Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
veso
Kreisi kasutaja

|
02.06.2009 12:53:46
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Kuskil suuremas linnas tahaks madistada.
Kaua sa seda rohelist idu ikka vahid. |
Täiesti nõustun Üks main point miks crysis pooleli jäi.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
02.06.2009 13:00:22
|
|
|
veso kirjutas: |
Täiesti nõustun Üks main point miks crysis pooleli jäi. |
Rohelus oli tore ja see asendus jäise "rohelusega" + vahepeal oli core level(is arusaamatul põhjusel enamustele ei meeldi ). Sellegi poolest oleks tore nähavb veidi teistsugust rohelust(parasvöötmelist kliimat) ja linn oleks ka muhe kuid linn tüütab ka lõpuks ära.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
02.06.2009 13:06:44
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
veso kirjutas: |
Täiesti nõustun Üks main point miks crysis pooleli jäi. |
Rohelus oli tore ja see asendus jäise "rohelusega" + vahepeal oli core level(is arusaamatul põhjusel enamustele ei meeldi ). Sellegi poolest oleks tore nähavb veidi teistsugust rohelust(parasvöötmelist kliimat) ja linn oleks ka muhe kuid linn tüütab ka lõpuks ära. |
Core oli üks kõige silmapaistvamaid leveleid üldse, üli hea vahepala. 8)
Paljudele ei meeldind, kuna seal oli paar "rasket" kohta vist.
Aga ainult linna teema oleks jura aga eks näis mis teevad, võiks ikka järgmise leveli graafita dzunglis näha.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
02.06.2009 13:08:36
|
|
|
No ei peagi linnas pidevalt olema.
Kui mootor on võimekas siis võiks seda ka teisiti näidata, kui vaid rohelise lehe joonistamisel.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
02.06.2009 13:53:13
|
|
|
Võiks olla mängusisene flashback, kus Nomad oma lapsepõlve seeneproovimist meenutab. Puulehtede asemel on vibreerivad jänesekõrvad ja Nomad jookseb kätel ringi ja laseb vihmavarjust kollaseid smurfe uhvode pihta.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
02.06.2009 14:01:47
|
|
|
Traf kirjutas: |
Võiks olla mängusisene flashback, kus Nomad oma lapsepõlve seeneproovimist meenutab. Puulehtede asemel on vibreerivad jänesekõrvad ja Nomad jookseb kätel ringi ja laseb vihmavarjust kollaseid smurfe uhvode pihta. |
Ala Heroin Hero
http://www.newgrounds.com/portal/view/410267
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
02.06.2009 14:14:55
|
|
|
Võiks olla mängusisene flashback, kus Nomad oma lapsepõlve seeneproovimist meenutab. Puulehtede asemel on vibreerivad jänesekõrvad ja Nomad jookseb kätel ringi ja laseb vihmavarjust kollaseid smurfe uhvode pihta. |
Seda tahaks küll näha .
Ja ma kah ei saa aru miks paljudele Core level ei meeldinud , imo üks parim osa mängust .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
02.06.2009 16:24:15
|
|
|
G80 kirjutas: |
nolifer kirjutas: |
wanawoll kirjutas: |
Eks ta sama kräpp tuleb mis eelmised,mängid kaks korda läbi eri raskusastmega ja viskad minema,MP on ikka COD4-ja kõrval suht 0
MW2 tuleb siis tõenäoliselt pole seda Criisist üldse MP-na vaja välja lasta,samas raha maksavad just MP mehed enamsti(on ka erandeid)... |
päris julge väide crysist cräpiks nimetada  |
No tema lemmik ju COD 4 kaka, seega loomulik, et crysis, ei meeldi.
MP on Crysisel üks parimaid. 8
Crysis2 E3 09: Debut Trailer Platforms: PC
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-crysis-2/50065?type=flv |
see kui ei oska ulmet hinnat ei ole seda õigust cräpiks nimetada, samamodi mängisin cod 4 , meeldis küll aga pole minu maitse lihtsalt, aga ka kõige parema tahtsmise juures ei saa ma seda saastaks nimetada
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mony
HV vaatleja
|
03.06.2009 00:03:38
|
|
|
Araablane kirjutas: |
Ala Heroin Hero
http://www.newgrounds.com/portal/view/410267 |
for fck sake ma kulutasin just pool tundi selle mängimisele ja tahaks veel, no fckn kidding
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.06.2009 00:49:04
|
|
|
Oh jumal kui hea uudis ikka Peale Assains Creed 2-te teine hea uudis tänasel päeval (ööl) mida välja olen lugenud siit. Aga vaadates G80 visatud debut traileri-t ära käis peast läbi mõte,nagu juba mõnelgi siin nagu lugeda võis et ei tea kas tuleb kuskil linnatänavatel möll ? nagu sealt näha võis oli seal mingi märulipolitsei moodi värk,et minumeelest võiks tulla küll selline asi et saad kuskil linnas mürgeldada ,kaua sa seal metsas ikka ringi jooksed kõik on ainult roheline ja pruun (ma ei taha seda öelda et 1 osa halb nüüd selle poolest oli ) aga oleks ju mõnus kui saaks mingi läbi maja seinte astuda nagu terminaator... või sõidad hummeriga mööda linna ringi nagu Rock- filmis .... neil oli ju see ülikond seljas mis võimaldas igast imetrikke teha... võib tunduda et see on igav ja olnud juba seal ja seal mängus,aga minumeelest oleks see omamoodi vägev ... ei pea olema ju just Ameerikas .... võiks olla kuskil Euroopa linnas vms aga jah ei jõua ära oodata võiks juba tulla 8) loodan et nad ainult ei riku tõesti seda ära oma konsooli värgiga ....
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
03.06.2009 00:58:38
|
|
|
Gap, Prototype?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
03.06.2009 01:00:03
|
|
|
Kusagil Euroopa suurlinnas nanosuitiga mürgeldada oleks küll tore , aga siis story ei klapiks esimese osaga .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.06.2009 01:05:34
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
Gap, Prototype? |
noh ma ei mõelnud nüüd päris otseselt seda kuna see mäng ju pole veel päris väljas... Crysise graafika ju siiamaani teistsugune kui teistel mängudel kui saate aru mis ma mõtlen... Selles mõttes et Crysisel sai igast neid mode ja värke panna peale mis tegi veelgi reaalsemaks asja... lihtsalt minu mõte on see et tahaks näha kui reaalselt suudab see Crytek teha graafikat mingist linnast a la näiteks nagu oli Fallout 3 eks.... seda dzunglit suutis ta väga hästi ja suh realistlikult välja tuua..kuigi kui aus olla siis vaata seal dzunglis olid need igast paadimajad vms need oli küll suht koledad ...minumeelest või siis viga oli minus ma neid kõik mode pole peale pannud
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
03.06.2009 01:11:52
|
|
|
las crytek teeb seda mida nad hästi oskavad. üks mäng ei peagi kõike tegema.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
03.06.2009 01:12:49
|
|
|
Jopakolla kus ma elanud olen
See uudis tegi mu päeva/öö 4x paremaks 8)
Mulle tundub et paljud siin kiunujad pole crysist mänginud. Ala ei saa kaste tõsta, ei ole vahet kuhu mehele lased, mitu lasku peab laskma pähe jne....Mõttetu mula
Crysis on Parim ja loodame et Crysis II ületab selle
Teaser treiler ajas juba käima, ei tea mis see õige treiler siis veel teeb
Ei tea, pole eriline mängu mees, kuid seda asja hakkan hoolega ootama.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
03.06.2009 01:14:36
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Jopakolla kus ma elanud olen
See uudis tegi mu päeva/öö 4x paremaks 8)
Mulle tundub et paljud siin kiunujad pole crysist mänginud. Ala ei saa kaste tõsta, ei ole vahet kuhu mehele lased, mitu lasku peab laskma pähe jne....Mõttetu mula
Crysis on Parim ja loodame et Crysis II ületab selle
Teaser treiler ajas juba käima, ei tea mis see õige treiler siis veel teeb
Ei tea, pole eriline mängu mees, kuid seda asja hakkan hoolega ootama.  |
Lõpuks ometi üks korralik postitus 8)
Teaser kahjuks oli selline nagu nad ikka on, lühikesed, mitte kuigi informatiivsed ja suht igavad...aga noh asi seegi. Vähemalt paneb asja käima
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
03.06.2009 01:21:20
|
|
|
Killerwave, No jah noh
Aga mis puutub konsooli asja, siis ma kahtlen sügavalt et Crytek laseks asja sinnamaani ning kaotaks crysise suure plussi, milleks on vapustav/oma ajast 2a. ees olev graafika.
