Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 163, 164, 165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2009 20:20:08 vasta tsitaadiga

nu graafiliselt on ta juba godfartist ulmeliselt üle.... isegi mafia 1 graafika oli icon_lol.gif (ükskõik kas võtad godfart 1 või 2).

kas mitte mafia 1 samamoodi kaua ei oodatud... ?

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Heldur92
HV vaatleja
Heldur92

sõnum 05.06.2009 23:14:43 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et need mängu tegijad lihtsalt ei julgeks mingit sitta korraldada. Muidu lõppeks asi nende officite õhkulendamisega icon_biggrin.gif Ja videotest näha juba, et tuleb võimas ja asi saab liikuda ju nüüd ainult paremuse suunas. Story pidi tulema igaljuhul veel süngem ja kaasakiskuvam. Ma ei usu, et ükski võimalikest lõppudest seal on mingi eriline happy ending.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 06.06.2009 01:28:14 vasta tsitaadiga

Uus gameplay: http://g4tv.com/videos/38965/Mafia-II-E3-2009-HD-Direct-Feed-Demo/?quality=hd
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 06.06.2009 02:15:06 vasta tsitaadiga

Graafika on kindlasti kenam kui Godfather 2's, aga liikumine ja animatsioonid on nüüdseks küll juba aegunud, eriti kui GTA4 või Mass Effect'ga võrrelda. Liigutustes puudub nendele mängudele omane paindlikkus ja sujuvus. Näiteks peategelase kõnnak näeb ikka nõmedalt kange ja puine välja, täpselt nagu GF2's. Aga loodetavasti on story ja gameplay piisavalt huvitavad, et seda kõike ei panegi enam mängides tähele...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 06.06.2009 02:47:45 vasta tsitaadiga

Andykas kirjutas:
Uus gameplay: http://g4tv.com/videos/38965/Mafia-II-E3-2009-HD-Direct-Feed-Demo/?quality=hd

Ei tea miks nad alati sihukesed noobid neid gameplay videosid tegema valivad. Valus oli vaadata, kuidas ta sihtida üritas. Tean, et see oli gamepad-ga mängitud, aga peab vist küll esimest korda elus gamepadi käes hoidma, et niimoodi sihtida.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 06.06.2009 02:55:06 vasta tsitaadiga

Andykas kirjutas:

HD ei hakka mängima. Näen vaid tavalist icon_sad.gif

Mulle just meeldis Mafias Tommy kõnnak ning astumise klõbin rohkem, kui GTA löntsivad tegelased.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 06.06.2009 02:58:41 vasta tsitaadiga

dstar, Ära aja sitta. Tegelase liikumine on täiesti korralik. Ja siinkohal tuletaks meelde, et mäng ei tule enne 6-8 kuud välja, aega küll igasuguste animatsioonide ja particledega tegeleda. Nagu näha ka auto plahvatusest ei ole neil kõik efektid ja asjad veel jonksus. Sama asi draw distancega.
Ainuke gameplay asi mis mulle praegu ei meeldi on see, et autod lendavad nii lihtsalt õhku. See kes seal mängis lasi suvalt vastu auto ust (2:03 paiku) ja see lendas õhku.
BTW G4 video striim ei taha firefoxis eriti tööle minna, IEga läks mul kohe.
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 06.06.2009 08:54:42 vasta tsitaadiga

asjameez kirjutas:
Andykas kirjutas:

Ma ei näe üldse midagi, ei tööta icon_neutral.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 06.06.2009 11:04:56 vasta tsitaadiga

Ma saan aru ,et inimesed tahaks näha mängu sellisena kuidas neile meeldib kuid paraku asjad ei käi alati nii....
tegijad teevad siiski asja enda äranägemise järgi ning EI pea vastutama ühegi fänni ees.
meie asi on loota mitte nõuda..
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
Heldur92
HV vaatleja
Heldur92

sõnum 06.06.2009 11:51:36 vasta tsitaadiga

Aga praegu on juba märke, et mängu tegijad on fänne kuulda võtnud. Auto juhitavus on paremaks tehtud ning tänu kisale tuleb ka option, kas arcade või simu driving. Tegelase liikumine on küll sujuv, kuid mu arust liiga kiire. Ma ei saa aru, kuidas saab GTA 4 liikumist kiita. Seal see ikka suht mööda, kuna kaamera pole selja küljes kinni. GTA 4 on üldse suht jama mäng imho tegelt, mõttetu hype'mine.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 06.06.2009 11:54:54 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
asjameez kirjutas:
Andykas kirjutas:

