Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Üüratu wap-i arve. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ronrix
HV vaatleja

sõnum 12.05.2009 22:11:37 vasta tsitaadiga

on´s kellelgi õnnestunud ennast ära tõestada, et tõesti ei kasutanud. minu arust on see suht vöimatu kui sa just surnud pole samas ei pruugi ka see päästa.
terv icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.05.2009 22:21:43 vasta tsitaadiga

Pigem on asi ikka kinni oskamatus GPRS- / 3G seadetes ja oskamatus neid kasutada ja kulutusi ja"lgida. Mina ise kunagi ammu, mobiilinternetiga tutvust tehes ostsin kymneid 25 krooniseid k6nekaarte ja surfasin need siis igat moodi tyhjaks. Ja ma"letan senini, kuidas valede seadetega oli k6nekaart praktiliselt kohe tyhi.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 12.05.2009 22:54:39 vasta tsitaadiga

2 aastat tagasi oli Elisaga selline lugu, et viibisin välismaal ja kuna Eestist tulevatele kõnede vastamine selles riigis oli üle 30kr/min, siis ei võtnud mitte ühtegi kõnet vastu, vaid katkestasin sissetulevad kõned. Kuu lõpus oli Elisa arvel märgitud 2 kõnele vastamine välismaal icon_lol.gif

Kui küsisin klienditeenindusest selgitust, siis väideti, et tegu on välismaal tehtud kõnedega icon_eek.gif kuigi arvel on kirjas "välismaal vastu võetud"

Samas kõne teinud Elioni numbri väljavõttel neid kõnesid ei olnud ja "tehtud" kõnede eest maksma ei pidanud Elionile, aga Elisa tahtis "vastamise" eest raha küll icon_rolleyes.gif

Aga kuna summa polnud väga suur, siis ei hakanud liigselt tõmblema. Kõige kindlam on MMS jms mõttetud kirve hinnaga teenused telefonis seadistamata jätta thumbs_up.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 13.05.2009 01:28:48 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
huvipärast küsiks, et kas mõnel tele2'e kliendil ka sellist jama on olnud? Siis teaks vähemalt valvas olla ja arveid kontrollida.

Jah mul on olnud. Elisa kohta post https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5119257#5119257
ja sama oli tele2's. Elisas oli jutt mingist 400krst ja tele 2's 630

r3nx
HV veteran

sõnum 13.05.2009 12:30:20 vasta tsitaadiga

Tele2 15 eek/päev on piiramatu andmemahuga ikka, eks? Koduleht nii väidab, aga äkki on samad konksud sees, mis EMTil, oskab keegi öelda?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.05.2009 12:37:02 vasta tsitaadiga

r3nx kirjutas:
Tele2 15 eek/päev on piiramatu andmemahuga ikka, eks? Koduleht nii väidab, aga äkki on samad konksud sees, mis EMTil, oskab keegi öelda?

Küsi igaks juhuks telefoni teel infost üle!
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2009 20:52:08 vasta tsitaadiga

See tele2 15eeku/päev teenuse pilet on mul korra tulnud peaaegu 24 tundi hilistusega peale teenuse tellimist icon_evil.gif Kuna oli tungiv vajadus netti kasutada, siis sai sega megabaidi maksustusega tehtud thumbs_down.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.05.2009 10:46:45 vasta tsitaadiga

r3nx kirjutas:

Piiramatu selles mõttes, et kehtib see "mõistliku kasutamise" põhimõte jälle icon_wink.gif
MaXakas kirjutas:
See tele2 15eeku/päev teenuse pilet on mul korra tulnud peaaegu 24 tundi hilistusega peale teenuse tellimist icon_evil.gif Kuna oli tungiv vajadus netti kasutada, siis sai sega megabaidi maksustusega tehtud thumbs_down.gif

Jup, korra on mul ka see jama olnud. Eelmisel aastal tellisin ka pileti, aga seda ei tulnud. Klienditeenindusest vastati, et neil on mingid tehnilised probleemid ja sõnum tuleb kohale niipea kui võimalik. Tuli kohale järgmisel päeval icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 15.05.2009 11:18:31 vasta tsitaadiga

Pole küll kuskilt välja lugend et tele2 päevapiletil piirang oleks. Mitte ka seda ala 3gb päev.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 15.05.2009 12:33:51 vasta tsitaadiga

Elisal ja Tele 2l on päevalimiit 3g tegelikult küll
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.05.2009 13:24:40 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

See mõistlikum maht ikka tunduvalt kui seda on emt 300 mega.
tagasi üles
ronrix
HV vaatleja

sõnum 15.05.2009 13:49:07 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Pigem on asi ikka kinni oskamatus GPRS- / 3G seadetes ja oskamatus neid kasutada ja kulutusi ja"lgida. Mina ise kunagi ammu, mobiilinternetiga tutvust tehes ostsin kymneid 25 krooniseid k6nekaarte ja surfasin need siis igat moodi tyhjaks. Ja ma"letan senini, kuidas valede seadetega oli k6nekaart praktiliselt kohe tyhi.

Postitatud mobile device

tekib väike küsimus siiski, et kuidas ainult ühel päeval olid valed seaded (1,5 a kasutanud juba). teiseks ei saa ikka väga valesti panna kui oled kodus ja neti kasutamisex vötad alati ühtemoodi ->otsi wlan vörku jne.
95n on ka ajalugu mis salvestub 30 päeva kuid sellest pole kasu kuna see niikui nii ei näitax kuna see oli poolteistkuud tagasi ja teiseks sai ka originaal uuendatud soft peale lastud. (oleks seda jama vaid ette näinud )
terv. ronrix icon_sad.gif
tagasi üles
SvenKask
HV kasutaja

sõnum 04.06.2009 17:30:06 vasta tsitaadiga

Mis seal ikka sai, arve tuli ära maksta. Minu teooria (see, et ma pole m internetti kasutanud) tõestamine on võimatu. Avalduse vastus on ka selline, et Elisa ei sa siinkohal mind aidata. Natuke naljakas suhtumine klienti kes on 10 aastat koguaeg arved õigeaegselt maksnud. Ei tea palju 1mb reaalne hind nende jaoks on? Selles mõttes, et pakettidena pakutakse m-internetti kordades odavamalt. Kas niivõrd lojaalsele kliendile on raske soodustust teha, ise nad midagi ju ei kaotaks?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 05.06.2009 21:47:22 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
tuttava lapsel on lepinguline Diil ja mitmendat kuud jageleb ta emtiga, kes kasseerib lisaks 100 kr arvelimiidle 6*korda suurema summa WAPteenuste eest, mida ajaliselt on kasutatud ajal, kui telefon kodus kapil ja laps koolis või trennis. Ja nuta või naera, ka pärast kõikide wapkraanide jõuga kinnikeeramist (telefonis) saadab emt jätkuvalt wapiarveid

Täna saab siia lisada vaid, et EMTi sigadused on otsatud! Kõnealune telefon lõpetas EMTiga suhted ja numbri ülemineku ajaks (Teleyhte) sai aparaadist välja võetud SIMkaart, aku, telefon ise välja lülitatud ja piltlikult öeldes ojja visatud... võite kolm korda arvata, kas selle ajavahemiku eest (12 päeva) saadeti tundidepikkuste wap-sessioonide eest arve?
Telefoniomaniku lapsevanem loobus arve maksmisest ja saatis emti pikalt, õnneks number anti vabaks, eks näe mis asjast edasi saab.
Kui poleks ise näinud, ei usuks. Nii crazy case icon_evil.gif
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 06.06.2009 03:28:37 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Linki!?
Mis päevapiirangust on jutt?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 06.06.2009 03:36:38 vasta tsitaadiga

HAHAHA, klienditeenindus ütles, et lihtsalt maksa ära stjopa thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 06.06.2009 08:03:28 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
ufo56 kirjutas:

no ma ei tea,mul on elisa 199 pakett,on ka 3gb piirang.käin iga päev telefoniga netis,tõmban aegajalt videosid,mänge jms,aga ei tea küll et terve kuu mälumaht oleks üle 500mb tulnud,ma ei kujuta ette kuidas sa päevas suudaks 300 mb ära kasutada icon_smile.gif

zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 06.06.2009 16:27:54 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
AKE kirjutas:
tuttava lapsel on lepinguline Diil ja mitmendat kuud jageleb ta emtiga, kes kasseerib lisaks 100 kr arvelimiidle 6*korda suurema summa WAPteenuste eest, mida ajaliselt on kasutatud ajal, kui telefon kodus kapil ja laps koolis või trennis. Ja nuta või naera, ka pärast kõikide wapkraanide jõuga kinnikeeramist (telefonis) saadab emt jätkuvalt wapiarveid

Täna saab siia lisada vaid, et EMTi sigadused on otsatud! Kõnealune telefon lõpetas EMTiga suhted ja numbri ülemineku ajaks (Teleyhte) sai aparaadist välja võetud SIMkaart, aku, telefon ise välja lülitatud ja piltlikult öeldes ojja visatud... võite kolm korda arvata, kas selle ajavahemiku eest (12 päeva) saadeti tundidepikkuste wap-sessioonide eest arve?
Telefoniomaniku lapsevanem loobus arve maksmisest ja saatis emti pikalt, õnneks number anti vabaks, eks näe mis asjast edasi saab.
Kui poleks ise näinud, ei usuks. Nii crazy case icon_evil.gif

Kas numbri üleminek algatati kuu esimesel päeval ? Pea silmas, et arveldatakse tagantjärele st. kui 15mai algatad ülemineku Teleyhte ja 15 viskad sa ka kaardi jõkke siis kuni 15. maini oled teenust ju siiski kasutanud ja selle eest esitatakse ka arve. Poleks uskund, et AHV-e selline lambiparanoia vaevab icon_eek.gif Elusees ei usu, et tänapäeval üksi operaator mittetoimunud seansside eest arveid esitab. 90% nende juhtumite taga on siiski kasutaja teadmatus või apraadi vale käsitlemine.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.06.2009 19:35:01 vasta tsitaadiga

pistyk kirjutas:
olafsand kirjutas:
ufo56 kirjutas:

no ma ei tea,mul on elisa 199 pakett,on ka 3gb piirang.käin iga päev telefoniga netis,tõmban aegajalt videosid,mänge jms,aga ei tea küll et terve kuu mälumaht oleks üle 500mb tulnud,ma ei kujuta ette kuidas sa päevas suudaks 300 mb ära kasutada icon_smile.gif

Ma tirisin ka mänge, kuni see päeva piirang mahule tuli välja. Videosid ei tirinud. Filme tirisin. Ja jutt käib siis ikka arvutimängudest ja avi failidest icon_lol.gif
Telefoni enda jaoks nänn ei võta muidugi suurt mahtu kuu jooksul. Aga telefoni 8 gigast mälukaarti vahelülina (nn tirimismasinana) kasutada...siis 500 mega ikke väga vähe. 3 giga samuti vähe. Suuremad mängud ju 7 giga installikas juba. beer_yum.gif

PS. see 300 mega või siis 3 giga on terve kuu limiit, mitte ühe päeva oma icon_wink.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 06.06.2009 23:17:28 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Paketti tellitud pole jah kuna EMT-l on max 15 eeki ööpäev thumbs_up.gif . Tiri palju jaksad icon_razz1.gif . Ja kui oleks vana hinna järgi asi olnud (50 eeki mega), siis oleks arve 140k Täpsustuseks, et tirisin telefoni enda mälukaardile, mitte telefon polnud arvutiga ühenduses (GPRS modemina). Viimasel juhul oleks jah arve tulnud veoauto kastis kohale icon_lol.gif

Imelik, et sõbrale kirjutati kenasti päevaga 600 eegune arve ja seletuseks et 15 eeku kehtib ainult EMT portaali lehtedel.

nexus, haldo, ufo56 - Olen ise pea 15 aastat Elisa klient olnud. Tekib küsimus miks minul pole ühtegi sellist probleemi olnud? Kas oled kindel, et viga polnud sinupoolne?

tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.06.2009 10:41:36 vasta tsitaadiga

100% et viga polnud minupoolne
Matti
HV veteran
Matti

sõnum 07.06.2009 11:54:31 vasta tsitaadiga

mulle kirjutati 1000.- arve minterneti kasutamise eest päevapiletiga, sest väidetavalt olin ma üheduse enne aktiveerinud, kui pileti tellisin icon_neutral.gif
vb asi windows mobile eripäras peale brauseri sulgemist ühendus lihtsalt "pausile" panna ja arvet vaidlustada ei õnnestunud
lisaks pean kinni maksma ka "tühjalt" tellitud päevapileti hinna - nuta või naera

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 07.06.2009 12:08:55 vasta tsitaadiga

Ärge vinguge, tahtsin Tele2 M-interneti päevapiletiga mingi spordivõistlluse otseülekannet telefonis vaadata, aga pilet saabus umb 24h peale tellimist icon_evil.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.06.2009 12:53:49 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
Ärge vinguge, tahtsin Tele2 M-interneti päevapiletiga mingi spordivõistlluse otseülekannet telefonis vaadata, aga pilet saabus umb 24h peale tellimist icon_evil.gif

Ma ei hakka kunagi enne surfama, kui pileti kinnitust pole saabunud.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 07.06.2009 15:44:15 vasta tsitaadiga

Matti kirjutas:
mulle kirjutati 1000.- arve minterneti kasutamise eest päevapiletiga, sest väidetavalt olin ma üheduse enne aktiveerinud, kui pileti tellisin icon_neutral.gif
vb asi windows mobile eripäras peale brauseri sulgemist ühendus lihtsalt "pausile" panna ja arvet vaidlustada ei õnnestunud
lisaks pean kinni maksma ka "tühjalt" tellitud päevapileti hinna - nuta või naera

Windows Mobile hoiab ühenduse reeglina jah koguaeg lahti. Ning päevapilet aktiveerum kõikkidel järgmistel seansidel mis on loodud peale SMSi saatmist. Samas ürita ajada, ehk võtab inimliku eksitusega seda ning parandavad arve ära? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Üüratu wap-i arve. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.