Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
05.06.2009 20:20:08
|
|
|
nu graafiliselt on ta juba godfartist ulmeliselt üle.... isegi mafia 1 graafika oli (ükskõik kas võtad godfart 1 või 2).
kas mitte mafia 1 samamoodi kaua ei oodatud... ?
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
05.06.2009 23:14:43
|
|
|
Ma arvan, et need mängu tegijad lihtsalt ei julgeks mingit sitta korraldada. Muidu lõppeks asi nende officite õhkulendamisega Ja videotest näha juba, et tuleb võimas ja asi saab liikuda ju nüüd ainult paremuse suunas. Story pidi tulema igaljuhul veel süngem ja kaasakiskuvam. Ma ei usu, et ükski võimalikest lõppudest seal on mingi eriline happy ending.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 02:15:06
|
|
|
Graafika on kindlasti kenam kui Godfather 2's, aga liikumine ja animatsioonid on nüüdseks küll juba aegunud, eriti kui GTA4 või Mass Effect'ga võrrelda. Liigutustes puudub nendele mängudele omane paindlikkus ja sujuvus. Näiteks peategelase kõnnak näeb ikka nõmedalt kange ja puine välja, täpselt nagu GF2's. Aga loodetavasti on story ja gameplay piisavalt huvitavad, et seda kõike ei panegi enam mängides tähele...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 02:47:45
|
|
|
Ei tea miks nad alati sihukesed noobid neid gameplay videosid tegema valivad. Valus oli vaadata, kuidas ta sihtida üritas. Tean, et see oli gamepad-ga mängitud, aga peab vist küll esimest korda elus gamepadi käes hoidma, et niimoodi sihtida.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 02:55:06
|
|
|
HD ei hakka mängima. Näen vaid tavalist
Mulle just meeldis Mafias Tommy kõnnak ning astumise klõbin rohkem, kui GTA löntsivad tegelased.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 02:58:41
|
|
|
dstar, Ära aja sitta. Tegelase liikumine on täiesti korralik. Ja siinkohal tuletaks meelde, et mäng ei tule enne 6-8 kuud välja, aega küll igasuguste animatsioonide ja particledega tegeleda. Nagu näha ka auto plahvatusest ei ole neil kõik efektid ja asjad veel jonksus. Sama asi draw distancega.
Ainuke gameplay asi mis mulle praegu ei meeldi on see, et autod lendavad nii lihtsalt õhku. See kes seal mängis lasi suvalt vastu auto ust (2:03 paiku) ja see lendas õhku.
BTW G4 video striim ei taha firefoxis eriti tööle minna, IEga läks mul kohe.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
06.06.2009 08:54:42
|
|
|
asjameez kirjutas: |
|
Ma ei näe üldse midagi, ei tööta
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
06.06.2009 11:04:56
|
|
|
Ma saan aru ,et inimesed tahaks näha mängu sellisena kuidas neile meeldib kuid paraku asjad ei käi alati nii....
tegijad teevad siiski asja enda äranägemise järgi ning EI pea vastutama ühegi fänni ees.
meie asi on loota mitte nõuda..
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
06.06.2009 11:51:36
|
|
|
Aga praegu on juba märke, et mängu tegijad on fänne kuulda võtnud. Auto juhitavus on paremaks tehtud ning tänu kisale tuleb ka option, kas arcade või simu driving. Tegelase liikumine on küll sujuv, kuid mu arust liiga kiire. Ma ei saa aru, kuidas saab GTA 4 liikumist kiita. Seal see ikka suht mööda, kuna kaamera pole selja küljes kinni. GTA 4 on üldse suht jama mäng imho tegelt, mõttetu hype'mine.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 11:54:54
|
|
|
madness kirjutas: |
asjameez kirjutas: |
|
Ma ei näe üldse midagi, ei tööta  |
Jah, mul ka ei tööta enam. Take2/2K vist käskis neil maha võtta selle sest see pole official gameplay või mis iganes...
