Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PSP] SONY PlayStation Portable arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 65, 66, 67  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rahulik
HV kasutaja
rahulik

sõnum 01.06.2009 12:24:36 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et uus PSP ei tulegi sellisel juhul Eestis müüki kui mänge osta ei ole ametlikult võimalik. Seal videos öeldi ka, et PSP3000 jääb alles, eks laseme siis sellega edasi.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.06.2009 12:44:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma arvan, et uus PSP ei tulegi sellisel juhul Eestis müüki kui mänge osta ei ole ametlikult võimalik.

xBox360-t ju müüakse Eestis icon_wink.gif Arvan, et need PS-Store kaardid tehakse ka Euroopa jaoks...

Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 284
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 01.06.2009 13:33:34 vasta tsitaadiga

ega ei maksa liiga palju oodata vist sony'lt. seni pole nad suutnud riigi nimegi lisada konto tegemise nimekirja. ja ega sellised jutud just paljulubavad pole.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 01.06.2009 16:17:03 vasta tsitaadiga

üllatavalt palju inimesi kirjutas:
puutetundlik ekraan

Ei ole mingit mõistlikku põhjust, miks peaks Sony varustama ühe esimese põlvkonna PSP mudelitest puutetundliku ekraaniga. See ei ole "PSP 2". Ainuke oluline PSP Go!-ga kaasnev muutus on muutus mängude ostmise viisis. Kui nad seevastu jätaksid ka "PSP 2" puutetundliku ekraanita, siis sellest võiks juba vestelda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.06.2009 16:25:55 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
üllatavalt palju inimesi kirjutas:
puutetundlik ekraan

Ei ole mingit mõistlikku põhjust, miks peaks Sony varustama ühe esimese põlvkonna PSP mudelitest puutetundliku ekraaniga.

Ma arvan, et PSP ja DSi müüginumbrite võrdlemine on üsna mõistlik põhjus.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 01.06.2009 20:06:58 vasta tsitaadiga

DS'il on ju koguaeg touchscreen olnud. Niiet siiski ei ole mõistlikku põhjust.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 01.06.2009 20:12:35 vasta tsitaadiga

nii et PSP GO specid ei tõusnud?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2009 09:02:37 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt ei saa aru, mida Sony selle tootega ( PSP Go )saavutada püüab! Tundub, et ma pole ainus. See omaks veel mõtet kui oleks poole odavam.( Sony enda jaoks tõenäoliselt ongi ) Aga praeguses seisus soovitaks selle toote väljamõtlejatel oma karjääri järgmise astmena seppuku peale mõelda.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.06.2009 10:17:23 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Ma lihtsalt ei saa aru, mida Sony selle tootega ( PSP Go )saavutada püüab! Tundub, et ma pole ainus. See omaks veel mõtet kui oleks poole odavam.( Sony enda jaoks tõenäoliselt ongi ) Aga praeguses seisus soovitaks selle toote väljamõtlejatel oma karjääri järgmise astmena seppuku peale mõelda.
Mina saan küll aru, see on inimestele, kes ei hooli ketastest - downloadable content, mida oleks lihtne suvalisel ajal "suvalises" kohas osta
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
PeZ
HV veteran

sõnum 04.06.2009 10:19:43 vasta tsitaadiga

see on pisike meediamängija ja pleier mis juhtumisi mänge mängib.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 04.06.2009 10:42:52 vasta tsitaadiga

ma arvan et üle 50% pspde omanikest ei hooli ketastest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 04.06.2009 11:03:54 vasta tsitaadiga

ma arvan jälle et kui valikud on drm download (mis on konkreetse seadme külge seotud) või ketas, siis paljud siiski eelistaksid ketast mida on võimalik mängitada suvalises lugejat omavas seadmes. piravärki ei arvesta seejuures.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2009 11:09:18 vasta tsitaadiga

PeZ kirjutas:

Meediahuvilised ostavad Ipodi, sinna ei saa midagi parata. Mänguhuvilistega on veel kurvem lugu. Vana PSP omanikud ei hakka seda üsna kindlasti ostma. Uute kasutajate värbamisega tuleb konkureerida DSi, telefonide ja Apple(?)ga. Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. Selleks ajaks kui suudetakse võtavad konkurendid turu üle. Lisaks kaotatakse ka müügi skeem - lapsevanem läheb poodi ja ostab lapsele mingi mängu.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.06.2009 11:35:39 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
PeZ kirjutas:

