Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] UFC 2009 Undisputed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2009 22:28:31 vasta tsitaadiga

ok mina loobusin sellest mängust, no tra milleks on vaja maadelda, seisa püsti ja kakle. ringide tegemine kindlasti ei aita, kuna seal on vaja väljapoole korra tõmmata ja siis poolring teha aga ei saa hakkama see vennike. subm. on kõige kõvemaks treenitud, 70+ mõlemad kui muud asjad on 60+ alles. treeningul tuleb ilusti välja aga match on siis on suht kindel kaotus. puhanud või mitte. üks mats oli pmst nii et vastasel läks pilt läks must-valgeks juba, vaja oli veel üks löök. sai kuidagi ära plokitud need ja võttis haardesse endal pilt vaevu ees ja siis väänas ja jõudu oli ülearu tal. võitis.

kus on loogika, ma saan aru et kõrge jalalöök mõjutab vastupidavust aga kui vastane saab 7-8 korda pmst järjest jalaga näkku ja siis saan ühe löögi ja kukun pikali, see mees oleks pidanud ammu koomas olema ennem kui mina pikali kukun.

milleks on vaja kahte treeningut, see automaatne oleks võinud olemata olla kui treenid ühte asja, võetakse teistelt punktid maha nii et kokkuvõttes kaotan. oleks võinud ainult see garaazi oma jääda kus punktid ise laiali jagad.

milleks on vaja näidata korraga 5-te nädalat tabelis kui viimane rida on järgmise lehe esimene nädal ehk siis seal samuti olemas, sama nädal. ma saan seda ühe nupule vajutusega ise ka vaadata, pole vaja segadust tekitada.

savemine on selge koomika. miks on seda vaja näidata 6 korda järjest : "hakkan savema " nüüd saven" savetud " kontrollin kas on ikka savetud " on savetud " career on ka alles". pilt oleks võinud rahulikult seista ja kui see save on nii pikk siis las ta saveb ühe pika joonega selle rahulikult ära.

menüüdest ei hakka rääkimagi, treeningud segased. õnneks mitte küll kõik aga kui on ainult kirjas mida teha tuleb aga kuidas seda teha tuleb mõtle ise välja.

viimati muutis virx 28.05.2009 23:47:20, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 28.05.2009 23:03:57 vasta tsitaadiga

Keegi ei keela sul olemast standup fighter nagu Liddell või CroCop kellel hea takedown defence. Lihtsalt pead oskama kiiresti maast üles saama.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2009 23:32:21 vasta tsitaadiga

Isiklikult mulle see career suurt pinget ei pakugi. Võiks midagi taolist olla, et valid ühe olemasoleva figheri ja siis hakkad temaga vaikselt üles liikuma.
Virx sa väsitad kiirelt ära ennast äkki icon_question.gif, muidu kui su tegelasel strength kõrge siis mõne nupu tagumine aitab paremini subidest lahti saada. Transition block on ka vajalik.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

sõnum 29.05.2009 00:14:53 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
ok mina loobusin sellest mängust, no tra milleks on vaja maadelda, seisa püsti ja kakle. ringide tegemine kindlasti ei aita, kuna seal on vaja väljapoole korra tõmmata ja siis poolring teha aga ei saa hakkama see vennike. subm. on kõige kõvemaks treenitud, 70+ mõlemad kui muud asjad on 60+ alles. treeningul tuleb ilusti välja aga match on siis on suht kindel kaotus. puhanud või mitte. üks mats oli pmst nii et vastasel läks pilt läks must-valgeks juba, vaja oli veel üks löök. sai kuidagi ära plokitud need ja võttis haardesse endal pilt vaevu ees ja siis väänas ja jõudu oli ülearu tal. võitis.

kus on loogika, ma saan aru et kõrge jalalöök mõjutab vastupidavust aga kui vastane saab 7-8 korda pmst järjest jalaga näkku ja siis saan ühe löögi ja kukun pikali, see mees oleks pidanud ammu koomas olema ennem kui mina pikali kukun.

milleks on vaja kahte treeningut, see automaatne oleks võinud olemata olla kui treenid ühte asja, võetakse teistelt punktid maha nii et kokkuvõttes kaotan. oleks võinud ainult see garaazi oma jääda kus punktid ise laiali jagad.

milleks on vaja näidata korraga 5-te nädalat tabelis kui viimane rida on järgmise lehe esimene nädal ehk siis seal samuti olemas, sama nädal. ma saan seda ühe nupule vajutusega ise ka vaadata, pole vaja segadust tekitada.

savemine on selge koomika. miks on seda vaja näidata 6 korda järjest : "hakkan savema " nüüd saven" savetud " kontrollin kas on ikka savetud " on savetud " career on ka alles". pilt oleks võinud rahulikult seista ja kui see save on nii pikk siis las ta saveb ühe pika joonega selle rahulikult ära.

menüüdest ei hakka rääkimagi, treeningud segased. õnneks mitte küll kõik aga kui on ainult kirjas mida teha tuleb aga kuidas seda teha tuleb mõtle ise välja.

Päris palju kirjutasid . . . osaga olen nõus osaga mitte.
Kõigepealt, see jalalöögi värk mida sa räägid on soga. Sa proovi ise 5 korralikku pauku jalaga kellelegi näkku anda, isegi mul ei tule see nii korralikult trennis välja(Õpin tai poksi muide).
Esimene pauk on kõige tugevam, järmine on juba nõrgem jne.
Sinu must valge teema kohta ütlen nii palju ,et kui kaotus on silme ees siis ega sa nii naljalt alla ei anna, adrenaliin on seda kõrgem ja ju sellest on tingitud see hetkeline jõud, või ei tulnud sul kaitse hästi välja.
Aga see salvestamise värk on küll pask, see häiribki kõige rohkem mängu juures.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 29.05.2009 01:10:23 vasta tsitaadiga

Taaviup, jalalöök ei ole soga. päris kindlasti sai ta need ilma plokkimata kirja ja kui ma ei eksi siis mitte ei kukkunud pikali vaid olin otse nokis peale seda ühte lööki. see tabamus on tõesti kahtlane, ühe korra sain vastase pikali 25sekiga. sama löök näkku, natuke rusikat ja superman otsa ja seal ta lamaski. kiireim nok olnud 47 ja 48 sekki ja punkte sain 3200+ kui ma õieti mäletan. see viimase hingetõmbe väänamine oli tõesti vb minu viga aga see nr2 on küll sulaselge bs.
trennist rääkides ainult jalaga näkku löökide eest 121 punkti, mis on suht palju. 5+ korda oli ta küll seal pikali. ei ole see nii raske midagi, muidugi oleneb mis vastane sulle antakse. mõned on aktiivsemad.

viimati muutis virx 29.05.2009 02:57:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
Ivokewok
HV vaatleja

sõnum 29.05.2009 02:50:24 vasta tsitaadiga

Proovisin Demo.Ma ei tea.Jube kerge oli computeriga mängida aga kui panin 2-playeri.Sain molli koguaeg.Ei oskagi seisukohta võtta.Graafika muidugi oli mõnna.
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 29.05.2009 09:01:26 vasta tsitaadiga

Pane optionsist raskemaks kui liiga kerge. Expert on paras pähkel juba puremiseks.
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 29.05.2009 09:09:05 vasta tsitaadiga

virx kui neid jalalööke tegid suunased vasaku sticki ikka vastase poole? Siis on löögis rohkem jõudu.
Salvestamise osas nõustun,eriti tunnen kaasa neile kellel ple kõvaketast ka,siis peaks eriti aeglane olema.

