Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Too Human märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
T-MAC
HV vaatleja

sõnum 22.12.2008 13:10:10 vasta tsitaadiga

võtame vana teema korra uuesti üles. Paljudel siis on Too Human hangitud ja kes on valmis co-opi tegema?
kui keegi väga huvitatud on, siis üks idee isegi et mõlemad teevad uued charrid ja koos grindivad leveleid üles koos.

eniveiz, andke teada.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 22.12.2008 13:30:02 vasta tsitaadiga

T-MAC kirjutas:
võtame vana teema korra uuesti üles. Paljudel siis on Too Human hangitud ja kes on valmis co-opi tegema?
kui keegi väga huvitatud on, siis üks idee isegi et mõlemad teevad uued charrid ja koos grindivad leveleid üles koos.

eniveiz, andke teada.

Täitsa olemas icon_razz.gif
Aga pole kahjuks hetkel Goldi veel icon_neutral.gif

T-MAC
HV vaatleja

sõnum 22.12.2008 18:25:51 vasta tsitaadiga

pole hullu, mu põhiaccoundil kah pole hetkel, kasutan teist accounti nende jaoks(XBL tag: Pyrelon), aga järgmise aasta alguses ostan goldi 12+1 ära, praegu jõulude ajal pole nagunii aega palju pelida.
korjame matsid kokku kes on huvitatud ja siis teab keda jälgida, et kes seda millaski pelib või kellelt küsida kui co-opi huvi on.

Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 29.12.2008 10:23:31 vasta tsitaadiga

ma hakkasin kah seda mõningase hilinemisega mängima kuid nüüd paar nädalat taotud. väga meeldiv ajaviide
ühe korra cybernetic defenderiga läbi tehtud ning teise korra human commandoga

peab ütlema et commando on kõikse lemmikum tegelane- meleetegelastega ma surin kuidagi liiga tihti aga commandoga sai ära tehtud kõik võllid ilma suremata ning valküüri sai kokku üldse näha ainult ca 2x terve mängu jooksul
alguses jah see targeting vajab harutamist, kuid kui see käpas, on pahalastega kõrdõkk

T-MAC, ma sind näinud paar korda seda tagumas, vb mingi päev võib tõesti proovida. palju sellel max playerid coopis on üldse eitea
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
T-MAC
HV vaatleja

sõnum 29.12.2008 12:14:10 vasta tsitaadiga

mul on hetkel kõige kõrgeim lvl 25 champion, teised tundusid kõik palju raskemad mängida olevat ja commandot pole isegi veel teinud(raskus muidugi oleneb enda skillist kah = minu puhul olematu põmst icon_razz.gif )

co-opis on 2 playerit max, aga leveli vahet ei ole. saab mängida lvl 50 ja lvl 1 kah koos, olgugi et vastased on lvl50 väärilised icon_razz.gif

ma tahtsin proovida sellist asja, et hakata alguses hall of heroesist peale ja et mõlemil oleksid põmst lvl1 charrid(või noh vahemikus 1-10) ja siis järjest samade charridega koos peli läbi teha üritada.

aga hetkel kuni aastavahetuseni toksin faabel 2-te, siis võtan endale 12+1 goldi.
samas kui tahad enne toksida, saada mingi mess ikskasti mulle, ma saan teise accoundiga tulla, millel on gold hetkel veel.

Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 31.12.2008 10:12:11 vasta tsitaadiga

Mul on mingi peaaegu lvl 40 Champion icon_biggrin.gif mingi 3 -4 korda olen storyt uuesti läbinud icon_razz1.gif
Lahe mäng ta on tõesti, tho kes lõpuni teind teab et asi jääb ju tegelikult väga pooleli, aga uuest versioonist või DLC-st pole küll kuulda veel olnud icon_neutral.gif
Vaatab jah, uuel aastal peaks 12+1 ära ostma.

T-MAC
HV vaatleja

sõnum 31.12.2008 16:32:45 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
ma hakkasin kah seda mõningase hilinemisega mängima kuid nüüd paar nädalat taotud. väga meeldiv ajaviide
ühe korra cybernetic defenderiga läbi tehtud ning teise korra human commandoga

peab ütlema et commando on kõikse lemmikum tegelane- meleetegelastega ma surin kuidagi liiga tihti aga commandoga sai ära tehtud kõik võllid ilma suremata ning valküüri sai kokku üldse näha ainult ca 2x terve mängu jooksul
alguses jah see targeting vajab harutamist, kuid kui see käpas, on pahalastega kõrdõkk

T-MAC, ma sind näinud paar korda seda tagumas, vb mingi päev võib tõesti proovida. palju sellel max playerid coopis on üldse eitea

mul oli hetkel veel commando class puudu, nüüd tegin selle ka. no ma surin ikka commandoga võibolla isegi rohkem kui championiga. aga trikk jah commando puhul et tuleb matsid ruttu maha niita(üks klemm targetisse kaugel ja siis "niidad" ehk tiirutad vasakule ja paremale ja sellega niidab kõik vahepealsed maha, isegi kui su tegelik target on surnud ja see on sul lihtsalt target pointiks).

aga mismoodi neid matse maha saab kellele ballistic relvad peale ei hakka? teine ammo tüüp vms valida? hall of herose tegin läbi Slug tüüpi riflega, aga osadele matsidele see ei tee mitte midagi, järgmises osas tuli juba hakata mace'i kasutama icon_sad.gif

Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 14.01.2009 14:05:27 vasta tsitaadiga

keegi oskab öelda mismaalt neid epic set itemeid droppima hakkab? siis kui ise 50? mul commando on 49 ja siiani olen saand ainult lvl30 epic seti kiivri. kui nii edasi läheb siis toda achievementi küll ära ei tule :\

ma ühe sõpsiga tegin coopi natuke ja ei olnud eriti huvitav siiski- vastaseid tundus täpselt samapalju olevat kui 'teleporteriga' chaptereid uuesti tehes. ma olin meedik ja teine tüüp oli defender. godmode kokku põmst, suht igavaks läks.
oleks kahe mängija puhul kaks korda rohkem vastaseid, siis juba oleks vahvam icon_smile.gif

T-MAC kirjutas:
aga mismoodi neid matse maha saab kellele ballistic relvad peale ei hakka? teine ammo tüüp vms valida? hall of herose tegin läbi Slug tüüpi riflega, aga osadele matsidele see ei tee mitte midagi, järgmises osas tuli juba hakata mace'i kasutama icon_sad.gif

ilmselt oled juba ise välja raalind aga igaksjuhuks- dark polarity tüübid on commandole kõige vihasemad vaenalsed (dark polarity troll on siiamaani kõige ke**m tõbras olnud). kaks varianti, kasutad vastavalt olukorrale- kas meleetad tüübid maha, või siis switchid laserrelva peale ja paned neile tohlaka granaatidest ning nad surevad damage-over-time effekti peale ära.
Ice Forestit teengi ainult laseriga, seal neid polarity tüüpe nii palju. muidu ise ka kasutan slugi.

commando on siiani absoluutne lemmik. niidab ikka kõike ja kõiki ja kole kiiresti icon_smile.gif
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 10.02.2009 10:04:44 vasta tsitaadiga

Ma natuke pettunud selles mängus, lootsin midagi paremat. Esimese chapteri tegin läbi, seal oli rohkem jutustamist kui actionit, loodan et edaspidi saab ikka rohkem madistada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2009 10:38:33 vasta tsitaadiga

Mulle läks väga hästi peale. Co-opiks veel valmis ei ole, teen veel korra mängu läbi. Ülivõimas tunne tuleb peale kui neid kolle seal mõõgaga slashida icon_lol.gif
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.02.2009 10:56:35 vasta tsitaadiga

saan sel nädalal oma mängu kätte. võib siis ka mingi aeg co-op'i teha.
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 10.02.2009 20:50:54 vasta tsitaadiga

sellel saab split screen co op ka teha?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
T-MAC
HV vaatleja

sõnum 23.02.2009 10:40:42 vasta tsitaadiga

kahjuks mitte, ainult xbox live'i kaudu icon_sad.gif
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 06.04.2009 16:25:06 vasta tsitaadiga

Human Defenderiga üks kord mäng läbi tehtud ja rahul. Esimese ringi lõpus sain endale täitsa asjaliku kahekäe haamri ning attack speed oli ka juba mõistlik. Küsimus nende charmide kohta. millal ja kuidas nad toimivad? Kas boonust annavad ainult need charmid mis parasjagu equipitud on (loogiline on)? Ise vahetasin neid kogu aeg ja toppisin igasugu ruune sinna sisse sest nii kui quest tehtud ja ruune täis vahetasin jälle uue vastu välja ja hakkasin uut charmi questi tegema.
Kas 1000000 bounty achiemeneti jaoks on sul vaja reaalselt et ühel tegelasel on see summa korraga olemas või loeb kõikide tegelaste summa ja kas loeb ka see summa mis on juba kasutatud?
Hea meelega prooviks mõni nädalavahetus co-op kellegagi kui huvi on.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 12.04.2009 23:34:11 vasta tsitaadiga

uhh... mängisin 2 päeva järjest ja tegin mängu läbi. ~16h nolifemist siis. icon_lol.gif nüüd peab teisi klasse ka proovima. praegu sai Cybernetic Championiga läbitud.

ütleks, et alahinnatud mäng - sama laks nagu Kane & Lynch. icon_neutral.gif

tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 13.04.2009 11:09:25 vasta tsitaadiga

Päris mõnus on nii leveldada kui teed coop mängu, paned privat slot ja hakkad üksi mängima, kolle jookseb kordades rohkem peale ja neid stoori klippe ei viska ka vahele thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.04.2009 17:10:17 vasta tsitaadiga

kas kellegi veel see jama, et kõik 18 kaevu küll aktiveeritud, kuid achievement-i lahti ei tulnud? STATS all näitab, et Wells Activated: 18 icon_neutral.gif

In the NORN's Favor
Find and activate all available Cyberspace wells - 10G

edit:
ehh, tundub, et nendega kaevudega on täielik segadus: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=88534 icon_neutral.gif

edit2:
kui teil kellegi on Cybernetic Championile Elite armorit müüa, siis oleksin huvitatud ostust.

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 28.04.2009 09:33:22 vasta tsitaadiga

krt peaks kah jälle tolmu maha pühkima, mul veel set kokku saamata oma commandole icon_smile.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.04.2009 21:21:39 vasta tsitaadiga

keegi bounty-t ei taha saada? mul oleks mõned miljonid ära anda - pole nagu sellega midagi teha icon_rolleyes.gif
täna õhtul annaks ära

edit:
keegi siis ei soovi tasuta bounty-t? icon_eek.gif mul oleks ~8,5 milli ära kinkida, kuna ei viitsi ise enam mängida seda (story 3x läbi tehtud jne)

tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 23.05.2009 23:49:38 vasta tsitaadiga

Kui sul bounty alles veel siis võtaks hea meelega ära selle thumbs_up.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.05.2009 00:28:45 vasta tsitaadiga

jagasin kellelegi suvalisele onlines ära. tüüp lasi õnnest täis end kui 10 milli sai icon_lol.gif

tagasi üles
qodopob
HV kasutaja
qodopob

sõnum 24.05.2009 14:29:32 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
jagasin kellelegi suvalisele onlines ära. tüüp lasi õnnest täis end kui 10 milli sai icon_lol.gif
Ma kusagilt lugesin kellegi rant-i, kes oli Fable II alguses kellegi käest järsku 10 milli saanud. Oli väga pettunud olnud, kuna ei olnud enam rahaga mingeid probleeme ja sai kohe kõige parimad asjad ära osta. Olevat mängu ära rikkunud kuna ei pidanud ise seda tegema...
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 24.05.2009 15:09:15 vasta tsitaadiga

qodopob kirjutas:
Skeptik kirjutas:
Ma kusagilt lugesin kellegi rant-i, kes oli Fable II alguses kellegi käest järsku 10 milli saanud. Oli väga pettunud olnud, kuna ei olnud enam rahaga mingeid probleeme ja sai kohe kõige parimad asjad ära osta. Olevat mängu ära rikkunud kuna ei pidanud ise seda tegema...
digist vist icon_rolleyes.gif Aga samas sa võid ju selle raha edasi kinkida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 24.05.2009 15:20:20 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

Ok, siis pole vahet, kogun ise. Oleks lihtsalt aega säästnud tublisti. Vaja see "construct 100 blueprints" kätte saada aga rahadega hetkel asi jant. Peab siis mõned tunnid jälle mängima icon_biggrin.gif

Kas cyberspace-s kuidagi saab seda lillat ollust ka hävitada mis osade blueprint tornide ümber on? Või peab mingi eriline klass olema mängijal? Mul hetkel Cybernetic Berserker lvl 40.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.07.2009 22:54:41 vasta tsitaadiga

saab ikka, summoning oskus tuleb enne omandada, see käib sinise X nupu alt.

edit:
yeah... teine osa tegemisel 8)
http://www.joystiq.com/2009/07/22/silicon-knights-hiring-possibly-for-too-human-2/

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Too Human mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.