|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
| Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
| Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
| hääli kokku : 10 |
|
| autor |
|
fred147
HV vaatleja

|
14.05.2009 10:25:22
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
Lehe aadress?  |
Mul profiili all WWW nupuke 8) Olen seal ZiKi nime all ja CW kasutan samuti ZiKi nime. Suvel kodus kah rohkem müttamist ja PC taga vähem aega passida aga loodan, et kuskil "madinas" kohtume. Nädalas 4-5 tundi ikka üritan mängida.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
14.05.2009 14:41:30
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Ometi keegi postitas.Vaatasin,et teema juba surnud vms
Tegin eile paar mängu:
Spoiler 
Spoiler 
GCE on ikka 10x parem kui NH .Vähemalt ei üritata ette kirjutada kus sa kükitada tohid.Samas põhilised reeglid +SSM on paigas ja adminnid ei jaga kicke vasakule ja paremale
Boonuseks erinevad mapid  |
GCE kuulub samuti NH klanni liidrile GCE ja NH on nö paarisklannid. Reeglid ja muud asjad on põhiliselt samad, sest üks tegelane haldab mõlemat servut ja kasutab samu asju.
Ise mängin pidevalt NHs, vahel peaks GCEsse ka minema, et muid mappe mängida. Ei ütleks et lambikaid Kicke Nhs jagatakse.
Panen ka paar viimast mängupilti üles moe pärast:
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fred147
HV vaatleja

|
14.05.2009 19:06:21
|
|
|
| Ma olen CW alles eriti uus ja küsiks kas mängite rohkem ranked servudes?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.05.2009 20:45:07
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
Eelmine, pole 3 kuud mänginud ja ainult 200 kohta langenud müstika |
Muide ma olen märganud,et oled paremal kohal kui 3000 siis kukud väga aeglaselt isegi kui ei mängi ja mängides on suht muretu kohta hoida.3000+ kukud juba vahel isegi 25 kohta päevas .Seda nägin siis, kui ise 3000 kandis olin.Hetkel olen suht lihtsalt 2400~ kandis püsinud(+/- 20 siia-sinna)
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
14.05.2009 20:56:34
|
|
|
Eelmine, pole 3 kuud mänginud ja ainult 200 kohta langenud müstika |
Muide ma olen märganud,et oled paremal kohal kui 3000 siis kukud väga aeglaselt isegi kui ei mängi ja mängides on suht muretu kohta hoida.3000+ kukud juba vahel isegi 25 kohta päevas .Seda nägin siis, kui ise 3000 kandis olin.Hetkel olen suht lihtsalt 2400~ kandis püsinud(+/- 20 siia-sinna) |
Eks see umbes nii ongi, eesotsas vähem liikumist, vahed suuremad, mängijaid niikuinii vähe.
Täna saab ehk taas sadakond kohta kõrgemale.
Äsja lõppenud mäng:
Õhtupoole veel vähemalt 1 mänguke plaanis.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
20.05.2009 15:12:13
|
|
|
| Õhtupoole veel vähemalt 1 mänguke plaanis. |
tegin eile paar mängu kukkusin jala surfates puruks ja aega veidi rohkem
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
20.05.2009 15:24:13
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
| Õhtupoole veel vähemalt 1 mänguke plaanis. |
tegin eile paar mängu kukkusin jala surfates puruks ja aega veidi rohkem  |
Õnnetu lugu, aga ehk kohtab sindki NH(või mujal) servus.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
20.05.2009 15:24:44
|
|
|
Oi, jama lugu sul siis mõnes mõttes
Samas hea puhkus jah 8)
Jõudu paranemisel.....
