Mäng ise tarbib puhtalt 2+Gb mängides Seega vistaga ei saa kohe kuidagi väga mängida 2Gbga..
Natsa mängides näitas mul task manager 3.5Gb rami kasutuseks vista+mäng.
Jookseb mäng täitsa sujuvalt kõik high peal 5000m vaadet ja see muru vms jama 100% peal(max200%)
Kasutage windows 7-set.
Ise ka imestasin halliks ennast, et kuida on võimalik crysist pelada 2GB DX10 all Very High-ga.
Vista all oli 2GB meeletu lääg.
Vista oli 64-bit ja win 7 7077build on 32-bit. _________________ Ära siia kliki
AA on maas? Muidu väga mõnusalt detailne ja realistlik _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Scart kle kas see on mingi usaldusväärne koht ve, ja kas nad eestisse saadavad ja... kas nad saadavad nagu ennem välja, et pre order jõuaks kohale õige aegselt? _________________ Bawse
LOL, kus juures täna tõusis, mul üks tutav tahtis sealt hakata tellima ja kui kasutaja oli valmis teinud oli hind tõusnud
Jah, värk selles, et eile oli see mäng "deal of the day" kategoorias. Ehk siis ainult 1 päev odava hinnaga, täna on seal Age of Conan jube odav...
Kahju küll, tundub, et hind kõikjal samasse auku nendes UK poodides, vahet pole kust osta suht. Aga odavam siiski, kui steam ja eesti kohalikud poed
LOL, kus juures täna tõusis, mul üks tutav tahtis sealt hakata tellima ja kui kasutaja oli valmis teinud oli hind tõusnud
Jah, värk selles, et eile oli see mäng "deal of the day" kategoorias. Ehk siis ainult 1 päev odava hinnaga, täna on seal Age of Conan jube odav...
Kahju küll, tundub, et hind kõikjal samasse auku nendes UK poodides, vahet pole kust osta suht. Aga odavam siiski, kui steam ja eesti kohalikud poed
Jajah.. see koht siin: http://www.shopto.net/PC/GAMES/PCAR02-ARMA%20II:%20Armed%20Assault%20(2).html nt lubeb sulle release datei päevaks mängu, vastasel korral antakse 3 paundi. Kuna see koht on soovitatud eurogamer.net poolt, siis ma ei usu, et see mingi vuffel koht on. Seal on valikus ka eesti _________________ Bawse
Teeks ka väikese ülevaate kui tohib, kuna olen ka natuke mänginud.
Mängin versiooniga 1.00.5 (üritasin ka patchida kuid vist ebaõnnestus, aga selle üle ei virise kuna pole just teab mis legaalne mäng, otsustasin enne ostmist proovida)
Graafilise poole pealt.
Võib olla olen mina loll kuid seda graafikat mis on reklaamitud ei võlu mina oma masinaga kuidagi välja. Kõik Normali peal on asi suisa kole ja see AA asendus tõmbab fps'i jubedalt alla.
Ise mängin järgmiste seadetega:
Spoiler
no ja kas see pilt on nüüd siis ilus?
Kõige rohkem häiris mingisugune "motion blur" kui meest keerata või ükskõik kuhu joosta, ja kogu ümbrus tundub udune, lausa teeb silmadele haiget. Aitab natukene kui Post processing effects low panna.
Post Processing High
Spoiler
Post Processing Low
Spoiler
Linnas on vastikud tekstuuride pop-upid nagu GTA4's on. Võib olla jääb mul videomälu väheks?
Selles sõidukis istudes:
Spoiler
käis vestlus meeste vahel kuid meeste suud likkusid nii suvalistel aegel ja ainult üles alla ühes taktis et polnud mingit aimu kes räägib ja mida räägib.
Heli poole pealt häirib ikkagi kõige rohkem see robottekst. Vestlused on ok aga in action, jube.
Ühes missioonis kus tuli küla vallutada jooksin külla sisse ilma probleemideta ja miskine vastane tuisaks must mööda ja hakkas minu kõrval kedagi kõmmutama, ehk siis ei pööranud mingit tähelepanu minule...
Meeldib see kuidas relvad käituvad kui nendega tulistada, väga mõnus on.
Relvade heli on ka täitsa tip-top kuid ülejäänud masinad ei midagi erilist, tankid ja kopterid on liiga vaiksed.
Kokkuvõttes on asi "täieõiguslik Operation Flashpoint järglane" sest on aru saada et tegu on 10a vana mootoriga millel on üritatud graafilist poolt uuendada. Mäng näib "vana" enne kui ta on ametlikult väljas.
vaatamata kõigele ma siiski mingil kummalisel põhjusel isegi nautisin neid mõningaid missioone mida ma tegin ja kui korralikud patchid väljas tasub vast isegi ostmist see mäng. Keegi võiks leida lahenduse kuidas Post Processing ja motion blur täiesti maha keerata, siis ei peaks silmi kissitama ja oleks asi oluliselt ilusama ja teravama pildiga, mitte udukogu.
Mõned pildid veel.
Spoiler
Spoiler
[spoiler]
[spoiler]
Spoiler
Postituse eesmärk ei ole mängu maha teha ega seda ülistada vaid anda minu poolt objektiivne ülevaade.
Tõmba visibility 3km peale, selle arvelt saad veidi seda fillrate optimizerit rohkem peale keerata.
Yep, sellest oli kasu, tõmbasin ka asjad Very High pealt High peale ja pilt on teravam ja ilusam, ju siis vähem neid kaasaegseid efekte..
Üritasin ka klaviatuuri nuppe konfigureerida aga peale 10't minutit andisn alla
Ot see mingi mega rakse mäng kus peab mingi 1 hr istuma tutorialis ja õppima kuidas mängida ja siis kui mängu saad on mingi epic suur map ja pead tapma kuidagi iraaklasi, ja? _________________ Täielik Noob.
Ot see mingi mega rakse mäng kus peab mingi 1 hr istuma tutorialis ja õppima kuidas mängida ja siis kui mängu saad on mingi epic suur map ja pead tapma kuidagi iraaklasi, ja?
Jah, ära jumala eest sina seda mängu nüüd puutu. _________________
Ot see mingi mega rakse mäng kus peab mingi 1 hr istuma tutorialis ja õppima kuidas mängida ja siis kui mängu saad on mingi epic suur map ja pead tapma kuidagi iraaklasi, ja?
Ei ning jah.
Main story algus ei tohiks kellelegi probleeme valmistada, kui varasemalt mingid FPS kogemused olemas on. Nupud on piisavalt lihtsad.
Samas kui on soovi kõvasti erinevate masinatega sõita, siis tutorial'ist peaks alustama. Lennukid, kopterid, vtol ning terve hunnik autosid, veokeid, soomusmasinaid. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
viimati muutis Marduuhin 04.06.2009 16:52:32, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.