Ma ei näe üldse midagi, ei tööta icon_neutral.gif

Jah, mul ka ei tööta enam. Take2/2K vist käskis neil maha võtta selle sest see pole official gameplay või mis iganes...
Uus link on siis siin: http://www.youtube.com/watch?v=skmHAV6lea8&fmt=18
tagasi üles
-Superman-
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.06.2009 12:10:11 vasta tsitaadiga

Heldur92 kirjutas:
Aga praegu on juba märke, et mängu tegijad on fänne kuulda võtnud. Auto juhitavus on paremaks tehtud ning tänu kisale tuleb ka option, kas arcade või simu driving. Tegelase liikumine on küll sujuv, kuid mu arust liiga kiire. Ma ei saa aru, kuidas saab GTA 4 liikumist kiita. Seal see ikka suht mööda, kuna kaamera pole selja küljes kinni. GTA 4 on üldse suht jama mäng imho tegelt, mõttetu hype'mine.

Kui mõni mäng on hea aga graafika pole väga hea ja gameplay siis alati tuleb mängu skoor:

Gameplay 10
Graphic 10
Story 10

See on alati nii...
Ei tea miks...

Kui mängul on hea super hea graafika ja gameplay aga mäng on ise sitt siis tuleb selline skoor:

Gameplay 6
Graphic 7
Story 4

Kuna GTA 4 on hea siis kohe kõik ütlevad: jah kõik on 10/10 ja parim mäng maailmas...

Minu meelest on Mafia 1 gameplay palju parem kui GTA 4 ja Mafia 2 oma.
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 06.06.2009 12:11:51 vasta tsitaadiga

-Superman-, sa oled Mafia II mänginud eksju!
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 06.06.2009 12:28:40 vasta tsitaadiga

Graafika ongi väga suur osa gameplayst ju.
Graafika on see, mis laseb heal stooril ja suurepärasel mootoril (olgu see siis autodega sõitmine, vaenlaste kõmmutamine või misiganes) särada.
Kahjuks on just siin foorumis eriti populaarseks saanud laiamine, et "mind graafika ei huvita" jne.. Suht rumala mulje jätab inimestest. icon_neutral.gif

Aga mind häirib ikkagi kõige rohkem see, et võid teisele autole tagant sisse sõita ja ta sõidab lihtsalt vaikselt minema.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Nomore
HV kasutaja
Nomore

sõnum 06.06.2009 13:22:07 vasta tsitaadiga

-Superman- kirjutas:
Heldur92 kirjutas:

Kui mõni mäng on hea aga graafika pole väga hea ja gameplay siis alati tuleb mängu skoor:

Gameplay 10
Graphic 10
Story 10

See on alati nii...
Ei tea miks...

Kui mängul on hea super hea graafika ja gameplay aga mäng on ise sitt siis tuleb selline skoor:

Gameplay 6
Graphic 7
Story 4

Kuna GTA 4 on hea siis kohe kõik ütlevad: jah kõik on 10/10 ja parim mäng maailmas...

Minu meelest on Mafia 1 gameplay palju parem kui GTA 4 ja Mafia 2 oma.

Supermudilane, pigem antakse tervele mängule hääli ainult graafika järgi, eriti veel see põlvkond, kes ei saa aru millest mäng üldse ongi ning kas tal leidub üldse mõni sisukas moment ka. Loomulikult ei räägi ma siinkohal mingitest rallimängudest jne, millel polegi stoorit ette nähtud.

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 06.06.2009 13:30:25 vasta tsitaadiga

Big City Interview HD
Päris mõnus ikka thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 06.06.2009 15:57:01 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
Graafika ongi väga suur osa gameplayst ju.
Graafika on see, mis laseb heal stooril ja suurepärasel mootoril (olgu see siis autodega sõitmine, vaenlaste kõmmutamine või misiganes) särada.
Kahjuks on just siin foorumis eriti populaarseks saanud laiamine, et "mind graafika ei huvita" jne.. Suht rumala mulje jätab inimestest. icon_neutral.gif