Meediahuvilised ostavad Ipodi, sinna ei saa midagi parata. Mänguhuvilistega on veel kurvem lugu. Vana PSP omanikud ei hakka seda üsna kindlasti ostma. Uute kasutajate värbamisega tuleb konkureerida DSi, telefonide ja Apple(?)ga. Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. Selleks ajaks kui suudetakse võtavad konkurendid turu üle. Lisaks kaotatakse ka müügi skeem - lapsevanem läheb poodi ja ostab lapsele mingi mängu.
Eks näis, inimesed on väga upgrademise altid. Seade on siiski suht odav (USAs). Ka on märkimisväärne, et vanast PSP disainist ollakse tõenäoliselt üsna väsinud. On see ju siiani ainult veidi õhemaks muutunud. Uus disain on aga midagi väga uut.

Meil siin seda väga ei esine ning inimesed on oma ühes konsoolis kinni, aga paljudel on komme duubeldada. Nii mõnigi mängur omab sama konsoolimudeli mitut varianti lihtsalt selleks, et üks on kodus lauasahtlis ning teine tööl, autos või tagataskus juustutamiseks ja kolmas lastele lõhkumiseks.

Sinu ennustus oleks tõepärasem, kui Sony teeks kohe kõrvale ka PSP2, siis juhtuks tõenäoliselt midagi taolist nagu Nintendo GB Microga läks, mis jäi kergelt uue DS'i varju, kuid oli tänu oma disaini uudsusele ja meeletule kompaktsusele siiski suhteliselt edukas.

PeZ
HV veteran

sõnum 04.06.2009 12:03:37 vasta tsitaadiga

GB micro sai ikka väljaspool usat väga vähe tähelepanu, täiesti teenimatult. super aparaat ikka.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 04.06.2009 12:14:37 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
PeZ kirjutas:

Su jutul on point aga ei tasu nii negatiivse külje alt seda vaadata. Väga paljud PSP omanikud on oodanud UMD-draivi kaotamist, sest ilma selleta kestab aku tunduvalt kauem ning loading ajad on praktiliselt olematud.
Sony lisas veel et PSP Go ei asenda PSP 3000 turult, mõlemad jäävad. Meedimasinana on PSP alati suht hea olnud, kui sellel nüüd akuiga parandatakse siis thumbs_up.gif. iPodi ostetakse ikka vaid muusika pärast, vb Touchi ekraan on piisavalt lai et vaadata filme kuid muude omad kindlasti mitte. Igatahes mängudest rääkides veel, siis PSP Go launchi aeg tuleb ikka päris hea hunnik AAA mänge :

[Tekken 6 Portable ; Gran Turismo 4 Mobile ; SoulCalibur Broken Destiny ; PixelJunkid ; LittleBigPlanet ; MotorStorm Artic Edge ; DiRT 2]
(Kuu varem tulevad ka Final Fantasy Dissida ja Monster Hunter Freedom Unite)
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.06.2009 12:23:02 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada.

Eks seda näeb muidugi täpsemalt siis, kui seade tegelikult lettidel, aga praeguse mulje järgi toimub ostmine sellesama PSN-poe ja -konto kaudu, mis praegugi PS3 ja PSP puhul toimib. Kui see on tõesti nii ja mingeid erilisi muutusi ei toimu, siis oleks eestlastel endiselt võimalik oma mänguostud USA poe kaudu sooritada. Äraspidine asjade seis muidugi, aga pole ilmselt parata.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2009 12:40:42 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:

Eks seda näeb muidugi täpsemalt siis, kui seade tegelikult lettidel, aga praeguse mulje järgi toimub ostmine sellesama PSN-poe ja -konto kaudu, mis praegugi PS3 ja PSP puhul toimib. Kui see on tõesti nii ja mingeid erilisi muutusi ei toimu, siis oleks eestlastel endiselt võimalik oma mänguostud USA poe kaudu sooritada. Äraspidine asjade seis muidugi, aga pole ilmselt parata.

USA PSN poodi kasutab Eestis ikkagi marginaalne osa PS3 kasutajatest. Väga suur osa ps3 omanikest ei ühenda oma konsooli nettigi ja nendest kes ühendavad ei viitsi väga palju jamada selle poega ja paljudel pole korralikku krediitkaartigi.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.06.2009 13:18:04 vasta tsitaadiga

Mul ka pole, kasutan SEB virtuaalkaarti selleks tarbeks. Aga su jutus on iva. Eestis on majapidamisi, kus pole veel elektritki. Sony pole oma tulevikuvisiooni taga ajades selgelt selle peale mõelnud.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.06.2009 13:21:04 vasta tsitaadiga

sukelduja, ja selles on "süüdi" Sony icon_eek.gif
Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 284
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.06.2009 13:32:03 vasta tsitaadiga

Et mitte ainult niisama lõõpida, meenutagem, et Sony plaani kohaselt ei ole PSP Go asenduseks PSP-3000-le, vaid pigem "elitaarsem" alternatiiv. Alternatiiv, mis pole suunatud lastele, vaid vidinafriikidele. Ja nagu kollegid-vidinafriigid ammu teavad, oleme me paljutaluv ja pühendunud rahvas, kelle tarbimiskäitumine erineb oluliselt keskmise lapsevanema omast. Isegi siis, kui me juhuslikult oleme ka lapsevanemad. icon_wink.gif

viimati muutis vabarna 04.06.2009 13:33:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 04.06.2009 13:32:29 vasta tsitaadiga

Täiesti tavaline minu juhtum.
Nagu ka DS Lite ja iPod Touchi esialgse tülgastusega, hakkab see vidin mulle päris meeldima.
Kui tuleb Gran Turismo PSP bundle, siis võib isegi ostule mõelda. Ning mängud peaksid olema kergesti hangitavad meie maal.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2009 14:20:38 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Täiesti tavaline minu juhtum.
Nagu ka DS Lite ja iPod Touchi esialgse tülgastusega, hakkab see vidin mulle päris meeldima.
Kui tuleb Gran Turismo PSP bundle, siis võib isegi ostule mõelda. Ning mängud peaksid olema kergesti hangitavad meie maal.

Kui on võimalus, et ma ei pea mängu ostmiseks/aktiveerimiseks netti minema, siis on veel enam vähem (müüakse CD-romi või pulga peal). Kui mitte, siis ei aitäh.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.06.2009 14:54:15 vasta tsitaadiga

Neid ei hakata müüma CD-ROMi või mälupulga peal, arvan ma.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.06.2009 15:40:04 vasta tsitaadiga

Ega keegi HinnaVaatluse foorumit CD-ROMi või mälupulga pealt tarbida ei soovi? Sorry sukelduja, ausalt, ei midagi isiklikku. Lihtsalt avastasin, pool aastat tagasi, kui tropp idee on enesestmõistetavat internetti CD-ROMilt inimestele pakkuda. Ühe Sony teleka manualiga oli kaasas CD-ROM, mille ainus mõte oli Sony lehele registreerima viitamine.

See kohutavalt jabur asi ajas isegi veidi tigedaks, kuidas üks suurkorporatsioon lubab endale metsikus koguses rämpsu tootmist. Ma ei põleta juba ammu midagi ajutistele ühekordsetele plaatidele. Esiteks puudub vajadus mingite tühiste andmete pärast plastikut raisata ning kasutatud CD-D'de äraviskamine on millegipärast kuidagi eriti vastumeelt tegevus.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2009 19:49:02 vasta tsitaadiga

Ma olen lihtsalt siis vanamoodne inimene, kellele meeldib, et minu ostuga kaasneb ka mingi materiaalne asi. Kunagi 20 aastat tagasi olid mängud ilusates karpides ja paksude manualidega. Mäletate? Asja eelis oli selles, et ikka veel on võimalik neid mängida, karpe pihus hoida ja manuali lugeda. Mulle lihtsalt ei meeldi selline võimalus, et ühel hetkel ütleb mingi firma, et aitab küll, olete küll neid mänginud, et edaspidi maksate juurde või asi läbi või lihtsalt et asi läbi. Või sinu konsool läks katki, aga mängud olid selle mac-aadressiga seotud ja litsents uuel masinal neid kasutada ei luba.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.06.2009 20:43:37 vasta tsitaadiga

sukelduja, samad tunded siin. Ka mulle meeldvad just "käega katsutavad" mängud, karbid ja manualid ning kogu see kraam ja teema, mis nendega kaasas käib.

Siiski, pean tunnistama, et mõnel juhul pole mul ka virtuaalsete mängude vastu midagi ning mõned mängud võiksidki ainult virtuaalsetena ilmuda.

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 05.06.2009 10:53:31 vasta tsitaadiga

Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo, kes siiani võtab vaevaks ilmutada mõttega kujundatud värvitrükis manuaale, sellal kui enamik konkurente odava halltrükiga piirdub. Seetõttu ongi minu jaoks isiklikult üha vähem vahet, kas karp riiulil või baidid kettal. Liiati kui tänapäeva optiliselt loetavate andmekandjate ajastul on just füüsilist meediat lugevad komponendid konsooli juures reeglina need esimesed jupid, mis ära väsivad, ning DVD- või BD-plaadil paiknevad mängud täpselt sama usinalt internetiga ühendust võtavad - ja sestap sama kergesti kaugteel deaktiveeritavad on - kui nende digitaalselt tarnitavad sugulased.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 05.06.2009 16:47:50 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo

Samal ajal näiteks Konami viimase Castlevania NDS jaoks manual oli totaalne häbiplekk.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 05.06.2009 19:00:19 vasta tsitaadiga

Ma küll ei mäleta seda manuaali ja hetkel ei saa ka järgi vaadata, aga kui tõesti on halb üllitis, siis on see muidugi kivi Konami kapsaaeda. Iga väljaandja vastutab oma toodete turunduse eest. Nii et häbi häbi. icon_wink.gif
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 05.06.2009 23:51:27 vasta tsitaadiga

Kas seda PSP2000 ka müüdakse veel. Pidi 2 kiloga kätte saama.
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 06.06.2009 01:13:00 vasta tsitaadiga

Kasutatuna liiguvad isegi odavamalt. thumbs_up.gif
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 06.06.2009 01:33:42 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo, kes siiani võtab vaevaks ilmutada mõttega kujundatud värvitrükis manuaale, sellal kui enamik konkurente odava halltrükiga piirdub. Seetõttu ongi minu jaoks isiklikult üha vähem vahet, kas karp riiulil või baidid kettal. Liiati kui tänapäeva optiliselt loetavate andmekandjate ajastul on just füüsilist meediat lugevad komponendid konsooli juures reeglina need esimesed jupid, mis ära väsivad, ning DVD- või BD-plaadil paiknevad mängud täpselt sama usinalt internetiga ühendust võtavad - ja sestap sama kergesti kaugteel deaktiveeritavad on - kui nende digitaalselt tarnitavad sugulased.

Hästi öeldud, vabarna beer_yum.gif Tõesti, mõnikümend aastat tagasi oli, oletame 8-bit'se mängu, pakendi artwork üsnagi oluline tegur mängu müügijõus. Mäletan isegi, kuidas Zelda II kuldse pakendi järgi haarasin, teadmata, kui hea või halva mänguga tegemist on icon_smile.gif Esmamulje on teinekord see, mis määrab icon_wink.gif
Tänapäeval näeb Collector's Edition mängudel spetsiaalseid manuaale ja karpe ainult. The Witcher'i poola versioonil oli päris vinge pakett näiteks.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 06.06.2009 02:11:55 vasta tsitaadiga

Kas see https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5161904#5161904 kujundus on naljauudis või tõsiselt uus psp? icon_lol.gif Ma naeran vähe aga see on küll hilarious ja kass vaatas ka mind juba imelikult. Samas, teisiti võttes kurb icon_neutral.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.06.2009 02:19:34 vasta tsitaadiga

imo ülemine otsa disain on OK aga see alumine ots läks küll piixu icon_lol.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 06.06.2009 08:56:36 vasta tsitaadiga

Kas PSP3000 ja PSP2000 on mingi suur vahe miks maksta ühe eest kolm kilo ja teise eest kaks kilo?
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 06.06.2009 13:33:04 vasta tsitaadiga

PSP Go and buy all-new accessories
http://www.joystiq.com/2009/06/06/psp-go-and-buy-all-new-accessories/

Yay! New accessories. icon_lol.gif
Miks ei või lihtsalt mini-USB-d edasi kasutada icon_neutral.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 06.06.2009 15:46:33 vasta tsitaadiga

