|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rahulik
HV kasutaja

|
01.06.2009 12:24:36
|
|
|
| Ma arvan, et uus PSP ei tulegi sellisel juhul Eestis müüki kui mänge osta ei ole ametlikult võimalik. Seal videos öeldi ka, et PSP3000 jääb alles, eks laseme siis sellega edasi.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.06.2009 12:44:13
|
|
|
| tsitaat: |
Ma arvan, et uus PSP ei tulegi sellisel juhul Eestis müüki kui mänge osta ei ole ametlikult võimalik.
|
xBox360-t ju müüakse Eestis Arvan, et need PS-Store kaardid tehakse ka Euroopa jaoks...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
01.06.2009 13:33:34
|
|
|
| ega ei maksa liiga palju oodata vist sony'lt. seni pole nad suutnud riigi nimegi lisada konto tegemise nimekirja. ja ega sellised jutud just paljulubavad pole.
|
|
| Kommentaarid: 211 loe/lisa |
   |
170 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.06.2009 16:17:03
|
|
|
| üllatavalt palju inimesi kirjutas: |
| puutetundlik ekraan |
Ei ole mingit mõistlikku põhjust, miks peaks Sony varustama ühe esimese põlvkonna PSP mudelitest puutetundliku ekraaniga. See ei ole "PSP 2". Ainuke oluline PSP Go!-ga kaasnev muutus on muutus mängude ostmise viisis. Kui nad seevastu jätaksid ka "PSP 2" puutetundliku ekraanita, siis sellest võiks juba vestelda.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.06.2009 16:25:55
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| üllatavalt palju inimesi kirjutas: |
| puutetundlik ekraan |
Ei ole mingit mõistlikku põhjust, miks peaks Sony varustama ühe esimese põlvkonna PSP mudelitest puutetundliku ekraaniga. |
Ma arvan, et PSP ja DSi müüginumbrite võrdlemine on üsna mõistlik põhjus.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
01.06.2009 20:06:58
|
|
|
| DS'il on ju koguaeg touchscreen olnud. Niiet siiski ei ole mõistlikku põhjust.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
01.06.2009 20:12:35
|
|
|
| nii et PSP GO specid ei tõusnud?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.06.2009 09:02:37
|
|
|
| Ma lihtsalt ei saa aru, mida Sony selle tootega ( PSP Go )saavutada püüab! Tundub, et ma pole ainus. See omaks veel mõtet kui oleks poole odavam.( Sony enda jaoks tõenäoliselt ongi ) Aga praeguses seisus soovitaks selle toote väljamõtlejatel oma karjääri järgmise astmena seppuku peale mõelda.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 10:17:23
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| Ma lihtsalt ei saa aru, mida Sony selle tootega ( PSP Go )saavutada püüab! Tundub, et ma pole ainus. See omaks veel mõtet kui oleks poole odavam.( Sony enda jaoks tõenäoliselt ongi ) Aga praeguses seisus soovitaks selle toote väljamõtlejatel oma karjääri järgmise astmena seppuku peale mõelda. |
Mina saan küll aru, see on inimestele, kes ei hooli ketastest - downloadable content, mida oleks lihtne suvalisel ajal "suvalises" kohas osta
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
04.06.2009 10:19:43
|
|
|
| see on pisike meediamängija ja pleier mis juhtumisi mänge mängib.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
04.06.2009 10:42:52
|
|
|
ma arvan et üle 50% pspde omanikest ei hooli ketastest
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
04.06.2009 11:03:54
|
|
|
| ma arvan jälle et kui valikud on drm download (mis on konkreetse seadme külge seotud) või ketas, siis paljud siiski eelistaksid ketast mida on võimalik mängitada suvalises lugejat omavas seadmes. piravärki ei arvesta seejuures.
