Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Lauaarvutile Wifi kaart koos välise katuse antenniga-kas võtab tasuta wifi levi kinni ca 2 km tagant märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2009 15:48:43 vasta tsitaadiga

MarioA., ära üritagi sellest tsiteeringust aru saada. See ei olnud lõpuni õige nii ehk naa...
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.05.2009 17:56:13 vasta tsitaadiga

MarioA: Jah, 6igesti said aru. Igasuguste kaugyhenduste korral on igasugune m66tmine A ja O tegevus. Sa ei hakka ju pisikese toaantenniga Soome v6i Rootsi TV-d kinni pyydma. Ikkagi ehitad,analyysid ja optimeerid, et korralikku, stabiilset yhendust saada.
Nii, et paratamatu va"rk, mis allub kindlatele, raadio- ja antennitehnilistele reeglitele.
-------------------------------------------------------------------
Ja saan tuua ka reaalse näite sellest, et kuidas kaugvastuvõtt kohe mitte kuidagi ei tööta, kui see on läbi mõtlemata.

Nimelt on mul tuttavad, kellest umbes a 3 km. kaugusele jäävasse mobiilimasti on paigutatud WiFi-saatja, mille kohta panija väites antenni pannes, et see katab ära kuni 5km.
Samas - minu tuttavateni see signaal ei jõua. Sai kunagi ära mõõdetud - WiFI-signaal ulatub mobiilimastist hädavaevu a kilomeetri-pooleteistkümne kaugusele. Väga hea levi korral õnnestus ka korra a 2km. levi kätte saada.

Ja mu tuttavad kasutavad seetõttu juba aastaid Mobiil-internetti, kuna selle WiFi-paigaldaja ei suuda leida rahalisi vahendeid, et oma ideed täiesti ümber teha. Celliseks, et oleks olemas eelnevalt räägitud leviulatus 5 km.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2009 23:17:28 vasta tsitaadiga

õhus liikuvad signaalid pole mu leib. mu mõtted on siit tegelikult juba läbi käinud paremas sõnastuses.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Lauaarvutile Wifi kaart koos välise katuse antenniga-kas võtab tasuta wifi levi kinni ca 2 km tagant mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.