Irw, see jäi silma
Auron kirjutas: |
Niikuinii tuleb siuke, et PC peal silmailu nagu pole eriti ollagi aga välja ükski kast ei vea. |
Kas algne crysis oli siis nii? ok, ta ei jooksnud kõik põhjas, kuid sellegipoolet omas kõik teised mängud igas asendis Ning lisaks on paljud ka siinsed ahvid tõdenud, et ega see mootor polegi halvasti optimeeritud, lihtsalt keegi ei arvestanud et sellise pildi-iluga kaasneb järsk riistvara nõudluse kasv.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
03.06.2009 01:51:07
|
|
|
Killerwave, No jah noh
Aga mis puutub konsooli asja, siis ma kahtlen sügavalt et Crytek laseks asja sinnamaani ning kaotaks crysise suure plussi, milleks on vapustav/oma ajast 2a. ees olev graafika.
Irw, see jäi silma
Niikuinii tuleb siuke, et PC peal silmailu nagu pole eriti ollagi aga välja ükski kast ei vea. |
Kas algne crysis oli siis nii? ok, ta ei jooksnud kõik põhjas, kuid sellegipoolet omas kõik teised mängud igas asendis Ning lisaks on paljud ka siinsed ahvid tõdenud, et ega see mootor polegi halvasti optimeeritud, lihtsalt keegi ei arvestanud et sellise pildi-iluga kaasneb järsk riistvara nõudluse kasv. |
Kardan et midagi revolutsioonilist me C2 ei näe nagu oli esimese osaga ja selle graafikaga. Pidavat suht samaks jääma kõik, mõned lisavõimalused ja uuendused. Äkki saavad valguse ja varjude teema korralikult tööle CE3ga, sellega on pidevalt ja siiamaani probleeme.
Midagi uut saab näha ehk Crysis 3s ja Cryengine 4ga mis tõenäoliselt kasutab siis DX11. Aga see on juba väga kauge tulevik.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
03.06.2009 02:50:15
|
|
|
Ma ei saa aru mis te vingute selle looduse üle minu meelest palju parem kui mingi linna vahel joosta ja siis vaadata kuidas iga teine tänav on "maagiliselt" kinni vajunud.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
03.06.2009 08:52:42
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Killerwave, No jah noh
Irw, see jäi silma
Kas algne crysis oli siis nii? ok, ta ei jooksnud kõik põhjas, kuid sellegipoolet omas kõik teised mängud igas asendis Ning lisaks on paljud ka siinsed ahvid tõdenud, et ega see mootor polegi halvasti optimeeritud, lihtsalt keegi ei arvestanud et sellise pildi-iluga kaasneb järsk riistvara nõudluse kasv. |
Kardan et midagi revolutsioonilist me C2 ei näe nagu oli esimese osaga ja selle graafikaga. Pidavat suht samaks jääma kõik, mõned lisavõimalused ja uuendused. Äkki saavad valguse ja varjude teema korralikult tööle CE3ga, sellega on pidevalt ja siiamaani probleeme.
Midagi uut saab näha ehk Crysis 3s ja Cryengine 4ga mis tõenäoliselt kasutab siis DX11. Aga see on juba väga kauge tulevik. |
Kõlakate järgi siis 2013-2014 tuleb cryengine 4.
Siis võib see graafika ja füüsika ikka päris hulluks minna.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
03.06.2009 09:06:25
|
|
|
Täiesti vägev värk, ma oskasingi oodata, et seda E3'l öeldakse meile.
Aga mulle see mäng nagunii jälle ei meeldi
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
03.06.2009 09:07:31
|
|
|
Araablane kirjutas: |
Ma ei saa aru mis te vingute selle looduse üle minu meelest palju parem kui mingi linna vahel joosta ja siis vaadata kuidas iga teine tänav on "maagiliselt" kinni vajunud. |
+1
Lähen küll nüüd teemast kaugele, kuid kunagine film "Predator", mille esimene osa samuti toimus dzunglis, oli mäekõrguselt üle oma järeltulijast "Predator 2", mille äktsion konsentreerus põhiliselt linna tänavatele. Mitte, et antud film ja Crysis oleks omavahel seotud, lihtsalt minu isiklik arvamus on, et kui on midagi hästi välja tulnud, siis mängu peamist atmosfääri või "fiilingut" mingi linnatänavate vastu välja vahetada, mis kaotaks kogu selle nn. eksootika, oleks vale.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuubik
HV kasutaja
|
03.06.2009 09:22:50
|
|
|
Võib ikka kuidagi linnas tegevus toimuda, Crysise lõpus oli ilmselgelt näha ju, kuidas kõik need tulnukd läksid saarelt minema, äkki alguses toimubki asi mingis linnas, siis minnakse järjest lähemale sellele tuumale.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.06.2009 10:25:24
|
|
|
Mulle tundub et paljud siin kiunujad pole crysist mänginud. Ala ei saa kaste tõsta, ei ole vahet kuhu mehele lased, mitu lasku peab laskma pähe jne....Mõttetu mula |
Eks seal ole vahe kas mängid nagu 10 aastane või siis ka mõtled natuke laiemalt ehk siis "kui seda saab teha miks siis seda ei saa" stiilis.
Plin500 kirjutas: |
Lähen küll nüüd teemast kaugele, kuid kunagine film "Predator", mille esimene osa samuti toimus dzunglis, oli mäekõrguselt üle oma järeltulijast "Predator 2", mille äktsion konsentreerus põhiliselt linna tänavatele. Mitte, et antud film ja Crysis oleks omavahel seotud, lihtsalt minu isiklik arvamus on, et kui on midagi hästi välja tulnud, siis mängu peamist atmosfääri või "fiilingut" mingi linnatänavate vastu välja vahetada, mis kaotaks kogu selle nn. eksootika, oleks vale.  |
Predator effing rocks. Üks lemmikumaid filme evar Mis aga puutub crysisesse ja seosesse siis ju tegemisel heat of the jungle mod ja peaks ütlema, et väga impressive tundub - http://www.youtube.com/watch?v=IUHbOxgX-DE&feature=related
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
03.06.2009 10:50:12
|
|
|
Ausalt öeldes see kõik loodus vs. linn teema on suht maitse asi. Mõnele tundub linn kõvasti huvitavam kus ringi tatsata ja paugutada, teisele meeldib roheline loodus. FPS'ides eelistan ma alati millegipärast linna aga RPG'des juba pigem loodust. Kõige parem on see kui on linn ja loodus koos pandud ühte mängu. Crysises oligi see jama, et koguaeg oli aint loodus, korra läksid sinna no-gravity kohta ja liuglesid õhus ringi ja pärast visati tagasi loodusesse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|