|
|
| Kommentaarid: 211 loe/lisa |
   |
170 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.06.2009 11:09:18
|
|
|
| PeZ kirjutas: |
| see on pisike meediamängija ja pleier mis juhtumisi mänge mängib. |
Meediahuvilised ostavad Ipodi, sinna ei saa midagi parata. Mänguhuvilistega on veel kurvem lugu. Vana PSP omanikud ei hakka seda üsna kindlasti ostma. Uute kasutajate värbamisega tuleb konkureerida DSi, telefonide ja Apple(?)ga. Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. Selleks ajaks kui suudetakse võtavad konkurendid turu üle. Lisaks kaotatakse ka müügi skeem - lapsevanem läheb poodi ja ostab lapsele mingi mängu.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 11:35:39
|
|
|
Meediahuvilised ostavad Ipodi, sinna ei saa midagi parata. Mänguhuvilistega on veel kurvem lugu. Vana PSP omanikud ei hakka seda üsna kindlasti ostma. Uute kasutajate värbamisega tuleb konkureerida DSi, telefonide ja Apple(?)ga. Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. Selleks ajaks kui suudetakse võtavad konkurendid turu üle. Lisaks kaotatakse ka müügi skeem - lapsevanem läheb poodi ja ostab lapsele mingi mängu. |
Eks näis, inimesed on väga upgrademise altid. Seade on siiski suht odav (USAs). Ka on märkimisväärne, et vanast PSP disainist ollakse tõenäoliselt üsna väsinud. On see ju siiani ainult veidi õhemaks muutunud. Uus disain on aga midagi väga uut.
Meil siin seda väga ei esine ning inimesed on oma ühes konsoolis kinni, aga paljudel on komme duubeldada. Nii mõnigi mängur omab sama konsoolimudeli mitut varianti lihtsalt selleks, et üks on kodus lauasahtlis ning teine tööl, autos või tagataskus juustutamiseks ja kolmas lastele lõhkumiseks.
Sinu ennustus oleks tõepärasem, kui Sony teeks kohe kõrvale ka PSP2, siis juhtuks tõenäoliselt midagi taolist nagu Nintendo GB Microga läks, mis jäi kergelt uue DS'i varju, kuid oli tänu oma disaini uudsusele ja meeletule kompaktsusele siiski suhteliselt edukas.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
04.06.2009 12:03:37
|
|
|
| GB micro sai ikka väljaspool usat väga vähe tähelepanu, täiesti teenimatult. super aparaat ikka.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
04.06.2009 12:14:37
|
|
|
Meediahuvilised ostavad Ipodi, sinna ei saa midagi parata. Mänguhuvilistega on veel kurvem lugu. Vana PSP omanikud ei hakka seda üsna kindlasti ostma. Uute kasutajate värbamisega tuleb konkureerida DSi, telefonide ja Apple(?)ga. Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. Selleks ajaks kui suudetakse võtavad konkurendid turu üle. Lisaks kaotatakse ka müügi skeem - lapsevanem läheb poodi ja ostab lapsele mingi mängu. |
Su jutul on point aga ei tasu nii negatiivse külje alt seda vaadata. Väga paljud PSP omanikud on oodanud UMD-draivi kaotamist, sest ilma selleta kestab aku tunduvalt kauem ning loading ajad on praktiliselt olematud.
Sony lisas veel et PSP Go ei asenda PSP 3000 turult, mõlemad jäävad. Meedimasinana on PSP alati suht hea olnud, kui sellel nüüd akuiga parandatakse siis . iPodi ostetakse ikka vaid muusika pärast, vb Touchi ekraan on piisavalt lai et vaadata filme kuid muude omad kindlasti mitte. Igatahes mängudest rääkides veel, siis PSP Go launchi aeg tuleb ikka päris hea hunnik AAA mänge :
[Tekken 6 Portable ; Gran Turismo 4 Mobile ; SoulCalibur Broken Destiny ; PixelJunkid ; LittleBigPlanet ; MotorStorm Artic Edge ; DiRT 2]
(Kuu varem tulevad ka Final Fantasy Dissida ja Monster Hunter Freedom Unite)
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 12:23:02
|
|
|
| Lisaks veel et väikesed turud nagu eesti saavad kohe kaduma, sest ma ei usu ilma peal, et Sony suudab kõik väikeste regioonide stored käima saada. |
Eks seda näeb muidugi täpsemalt siis, kui seade tegelikult lettidel, aga praeguse mulje järgi toimub ostmine sellesama PSN-poe ja -konto kaudu, mis praegugi PS3 ja PSP puhul toimib. Kui see on tõesti nii ja mingeid erilisi muutusi ei toimu, siis oleks eestlastel endiselt võimalik oma mänguostud USA poe kaudu sooritada. Äraspidine asjade seis muidugi, aga pole ilmselt parata.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.06.2009 12:40:42
|
|
|
Eks seda näeb muidugi täpsemalt siis, kui seade tegelikult lettidel, aga praeguse mulje järgi toimub ostmine sellesama PSN-poe ja -konto kaudu, mis praegugi PS3 ja PSP puhul toimib. Kui see on tõesti nii ja mingeid erilisi muutusi ei toimu, siis oleks eestlastel endiselt võimalik oma mänguostud USA poe kaudu sooritada. Äraspidine asjade seis muidugi, aga pole ilmselt parata. |
USA PSN poodi kasutab Eestis ikkagi marginaalne osa PS3 kasutajatest. Väga suur osa ps3 omanikest ei ühenda oma konsooli nettigi ja nendest kes ühendavad ei viitsi väga palju jamada selle poega ja paljudel pole korralikku krediitkaartigi.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 13:18:04
|
|
|
| Mul ka pole, kasutan SEB virtuaalkaarti selleks tarbeks. Aga su jutus on iva. Eestis on majapidamisi, kus pole veel elektritki. Sony pole oma tulevikuvisiooni taga ajades selgelt selle peale mõelnud.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
04.06.2009 13:21:04
|
|
|
sukelduja, ja selles on "süüdi" Sony
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 13:32:03
|
|
|
Et mitte ainult niisama lõõpida, meenutagem, et Sony plaani kohaselt ei ole PSP Go asenduseks PSP-3000-le, vaid pigem "elitaarsem" alternatiiv. Alternatiiv, mis pole suunatud lastele, vaid vidinafriikidele. Ja nagu kollegid-vidinafriigid ammu teavad, oleme me paljutaluv ja pühendunud rahvas, kelle tarbimiskäitumine erineb oluliselt keskmise lapsevanema omast. Isegi siis, kui me juhuslikult oleme ka lapsevanemad.
viimati muutis vabarna 04.06.2009 13:33:27, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.06.2009 13:32:29
|
|
|
Täiesti tavaline minu juhtum.
Nagu ka DS Lite ja iPod Touchi esialgse tülgastusega, hakkab see vidin mulle päris meeldima.
Kui tuleb Gran Turismo PSP bundle, siis võib isegi ostule mõelda. Ning mängud peaksid olema kergesti hangitavad meie maal.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.06.2009 14:20:38
|
|
|
| amddude kirjutas: |
Täiesti tavaline minu juhtum.
Nagu ka DS Lite ja iPod Touchi esialgse tülgastusega, hakkab see vidin mulle päris meeldima.
Kui tuleb Gran Turismo PSP bundle, siis võib isegi ostule mõelda. Ning mängud peaksid olema kergesti hangitavad meie maal. |
Kui on võimalus, et ma ei pea mängu ostmiseks/aktiveerimiseks netti minema, siis on veel enam vähem (müüakse CD-romi või pulga peal). Kui mitte, siis ei aitäh.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 14:54:15
|
|
|
| Neid ei hakata müüma CD-ROMi või mälupulga peal, arvan ma.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 15:40:04
|
|
|
Ega keegi HinnaVaatluse foorumit CD-ROMi või mälupulga pealt tarbida ei soovi? Sorry sukelduja, ausalt, ei midagi isiklikku. Lihtsalt avastasin, pool aastat tagasi, kui tropp idee on enesestmõistetavat internetti CD-ROMilt inimestele pakkuda. Ühe Sony teleka manualiga oli kaasas CD-ROM, mille ainus mõte oli Sony lehele registreerima viitamine.