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
07.06.2009 18:35:21
|
|
|
Kas keegi teist on Eestis mõnes poes näinud sellist elukat: Crysis Maximum Edition, ma ostaks sellise.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 14:08:41
|
|
|
| Kunagi sai seal aastal 2007 novembris ostetud 1050 krooni eest crysis special edition, ulmeline hind küll aga iga senti väärt.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
09.06.2009 14:21:48
|
|
|
| Kunagi sai seal aastal 2007 novembris ostetud 1050 krooni eest crysis special edition, ulmeline hind küll aga iga senti väärt. |
Mina ostsin 2008 vist oli juba 800.- |
Ostsin kasutatult 500kr Speacial edititoni. 8)
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2009 14:46:59
|
|
|
ise ka see Crysis + Warhead plaan millagil kuskilt osta,kuna Warheadi endal momendil pole ....ja momendil kol igav ka midagi mängida pole ... Crysis on ikka sigakõva mäng eile uurisin seda Crysise multiplayeri värki ka esimest korda tundus päris huvitav ...kuigi pole eriti nagu võrgus mängimine tõmmanud... sain mingisse serverisse sisse ka, kuigi seal kedagi polnud müttasin natuke niisama ringi .... kas seal ongi nii et igal seltskonnal on oma server kuhu siis iga mats sisse ei pääse ja kui siis ainult passwordiga ? serverite nimekiri oli päris pikk aga päris paljudesse sisse ei saanud .....
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 15:00:08
|
|
|
| Gap kirjutas: |
ise ka see Crysis + Warhead plaan millagil kuskilt osta,kuna Warheadi endal momendil pole ....ja momendil kol igav ka midagi mängida pole ... Crysis on ikka sigakõva mäng eile uurisin seda Crysise multiplayeri värki ka esimest korda tundus päris huvitav ...kuigi pole eriti nagu võrgus mängimine tõmmanud... sain mingisse serverisse sisse ka, kuigi seal kedagi polnud müttasin natuke niisama ringi .... kas seal ongi nii et igal seltskonnal on oma server kuhu siis iga mats sisse ei pääse ja kui siis ainult passwordiga ? serverite nimekiri oli päris pikk aga päris paljudesse sisse ei saanud ..... |
Polegi ammu crysise MPd mänginud, peaks huvi pärast vaatamamis seal ka sünnib, Warsi väljatulekust seda mänginud pidevalt. Mis puutub servudesse siis enamus siiski ilma passwordita ja lahtised. Kasuta gametrackerit http://www.gametracker.com/search/crysis/ et leida servereid. Samas mängu sees kasutajate rohkuse järgi ritta pannes serverid ühine ikka nendega mis täis on. Pooltühja pole väga mõtet minna(seda eriti PS puhul). Kuigi karta on et hetkel alles MP maailmaga tutvudes saad suht rõvedalt nuuti teiste mängijate käest, on ju osad juba 2007 aasta oktoobrist alates mänginud kui MP beta välja tuli(mina kaasa arvatud 8) ) , aga ära heida meelt ja harjuta pidevalt. IA on parim alustuseks et saada relva tunnetus ja põhiline mängimisoskus(täpsus) kätte.
BTW mis nimega mängid seal?
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 15:19:07
|
|
|
ise ka see Crysis + Warhead plaan millagil kuskilt osta,kuna Warheadi endal momendil pole ....ja momendil kol igav ka midagi mängida pole ... Crysis on ikka sigakõva mäng eile uurisin seda Crysise multiplayeri värki ka esimest korda tundus päris huvitav ...kuigi pole eriti nagu võrgus mängimine tõmmanud... sain mingisse serverisse sisse ka, kuigi seal kedagi polnud müttasin natuke niisama ringi .... kas seal ongi nii et igal seltskonnal on oma server kuhu siis iga mats sisse ei pääse ja kui siis ainult passwordiga ? serverite nimekiri oli päris pikk aga päris paljudesse sisse ei saanud ..... |
Polegi ammu crysise MPd mänginud, peaks huvi pärast vaatamamis seal ka sünnib, Warsi väljatulekust seda mänginud pidevalt. Mis puutub servudesse siis enamus siiski ilma passwordita ja lahtised. Kasuta gametrackerit http://www.gametracker.com/search/crysis/ et leida servereid. Samas mängu sees kasutajate rohkuse järgi ritta pannes serverid ühine ikka nendega mis täis on. Pooltühja pole väga mõtet minna(seda eriti PS puhul). Kuigi karta on et hetkel alles MP maailmaga tutvudes saad suht rõvedalt nuuti teiste mängijate käest, on ju osad juba 2007 aasta oktoobrist alates mänginud kui MP beta välja tuli(mina kaasa arvatud 8) ) , aga ära heida meelt ja harjuta pidevalt. IA on parim alustuseks et saada relva tunnetus ja põhiline mängimisoskus(täpsus) kätte.
BTW mis nimega mängid seal? |
Ega seal Crysise MP-st vist jah suurt midagi ei toimu hetkel:
Spoiler 
Mul nagu pildilt näha on filtritest juba ära keelatud tühjade ja täis serverite näitamine.Vahel luban täis serverite näitamist kui mõni lemmikserver täis on ja sisse tahan saada.Salasõnaga kaitstud servereid samuti ei näita.
Muidu jah naljakas on olnud näha mitmeid korda kuidas n00bid PS-s tappa saavad ja küsivad kuidas relvi saab osta .Samas olen näinud ka neid kes alguses vaevaliselt hakkama saavad aga pärast on sellised ässad,et mängiksin nendega iga päev PS-i 8)
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2009 15:20:35
|
|
|
Selge tänud sulle Killerwave teen proovi. Rax1979 muidu on kasutajanimi.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 15:27:46
|
|
|
BTW mis nimega mängid seal? |
Ega seal Crysise MP-st vist jah suurt midagi ei toimu hetkel:
Spoiler 
Mul nagu pildilt näha on filtritest juba ära keelatud tühjade ja täis serverite näitamine.Vahel luban täis serverite näitamist kui mõni lemmikserver täis on ja sisse tahan saada.Salasõnaga kaitstud servereid samuti ei näita.
Muidu jah naljakas on olnud näha mitmeid korda kuidas n00bid PS-s tappa saavad ja küsivad kuidas relvi saab osta .Samas olen näinud ka neid kes alguses vaevaliselt hakkama saavad aga pärast on sellised ässad,et mängiksin nendega iga päev PS-i 8) |
Gametrackeri järgi on seis suht nutune. Eks õhtuti ole rohkem rahvast, kes ikka väga teisipäeva päeval mängib.(enamus siiski euroopast.)
Warsis on veidi parem seis aga kah kokku kuivanud, harva kohtab inimlikus servis muid mappe peale Steel milli, MEsa ja tarmaci.
Warsis on ka uusi mängijaid kohata, täpselt sama küsimus et kuidas relvi saab osta Tasuks ikka ennem manuaali lugeda(kas siis paberkandjal või Mycrysis.com ist).
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2009 15:39:59
|
|
|
Praegu käisin ka jah mingit asja proovimas seal oli mingi power struggle vms mingi vennad jooksid seal i ringi jooksin ka nendej järgimitte essugi aru ei saanud mida teha ja kuhu jooksma peab ja siis äkki üks sõitis om hummeriga mulle otsa ja olingi kutu aga jah päris huvitas tundus ..... et äkki kui teil HV-vaatlejatel on mingi oma server kus käite ehk võtate mind ka teinekord kampa ja kui aega on ehk õpetate kuidas asi käib et mis tegema peab ja kelle pihta tuld anda
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 15:45:17
|
|
|
Praegu käisin ka jah mingit asja proovimas seal oli mingi power struggle vms mingi vennad jooksid seal i ringi jooksin ka nendej järgimitte essugi aru ei saanud mida teha ja kuhu jooksma peab ja siis äkki üks sõitis om hummeriga mulle otsa ja olingi kutu aga jah päris huvitas tundus ..... et äkki kui teil HV-vaatlejatel on mingi oma server kus käite ehk võtate mind ka teinekord kampa ja kui aega on ehk õpetate kuidas asi käib et mis tegema peab ja kelle pihta tuld anda  |
No nagu öeldi siis loe enne manuaal läbi.Juba seal on põhiinfo olemas,et aru saada mis tegema pead.Lisaks kaks videot:
Basic:
Spoiler 
Advanced:
Spoiler 
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 17:40:05
|
|
|
| Oma serverit meil pole, teoreetiliselt on aga hetkel kõik maas. Ma võin sind mujal servus mingi hetk juhendada. Aga ennem tasub tõesti tutvutusvideod läbi vaadata ja manuaali uurida et aimu saada.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
09.06.2009 19:42:46
|
|
|
| Oma serverit meil pole, teoreetiliselt on aga hetkel kõik maas. Ma võin sind mujal servus mingi hetk juhendada. Aga ennem tasub tõesti tutvutusvideod läbi vaadata ja manuaali uurida et aimu saada. |
Minu serverid jooksevad kogu aeg.