Graafika huvitab kõiki, lihtsalt mõnda huvitab rohkem ja mõnda vähem. Selline suhtumine on ikka täielik bullshit kus hinnatakse mängus aint graafikat, stoori ja gameplay võib nahhui tõmmata. Kui graafika hea siis kohe GOTY...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
morgue666
HV vaatleja
morgue666

sõnum 06.06.2009 16:21:26 vasta tsitaadiga

Ma tõsiselt loodan, et selle mängu kaamera ei ole piixus nagu s*tases GTA4-s. See tähendab siis, et kaamera on konkreetne ja käib tagant vaates kogu aeg tegelasega kaasas, mitte ei uju ringi kuskil. Videotest jäi mulje kuidagi ujuvast kaamerast aga ma loodan et see konsoolidel ainult nii ja PC-le tuleb korralik. Ja kui ikka vajutada kõrvale astumise nuppe, siis tegelane astub kõrvale nagu Mafia esimeses osas või varasemates GTA-des (GTAIII, Vice City, San Andreases oli juba piixu keeratud).
Tegelase juhtimine tundub videotest suht konkreetne (muidugi saab alati paremaks icon_wink.gif ) ja loodan, et see nii ka jääb, mitte ei tule see jorma kallutamine, mis GTA4-s nii haigelt närvidele käis (na***i koha peal ei saanud ka ümber pöörata, ilma, et oleks pidanud haigelt hiirega võimlema. Suht kõva füüsika).

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.06.2009 16:32:50 vasta tsitaadiga

GTA4 kaamerat sai väga hästi nii gamepadi kui hiirega paigal hoida... ei näinud seal küll midagi valesti. Hiirega oli ainult natu mugavam aga see harjumuse asi. Mingit perse taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses.
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 06.06.2009 16:36:49 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif ... ei tohi mängu kergeks teha - ikka peab idiootse kaamera lisama ja kummalise liikumise ning autojuhtimiseks, peaks kindlasti korraga hiirt ja klaverit kasutama. "vanakooli" mehed, tahaks veel mortalkmbati stiilis käsivõitlust - et ikka õige ajastus ja kümme erinevat kombinatsiooni löökideks.
Ma tahaks näiteks ViceCity stiilis autokaamerat, fps liikumist ja headshot võimalust.
(Üks ülemõistuse käiv soov oleks veel - hiir ja klaver võiksid olla vabalt konfitavad - viimasel on tihti kombeks, et hiireklahve ei saa konfida - näiteks edasi-tagasi liikumiseks.)

tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 06.06.2009 16:42:31 vasta tsitaadiga

No nüüd on teada et 2010 alguses tuleb...
tagasi üles
morgue666
HV vaatleja
morgue666

sõnum 06.06.2009 17:03:01 vasta tsitaadiga

angel, oled hiljuti Mafiat mänginud? Neid kaameraid ei saa ikka üldse võrrelda imo. GTA4-s pidi ikka haigelt võimlema hiirega, et näha, mis ees toimub.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.06.2009 17:12:28 vasta tsitaadiga

teagi nüüd... aasta tagasi tegin mafia 1 uuesti läbi. aga gta4 kaamera liikumises küll midagi "müstilist" ei näe. Siia maani aegajalt saab taguda puldiga. ainult mehe liikumine on selline "läägine". Loota võiks et teevad sama kaamerate süsteemi mis mafia 1'es toimis.
tagasi üles
morgue666
HV vaatleja
morgue666

sõnum 06.06.2009 18:11:47 vasta tsitaadiga

Siis peaksid võib-olla uuesti peale panema ja läbi mängima icon_razz.gif ,sest mafia-s ongi täpselt selline kaamera süsteem, et näitab Tommyt kogu aeg selja tagant ning hiirt liigutades keerab Tommy end automaatselt koha peal ringi. IMO oli mafias vaja kogu aeg näha, mis sinu ees toimub, et ellu jääda, mitte nagu GTA-s et vahepeal tšekin mis riided mul seljas on jms bullshit. Mäng ei pea olema sellepärast raske, et kaamera tõttu mitte m*nnigi aru pole saada, vaid ikka realistlikuse ja AI nutikuse (mis võiks ideaalselt olla keskmisest mängurist oma kaks korda targem icon_biggrin.gif ) tõttu. Ja raske mäng ei ole minu arvates ka see, kui vastased on surematud ja neisse peab automaadist mitu salve headshotte tegema enne kui ära surevad (tuletades meelde GTA San Andrease viimast missiooni, kus sellel paksukesel oli kuulivest SELJAS ja mitte PEAS ja ikkagi pidi laskma sellest kõige paremast automaadist oma 3 salve talle vastu kuppu enne kui maha kärvas. Kahjuks mul pole kunagi olnud võimalust teda rocketlauncheriga tulistada, aga ma kahtlen kas seegi midagi talle teinud oleks - paks värdjas oleks ikka edasi jooksnud mööda treppe nagu midagi poleks juhtunud).
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 06.06.2009 18:43:46 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Mingit taha kinni naelutatud kaamerat ei taha... võiks ikka vanaviisi mafia 1 kaamera olla mis enamus mängudes kasutuses.

Spoiler Spoiler Spoiler

Mina nende kahe vahel seost ei näe.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 163, 164, 165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.