samaks kõigil.

kuni 5k on suht kõik TN paneelid. enda 26" LG IPS paneeliga maksis kuskil 8k kanti.

*VA ja IPS paneelidel on vaatenurk 178/178, kõik, mis on alla selle, on TN

kõlaritega monitoridest hoiaks eemale parema meelega. või siis lihtsalt ei kasutaks neid. kuskil sama "hea" sound nagu läpparitele sisseehitatud kõllid ja mina küll ühtegi talutava heliga läpparit pole näinud.

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 17:05:23 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:

kuni 5k on suht kõik TN paneelid. enda 26" LG IPS paneeliga maksis kuskil 8k kanti.

*VA ja IPS paneelidel on vaatenurk 178/178, kõik, mis on alla selle, on TN

kõlaritega monitoridest hoiaks eemale parema meelega. või siis lihtsalt ei kasutaks neid. kuskil sama "hea" sound nagu läpparitele sisseehitatud kõllid ja mina küll ühtegi talutava heliga läpparit pole näinud.

Ma ise ei plaaniks neid kõlareid kasutada, aga kuidas ma lihtsalt näiteks telekat vaatan selle peal oma kõlaritega? Peaks kõlaride jaoks auk olemas olema? Aga siis ongi see probleem, et kas mängudes endis on kõlarite heli sama hea, kui oleks emaplaadis kõlarid?

Kui vaadata BenQ 24" LCD G2400WD'te.

Image Contrast Ratio 4000:1 (dynamic)
Response Time 2 ms
Typical Response Time 5 ms (typical); 2 ms (gray-to-gray)

Viimasest kahest võib järeldada, et tegelik Response tme on ikkagi 5 ms?

Igatahes on see 1k T240HD'st odavam, aga värvid on paremad? Samas puudub tuuner.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 17:38:11 vasta tsitaadiga

Dude ., emaplaadis kõlarid?

aga monitori(de)st:
- tegelik response time on mõningates üleminekutes surmkindlalt up to ~30ms. kõik oleneb, mida sa täpselt selle juures mõõta tahad.
- dünaamilise kontrasti mõõtmine käib piltlikult öeldes nii, et valge pilt, brightness/contrast põhja ja mõõdetakse valge tase. siis must pilt, brightness/contrast nulli ja mõõdetakse musta tase. kui palju see reaalset olukorda peegeldab, otsusta ise.
- värvid paremad? tn-paneeli puhul unusta head värvid ära. pva/mva/ips on selleks otstarbeks. vaatenurkade koha pealt sama jutt.

odav monitor ja tn-paneel = osta hinna, välimuse ja võib-olla lisafeatuuride järgi.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 17:39:23 vasta tsitaadiga

TN'id ülevaateid uurides erinevad kah mingil määral seega ei ole päris "osta korpuse järgi". Aga jah suht koht samad vead kõigil TN paneelidel küljes. Mõni natuke parem mõni viletsam. Dünaamiline kontrast on üldse üks piix asi. Enamasti parima pildi kvaliteedi saamiseks tasub see üldse välja lülitada. Olen paari LCD'ga seda katsetanud ja asi keeras kõik värvid valeks. Ehk siis valge oli nii ere et põletas silmi ja mustas olevad tumedamad detailid olid kas raskesti arusaadavad või kadunud. Dünaamiline kontrast on üks suur reklaam muud midagi.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 17:54:40 vasta tsitaadiga

londiste, no mul on praegu arvuti taga ja nagu ma aru saan tulevad need kuus auku sealt tagant emaplaadist. Slsmõttes, et kui ma panen kõlarid monitori, kas siis kvaliteet jääb samaks (panen monitori, sest tahan näiteks telekat vaadata vms). Näiteks kuidas ma saan oma Xbox 360'ne monitori külge kinnitada. Sest mul on ainult VGA kaabel koos valge ja punase juhtmega. Et panen selle punase ja valge otsa sinna componendi aukudesse? Mis siis saab kui ma tahan panna ütleme Ps3'e komponenti?

Mis siis kui mul on ainult headset? Et kui arvutis olen ja tahan mikrofoni, siis panen emaplaadile taha, aga kui tahan telekat vaadata pean vahetama ja juhtmed monitori külge panema?