Uus link on siis siin: http://www.youtube.com/watch?v=skmHAV6lea8&fmt=18
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Superman-
Lõuapoolik

|
06.06.2009 12:10:11
|
|
|
Heldur92 kirjutas: |
Aga praegu on juba märke, et mängu tegijad on fänne kuulda võtnud. Auto juhitavus on paremaks tehtud ning tänu kisale tuleb ka option, kas arcade või simu driving. Tegelase liikumine on küll sujuv, kuid mu arust liiga kiire. Ma ei saa aru, kuidas saab GTA 4 liikumist kiita. Seal see ikka suht mööda, kuna kaamera pole selja küljes kinni. GTA 4 on üldse suht jama mäng imho tegelt, mõttetu hype'mine. |
Kui mõni mäng on hea aga graafika pole väga hea ja gameplay siis alati tuleb mängu skoor:
Gameplay 10
Graphic 10
Story 10
See on alati nii...
Ei tea miks...
Kui mängul on hea super hea graafika ja gameplay aga mäng on ise sitt siis tuleb selline skoor:
Gameplay 6
Graphic 7
Story 4
Kuna GTA 4 on hea siis kohe kõik ütlevad: jah kõik on 10/10 ja parim mäng maailmas...
Minu meelest on Mafia 1 gameplay palju parem kui GTA 4 ja Mafia 2 oma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 12:11:51
|
|
|
-Superman-, sa oled Mafia II mänginud eksju!
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 12:28:40
|
|
|
Graafika ongi väga suur osa gameplayst ju.
Graafika on see, mis laseb heal stooril ja suurepärasel mootoril (olgu see siis autodega sõitmine, vaenlaste kõmmutamine või misiganes) särada.
Kahjuks on just siin foorumis eriti populaarseks saanud laiamine, et "mind graafika ei huvita" jne.. Suht rumala mulje jätab inimestest.
Aga mind häirib ikkagi kõige rohkem see, et võid teisele autole tagant sisse sõita ja ta sõidab lihtsalt vaikselt minema.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
06.06.2009 13:22:07
|
|
|
-Superman- kirjutas: |
Heldur92 kirjutas: |
Aga praegu on juba märke, et mängu tegijad on fänne kuulda võtnud. Auto juhitavus on paremaks tehtud ning tänu kisale tuleb ka option, kas arcade või simu driving. Tegelase liikumine on küll sujuv, kuid mu arust liiga kiire. Ma ei saa aru, kuidas saab GTA 4 liikumist kiita. Seal see ikka suht mööda, kuna kaamera pole selja küljes kinni. GTA 4 on üldse suht jama mäng imho tegelt, mõttetu hype'mine. |
Kui mõni mäng on hea aga graafika pole väga hea ja gameplay siis alati tuleb mängu skoor:
Gameplay 10
Graphic 10
Story 10
See on alati nii...
Ei tea miks...
Kui mängul on hea super hea graafika ja gameplay aga mäng on ise sitt siis tuleb selline skoor:
Gameplay 6
Graphic 7
Story 4
Kuna GTA 4 on hea siis kohe kõik ütlevad: jah kõik on 10/10 ja parim mäng maailmas...
Minu meelest on Mafia 1 gameplay palju parem kui GTA 4 ja Mafia 2 oma. |
Supermudilane, pigem antakse tervele mängule hääli ainult graafika järgi, eriti veel see põlvkond, kes ei saa aru millest mäng üldse ongi ning kas tal leidub üldse mõni sisukas moment ka. Loomulikult ei räägi ma siinkohal mingitest rallimängudest jne, millel polegi stoorit ette nähtud.
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 15:57:01
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Graafika ongi väga suur osa gameplayst ju.
Graafika on see, mis laseb heal stooril ja suurepärasel mootoril (olgu see siis autodega sõitmine, vaenlaste kõmmutamine või misiganes) särada.
Kahjuks on just siin foorumis eriti populaarseks saanud laiamine, et "mind graafika ei huvita" jne.. Suht rumala mulje jätab inimestest.  |
Graafika huvitab kõiki, lihtsalt mõnda huvitab rohkem ja mõnda vähem. Selline suhtumine on ikka täielik bullshit kus hinnatakse mängus aint graafikat, stoori ja gameplay võib nahhui tõmmata. Kui graafika hea siis kohe GOTY...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
06.06.2009 16:21:26
|
|
|
Ma tõsiselt loodan, et selle mängu kaamera ei ole piixus nagu s*tases GTA4-s. See tähendab siis, et kaamera on konkreetne ja käib tagant vaates kogu aeg tegelasega kaasas, mitte ei uju ringi kuskil. Videotest jäi mulje kuidagi ujuvast kaamerast aga ma loodan et see konsoolidel ainult nii ja PC-le tuleb korralik. Ja kui ikka vajutada kõrvale astumise nuppe, siis tegelane astub kõrvale nagu Mafia esimeses osas või varasemates GTA-des (GTAIII, Vice City, San Andreases oli juba piixu keeratud).