Disaini kohta on enne käeshoidmist raske midagi väita. Aga nüüd on siis nii Nintendo ja Sony mõlemad vallandanud järjekordse laine mitteühilduvate juhtmete tootmises. Milleks küll? icon_sad.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.06.2009 16:34:52 vasta tsitaadiga

terry kirjutas:
Disaini kohta on enne käeshoidmist raske midagi väita. Aga nüüd on siis nii Nintendo ja Sony mõlemad vallandanud järjekordse laine mitteühilduvate juhtmete tootmises. Milleks küll? icon_sad.gif

et toode ei müüks ja saaks vinguda kuidas "pirajad" nende firmat põhja viivad.... kliendile pähe lasta on kõige parem tegevus eduka äri ajamisel. beer_yum.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 07.06.2009 01:34:01 vasta tsitaadiga

SibulonHEA kirjutas:
Kas PSP3000 ja PSP2000 on mingi suur vahe miks maksta ühe eest kolm kilo ja teise eest kaks kilo?

Ma oskan 2 vahet öelda, erksamate värvidega ja peegeldumisvastane ekraan ja sisse ehitatud mikrofon, rohkem ma ei tea.

tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 09.06.2009 22:28:20 vasta tsitaadiga

Olen ma ainuke siit kes selle hangib? ( http://kotaku.com/5284619/europes-monster-hunter-freedom-unite-psp-bundle )

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellega seoses võiks Sony ka Euroopase ja USA'se Ad-Hoc party beta tuua, siiamaani on kõik sunnitud jp versiooni kasutama.
tagasi üles
Inimene123
HV kasutaja

sõnum 10.06.2009 00:09:41 vasta tsitaadiga

Keegi selle bundle'i ka hangib?

Igatahes publik lausa hullus iga kord ju Jack Tretton Sony pressikal Hannah Montana bundle'it mainis. icon_lol.gif

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 10.06.2009 00:32:06 vasta tsitaadiga

Mu hommikune jogurt oli sama värvi, mis see PSP. Kena.

Kahtlen aga, et kas Hannah mäng ka midagi väärt on...
Ärge muidugi valesti aru saage. Ma sugugi ei alaväärista seda suurt eksklusiivi.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

sõnum 10.06.2009 00:43:41 vasta tsitaadiga

Mul tekkisid väga siivutud mõtted kui ma hakkasin mõtlema kuidas see mäng EI failiks ! icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 10.06.2009 11:27:48 vasta tsitaadiga

Taaviup kirjutas:
Mul tekkisid väga siivutud mõtted kui ma hakkasin mõtlema kuidas see mäng EI failiks ! icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
kui lisada väike gayporn element?
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

sõnum 10.06.2009 15:26:57 vasta tsitaadiga

Gay e. lesbian, see on ka hea mõte ! icon_lol.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 16.06.2009 23:37:45 vasta tsitaadiga

Mul on jätkuvalt see masin ostmata ning Verkkokauppas on 2000-seeria omad otsas. Paha lugu. Vahel tuleb ikka liiasena näivaid väljaminekuid ka teha.
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 17.06.2009 00:03:56 vasta tsitaadiga

Mis siis? PSP 2000 seeria saad sa eestist uuena 1999 krooni eest. Pole ju palju. -_-
http://www.plussmiinus.ee/ee/lastetuba/konsool?vaata=PSP2004IS
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 17.06.2009 00:34:17 vasta tsitaadiga

Sest ma elan Soomes hetkel. Ning ma ei soovi mudelit, mida ma ei saa "kodustada", sest sel juhul oleksin ma sunnitud mitmeid mänge UMD pealt jooksutama. Obskuursemate mängude levialast kadumisest rääkimata.

Aga hea hind muidu.

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 17.06.2009 09:36:28 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Sest ma elan Soomes hetkel. Ning ma ei soovi mudelit, mida ma ei saa "kodustada", sest sel juhul oleksin ma sunnitud mitmeid mänge UMD pealt jooksutama. Obskuursemate mängude levialast kadumisest rääkimata.

Aga hea hind muidu.
G emaplaate peaks saama kodustada?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PSP] SONY PlayStation Portable arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 65, 66, 67  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.