See kohutavalt jabur asi ajas isegi veidi tigedaks, kuidas üks suurkorporatsioon lubab endale metsikus koguses rämpsu tootmist. Ma ei põleta juba ammu midagi ajutistele ühekordsetele plaatidele. Esiteks puudub vajadus mingite tühiste andmete pärast plastikut raisata ning kasutatud CD-D'de äraviskamine on millegipärast kuidagi eriti vastumeelt tegevus.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.06.2009 19:49:02
|
|
|
| Ma olen lihtsalt siis vanamoodne inimene, kellele meeldib, et minu ostuga kaasneb ka mingi materiaalne asi. Kunagi 20 aastat tagasi olid mängud ilusates karpides ja paksude manualidega. Mäletate? Asja eelis oli selles, et ikka veel on võimalik neid mängida, karpe pihus hoida ja manuali lugeda. Mulle lihtsalt ei meeldi selline võimalus, et ühel hetkel ütleb mingi firma, et aitab küll, olete küll neid mänginud, et edaspidi maksate juurde või asi läbi või lihtsalt et asi läbi. Või sinu konsool läks katki, aga mängud olid selle mac-aadressiga seotud ja litsents uuel masinal neid kasutada ei luba.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
04.06.2009 20:43:37
|
|
|
sukelduja, samad tunded siin. Ka mulle meeldvad just "käega katsutavad" mängud, karbid ja manualid ning kogu see kraam ja teema, mis nendega kaasas käib.
Siiski, pean tunnistama, et mõnel juhul pole mul ka virtuaalsete mängude vastu midagi ning mõned mängud võiksidki ainult virtuaalsetena ilmuda.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
05.06.2009 10:53:31
|
|
|
| Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo, kes siiani võtab vaevaks ilmutada mõttega kujundatud värvitrükis manuaale, sellal kui enamik konkurente odava halltrükiga piirdub. Seetõttu ongi minu jaoks isiklikult üha vähem vahet, kas karp riiulil või baidid kettal. Liiati kui tänapäeva optiliselt loetavate andmekandjate ajastul on just füüsilist meediat lugevad komponendid konsooli juures reeglina need esimesed jupid, mis ära väsivad, ning DVD- või BD-plaadil paiknevad mängud täpselt sama usinalt internetiga ühendust võtavad - ja sestap sama kergesti kaugteel deaktiveeritavad on - kui nende digitaalselt tarnitavad sugulased.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
05.06.2009 16:47:50
|
|
|
| Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo |
Samal ajal näiteks Konami viimase Castlevania NDS jaoks manual oli totaalne häbiplekk.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
05.06.2009 19:00:19
|
|
|
Ma küll ei mäleta seda manuaali ja hetkel ei saa ka järgi vaadata, aga kui tõesti on halb üllitis, siis on see muidugi kivi Konami kapsaaeda. Iga väljaandja vastutab oma toodete turunduse eest. Nii et häbi häbi.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SibulonHEA
HV kasutaja

|
05.06.2009 23:51:27
|
|
|
Kas seda PSP2000 ka müüdakse veel. Pidi 2 kiloga kätte saama.
_________________ Täielik Noob. |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
06.06.2009 01:13:00
|
|
|
Kasutatuna liiguvad isegi odavamalt.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
06.06.2009 01:33:42
|
|
|
| Kunagi 20 aastat tagasi oli tõesti mängude pakendamine vaat' et omaette kunst või käsitöö. Aga praegusel ajal on enamik mängukarpe ja -manuaale suhteliselt suvaliselt kokkuvisatud või viimase piirini standardiseeritud kraam, kus isikupära peab tikutulega taga otsima. Erandiks konsoolimänguväljaandjate hulgas on vist Nintendo, kes siiani võtab vaevaks ilmutada mõttega kujundatud värvitrükis manuaale, sellal kui enamik konkurente odava halltrükiga piirdub. Seetõttu ongi minu jaoks isiklikult üha vähem vahet, kas karp riiulil või baidid kettal. Liiati kui tänapäeva optiliselt loetavate andmekandjate ajastul on just füüsilist meediat lugevad komponendid konsooli juures reeglina need esimesed jupid, mis ära väsivad, ning DVD- või BD-plaadil paiknevad mängud täpselt sama usinalt internetiga ühendust võtavad - ja sestap sama kergesti kaugteel deaktiveeritavad on - kui nende digitaalselt tarnitavad sugulased. |
Hästi öeldud, vabarna Tõesti, mõnikümend aastat tagasi oli, oletame 8-bit'se mängu, pakendi artwork üsnagi oluline tegur mängu müügijõus. Mäletan isegi, kuidas Zelda II kuldse pakendi järgi haarasin, teadmata, kui hea või halva mänguga tegemist on Esmamulje on teinekord see, mis määrab
Tänapäeval näeb Collector's Edition mängudel spetsiaalseid manuaale ja karpe ainult. The Witcher'i poola versioonil oli päris vinge pakett näiteks.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.06.2009 02:19:34
|
|
|
imo ülemine otsa disain on OK aga see alumine ots läks küll piixu
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SibulonHEA
HV kasutaja

|
06.06.2009 08:56:36
|
|
|
Kas PSP3000 ja PSP2000 on mingi suur vahe miks maksta ühe eest kolm kilo ja teise eest kaks kilo?
_________________ Täielik Noob. |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 15:46:33
|
|
|
Disaini kohta on enne käeshoidmist raske midagi väita. Aga nüüd on siis nii Nintendo ja Sony mõlemad vallandanud järjekordse laine mitteühilduvate juhtmete tootmises. Milleks küll?
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.06.2009 16:34:52
|
|
|
| terry kirjutas: |
Disaini kohta on enne käeshoidmist raske midagi väita. Aga nüüd on siis nii Nintendo ja Sony mõlemad vallandanud järjekordse laine mitteühilduvate juhtmete tootmises. Milleks küll?  |
et toode ei müüks ja saaks vinguda kuidas "pirajad" nende firmat põhja viivad.... kliendile pähe lasta on kõige parem tegevus eduka äri ajamisel.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
07.06.2009 01:34:01
|
|
|
| SibulonHEA kirjutas: |
| Kas PSP3000 ja PSP2000 on mingi suur vahe miks maksta ühe eest kolm kilo ja teise eest kaks kilo? |
Ma oskan 2 vahet öelda, erksamate värvidega ja peegeldumisvastane ekraan ja sisse ehitatud mikrofon, rohkem ma ei tea.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inimene123
HV kasutaja
|
10.06.2009 00:09:41
|
|
|
Keegi selle bundle'i ka hangib?
Igatahes publik lausa hullus iga kord ju Jack Tretton Sony pressikal Hannah Montana bundle'it mainis.
_________________ Mängude arvustused |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.06.2009 00:32:06
|
|
|
Mu hommikune jogurt oli sama värvi, mis see PSP. Kena.
Kahtlen aga, et kas Hannah mäng ka midagi väärt on...
Ärge muidugi valesti aru saage. Ma sugugi ei alaväärista seda suurt eksklusiivi.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
10.06.2009 00:43:41
|
|
|
Mul tekkisid väga siivutud mõtted kui ma hakkasin mõtlema kuidas see mäng EI failiks !
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
10.06.2009 15:26:57
|
|
|
Gay e. lesbian, see on ka hea mõte !
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
17.06.2009 09:36:28
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
Sest ma elan Soomes hetkel. Ning ma ei soovi mudelit, mida ma ei saa "kodustada", sest sel juhul oleksin ma sunnitud mitmeid mänge UMD pealt jooksutama. Obskuursemate mängude levialast kadumisest rääkimata.
Aga hea hind muidu. |
G emaplaate peaks saama kodustada?
|
|
   |
65 |
|