Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 180, 181, 182  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema?
Jätkame vanas teemas
30%
 30%  [ 3 ]
Teeme uue teema
70%
 70%  [ 7 ]
hääli kokku : 10

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fred147
HV vaatleja
fred147

sõnum 14.05.2009 10:25:22 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Lehe aadress? icon_biggrin.gif

Mul profiili all WWW nupuke 8) Olen seal ZiKi nime all ja CW kasutan samuti ZiKi nime. Suvel kodus kah rohkem müttamist ja PC taga vähem aega passida aga loodan, et kuskil "madinas" kohtume. Nädalas 4-5 tundi ikka üritan mängida.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 14.05.2009 14:41:30 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ometi keegi postitas.Vaatasin,et teema juba surnud vms icon_smile.gif

Tegin eile paar mängu:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

GCE on ikka 10x parem kui NH icon_rolleyes.gif .Vähemalt ei üritata ette kirjutada kus sa kükitada tohid.Samas põhilised reeglid +SSM on paigas ja adminnid ei jaga kicke vasakule ja paremale icon_rolleyes.gif
Boonuseks erinevad mapid thumbs_up.gif

GCE kuulub samuti NH klanni liidrile icon_wink.gif GCE ja NH on nö paarisklannid. Reeglid ja muud asjad on põhiliselt samad, sest üks tegelane haldab mõlemat servut ja kasutab samu asju.
Ise mängin pidevalt NHs, vahel peaks GCEsse ka minema, et muid mappe mängida. Ei ütleks et lambikaid Kicke Nhs jagatakse.

Panen ka paar viimast mängupilti üles moe pärast:

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
fred147
HV vaatleja
fred147

sõnum 14.05.2009 19:06:21 vasta tsitaadiga

Ma olen CW alles eriti uus ja küsiks kas mängite rohkem ranked servudes?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2009 19:45:56 vasta tsitaadiga

fred147 kirjutas:

Mina vähemalt üritan mängida jah thumbs_up.gif .Selles mõttes,et kui juba mängida, siis jäägu sellest ka mingi märk maha.Pahatihti CryStats paneb siiski puusse icon_confused.gif .Saan mingi hea mängu mapil mis mulle tavaliselt ei istu(või halb K/D ratio) ja sessiooni tulemused kantakse hoopis teise mapi alla icon_mad.gif

Kasutajatunnus on XNA mul: http://test.crystats.com/crysis_player/XNA
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 14.05.2009 20:32:36 vasta tsitaadiga

fred147 kirjutas:

Enamus Ranked, tore on vahel vaadata oma mängutulemust crystatsist. Enamasti töötab laitmatult, kohati vaid loobib vale mapi alla.
Praegune mis 3 kuud vana.
http://test.crystats.com/crysis_player/-NH-Killerwave_HV
Eelmine, pole 3 kuud mänginud ja ainult 200 kohta langenud icon_eek.gif müstika
http://test.crystats.com/crysis_player/Killerwave+HV
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.05.2009 20:45:07 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:

Muide ma olen märganud,et oled paremal kohal kui 3000 siis kukud väga aeglaselt isegi kui ei mängi ja mängides on suht muretu kohta hoida.3000+ kukud juba vahel isegi 25 kohta päevas icon_eek.gif .Seda nägin siis, kui ise 3000 kandis olin.Hetkel olen suht lihtsalt 2400~ kandis püsinud(+/- 20 siia-sinna)
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 14.05.2009 20:56:34 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Muide ma olen märganud,et oled paremal kohal kui 3000 siis kukud väga aeglaselt isegi kui ei mängi ja mängides on suht muretu kohta hoida.3000+ kukud juba vahel isegi 25 kohta päevas icon_eek.gif .Seda nägin siis, kui ise 3000 kandis olin.Hetkel olen suht lihtsalt 2400~ kandis püsinud(+/- 20 siia-sinna)

Eks see umbes nii ongi, eesotsas vähem liikumist, vahed suuremad, mängijaid niikuinii vähe.
Täna saab ehk taas sadakond kohta kõrgemale. icon_wink.gif
Äsja lõppenud mäng:

Õhtupoole veel vähemalt 1 mänguke plaanis.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2009 15:12:13 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:

tegin eile paar mängu icon_smile.gif kukkusin jala surfates puruks ja aega veidi rohkem icon_smile.gif

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 20.05.2009 15:24:13 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Killerwave kirjutas:

tegin eile paar mängu icon_smile.gif kukkusin jala surfates puruks ja aega veidi rohkem icon_smile.gif

Õnnetu lugu, aga ehk kohtab sindki NH(või mujal) servus.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 20.05.2009 15:24:44 vasta tsitaadiga

Oi, jama lugu sul siis mõnes mõttes icon_neutral.gif

Samas hea puhkus jah 8)

Jõudu paranemisel.....

tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 07.06.2009 18:35:21 vasta tsitaadiga

Kas keegi teist on Eestis mõnes poes näinud sellist elukat: Crysis Maximum Edition, ma ostaks sellise.

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2009 13:25:33 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Kas keegi teist on Eestis mõnes poes näinud sellist elukat: Crysis Maximum Edition, ma ostaks sellise.

ma ei tea vaata äkki siit saad icon_rolleyes.gif http://www.cdmarket.eu/et/shop/games/detail/1654270/PC-CRYSIS_MAXIMUM_EDITION
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2009 13:35:03 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
tumbuser kirjutas:

ma ei tea vaata äkki siit saad icon_rolleyes.gif http://www.cdmarket.eu/et/shop/games/detail/1654270/PC-CRYSIS_MAXIMUM_EDITION

Hind on küll väga hea.Andricos on ainuüksi Warhead üksi kallim icon_lol.gif
http://www.andrico.ee/pood/advanced_search_result.php?keywords=crysis&osCsid=84c0bb719da9a181825876141e446e95&x=0&y=0

Ja kui osta sealt nii crysis kui ka Warhead eraldi siis tuleb üldse mingi müstiline ~850.- kokku icon_eek.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.06.2009 14:08:41 vasta tsitaadiga

Kunagi sai seal aastal 2007 novembris ostetud 1050 krooni eest crysis special edition, ulmeline hind küll aga iga senti väärt.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2009 14:16:31 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Kunagi sai seal aastal 2007 novembris ostetud 1050 krooni eest crysis special edition, ulmeline hind küll aga iga senti väärt.

Mina ostsin 2008 vist oli juba 800.-
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 09.06.2009 14:21:48 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Mina ostsin 2008 vist oli juba 800.-

Ostsin kasutatult 500kr Speacial edititoni. 8)

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2009 14:46:59 vasta tsitaadiga

ise ka see Crysis + Warhead plaan millagil kuskilt osta,kuna Warheadi endal momendil pole ....ja momendil kol igav ka midagi mängida pole ... Crysis on ikka sigakõva mäng icon_biggrin.gif eile uurisin seda Crysise multiplayeri värki ka esimest korda icon_biggrin.gif tundus päris huvitav ...kuigi pole eriti nagu võrgus mängimine tõmmanud... sain mingisse serverisse sisse ka, kuigi seal kedagi polnud icon_neutral.gif müttasin natuke niisama ringi .... kas seal ongi nii et igal seltskonnal on oma server kuhu siis iga mats sisse ei pääse ja kui siis ainult passwordiga ? serverite nimekiri oli päris pikk aga päris paljudesse sisse ei saanud .....
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.06.2009 15:00:08 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ise ka see Crysis + Warhead plaan millagil kuskilt osta,kuna Warheadi endal momendil pole ....ja momendil kol igav ka midagi mängida pole ... Crysis on ikka sigakõva mäng icon_biggrin.gif eile uurisin seda Crysise multiplayeri värki ka esimest korda icon_biggrin.gif tundus päris huvitav ...kuigi pole eriti nagu võrgus mängimine tõmmanud... sain mingisse serverisse sisse ka, kuigi seal kedagi polnud icon_neutral.gif müttasin natuke niisama ringi .... kas seal ongi nii et igal seltskonnal on oma server kuhu siis iga mats sisse ei pääse ja kui siis ainult passwordiga ? serverite nimekiri oli päris pikk aga päris paljudesse sisse ei saanud .....

Polegi ammu crysise MPd mänginud, peaks huvi pärast vaatamamis seal ka sünnib, Warsi väljatulekust seda mänginud pidevalt. Mis puutub servudesse siis enamus siiski ilma passwordita ja lahtised. Kasuta gametrackerit http://www.gametracker.com/search/crysis/ et leida servereid. Samas mängu sees kasutajate rohkuse järgi ritta pannes serverid ühine ikka nendega mis täis on. Pooltühja pole väga mõtet minna(seda eriti PS puhul). Kuigi karta on et hetkel alles MP maailmaga tutvudes saad suht rõvedalt nuuti teiste mängijate käest, on ju osad juba 2007 aasta oktoobrist alates mänginud kui MP beta välja tuli(mina kaasa arvatud 8) ) , aga ära heida meelt ja harjuta pidevalt. IA on parim alustuseks et saada relva tunnetus ja põhiline mängimisoskus(täpsus) kätte.

BTW mis nimega mängid seal?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2009 15:19:07 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Gap kirjutas:

Polegi ammu crysise MPd mänginud, peaks huvi pärast vaatamamis seal ka sünnib, Warsi väljatulekust seda mänginud pidevalt. Mis puutub servudesse siis enamus siiski ilma passwordita ja lahtised. Kasuta gametrackerit http://www.gametracker.com/search/crysis/ et leida servereid. Samas mängu sees kasutajate rohkuse järgi ritta pannes serverid ühine ikka nendega mis täis on. Pooltühja pole väga mõtet minna(seda eriti PS puhul). Kuigi karta on et hetkel alles MP maailmaga tutvudes saad suht rõvedalt nuuti teiste mängijate käest, on ju osad juba 2007 aasta oktoobrist alates mänginud kui MP beta välja tuli(mina kaasa arvatud 8) ) , aga ära heida meelt ja harjuta pidevalt. IA on parim alustuseks et saada relva tunnetus ja põhiline mängimisoskus(täpsus) kätte.

Ega seal Crysise MP-st vist jah suurt midagi ei toimu hetkel:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul nagu pildilt näha on filtritest juba ära keelatud tühjade ja täis serverite näitamine.Vahel luban täis serverite näitamist kui mõni lemmikserver täis on ja sisse tahan saada.Salasõnaga kaitstud servereid samuti ei näita.

Muidu jah naljakas on olnud näha mitmeid korda kuidas n00bid PS-s tappa saavad ja küsivad kuidas relvi saab osta icon_lol.gif .Samas olen näinud ka neid kes alguses vaevaliselt hakkama saavad aga pärast on sellised ässad,et mängiksin nendega iga päev PS-i icon_eek.gif 8)
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2009 15:20:35 vasta tsitaadiga

Selge tänud sulle Killerwave thumbs_up.gif teen proovi. Rax1979 muidu on kasutajanimi.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.06.2009 15:27:46 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Killerwave kirjutas:
Gap kirjutas:

Ega seal Crysise MP-st vist jah suurt midagi ei toimu hetkel:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul nagu pildilt näha on filtritest juba ära keelatud tühjade ja täis serverite näitamine.Vahel luban täis serverite näitamist kui mõni lemmikserver täis on ja sisse tahan saada.Salasõnaga kaitstud servereid samuti ei näita.

Muidu jah naljakas on olnud näha mitmeid korda kuidas n00bid PS-s tappa saavad ja küsivad kuidas relvi saab osta icon_lol.gif .Samas olen näinud ka neid kes alguses vaevaliselt hakkama saavad aga pärast on sellised ässad,et mängiksin nendega iga päev PS-i icon_eek.gif 8)

Gametrackeri järgi on seis suht nutune. Eks õhtuti ole rohkem rahvast, kes ikka väga teisipäeva päeval mängib.(enamus siiski euroopast.)
Warsis on veidi parem seis aga kah kokku kuivanud, harva kohtab inimlikus servis muid mappe peale Steel milli, MEsa ja tarmaci.
icon_cry.gif
Warsis on ka uusi mängijaid kohata, täpselt sama küsimus et kuidas relvi saab osta icon_lol.gif Tasuks ikka ennem manuaali lugeda(kas siis paberkandjal või Mycrysis.com ist).
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2009 15:39:59 vasta tsitaadiga

Praegu käisin ka jah mingit asja proovimas seal oli mingi power struggle vms mingi vennad jooksid seal i ringi jooksin ka nendej järgimitte essugi aru ei saanud mida teha ja kuhu jooksma peab icon_smile.gif ja siis äkki üks sõitis om hummeriga mulle otsa ja olingi kutu icon_biggrin.gif aga jah päris huvitas tundus ..... et äkki kui teil HV-vaatlejatel on mingi oma server kus käite ehk võtate mind ka teinekord kampa ja kui aega on ehk õpetate kuidas asi käib et mis tegema peab ja kelle pihta tuld anda icon_redface.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.06.2009 15:45:17 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Praegu käisin ka jah mingit asja proovimas seal oli mingi power struggle vms mingi vennad jooksid seal i ringi jooksin ka nendej järgimitte essugi aru ei saanud mida teha ja kuhu jooksma peab icon_smile.gif ja siis äkki üks sõitis om hummeriga mulle otsa ja olingi kutu icon_biggrin.gif aga jah päris huvitas tundus ..... et äkki kui teil HV-vaatlejatel on mingi oma server kus käite ehk võtate mind ka teinekord kampa ja kui aega on ehk õpetate kuidas asi käib et mis tegema peab ja kelle pihta tuld anda icon_redface.gif icon_lol.gif

No nagu öeldi siis loe enne manuaal läbi.Juba seal on põhiinfo olemas,et aru saada mis tegema pead.Lisaks kaks videot:
Basic:
Spoiler Spoiler Spoiler

Advanced:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.06.2009 17:40:05 vasta tsitaadiga

Oma serverit meil pole, teoreetiliselt on aga hetkel kõik maas. Ma võin sind mujal servus mingi hetk juhendada. Aga ennem tasub tõesti tutvutusvideod läbi vaadata ja manuaali uurida et aimu saada.
tagasi üles
Estnx
HV Guru
Estnx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.06.2009 19:42:46 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Oma serverit meil pole, teoreetiliselt on aga hetkel kõik maas. Ma võin sind mujal servus mingi hetk juhendada. Aga ennem tasub tõesti tutvutusvideod läbi vaadata ja manuaali uurida et aimu saada.

Minu serverid jooksevad kogu aeg.
Warsi ja Crysise esimene server.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 180, 181, 182  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.