Tegelase juhtimine tundub videotest suht konkreetne (muidugi saab alati paremaks ) ja loodan, et see nii ka jääb, mitte ei tule see jorma kallutamine, mis GTA4-s nii haigelt närvidele käis (na***i koha peal ei saanud ka ümber pöörata, ilma, et oleks pidanud haigelt hiirega võimlema. Suht kõva füüsika).
_________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks. |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.06.2009 16:32:50
|
|
|
GTA4 kaamerat sai väga hästi nii gamepadi kui hiirega paigal hoida... ei näinud seal küll midagi valesti. Hiirega oli ainult natu mugavam aga see harjumuse asi. Mingit perse taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
06.06.2009 16:36:49
|
|
|
... ei tohi mängu kergeks teha - ikka peab idiootse kaamera lisama ja kummalise liikumise ning autojuhtimiseks, peaks kindlasti korraga hiirt ja klaverit kasutama. "vanakooli" mehed, tahaks veel mortalkmbati stiilis käsivõitlust - et ikka õige ajastus ja kümme erinevat kombinatsiooni löökideks.
Ma tahaks näiteks ViceCity stiilis autokaamerat, fps liikumist ja headshot võimalust.
(Üks ülemõistuse käiv soov oleks veel - hiir ja klaver võiksid olla vabalt konfitavad - viimasel on tihti kombeks, et hiireklahve ei saa konfida - näiteks edasi-tagasi liikumiseks.)
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
06.06.2009 16:42:31
|
|
|
No nüüd on teada et 2010 alguses tuleb...
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
06.06.2009 17:03:01
|
|
|
angel, oled hiljuti Mafiat mänginud? Neid kaameraid ei saa ikka üldse võrrelda imo. GTA4-s pidi ikka haigelt võimlema hiirega, et näha, mis ees toimub.
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.06.2009 17:12:28
|
|
|
teagi nüüd... aasta tagasi tegin mafia 1 uuesti läbi. aga gta4 kaamera liikumises küll midagi "müstilist" ei näe. Siia maani aegajalt saab taguda puldiga. ainult mehe liikumine on selline "läägine". Loota võiks et teevad sama kaamerate süsteemi mis mafia 1'es toimis.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
06.06.2009 18:11:47
|
|
|
Siis peaksid võib-olla uuesti peale panema ja läbi mängima ,sest mafia-s ongi täpselt selline kaamera süsteem, et näitab Tommyt kogu aeg selja tagant ning hiirt liigutades keerab Tommy end automaatselt koha peal ringi. IMO oli mafias vaja kogu aeg näha, mis sinu ees toimub, et ellu jääda, mitte nagu GTA-s et vahepeal tekin mis riided mul seljas on jms bullshit. Mäng ei pea olema sellepärast raske, et kaamera tõttu mitte m*nnigi aru pole saada, vaid ikka realistlikuse ja AI nutikuse (mis võiks ideaalselt olla keskmisest mängurist oma kaks korda targem ) tõttu. Ja raske mäng ei ole minu arvates ka see, kui vastased on surematud ja neisse peab automaadist mitu salve headshotte tegema enne kui ära surevad (tuletades meelde GTA San Andrease viimast missiooni, kus sellel paksukesel oli kuulivest SELJAS ja mitte PEAS ja ikkagi pidi laskma sellest kõige paremast automaadist oma 3 salve talle vastu kuppu enne kui maha kärvas. Kahjuks mul pole kunagi olnud võimalust teda rocketlauncheriga tulistada, aga ma kahtlen kas seegi midagi talle teinud oleks - paks värdjas oleks ikka edasi jooksnud mööda treppe nagu midagi poleks juhtunud).
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
06.06.2009 18:43:46
|
|
|
angel kirjutas: |
Mingit taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses. |
Spoiler 
Mina nende kahe vahel seost ei näe.
|
|
   |
22 |
|