Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
T-MAC
HV vaatleja
|
22.12.2008 13:10:10
|
|
|
võtame vana teema korra uuesti üles. Paljudel siis on Too Human hangitud ja kes on valmis co-opi tegema?
kui keegi väga huvitatud on, siis üks idee isegi et mõlemad teevad uued charrid ja koos grindivad leveleid üles koos.
eniveiz, andke teada.
_________________ Xbox Live Gamertag: Tiimik |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.12.2008 13:30:02
|
|
|
T-MAC kirjutas: |
võtame vana teema korra uuesti üles. Paljudel siis on Too Human hangitud ja kes on valmis co-opi tegema?
kui keegi väga huvitatud on, siis üks idee isegi et mõlemad teevad uued charrid ja koos grindivad leveleid üles koos.
eniveiz, andke teada. |
Täitsa olemas
Aga pole kahjuks hetkel Goldi veel
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
T-MAC
HV vaatleja
|
22.12.2008 18:25:51
|
|
|
pole hullu, mu põhiaccoundil kah pole hetkel, kasutan teist accounti nende jaoks(XBL tag: Pyrelon), aga järgmise aasta alguses ostan goldi 12+1 ära, praegu jõulude ajal pole nagunii aega palju pelida.
korjame matsid kokku kes on huvitatud ja siis teab keda jälgida, et kes seda millaski pelib või kellelt küsida kui co-opi huvi on.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
29.12.2008 10:23:31
|
|
|
ma hakkasin kah seda mõningase hilinemisega mängima kuid nüüd paar nädalat taotud. väga meeldiv ajaviide
ühe korra cybernetic defenderiga läbi tehtud ning teise korra human commandoga
peab ütlema et commando on kõikse lemmikum tegelane- meleetegelastega ma surin kuidagi liiga tihti aga commandoga sai ära tehtud kõik võllid ilma suremata ning valküüri sai kokku üldse näha ainult ca 2x terve mängu jooksul
alguses jah see targeting vajab harutamist, kuid kui see käpas, on pahalastega kõrdõkk
T-MAC, ma sind näinud paar korda seda tagumas, vb mingi päev võib tõesti proovida. palju sellel max playerid coopis on üldse eitea
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
T-MAC
HV vaatleja
|
29.12.2008 12:14:10
|
|
|
mul on hetkel kõige kõrgeim lvl 25 champion, teised tundusid kõik palju raskemad mängida olevat ja commandot pole isegi veel teinud(raskus muidugi oleneb enda skillist kah = minu puhul olematu põmst )
co-opis on 2 playerit max, aga leveli vahet ei ole. saab mängida lvl 50 ja lvl 1 kah koos, olgugi et vastased on lvl50 väärilised
ma tahtsin proovida sellist asja, et hakata alguses hall of heroesist peale ja et mõlemil oleksid põmst lvl1 charrid(või noh vahemikus 1-10) ja siis järjest samade charridega koos peli läbi teha üritada.
aga hetkel kuni aastavahetuseni toksin faabel 2-te, siis võtan endale 12+1 goldi.
samas kui tahad enne toksida, saada mingi mess ikskasti mulle, ma saan teise accoundiga tulla, millel on gold hetkel veel.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
31.12.2008 10:12:11
|
|
|
Mul on mingi peaaegu lvl 40 Champion mingi 3 -4 korda olen storyt uuesti läbinud
Lahe mäng ta on tõesti, tho kes lõpuni teind teab et asi jääb ju tegelikult väga pooleli, aga uuest versioonist või DLC-st pole küll kuulda veel olnud
Vaatab jah, uuel aastal peaks 12+1 ära ostma.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
T-MAC
HV vaatleja
|
31.12.2008 16:32:45
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
ma hakkasin kah seda mõningase hilinemisega mängima kuid nüüd paar nädalat taotud. väga meeldiv ajaviide
ühe korra cybernetic defenderiga läbi tehtud ning teise korra human commandoga
peab ütlema et commando on kõikse lemmikum tegelane- meleetegelastega ma surin kuidagi liiga tihti aga commandoga sai ära tehtud kõik võllid ilma suremata ning valküüri sai kokku üldse näha ainult ca 2x terve mängu jooksul
alguses jah see targeting vajab harutamist, kuid kui see käpas, on pahalastega kõrdõkk
T-MAC, ma sind näinud paar korda seda tagumas, vb mingi päev võib tõesti proovida. palju sellel max playerid coopis on üldse eitea |
mul oli hetkel veel commando class puudu, nüüd tegin selle ka. no ma surin ikka commandoga võibolla isegi rohkem kui championiga. aga trikk jah commando puhul et tuleb matsid ruttu maha niita(üks klemm targetisse kaugel ja siis "niidad" ehk tiirutad vasakule ja paremale ja sellega niidab kõik vahepealsed maha, isegi kui su tegelik target on surnud ja see on sul lihtsalt target pointiks).
aga mismoodi neid matse maha saab kellele ballistic relvad peale ei hakka? teine ammo tüüp vms valida? hall of herose tegin läbi Slug tüüpi riflega, aga osadele matsidele see ei tee mitte midagi, järgmises osas tuli juba hakata mace'i kasutama
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
14.01.2009 14:05:27
|
|
|
keegi oskab öelda mismaalt neid epic set itemeid droppima hakkab? siis kui ise 50? mul commando on 49 ja siiani olen saand ainult lvl30 epic seti kiivri. kui nii edasi läheb siis toda achievementi küll ära ei tule :\
ma ühe sõpsiga tegin coopi natuke ja ei olnud eriti huvitav siiski- vastaseid tundus täpselt samapalju olevat kui 'teleporteriga' chaptereid uuesti tehes. ma olin meedik ja teine tüüp oli defender. godmode kokku põmst, suht igavaks läks.
oleks kahe mängija puhul kaks korda rohkem vastaseid, siis juba oleks vahvam
T-MAC kirjutas: |
aga mismoodi neid matse maha saab kellele ballistic relvad peale ei hakka? teine ammo tüüp vms valida? hall of herose tegin läbi Slug tüüpi riflega, aga osadele matsidele see ei tee mitte midagi, järgmises osas tuli juba hakata mace'i kasutama  |
ilmselt oled juba ise välja raalind aga igaksjuhuks- dark polarity tüübid on commandole kõige vihasemad vaenalsed (dark polarity troll on siiamaani kõige ke**m tõbras olnud). kaks varianti, kasutad vastavalt olukorrale- kas meleetad tüübid maha, või siis switchid laserrelva peale ja paned neile tohlaka granaatidest ning nad surevad damage-over-time effekti peale ära.
Ice Forestit teengi ainult laseriga, seal neid polarity tüüpe nii palju. muidu ise ka kasutan slugi.
commando on siiani absoluutne lemmik. niidab ikka kõike ja kõiki ja kole kiiresti
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janek99
HV kasutaja

|
10.02.2009 10:04:44
|
|
|
Ma natuke pettunud selles mängus, lootsin midagi paremat. Esimese chapteri tegin läbi, seal oli rohkem jutustamist kui actionit, loodan et edaspidi saab ikka rohkem madistada
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
10.02.2009 10:38:33
|
|
|
Mulle läks väga hästi peale. Co-opiks veel valmis ei ole, teen veel korra mängu läbi. Ülivõimas tunne tuleb peale kui neid kolle seal mõõgaga slashida
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.02.2009 10:56:35
|
|
|
saan sel nädalal oma mängu kätte. võib siis ka mingi aeg co-op'i teha.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
10.02.2009 20:50:54
|
|
|
sellel saab split screen co op ka teha?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
T-MAC
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
06.04.2009 16:25:06
|
|
|
Human Defenderiga üks kord mäng läbi tehtud ja rahul. Esimese ringi lõpus sain endale täitsa asjaliku kahekäe haamri ning attack speed oli ka juba mõistlik. Küsimus nende charmide kohta. millal ja kuidas nad toimivad? Kas boonust annavad ainult need charmid mis parasjagu equipitud on (loogiline on)? Ise vahetasin neid kogu aeg ja toppisin igasugu ruune sinna sisse sest nii kui quest tehtud ja ruune täis vahetasin jälle uue vastu välja ja hakkasin uut charmi questi tegema.
Kas 1000000 bounty achiemeneti jaoks on sul vaja reaalselt et ühel tegelasel on see summa korraga olemas või loeb kõikide tegelaste summa ja kas loeb ka see summa mis on juba kasutatud?
Hea meelega prooviks mõni nädalavahetus co-op kellegagi kui huvi on.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.04.2009 23:34:11
|
|
|
uhh... mängisin 2 päeva järjest ja tegin mängu läbi. ~16h nolifemist siis. nüüd peab teisi klasse ka proovima. praegu sai Cybernetic Championiga läbitud.
ütleks, et alahinnatud mäng - sama laks nagu Kane & Lynch.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
13.04.2009 11:09:25
|
|
|
Päris mõnus on nii leveldada kui teed coop mängu, paned privat slot ja hakkad üksi mängima, kolle jookseb kordades rohkem peale ja neid stoori klippe ei viska ka vahele
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.04.2009 17:10:17
|
|
|
kas kellegi veel see jama, et kõik 18 kaevu küll aktiveeritud, kuid achievement-i lahti ei tulnud? STATS all näitab, et Wells Activated: 18
In the NORN's Favor
Find and activate all available Cyberspace wells - 10G
edit:
ehh, tundub, et nendega kaevudega on täielik segadus: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=88534
edit2:
kui teil kellegi on Cybernetic Championile Elite armorit müüa, siis oleksin huvitatud ostust.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
28.04.2009 09:33:22
|
|
|
krt peaks kah jälle tolmu maha pühkima, mul veel set kokku saamata oma commandole
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.04.2009 21:21:39
|
|
|
keegi bounty-t ei taha saada? mul oleks mõned miljonid ära anda - pole nagu sellega midagi teha
täna õhtul annaks ära
edit:
keegi siis ei soovi tasuta bounty-t? mul oleks ~8,5 milli ära kinkida, kuna ei viitsi ise enam mängida seda (story 3x läbi tehtud jne)
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
23.05.2009 23:49:38
|
|
|
Kui sul bounty alles veel siis võtaks hea meelega ära selle
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.05.2009 00:28:45
|
|
|
jagasin kellelegi suvalisele onlines ära. tüüp lasi õnnest täis end kui 10 milli sai
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
qodopob
HV kasutaja

|
24.05.2009 14:29:32
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
jagasin kellelegi suvalisele onlines ära. tüüp lasi õnnest täis end kui 10 milli sai  |
Ma kusagilt lugesin kellegi rant-i, kes oli Fable II alguses kellegi käest järsku 10 milli saanud. Oli väga pettunud olnud, kuna ei olnud enam rahaga mingeid probleeme ja sai kohe kõige parimad asjad ära osta. Olevat mängu ära rikkunud kuna ei pidanud ise seda tegema...
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
24.05.2009 15:09:15
|
|
|
qodopob kirjutas: |
jagasin kellelegi suvalisele onlines ära. tüüp lasi õnnest täis end kui 10 milli sai  |
Ma kusagilt lugesin kellegi rant-i, kes oli Fable II alguses kellegi käest järsku 10 milli saanud. Oli väga pettunud olnud, kuna ei olnud enam rahaga mingeid probleeme ja sai kohe kõige parimad asjad ära osta. Olevat mängu ära rikkunud kuna ei pidanud ise seda tegema... |
digist vist Aga samas sa võid ju selle raha edasi kinkida
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
24.05.2009 15:20:20
|
|
|
Ok, siis pole vahet, kogun ise. Oleks lihtsalt aega säästnud tublisti. Vaja see "construct 100 blueprints" kätte saada aga rahadega hetkel asi jant. Peab siis mõned tunnid jälle mängima
Kas cyberspace-s kuidagi saab seda lillat ollust ka hävitada mis osade blueprint tornide ümber on? Või peab mingi eriline klass olema mängijal? Mul hetkel Cybernetic Berserker lvl 40.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.07.2009 22:54:41
|
|
|
saab ikka, summoning oskus tuleb enne omandada, see käib sinise X nupu alt.
edit:
yeah... teine osa tegemisel 8)
http://www.joystiq.com/2009/07/22/silicon-knights-hiring-possibly-for-too-human-2/
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |