Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ronrix
HV vaatleja
|
12.05.2009 22:11:37
|
|
|
on´s kellelgi õnnestunud ennast ära tõestada, et tõesti ei kasutanud. minu arust on see suht vöimatu kui sa just surnud pole samas ei pruugi ka see päästa.
terv
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.05.2009 22:21:43
|
|
|
Pigem on asi ikka kinni oskamatus GPRS- / 3G seadetes ja oskamatus neid kasutada ja kulutusi ja"lgida. Mina ise kunagi ammu, mobiilinternetiga tutvust tehes ostsin kymneid 25 krooniseid k6nekaarte ja surfasin need siis igat moodi tyhjaks. Ja ma"letan senini, kuidas valede seadetega oli k6nekaart praktiliselt kohe tyhi.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
12.05.2009 22:54:39
|
|
|
2 aastat tagasi oli Elisaga selline lugu, et viibisin välismaal ja kuna Eestist tulevatele kõnede vastamine selles riigis oli üle 30kr/min, siis ei võtnud mitte ühtegi kõnet vastu, vaid katkestasin sissetulevad kõned. Kuu lõpus oli Elisa arvel märgitud 2 kõnele vastamine välismaal
Kui küsisin klienditeenindusest selgitust, siis väideti, et tegu on välismaal tehtud kõnedega kuigi arvel on kirjas "välismaal vastu võetud"
Samas kõne teinud Elioni numbri väljavõttel neid kõnesid ei olnud ja "tehtud" kõnede eest maksma ei pidanud Elionile, aga Elisa tahtis "vastamise" eest raha küll
Aga kuna summa polnud väga suur, siis ei hakanud liigselt tõmblema. Kõige kindlam on MMS jms mõttetud kirve hinnaga teenused telefonis seadistamata jätta
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3nx
HV veteran
|
13.05.2009 12:30:20
|
|
|
Tele2 15 eek/päev on piiramatu andmemahuga ikka, eks? Koduleht nii väidab, aga äkki on samad konksud sees, mis EMTil, oskab keegi öelda?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.05.2009 12:37:02
|
|
|
r3nx kirjutas: |
Tele2 15 eek/päev on piiramatu andmemahuga ikka, eks? Koduleht nii väidab, aga äkki on samad konksud sees, mis EMTil, oskab keegi öelda? |
Küsi igaks juhuks telefoni teel infost üle!
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
14.05.2009 20:52:08
|
|
|
See tele2 15eeku/päev teenuse pilet on mul korra tulnud peaaegu 24 tundi hilistusega peale teenuse tellimist Kuna oli tungiv vajadus netti kasutada, siis sai sega megabaidi maksustusega tehtud
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
15.05.2009 10:46:45
|
|
|
r3nx kirjutas: |
Tele2 15 eek/päev on piiramatu andmemahuga ikka, eks? Koduleht nii väidab, aga äkki on samad konksud sees, mis EMTil, oskab keegi öelda? |
Piiramatu selles mõttes, et kehtib see "mõistliku kasutamise" põhimõte jälle
MaXakas kirjutas: |
See tele2 15eeku/päev teenuse pilet on mul korra tulnud peaaegu 24 tundi hilistusega peale teenuse tellimist Kuna oli tungiv vajadus netti kasutada, siis sai sega megabaidi maksustusega tehtud  |
Jup, korra on mul ka see jama olnud. Eelmisel aastal tellisin ka pileti, aga seda ei tulnud. Klienditeenindusest vastati, et neil on mingid tehnilised probleemid ja sõnum tuleb kohale niipea kui võimalik. Tuli kohale järgmisel päeval
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
15.05.2009 11:18:31
|
|
|
Pole küll kuskilt välja lugend et tele2 päevapiletil piirang oleks. Mitte ka seda ala 3gb päev.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
15.05.2009 12:33:51
|
|
|
Elisal ja Tele 2l on päevalimiit 3g tegelikult küll
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.05.2009 13:24:40
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Elisal ja Tele 2l on päevalimiit 3g tegelikult küll |
See mõistlikum maht ikka tunduvalt kui seda on emt 300 mega.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronrix
HV vaatleja
|
15.05.2009 13:49:07
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Pigem on asi ikka kinni oskamatus GPRS- / 3G seadetes ja oskamatus neid kasutada ja kulutusi ja"lgida. Mina ise kunagi ammu, mobiilinternetiga tutvust tehes ostsin kymneid 25 krooniseid k6nekaarte ja surfasin need siis igat moodi tyhjaks. Ja ma"letan senini, kuidas valede seadetega oli k6nekaart praktiliselt kohe tyhi.
Postitatud mobile device |
tekib väike küsimus siiski, et kuidas ainult ühel päeval olid valed seaded (1,5 a kasutanud juba). teiseks ei saa ikka väga valesti panna kui oled kodus ja neti kasutamisex vötad alati ühtemoodi ->otsi wlan vörku jne.
95n on ka ajalugu mis salvestub 30 päeva kuid sellest pole kasu kuna see niikui nii ei näitax kuna see oli poolteistkuud tagasi ja teiseks sai ka originaal uuendatud soft peale lastud. (oleks seda jama vaid ette näinud )
terv. ronrix
|
|
tagasi üles |
|
 |
SvenKask
HV kasutaja
|
04.06.2009 17:30:06
|
|
|
Mis seal ikka sai, arve tuli ära maksta. Minu teooria (see, et ma pole m internetti kasutanud) tõestamine on võimatu. Avalduse vastus on ka selline, et Elisa ei sa siinkohal mind aidata. Natuke naljakas suhtumine klienti kes on 10 aastat koguaeg arved õigeaegselt maksnud. Ei tea palju 1mb reaalne hind nende jaoks on? Selles mõttes, et pakettidena pakutakse m-internetti kordades odavamalt. Kas niivõrd lojaalsele kliendile on raske soodustust teha, ise nad midagi ju ei kaotaks?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
05.06.2009 21:47:22
|
|
|
AKE kirjutas: |
tuttava lapsel on lepinguline Diil ja mitmendat kuud jageleb ta emtiga, kes kasseerib lisaks 100 kr arvelimiidle 6*korda suurema summa WAPteenuste eest, mida ajaliselt on kasutatud ajal, kui telefon kodus kapil ja laps koolis või trennis. Ja nuta või naera, ka pärast kõikide wapkraanide jõuga kinnikeeramist (telefonis) saadab emt jätkuvalt wapiarveid |
Täna saab siia lisada vaid, et EMTi sigadused on otsatud! Kõnealune telefon lõpetas EMTiga suhted ja numbri ülemineku ajaks (Teleyhte) sai aparaadist välja võetud SIMkaart, aku, telefon ise välja lülitatud ja piltlikult öeldes ojja visatud... võite kolm korda arvata, kas selle ajavahemiku eest (12 päeva) saadeti tundidepikkuste wap-sessioonide eest arve?
Telefoniomaniku lapsevanem loobus arve maksmisest ja saatis emti pikalt, õnneks number anti vabaks, eks näe mis asjast edasi saab.
Kui poleks ise näinud, ei usuks. Nii crazy case
|
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 03:28:37
|
|
|
olafsand kirjutas: |
See mõistlikum maht ikka tunduvalt kui seda on emt 300 mega. |
Linki!?
Mis päevapiirangust on jutt?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
06.06.2009 03:36:38
|
|
|
HAHAHA, klienditeenindus ütles, et lihtsalt maksa ära stjopa
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
06.06.2009 08:03:28
|
|
|
no ma ei tea,mul on elisa 199 pakett,on ka 3gb piirang.käin iga päev telefoniga netis,tõmban aegajalt videosid,mänge jms,aga ei tea küll et terve kuu mälumaht oleks üle 500mb tulnud,ma ei kujuta ette kuidas sa päevas suudaks 300 mb ära kasutada
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 16:27:54
|
|
|
tuttava lapsel on lepinguline Diil ja mitmendat kuud jageleb ta emtiga, kes kasseerib lisaks 100 kr arvelimiidle 6*korda suurema summa WAPteenuste eest, mida ajaliselt on kasutatud ajal, kui telefon kodus kapil ja laps koolis või trennis. Ja nuta või naera, ka pärast kõikide wapkraanide jõuga kinnikeeramist (telefonis) saadab emt jätkuvalt wapiarveid |
Täna saab siia lisada vaid, et EMTi sigadused on otsatud! Kõnealune telefon lõpetas EMTiga suhted ja numbri ülemineku ajaks (Teleyhte) sai aparaadist välja võetud SIMkaart, aku, telefon ise välja lülitatud ja piltlikult öeldes ojja visatud... võite kolm korda arvata, kas selle ajavahemiku eest (12 päeva) saadeti tundidepikkuste wap-sessioonide eest arve?
Telefoniomaniku lapsevanem loobus arve maksmisest ja saatis emti pikalt, õnneks number anti vabaks, eks näe mis asjast edasi saab.
Kui poleks ise näinud, ei usuks. Nii crazy case  |
Kas numbri üleminek algatati kuu esimesel päeval ? Pea silmas, et arveldatakse tagantjärele st. kui 15mai algatad ülemineku Teleyhte ja 15 viskad sa ka kaardi jõkke siis kuni 15. maini oled teenust ju siiski kasutanud ja selle eest esitatakse ka arve. Poleks uskund, et AHV-e selline lambiparanoia vaevab Elusees ei usu, et tänapäeval üksi operaator mittetoimunud seansside eest arveid esitab. 90% nende juhtumite taga on siiski kasutaja teadmatus või apraadi vale käsitlemine.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.06.2009 19:35:01
|
|
|
pistyk kirjutas: |
no ma ei tea,mul on elisa 199 pakett,on ka 3gb piirang.käin iga päev telefoniga netis,tõmban aegajalt videosid,mänge jms,aga ei tea küll et terve kuu mälumaht oleks üle 500mb tulnud,ma ei kujuta ette kuidas sa päevas suudaks 300 mb ära kasutada  |
Ma tirisin ka mänge, kuni see päeva piirang mahule tuli välja. Videosid ei tirinud. Filme tirisin. Ja jutt käib siis ikka arvutimängudest ja avi failidest
Telefoni enda jaoks nänn ei võta muidugi suurt mahtu kuu jooksul. Aga telefoni 8 gigast mälukaarti vahelülina (nn tirimismasinana) kasutada...siis 500 mega ikke väga vähe. 3 giga samuti vähe. Suuremad mängud ju 7 giga installikas juba.
PS. see 300 mega või siis 3 giga on terve kuu limiit, mitte ühe päeva oma
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.06.2009 23:17:28
|
|
|
Paketti tellitud pole jah kuna EMT-l on max 15 eeki ööpäev . Tiri palju jaksad . Ja kui oleks vana hinna järgi asi olnud (50 eeki mega), siis oleks arve 140k Täpsustuseks, et tirisin telefoni enda mälukaardile, mitte telefon polnud arvutiga ühenduses (GPRS modemina). Viimasel juhul oleks jah arve tulnud veoauto kastis kohale  |
Imelik, et sõbrale kirjutati kenasti päevaga 600 eegune arve ja seletuseks et 15 eeku kehtib ainult EMT portaali lehtedel.
nexus, haldo, ufo56 - Olen ise pea 15 aastat Elisa klient olnud. Tekib küsimus miks minul pole ühtegi sellist probleemi olnud? Kas oled kindel, et viga polnud sinupoolne?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
07.06.2009 11:54:31
|
|
|
mulle kirjutati 1000.- arve minterneti kasutamise eest päevapiletiga, sest väidetavalt olin ma üheduse enne aktiveerinud, kui pileti tellisin
vb asi windows mobile eripäras peale brauseri sulgemist ühendus lihtsalt "pausile" panna ja arvet vaidlustada ei õnnestunud
lisaks pean kinni maksma ka "tühjalt" tellitud päevapileti hinna - nuta või naera
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
07.06.2009 12:08:55
|
|
|
Ärge vinguge, tahtsin Tele2 M-interneti päevapiletiga mingi spordivõistlluse otseülekannet telefonis vaadata, aga pilet saabus umb 24h peale tellimist
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.06.2009 12:53:49
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Ärge vinguge, tahtsin Tele2 M-interneti päevapiletiga mingi spordivõistlluse otseülekannet telefonis vaadata, aga pilet saabus umb 24h peale tellimist  |
Ma ei hakka kunagi enne surfama, kui pileti kinnitust pole saabunud.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.06.2009 15:44:15
|
|
|
Matti kirjutas: |
mulle kirjutati 1000.- arve minterneti kasutamise eest päevapiletiga, sest väidetavalt olin ma üheduse enne aktiveerinud, kui pileti tellisin
vb asi windows mobile eripäras peale brauseri sulgemist ühendus lihtsalt "pausile" panna ja arvet vaidlustada ei õnnestunud
lisaks pean kinni maksma ka "tühjalt" tellitud päevapileti hinna - nuta või naera |
Windows Mobile hoiab ühenduse reeglina jah koguaeg lahti. Ning päevapilet aktiveerum kõikkidel järgmistel seansidel mis on loodud peale SMSi saatmist. Samas ürita ajada, ehk võtab inimliku eksitusega seda ning parandavad arve ära?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|