Eile proovisin veel samas külas Ameeriklastega, ma ei tea milles asi aga Amid olid juhmimad. Jooksid rohkem lolli peaga ringi.
liiga realistlikuks tahetakse teha vist
Natuke veel katmisest. Jooksin paar maja ette neist. Järgi tulles võeti kohas ilusti sisse ja arvestati ka playeri asukohaga ja katmis suunad olid jälle kõik paigas
Eile proovisin veel samas külas Ameeriklastega, ma ei tea milles asi aga Amid olid juhmimad. Jooksid rohkem lolli peaga ringi.
liiga realistlikuks tahetakse teha vist
Natuke veel katmisest. Jooksin paar maja ette neist. Järgi tulles võeti kohas ilusti sisse ja arvestati ka playeri asukohaga ja katmis suunad olid jälle kõik paigas
Spoiler
Kui küsida võib, siis kust mängu said juba? Saksa versioon?
Kellele saksakeel ei istu see võib english patchi ka tõmmata, endal saksakeele taha asi ei jää aga eelistan ikkagi inglise keelt. Lasen ka kohe peale selle endale
Üks tore asi, mis on peaaegu kõikides teistes shooterites probleemiks, on ARMA 2 lahendatud. Täpsemalt siis vastased oskavad koos liikuda ja mis kõige tähtsam - rünnata. Mitte ei jookse ühe kaupa kuulide ette.
G80, Kusjuures minul hakkas crysis meeletult hakkima kui 2gb rami oli. 3 gb juba piisav ja hakkimist pole.
Krt mul ei paista seda mängu veel kuskilt _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Mäng ise tarbib puhtalt 2+Gb mängides Seega vistaga ei saa kohe kuidagi väga mängida 2Gbga..
Natsa mängides näitas mul task manager 3.5Gb rami kasutuseks vista+mäng.
Jookseb mäng täitsa sujuvalt kõik high peal 5000m vaadet ja see muru vms jama 100% peal(max200%)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.