Warsi ja Crysise esimene server.
_________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud... |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
3 :: |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2009 20:26:37
|
|
|
tänud tomorrow jah... sry ei tahtnud segada ja ärritada kedagi lihtsalt ei saanud alguses pihta mis seal teha tuleb... see soomekeelne raamat mis mängu karbis on seda lugedes ei saanud nagu eriti palju aru mis teha tuleb kuna ei jaga soomekeelt nii hästi rohkem saan aru inglise keelest, aga mängus sees on ka see tutorial vaatasin seda ja sain enam vähem aru kuidas asi käib ..... tundus midagi analoogset nagu unreal tournament.... kuna seda olen võrgus proovinud ja Rainbow Six Las Vegast olen ka netis mänginud et päris snoob ei ole .... aga jah see Crysis on hoopis teisest puust sain seal kohe alguses suht ownitud... suht raske on eriti veel kui sul on alguses mingi pistol ja teised on mingite snaiprite ja automaatide ja scaridega ....
enivei tahtsin küsida miks ma nagu suht paljudesse serveritesse sisse ei saa kuigi nagu ruumi on selles suhtes et näiteks mahub 30 ja mingi 12 on sees siis ju peaks saama ? ütleb mulle sellise asja et Unable to Connect ,Game Version Differs from server või siis et version mismatch ? siin visati mingi link kus olid mingi serverid aga ma ei saa ju neid vaadata mängus olles või kuidas ?
Crysis on mul patchitud versioon 1.2
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 20:39:33
|
|
|
Crysise viimane versioon on 1.21
Crysises on erinevatel servudel eri versioonid, seega pisut killustunud. Sisse saad ikka sinna kus sama versioon.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2009 23:27:35
|
|
|
seda ma tean jah et mängus olles näeb ka servereid aga jah ... praegu mängisin mingi tükk aega ühes mingis serveris suht äge oli 8) endale päris meeldis suht hoogu satub et hakkad mängima ja jäädki mängima sain mingi 320Punkti kokku ja sain siis mõne parema relva ka endale osta... aga jah nendele teistele nano suidis tüüpidele on ikka suht raske pihta saada minumeelest .... liiguvad suht kiiresti teised... päris tükk tegemist on minusugusel uuel snoobil kui paned nähtmatu ja varitsed natuke kuskil siis saad piht ka jah aga kui seal niisama julgelt ringi jooksed siis võetkase sind snipriga või mingi rocket launcheriga suht kiiresti rajalt maha .... Kas seal Crysis Warsis on ka sama lõbus et peaks endale hankima ka selle mängu
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2009 23:37:43
|
|
|
seda ma tean jah et mängus olles näeb ka servereid aga jah ... praegu mängisin mingi tükk aega ühes mingis serveris suht äge oli 8) endale päris meeldis suht hoogu satub et hakkad mängima ja jäädki mängima sain mingi 320Punkti kokku ja sain siis mõne parema relva ka endale osta... aga jah nendele teistele nano suidis tüüpidele on ikka suht raske pihta saada minumeelest .... liiguvad suht kiiresti teised... päris tükk tegemist on minusugusel uuel snoobil kui paned nähtmatu ja varitsed natuke kuskil siis saad piht ka jah aga kui seal niisama julgelt ringi jooksed siis võetkase sind snipriga või mingi rocket launcheriga suht kiiresti rajalt maha .... Kas seal Crysis Warsis on ka sama lõbus et peaks endale hankima ka selle mängu  |
No ma mängin pidevalt Warsi selle väljatulekust saati, lõbus on küll. Soovitus et ära väga clocki ühe koha peal, leitakse üsna kiirelt üles kui vähegi asisemad mängijad on. Kahju et sa varem ei tundnud huvi selle vastu, kevadel oli trial WEEK warsil ja samas sai ka võita päriseks selle mängu, ise sain ka ühe juurde, kuid see juba ammu ära jagatud.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.06.2009 00:13:59
|
|
|
Mule meeldib alati sessiooni alates kuidas kõik jooksevad nagu segased,et vallutada kõike ja punkte saada,ja kui juhtuvad kaks tiimi sama kohta mängu alguses vallutama siis sealt tulevad ühed kõige rajumad tulevahetused 8) .See kui julgelt ma mapil ringi kärutan sõltub mis tasemega sarvus ma mängin.Mingis tundmatus saab vabalt autoga rallida igal pool,sest isegi kui mõni vend tulistab rocket laucherist, siis ma teen "purjus juhti" .Kui väga kogenud tulistaja pole siis laseb kõik mööda .Karmimates servudes on vahel isegi nii olnud,et olen tangist välja hüpanud ja cloackides ajama pannud kui on näha olnud,et suur vaenase kohalolek hakkab tekkima ja tiimiliikmeid piirkonnas pole.Peab oskama ka taganeda 8) .Clocki kasutan ikka suht tihedalt.Järgmine on max armor.Kolmas speed ja kõige vähem kasutan max strenght.
Mitmeid kordi on ka nii olnud,et võtan kõvasti moona kaasa ja siis lähen istutan ennast mõnele energy sitele mis on vaenlase punkrile kõige lähemal.Mineerin tee ära.Panen kavalalt paar claymore ja jään ootama.Kui veab siis saab nii isegi 5-6 killi järjest
Ükskord oli naljakas kui vaenlane tuli tuumatangiga meie HQ hävitama.Samas meie punker jäi talle teepeale.Läksin veidi ette,kust ma teadsin,et ta läbi tuleb.Panin kaks miini sellisesse kohta,et ta ei saanud paremalt poolt läbi minna(küngas+puud ja liiklusmärk ees).Muidugi ma ei arvanudki,et ta nii lohakas on,et ta üle miinide sõidab.Sestap paningi vasakule poole C4 rohu sisse kust seda näha ei olnud.Vend tuli ja pööraski enne miine vasakule .Siis lasin C4 käiku ja lõpetasin ta rocket launcheriga ära.Job well done 8)
Sry ma sattusin jälle hoogu
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
10.06.2009 01:45:49
|
|
|
| Cloackerid lõpetavad tavaliselt(olenemata kaugusest) läbistatud ajuga minu poolt 8) Paljud arvavad et neid ei ole näha ega kuulda, nad eksivad rängalt. Midugi on cloack kasulik ja aitab vahel kas sisse tundiga või põgeneda aga neist ei saa ma aru kes niisama põõsas või mujal cloackides passivad.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.06.2009 23:56:50
|
|
|
irww tomorrow hea jutt saan sinu teksti lugedes häid ideid mille peale ise ei oska kohe päris tullagi
aga jah nii rumal ma ei ole et koguaeg cloagiga passin kuskil põõsas (cloak on see nähtamatu võime siis jah nagu ma aru saan ? ) aga vahest on hea minna vaikselt kuhugi padrikusse ja siis oodata kui keegi sulle sülle jookseb eile mängisin ühes serveris päris tükk aega.... suht lahedad vennad tundusid mu tiimis olevat mängisin ameerika poolses tiimis... üks vend oli hea sõitis mingi autoga sinna vaenlaste sekka, siis paar tükk seisid seal tee peal ja kutt tahtis neid vist alla ajada aga vennad kasutasid seda max strenghi vms et hüppasid üle auto ja vend pani hoopis puusse
aga vahepeal nagu imelikult läägib asi et kas see on netiühndusest või server jamab või peaks neid efekte ja seadeid nats alla võtma ? et ma singleplayerit mängisin very high 1920X1200 resol ja 2X AA et jooksis puhtalt et kas MP jaoks peaks ehk nats alla võtma ? sry kui rumal küsimus, te jagate rohkem nagu sellest asjast
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.06.2009 00:11:27
|
|
|
aga vahepeal nagu imelikult läägib asi et kas see on netiühndusest või server jamab või peaks neid efekte ja seadeid nats alla võtma ? et ma singleplayerit mängisin very high 1920X1200 resol ja 2X AA et jooksis puhtalt et kas MP jaoks peaks ehk nats alla võtma ? sry kui rumal küsimus, te jagate rohkem nagu sellest asjast  |
MP jaoks võta efekte maha jah.Eriti vast veega seotud efekte.High peaks olema enam kui piisav.Läägima hakkab siis kui liiga palju mängijaid on vahel.Läägida võib ka mapist sõltuvalt(custom mapid eriti kui pole hästi tehtud)
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
11.06.2009 01:27:56
|
|
|
Sai just üle pika aja 2h järjest TIA-d teahtud 8) Muidu täitsa mõnus, kuid klaveri vahel olev "Punane pull" ei aita just kaasa Puhastasin küll, kuid sutiajapärast jälle kinni
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
11.06.2009 01:59:20
|
|
|
Hakkan seda asja uurima.
Tänuks üks sait, kus C. Yerli räägib crysis 2-st ja seal on ka mingi pisivideo sellest mängust.
http://www.incrysis.cz/
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
15.06.2009 18:19:16
|
|
|
sai NH-s natuke mängitud
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
16.06.2009 14:06:37
|
|
|
Tänane skoor siis NH-s:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.06.2009 20:44:29
|
|
|
Sai väheke mängitud:
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.06.2009 09:48:59
|
|
|
Sai väheke mängitud:
Spoiler 
|
Kuidas teil läheb ? Mul hetkel paus ei saa mängida - väljas liiga palju üritusi hetkel - aga võtan varsti asja jälle üles - masu ei võimalda väljas kaua pidu panna.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
25.06.2009 11:41:35
|
|
|
Keegi võiks kursis hoida kus igal antud ajahetkel eestlasi või AHV-e mängib
Saaks vahel isegi joinida või nii 8)
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.06.2009 11:55:22
|
|
|
| lockdown92 kirjutas: |
Keegi võiks kursis hoida kus igal antud ajahetkel eestlasi või AHV-e mängib
Saaks vahel isegi joinida või nii 8) |
Ma üldiselt liiga laisk,et teada anda,et vot ma nüüd parasjagu selles servus.Niikuinii keegi eestlastest ei joini samal ajal.Näevad seda alles pool päeva hiljem
viimati muutis Tomorrow 25.06.2009 12:00:04, muudetud 2 korda |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
25.06.2009 11:59:14
|
|
|
Heh, mõned ikka jälgivad HV-d tihemini kui iga poole päeva tagant
Ise mängin tavaliselt warsi Obositii serveris või mõnedes teistes vene servudes, kus ping pole üle 70. NH-st hoian enamasti eemale, kuna see on kõige lagivam servu mida siiamaani proovinud olen
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.06.2009 12:03:34
|
|
|
Sai paar mängu tehtud eile:
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Ise olen enamasti kas Buttkickers(PS) või GCE(PS) servus nagu piltideltki näha võib.Mängin eranditult PS-i
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
25.06.2009 13:00:56
|
|
|
Ise mängin ka 90% PS'i, muidu proovin harva ka TIA-d
Siin ka üks hea saavutus veel tavalise Crysis MP-ga
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
27.06.2009 14:51:06
|
|
|
võiks mingi suurema koospelamise jälle teha 195.50.194.196 servus, see eesti oma u know. (seal ei tohiks pingiprobleemi olla )
paneks heade aegade meeldetuletuseks mingi shore mapi ka veel . tegelt mingi hea TIA map oli ka shore sarnane mida sai eestlastega pelatud
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
27.06.2009 15:50:26
|
|
|
Kui massipela teha siis PS ikkagi, TIA ei köida nii väga
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.06.2009 16:15:59
|
|
|
Just.PS ikka huvitavam.Võib ka mõlemat teha minupoolest aga kaldun ikka PS poole
Keegi pakub mingi kuupäeva välja,kuna see võiks toimuda?.Ise arvan,et ehk järgmine laupäev-pühapäev?(4-5 Juuli).Tollel nädalavahetusel pole F1 kah seega saab rahulikult mängida.Mis arvate?
Tegin paar mängu eile:
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
27.06.2009 16:24:09
|
|
|
Endale sobiks väga hästi homne päev muidu
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |