Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD LG L1515S test märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 13.09.2003 13:20:45 LCD LG L1515S test vasta tsitaadiga

Testin hetkel seda molu! Mis asjaga oleks eriti hea selle kvaliteeti näha? Mängisin Colin3 , Max Payne, Medal of Honorit jne. Ma ei tsekka kuskilt mingeid varje liikumisel, kuigi resp.time on tal ju 25ms.
Minuarust on ta täitsa ilusa pildiga ja asjalik molu. Loomulikult ma seda ei osta aga osta tahaks LG556E. Sel pisut paremad näitajad, kuid testimiseks sain 1515S.

Kas kellelgi on häid soovitusi, millega oleks kvaliteeti hea kontrollida!!!???
Oleks tänulik kiire abi eest!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rain128
HV vaatleja
rain128

sõnum 13.09.2003 14:34:48 vasta tsitaadiga

Palja silmaga eriti ei näägi. Kui tahad näha järelhelendust siis pane taust mustaks ja liiguta valget hiire kursorit. Kui natuke silmi punnitada peaks näha olema valge pilv, mis hiirel järgi käib (liigutama peab paraja kiirusega, ning ürita mitte vaadata kursorit ennast. Silm raisk, fokuseerib automaatselt kõige heledamale liikuvale asjale. Aitab ka, kui tuba on vähe pimedam).

Ise olen proovinud 3dmark2001 SE lobby testi, kui mees hüppab posti tagant kahe tukiga välja siis on hetkeks kiiremat liikumist ja sita reageerimis ajaga (~40ms) on tavaliselt dude peast 3x kordne koopia.

Noh ütleme 30ms on enam-vähem filmi vaatamiseks siis mängimiseks need suured 18,1" TFT jäävad nõrgaks. Mul on tööjuures (PC Mouse - jah, mina olen see mees, kes tegi selle arvuti testi) DELL 18,1" TFT ja ausalt öeldes, kui mängida UT2003 oma 15min siis on pärast süda nii paha. Kõhus hakkab keerama. Viga on ilmselt minus endas aga väga vastik on mängida, kui oled harjunud, et kõik jooned on selged.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 13.09.2003 20:58:56 vasta tsitaadiga

Testisin. Väga väga minimaalne kusjuures, seega võib tõesti rahule jääda! HEA MEETOD!
Aga juhtus hoopis teine asi! Peale 5 kasutamise tundi suri üks pixel ära, või kuidas seda protsessi ikka nimetatakse. Nii palju siis kvaliteedist!
Nüüd enam ei julgegi 556 osta! Mis arvate!?
tagasi üles
rain128
HV vaatleja
rain128

sõnum 14.09.2003 14:05:35 vasta tsitaadiga

Nende vigaste pikselite koha pealt ei saa suurt aidata. Panen kirja oma tähelepankud.

1)Ilmselt oled ise juba kõike proovinud aga igaks juhuks kontrolli, et tegemist ei ole tavalise mustusega. Ma olin ühekorra paanikas aga pärast tuli välja, et valgus peegeldus imelikult mingi "kaka" tüki pealt.
2) Olen päris palju samsungi müünud ning kõige rohkem olen nendel näinud. Pluss üks vana NEC (40ms)
3) Juttude järgi peaks olema Hyundai ühe parima policiga surnud punktide kohalt aga ei ole ise järgi uurinud kas eesti maaletooja ka seda jälgib.

Paistab, et pead sellega ise hakkama saama. Võid igaks juhuks ostukohast järgi uurida aga kui tegemist on vähegi asjalikuma müügimehega siis 1 punkti pärast nad ringi vahetama ei hakka.

Lohutuseks - Netis tuhnides on kõrva jäänud, et osadel meestel on surnud punkt jälle ellu ärganud.

I wish you Lack in ressurection business.
tagasi üles
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 15.09.2003 12:12:25 vasta tsitaadiga

See kuvar läheb niikuinii ümbervahetamisele. See on juba räägitud icon_wink.gif
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 17.09.2003 19:17:37 vasta tsitaadiga

LCD kvaliteet on kahe otsaga asi. Gamer jah ajab oma viidet taga aga teiselt poolt on hoopis värviedastus suht selgelt eristatav suurus. Kui muuta monitori värvitemperatuuri 9200K <-> 6500K vahel (kontorimonitorid kahjuks tihti ei tea sellest midagi) on näha värvitoonimuutus. Kui muutub vaid heledus või näiteks kasvõi ainult hallide pindade värv, on asi ikka jama. Ses mõttes jäi meelde CTX 17" heledusemuutjana ja Hyundai, Samsungi 15" mudelid, BenQ värvi valesti ja puudulikult muutjatena. Nende pilt oli liiga kontrastne ja valede toonidega. Igatahes fototöötluseks (digikaamera korral vajalik) kõlbmatud. Paremini toone reguleerida lubavad on olnud Sony, Philips ja ka siis LG (odavamad 15" nii/naa suhtega). Igatahes LG 20" TFT tunfub olema Lacie analoogi alusmudel. LG korral on aga suurimaks piduriks Ordi, kes väites ennast maaletooja olema, ei oma isegi demoks tihti ühtegi.
tagasi üles
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 28.09.2003 20:53:58 vasta tsitaadiga

Mul justOrdiga tegu ja olen saanud demo ja muudki. Kui inimesel on suu peas siis tuleb seda kasutada!!!
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 29.09.2003 11:23:24 vasta tsitaadiga

Need mõned 15" LG monitorid pole tõesti probleem, et näha. Aga proovi kaasa viia, et võrrelda... Ja siis proovi sama 18" ja heal juhul veel 20" pivot ekraaniga. Pealegi, raha letti stiil pole nagu eesmärk firma puhul monitori otsimisel. Jäi just selle tõttu neilt 30 15" monitori võibolla ostmata. Aga Ordi on suurfirma, tema võib endale seda lubada icon_neutral.gif
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 29.09.2003 15:11:54 vasta tsitaadiga

Jah ei vaidle, eks need asjad ole nii ja naa. Ma siiski piirdusin 15´´-sega ja olen oma valikuga rahul. Loomulikult sul suuremad nõudmised ja ka kogused.
Kas tegemist oli Tartu või Tallinna Ordiga? Mul Tartu.
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 29.09.2003 21:35:40 vasta tsitaadiga

Tallina Ordi seekord.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD LG L1515S test
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.