Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AJ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
11.05.2009 16:41:38
|
|
|
Gap kirjutas: |
jah tomorrow kui oled ka neid drivereid proovinud, siis kui viitsid ehk annad teada kas said ilusti peale ja mismoodi täpsemalt tegid 8) sest äkki tegin mina midagi valesti .... format on ka siin alles tehtud vista päris hapu ka ei saa olla ja viiruseid ja muud jama ka ei saa eriti sees olla kui see kuidagi mõjutab aga jah nende 185.81 betadega ei ole olnud tõesti mitte mingeid probleeme .... |
1. Eemaldad vanad(reboot driver cleaner)2.pakid uued lahti paned installima(väidab,et muudatusi süsteemis ei tehtud ja paned finish) 3.reboot uuesti ja siis uuesti sealt lahtipakitud kaustast tõmbad drivu käima
Sedasi sain ise peale esimese laksuga Mingid Catalysti mehed lastud sinna drivude kallale vist
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.05.2009 17:21:33
|
|
|
jah tomorrow kui oled ka neid drivereid proovinud, siis kui viitsid ehk annad teada kas said ilusti peale ja mismoodi täpsemalt tegid 8) sest äkki tegin mina midagi valesti .... format on ka siin alles tehtud vista päris hapu ka ei saa olla ja viiruseid ja muud jama ka ei saa eriti sees olla kui see kuidagi mõjutab aga jah nende 185.81 betadega ei ole olnud tõesti mitte mingeid probleeme .... |
Praegune Vista install niikuinii elab viimast nädalat(uus juba kompileeritud ) seega ei viitsinud tseremoonitseda.Lihtsalt pakkisin lahti.PhysX kustutasin ära ja setup.exe lasin käima.Installis nii minutiga ära ja tegin restardi.Senimaani kõik ok.Nvidia Control Panel töötab .Mänge pole jõudnud veel proovida.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.05.2009 17:48:09
|
|
|
hmm... eks ma proovin vist mingi aeg uuesti... muidu ei saa rahu rsk tänud nõuannete eest omgwtf ja tomorrow.
Aga omgwtf ma ei saa aru ma tegin nii et: control panelis võtsin unnistall nvidia drivers eks siis ta tegi selle ära ja restarti ei küsind,tegin restardi ise ... siis tegin selle driver sweeperiga analyze and clean eks siis restart ja siis extractisin selle tõmmatud faili ühte kausta ja sealt käivitasin selle setup.exe.. nii siis installis siis tegin restardi ja siis kuulen vista boot helina ära aga pilti ette ei tule lihtsalt mingi tükk aega ootasin tegin reset nupust restardi eks ikka sama jama.. sry et tüütan aga imelik miks ta nii teeb ... kuigi ma ei kasuta seda driver cleanerit see ei tööta minu op süsteemil (64bit) kasutan mingit driwer sweeperit kuigi ega selles vist vahet ei ole ? aga tomorrow miks sa selle Physixi sealt kaustat ära kustutad ?
midagi on valesti.... aa aga miks ta seal device manageris hakkab veel mingit bus controllerit installima ja siis pärast ütleb et ei leia õiget driverit ja bla bla aa mingi errori viskab ka veel installi käigus et mingi control paneli dlll is missing jne ... kui veel seda errorit viskab siis püüan kuidagi pildi teha driveri tõmbasin ikka ametlikult Nvidia lehelt ja ilusti tõmbas lõpuni et selles mõttes läks kõik ilusti ... ah mis ma ikka soiun ehk proovin mõni päev jälle.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
11.05.2009 17:53:07
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Evil14 kirjutas: |
Installisin ka uued 185.85 win7 all peale, installi lõpus viskas kirja, et muudatusi ei tehtud, aga ometi gpu-z näitab driver versioniks ForceWare 185.85 |
mul näitas ka aga nvidia control panelit ei tekkind |
hmm, mul oli nii et win7 enda sebitud driveritega oli CP olemas ja töötas, aga peale .85 paigaldamist hakkas CP errorit peksma ja viskas käivitamisel kinni.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.05.2009 19:21:29
|
|
|
hmm... eks ma proovin vist mingi aeg uuesti... muidu ei saa rahu piix tänud nõuannete eest omgwtf ja tomorrow.
Aga omgwtf ma ei saa aru ma tegin nii et: control panelis võtsin unnistall nvidia drivers eks siis ta tegi selle ära ja restarti ei küsind,tegin restardi ise ... siis tegin selle driver sweeperiga analyze and clean eks siis restart ja siis extractisin selle tõmmatud faili ühte kausta ja sealt käivitasin selle setup.exe.. nii siis installis siis tegin restardi ja siis kuulen vista boot helina ära aga pilti ette ei tule lihtsalt mingi tükk aega ootasin tegin reset nupust restardi eks ikka sama jama.. sry et tüütan aga imelik miks ta nii teeb ... kuigi ma ei kasuta seda driver cleanerit see ei tööta minu op süsteemil (64bit) kasutan mingit driwer sweeperit kuigi ega selles vist vahet ei ole ? aga tomorrow miks sa selle Physixi sealt kaustat ära kustutad ?
midagi on valesti.... aa aga miks ta seal device manageris hakkab veel mingit bus controllerit installima ja siis pärast ütleb et ei leia õiget driverit ja bla bla aa mingi errori viskab ka veel installi käigus et mingi control paneli dlll is missing jne ... kui veel seda errorit viskab siis püüan kuidagi pildi teha driveri tõmbasin ikka ametlikult Nvidia lehelt ja ilusti tõmbas lõpuni et selles mõttes läks kõik ilusti ... ah mis ma ikka soiun ehk proovin mõni päev jälle. |
Parem viska Device Managerist pilt .Näeb ära palju sul neid kevadisi kukeseeni virgub seal(kollased küsimärgid)
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.05.2009 19:57:37
|
|
|
omgwtf kirjutas: |
Mingid Catalysti mehed lastud sinna drivude kallale vist |
jejeee... nVidia järjekordselt p*sa valmis treinud ja ATI selles süüdi? Saan aru ,et asi rohkem naljaga mõeldud aga siiski mõttetu ilgumine imo.
Ja btw, mis sellel CCC-l viga on? Imo on palju loogilisem ja mugavam kasutada ka kui nVidia CP-d
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.05.2009 20:13:42
|
|
|
tsitaat: |
Ja btw, mis sellel CCC-l viga on? Imo on palju loogilisem ja mugavam kasutada ka kui nVidia CP-d
|
Absoluutselt tõsi,see NV panel on ikka maru ebamugav ja ebapädsev vidin
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.05.2009 21:15:43
|
|
|
tänud tomorrow 8) ma homme võtan selle töö käsile...
aga mina mõtlen seda et kuidas just Nvidia driverid selle windows 7 all töötavad ? et niipalju kui lugesin sealt Guru3D foorumist et noh mis näitaja see on aga kellel on windows 7 nendel niipalju neid probleeme polegi..... või krt seda teab Ati teeb ju samamoodi Windows 7 jaoks drivereid .. et ehk nagu valmistutakse selle Win 7 jaoks nagu ka ju Vistaga oli ? et võib olla sellepärast on need nvidia driverid sellised natuke vigased ... ega mul ainukesena neid probleeme ei ole, on ka teistel ju.... ok peace 8)
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.05.2009 21:53:09
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
tsitaat: |
|
Absoluutselt tõsi,see NV panel on ikka maru ebamugav ja ebapädsev vidin  |
Ikka-ikka .Lisaks installib see 10 rootkitti ja 253 troojalast.Kas ma mainisin,et viinamarjad on hapud?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.05.2009 22:00:11
|
|
|
Nu piix kui vanad ei suuda isegi teha dualviewi aktiviseerimist tänaseks ilma restardita siis peab ikka rahamasin hästi töötama
Õnneks esimene kvartal nad said juba mõnuga vastu pükse ja Aasta teine poole paistab neile veel tumedam
Äkki astuvad rahakohvri pealt maha ja hakakvad tarbijat ka austama.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.05.2009 23:48:08
|
|
|
+ kahel arvutil juba nVidia kaartidega kogeda saanud seda, et secondary display`d lihtsalt ei tunnista... tee mis tahad. Üks oli 9800GT ja teine 260GTX (viga ei ole tihendis). Drivusid ei ole proovinud vahetada kuna arvutid on riigiasutustes ning pole ka minu nö. probla. Mul kui kasutajal on vaja funktsionaalsust
ja asja toimimist mitte kebernussi tomorrow, räägid meile ka äkki nendest nö. rootkittidest ja 253-st troojast Totaalne BS jutt imo! Vastata võid sellele ATI vs nVidia teemas muidu kisub liiga OT-ks.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.05.2009 00:31:37
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
+ kahel arvutil juba nVidia kaartidega kogeda saanud seda, et secondary display`d lihtsalt ei tunnista... tee mis tahad. Üks oli 9800GT ja teine 260GTX (viga ei ole tihendis). Drivusid ei ole proovinud vahetada kuna arvutid on riigiasutustes ning pole ka minu nö. probla. Mul kui kasutajal on vaja funktsionaalsust
ja asja toimimist mitte kebernussi tomorrow, räägid meile ka äkki nendest nö. rootkittidest ja 253-st troojast Totaalne BS jutt imo! Vastata võid sellele ATI vs nVidia teemas muidu kisub liiga OT-ks. |
ot: |
Kohe näha,et majanduslangus on.Inimesed ei saa enam naljast kah aru |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
PPriit
HV kasutaja
|
12.05.2009 17:59:34
|
|
|
SAi katsetatud neid viimaseid ametlikke draivereid nii 7 kui Vista all, mõlemad 64 bit, aga Control panel ei installeeru. Siis uurisin vähe seda lahtipakitud kataloogi ja ei leidnud Control panelile vajalikke dll faile. :O kellelgi veel selliseid kogemusi?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
12.05.2009 19:08:51
|
|
|
PPriit kirjutas: |
SAi katsetatud neid viimaseid ametlikke draivereid nii 7 kui Vista all, mõlemad 64 bit, aga Control panel ei installeeru. Siis uurisin vähe seda lahtipakitud kataloogi ja ei leidnud Control panelile vajalikke dll faile. :O kellelgi veel selliseid kogemusi? |
no ma proovisin täna uuesti tomorrow ja omqwtf õpetuste järgi ja täpselt sama jama mis sul PPriit.. lihtsalt ei tule üldse pilti ette ja installi käigus viskab üldse mingeid dll erroreid mis vist puudutabki seda control paneli vist ... ah las olla ma ei viitsi nendega nussida panin 185.81 betad tagasi ja kõik on korras
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mumbles
HV kasutaja

|
12.05.2009 23:44:14
|
|
|
Sai ka just 32bitise vista all 185.85 draiverid peale lastud administrator modes ja kõik lõpuni tegi korralikult ära, kuigi peale finishit ei tahtnudki restarti teha.
Tegin igaksjuhuks ise, kõik nagu töötab, näitab et draiverid versioon 185.85 aga kui control panelis tahaks NVIDIA control panelile klõpsata, siis karjub:
The NVIDIA display panel extension cannot be created.
Possible reason include:
Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem.
Kardan, et unustati sinna packagesse midagi lisada, sest pole enne kunagi sellega probleeme olnud.
Võin korra proovida nvidia poolt soovitatud reinstalli, aga seda homme siis, täna ei viitsi ja kõik samas töötab v.a. nvidia control panel ja physx
Avastasin et 2 korda seda viga vältides lõpuks avaneb ikka see control panel.
Tundub, et midagi ikka jäi maha sellest paketist
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
3 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
13.05.2009 02:05:25
|
|
|
Mul töötab laitmatult.
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mumbles
HV kasutaja

|
13.05.2009 08:05:46
|
|
|
TruePlaya kirjutas: |
Mul töötab laitmatult. |
Mis videokaardi ja OP. süsteemi peal ?
Avanevad NVIDIA ja pyshX paneel ka ?
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
3 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.05.2009 08:35:28
|
|
|
Mumbles kirjutas: |
TruePlaya kirjutas: |
Mul töötab laitmatult. |
Mis videokaardi ja OP. süsteemi peal ?
Avanevad NVIDIA ja pyshX paneel ka ? |
Sama siin.32bit Vista.Polnud installimisega mingeid probleeme.CP avaneb ilusti ja toimib nagu peab.Huvitav,et osadel igavesed jamad sellega aga teistel jälle kõik bueno
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
13.05.2009 11:49:24
|
|
|
Tihendi vead
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.05.2009 12:01:24
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Tihendi vead  |
Suveks tuleb uued tihendid panna
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
PPriit
HV kasutaja
|
13.05.2009 18:53:58
|
|
|
No mis imetihend see 185 seeria driverite jaoks vajalik peab olema
Sama tihendiga 182 seeria toimib laitmatult. Nii Vista kui 7 peal. mõlemad 64bit.
Uurisin veel tiba seda lahtipakitud kausta mille installer loob ja leidsin sellise faili NvCplSetupEng.exe Suurus ca18 MB
Viitab nagu Control panelile. Proovisin eraldi seda installida ja ütleb, et pole sobivat driverit installitud. Setup failed!
Varasematel versioonidel olid nagu CP failid kohe koos driveri failidega lahti pakitud.
185 seeria driver ise installeerub korralikult ja töötab ka. Aga ilma CP'ta ei saa nagu SLI'd lubada.
Ka Physix läheb probledeta peale. Ainuke kamm on CP'ga.
Ehk oskavad targemad mehed öelda, milliste tihenditega NV CP toimib?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
13.05.2009 18:57:19
|
|
|
selleks ei ole tihendit vajagi... söö rohkem rohelisi pille, siis näed ka CP-d  |
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.05.2009 19:36:08
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
selleks ei ole tihendit vajagi... söö rohkem rohelisi pille, siis näed ka CP-d  |
|
Mmm õunamaitselised :
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.05.2009 19:58:42
|
|
|
Ati pillid olid nõnna kibedad,et ma üle 2 nädala ei suutnud süüa seda sodi sõin magusaid õuna omasi edasi 8)
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|