Ivokewok mis raskusega tegid? icon_razz.gif beginner jah suht vastasest ülejooksmine

Viriseks natuke osade võitlejate tehnika üle näiteks Cheick Kongo on tai poksija mitte kickboxer ja Lyoto Machida grappling oleks judo paremini sobind kui wrestling.
tagasi üles
Ivokewok
HV vaatleja

sõnum 29.05.2009 16:11:58 vasta tsitaadiga

My bad tõesti.Panin raskema astme ja jalaga põske oli kiire tulema icon_lol.gif Tahaks sellele kohtunikule ka paugu panna aga kahjuks ei saa.
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 29.05.2009 21:23:23 vasta tsitaadiga

Ei tea ei tahaks üldse vinguda millegi üle. Üle pika aja sitaks hea mäng mida taguda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
cessi
HV vaatleja
cessi

sõnum 01.06.2009 19:05:44 vasta tsitaadiga

palunpalunpalun keegi andke infi!!!

kas keegi ytleks kuidas seda sõbraga xbox lives mängida saab???
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2009 21:51:19 vasta tsitaadiga

Kunagi kui sattusin ise ühte matchi hostima siis sai sõpru kutsuda, enam pole kohanud sellist võimalust.
Keegi onlines tüüpide vastu, kes lähedale trügivad ja hakkavad jalgu/kere järjest lahmima, pole mingit rohtu leidnud ? Ise midagi teha ei saa ja kui vastu võrku siis puhta pe**e.
tagasi üles
cessi
HV vaatleja
cessi

sõnum 02.06.2009 22:30:06 vasta tsitaadiga

mina ikkagi proovin kõhtu blockida ja siis ise kiirelt käega/jalaga näkku anda või maha tõmmata kuigi osad teevad väga hästi nii ja nende vastu ei oska ma midagi:D

aga ikkagi keegi kuidas lives sõpradega mängida saab:Dicon_biggrin.gif???
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 05.06.2009 08:58:45 vasta tsitaadiga

Eile märkasin kui ise mängu teha siis oli selline option nagu Private settings, proovinud pole veel tho.
tagasi üles
cessi
HV vaatleja
cessi

sõnum 06.06.2009 12:40:34 vasta tsitaadiga

mure lahendatud icon_biggrin.gif kui valida player match--create match---siis private setting ON peale panna!!!
tagasi üles
föönitaja
HV vaatleja

sõnum 07.06.2009 15:02:56 vasta tsitaadiga

Mina loobusin Live's mängimisest sootuks. Esimesed 5-6 match-i olid täiesti võimatud, kuna lag oli tohutu.
Ja ma kasutasin Elion'i ühendust. Minus viga ei olnud.
Sõpradega koos mängida on ikkagi kõige parem : )
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 07.06.2009 15:39:51 vasta tsitaadiga

Pordid kõik avatud mis vaja? Endal paar esimest oli ka laggiga siis vaatasin KKK all pordid üle mis vaja avada ja nüüd saab Live's ikka lammutada =)
tagasi üles
föönitaja
HV vaatleja

sõnum 07.06.2009 16:34:21 vasta tsitaadiga

Usun küll jah, et pordid lahti olid. Ah ei tea, mingi rahvaga koos mängides ikka lahedam kui Live's : )
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 12.06.2009 07:43:17 vasta tsitaadiga

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=217320

Oh nice, cheaterite vastu patch tulemas.
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 12.06.2009 11:24:14 vasta tsitaadiga

See on küll hea uudis. Ise pole mõnda aega mänginud juba, 10st matsist 6 quitivad siis on midagi ikka valesti.
tagasi üles
cessi
HV vaatleja
cessi

sõnum 12.07.2009 13:48:57 vasta tsitaadiga

keegi palun rääkige kuidas saab ära kui vastne sul fullmountiga peal on??
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 12.07.2009 17:19:49 vasta tsitaadiga

kellel grappling skilliks wrestling on,nad saavad LB ja suure ringiga vastast pealt ära heita ja ise vastase guardi minna.
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 14.07.2009 17:31:21 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Demos tegin ühe roundi, raskusaste oli üks aste vähem kui see expert, advanced vist?
Igatahes, miski 8-dal sekundil tegin 1-hit knockoudi vastasele, jalaga näkku kui õigesti mäletan. Suht naljakas oli thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 15.09.2009 02:44:57 vasta tsitaadiga

sai ka mäng ära õpitud. hea meelega lammutaks kellegagi netis.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 29.09.2009 21:16:49 vasta tsitaadiga

Proovisin ka täna demo.
Mis seal ikka öelda.....must have mäng thumbs_up.gif fullis tundub rohkem nippe ka olevat icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] UFC 2009 Undisputed mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.