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 18:12:10 vasta tsitaadiga

Dude ., keerulisem ja spetsiifilisem lugu. loogilisim lahendus oleks ilmselt mingi korralik mitme sisendiga audiosüsteem.
kolme või rohkema video+heli sisendiga monitori annab sul otsida... selle jaoks on telekad icon_smile.gif

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 18:22:35 vasta tsitaadiga

No hetkel tuleb mu 360'i heli sedasi, et üleminekuga läheb mul emaplaati see punane ja valge ning siis läbi emaplaadi tuleb teisest juhtmest välja kõlaritesse.

Seega põhimõtteliselt peaks saama, et panen kõlarid monitori ning siis tuleb 1. Arvuti heli läbi monitori. 2. Teleka heli läbi monitori 2. 360 samamoodi nagu praegu ja siis tuleb see läbi arvuti ja monitori. 3. Ülejäänud asjad, mis panen läbi componend'i või HDMI tulevad kah läbi monitori.

Probleem on lihtsalt selles, et kuidas heli on kui ta läbi monitori tuleb. Seal on nagu ainult üks auk. Aga emaplaadil on mul mingi mitu erinevat auku kõlarite jaoks (ma saan aru, et kui panna mingid 5.1 kõlarid vms, siis on vaja mitut kaablit), et kuidas ma sellised kõlarid monitori taha panen?

NATAS999
HV Guru

sõnum 17.06.2009 18:39:18 vasta tsitaadiga

Dude ., I quit. liiga keeruliseks läheb juba icon_biggrin.gif aga ok, põmst selle samsaga teeks nii, et ostaks juurde kodukino süsteemi näiteks ja dvb-t tuuneri aruvtile. ühendaks xboxi componendiga samsa külge, siis xboxi heli ressiiverisse, arvutist DVI samsasse ja heli ressiiverisse. siis peaks kõike saama teha.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 18:42:51 vasta tsitaadiga

... kui võimalik siis parem osta ühe asjaliku full hd TV. Seal oleks igasugu sisendeid ning saaks kogu kupatuse külge ühendada. Tunduks vähemalt palju lihtsam. Aga kui ruumi ei ole siis suht jah... + korralikud TV'd maksavad
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.06.2009 18:44:06 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
(eriti üle 5k ei taha maksta)

icon_rolleyes.gif kuni 5k 40" fullHD TV?

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 18:47:22 vasta tsitaadiga

+ korralikud TV'd maksavad...

Tean jah et sellise hinna juures läheb asi müstiliselt võimatuks. Aga kõike asju ühe LCD monitori külge ühendada + igalt asjalt sound kätte saada sutsu keeruliseks ei lähe? Või siis nagu mõni pakus et osta mingi "purk" mis kõik asjad vastu võtab ja siis laseb "valida" kus august parasjagu heli kõlaritesse lastakse. Tea ainult palju selline korralik purk maksaks....

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 19:32:51 vasta tsitaadiga

NATAS999, pole ruumi.

Ma põhimõtteliselt kujutaks ette, et nii saaks küll:

Kõlarid lükkan monitorisse.

1. Arvuti heli läbi monitoris olevate kõlarite
2. Teleka heli läbi monitori
3. 360 läbi VGA'ga monitori ja heli juhtmed lähevad läbi arvuti (mis omakorda läheb läbi monitori)
4. Ülejäänud asjad, mis panen läbi component'i või HDMI tulevad kah läbi monitori.

Aga see lihtsalt jätabki kaks probleemi. Kas kui kõlarid läbi monitori annavad huulemat heli näiteks muusika kuulamisel, kui kõlarid oleks arvuti taga (emaplaadis) ning, mis siis kui osta parem kõlari komplekt, mis vajaks juba rohkem juhtmeid, kui see üks auk. Kas oleks ehk võimalik sedasi, et panen kõlarid arvuti taha ja siis mingisuguse juhtmega vean monitorist heli arvutisse (umbes, et üks juhe läheb sinna monitori auku ja teine mingisugusesse Line-in auku).

angel
HV Guru
angel

sõnum 17.06.2009 19:36:33 vasta tsitaadiga

... monitori küljes olevad kõlarid on enamasti väga piixu kvaliteediga. Ehk siis nende kaudu muusika kuulamine oleks suht okse. Kui just vaiba kloppimist ei kuula... sellisel puhul vast suht savi.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 19:51:37 vasta tsitaadiga

kui oled omale suutnud 3+ heli väljastavat asja muretseda, siis võiks jõud ikkagi mõnest lülitist või hunnikut sisendeid võimaldavast asjast ka üle käia. seda enam, et need ei ole eriti kallid.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 19:59:45 vasta tsitaadiga

Okei - siis on ainuke probleem heli kvaliteet. Mis viisiga saaks arvuti külge ühendatud kõlaritega näiteks teleka heli nendesse kõlaritesse?
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 20:01:10 vasta tsitaadiga

kui sul telekas on, mis sa sellest monitorist siis sihid?
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 20:02:11 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen sellesmõttes, et kui ma panen antenni monitori külge. Ehk siis antennist tuleb heli kah, aga kuidas ma selle heli läbi monitori välja saan sedasi, et kõlarid ise ei lähe monitori (tänu halvale kvaliteedile).
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 17.06.2009 20:07:04 vasta tsitaadiga

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/LCD+monitorid/104694/
kas see ei ole hea oma hinnaga või võrreldes näiteks benq g2400wd ?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.06.2009 21:22:06 vasta tsitaadiga

Dude ., kõrvaklapiauk on ju olemas, selle lükkad helikaardi sisendisse, kui sul muidugi mõni sisend peale xboxi ühendust alles jääb.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 21:33:36 vasta tsitaadiga

antenni monitori külge? hmmm... kas sa oled asjadest valesti aru saanud või tarbid stabiilselt valesid termineid.

aga üldiselt aretad sa mingit räiget anaalstomatoloogiat.

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 22:15:00 vasta tsitaadiga

NATAS999, Ma olen segaduses? Mis läheb kuhu?

londiste, antenni all mõtlen seda kaablit, mis läheb ANT IN'i ja kust tuleb teleka pilt icon_question.gif:

Spoiler Spoiler Spoiler

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.06.2009 22:42:22 vasta tsitaadiga

ja miks sa arvad, et harju keskmisel monitoril tüüner sisse ehitatud on?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 17.06.2009 23:27:55 vasta tsitaadiga

Dude ., T240HD *digituuner* ei suuda kohe karbist võttes Eesti Digi-TV vastu võtta.

Siin on T260HD kohta ülevaade: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=389364
Kogu sealolev jutt kehtib ka T240HD kohta.

EDIT:
Tundub, et T240HD tootekoodiga LS24TDVSUV mudelid on uuemad ning juba MPEG4 võimelised. thumbs_up.gif

Dude .
HV Guru

sõnum 17.06.2009 23:48:53 vasta tsitaadiga

londiste, see pilt oli T240HD kohta. Mis on üks monitori kandidaatidest.

bladerunner, see, et MPEG4 on tähendab, et suudab DigiTV'd kasutada? Igatahes oli plaan visata antenn lihtsalt taha.

woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 18.06.2009 10:51:38 vasta tsitaadiga

Kui on MPEG4 siis saab Eesti DigiTV'd (DVB-T) vaadata, kui on MPEG2, siis ei saa.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.06.2009 16:27:24 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
NATAS999, Ma olen segaduses? Mis läheb kuhu?

londiste, antenni all mõtlen seda kaablit, mis läheb ANT IN'i ja kust tuleb teleka pilt icon_question.gif:

Spoiler Spoiler Spoiler

monitoril on kõrvaklapiauk, sealt vead kaabli helikaardi sisendisse (line-in või mic in vms.)

ja siis see, et digitv tulebki tavaantennist.

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 18.06.2009 21:17:21 vasta tsitaadiga

NATAS999, seega heli läheb lihtsalt läbi monitori, läbi arvuti ja siis läbi kõlarite? Loodetavasti see töötab nii..

praegu on mul olemas Elion'i DigiTV ja see tuleb igatahes tavalisest antennist, mis peaks monitori ANT IN'i minema?

bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 18.06.2009 23:17:22 vasta tsitaadiga

Elioni Amino digibox ei tee RF signaaliga midagi muud, kui et pritsib ta RF väljundist edasi, lisades sinna soovi korral oma signaali, näiteks 38. kanalil. IMHO oli vist nii.
KristjanRa
HV kasutaja
KristjanRa

sõnum 21.06.2009 20:57:16 vasta tsitaadiga

Mida keegi T220'st arvab?
Plaan osta
Arvutikeskuses hinnaga 2800
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 22.06.2009 00:25:59 vasta tsitaadiga

Endal on pool aastat olnud, algul häiris backlight bleeding natuke, aga muidu OK.Sellise raha eest parim molu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 208, 209, 210  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.