Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
06.05.2009 00:52:08
|
|
|
itb-st saad detailse väljavõtte iga kuu alates 6 päev ja maksetätaeg on Elisas olnud juba 8a ,18 kuupäev
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.05.2009 06:16:16
|
|
|
SvenKask: Yks v6imalus on veel see, et kasutasid telefoni, millel GPRS oli va"ljalylitatud ja siis valis telefon automaatselt yhenduse yle GSM-i.
Ja siis jooksis internet hinnaga a 3 krooni minut, s6ltuvalt operaatorist. GSM-i maht ei kajastu GPRS-i andmemahus, vaid see kajastub ainult k6neeristuses.
Ja GSM-i olemasolust mitteteadlikkus on ennegi inimesi pannud tuhandeid kroone maksma. Ainus kaitse selle vastu on interneti seadete alt GSM-i seaded a"ra kustutada ja ja"tta alles ainult GPRS-i seaded.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
06.05.2009 07:25:42
|
|
|
Kuna mul on Elisa 39.- pakett, ehk sisaldab 4mb tasuta andmemahtu ja iga järgnev mb 5.- Ükspäev helistab mulle Elisast mingi mees, väidab, et ma olen surfanud 50mb. Ma ise jumala pabinas kuis ja mis enda teades pole kindlasti nii palju käinud. Õnneks nad seda minu arvele juurde ei lisanud, ju siis oli see summa nii väike või lihtsalt vedas.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.05.2009 14:49:49
|
|
|
Võib olla ka selline asi, et mingi proge kasutab M-interneti profiili. Sellisel juhul on 1 mega hind ka teine. Olen EMT võrgus ja N95-ga tirisin kunagi mingise mängu demo Nokia lehelt. Aga see N-gage proge oligi vaikimisi m-interneti profiili seadnud endale ühenduseks
Õnneks oli demo 3 mega suur ja m-interneti mega hind emt`s 40 eeki. Väga hull asi polnud
Aga hetkel kasutan 5800 ja jätsin ööseks 4 filmi alla laadima. Tavaliselt kasutan selleks wifi ühendust, aga ruuter oli sõbra käes. Sai asi siis üle 3,5 G võrgu tirima jäetud. EMT gprs ööpäeva hind on 15 eeki. Arvestades aga kui oleks olnud 50.- mega (varem oli selline hind), mis arve siis oleks olnud Sest 4 x 700 mega oli hommikuks alla tiritud telefoni mälkarile
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
07.05.2009 19:53:22
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Võib olla ka selline asi, et mingi proge kasutab M-interneti profiili. Sellisel juhul on 1 mega hind ka teine. Olen EMT võrgus ja N95-ga tirisin kunagi mingise mängu demo Nokia lehelt. Aga see N-gage proge oligi vaikimisi m-interneti profiili seadnud endale ühenduseks
Õnneks oli demo 3 mega suur ja m-interneti mega hind emt`s 40 eeki. Väga hull asi polnud
Aga hetkel kasutan 5800 ja jätsin ööseks 4 filmi alla laadima. Tavaliselt kasutan selleks wifi ühendust, aga ruuter oli sõbra käes. Sai asi siis üle 3,5 G võrgu tirima jäetud. EMT gprs ööpäeva hind on 15 eeki. Arvestades aga kui oleks olnud 50.- mega (varem oli selline hind), mis arve siis oleks olnud Sest 4 x 700 mega oli hommikuks alla tiritud telefoni mälkarile  |
Tõesti tõesti? EMT's enam ei olegi vaja maksta 50.- mega eest, vaid nüüd on 15 eek päev(ükskõik üle mis võrgu va wifi)? Ehk siis mobiilse interneti eest kuus võib minna maksimaalselt 450 eek? See on küll tore uudis
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
07.05.2009 19:54:46
|
|
|
Klassivend suutis oma teadmata teha ahe nädalaga 9k arve nii, et
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.05.2009 11:41:21
|
|
|
warkriss kirjutas: |
Aga hetkel kasutan 5800 ja jätsin ööseks 4 filmi alla laadima. Tavaliselt kasutan selleks wifi ühendust, aga ruuter oli sõbra käes. Sai asi siis üle 3,5 G võrgu tirima jäetud. EMT gprs ööpäeva hind on 15 eeki. Arvestades aga kui oleks olnud 50.- mega (varem oli selline hind), mis arve siis oleks olnud Sest 4 x 700 mega oli hommikuks alla tiritud telefoni mälkarile  |
Tõesti tõesti? EMT's enam ei olegi vaja maksta 50.- mega eest, vaid nüüd on 15 eek päev(ükskõik üle mis võrgu va wifi)? Ehk siis mobiilse interneti eest kuus võib minna maksimaalselt 450 eek? See on küll tore uudis  |
15 eeki päev on wap.emt.ee profiilile. Ja mobiilsele TV vaatamisele on nüüd sama hind. Mobiilsel internetil (internet.emt.ee profiil) on mu meelest 40 eeki ikkagi
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
10.05.2009 15:01:48
|
|
|
Küsiks, et mis sellest wapi asjast sai lõpuks? Läksid "lihtsama" vastupanu teed?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronrix
HV vaatleja
|
10.05.2009 21:56:37
|
|
|
Et mis siis ikkagi lõpux sai asjast?
huvitav oleks kuulda sest endal ka midagi sellist käsil ja summa kordi suuremad muidugi kui 1000 eeku
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
10.05.2009 22:55:59
|
|
|
ronrix kirjutas: |
... summa kordi suuremad muidugi kui 1000 eeku |
mul kahe töökaaslasega enam-vähem sarnased juhused, ühel arve ca 8000, teisel 16000.
juhtus eelmisel aastal,
teenusepakkuja oli sama
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
10.05.2009 23:22:58
|
|
|
nexus kirjutas: |
mul kahe töökaaslasega enam-vähem sarnased juhused, ühel arve ca 8000, teisel 16000.
juhtus eelmisel aastal,
teenusepakkuja oli sama  |
Mis lahendus lõpuks oli siis?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
10.05.2009 23:23:15
|
|
|
äkki testivad, et kellele saab lambist arvele suure summa otsa väänata ja kes kohe ära maksavad...
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
10.05.2009 23:24:57
|
|
|
striker13 kirjutas: |
äkki testivad, et kellele saab lambist arvele suure summa otsa väänata ja kes kohe ära maksavad... |
Kusjuures selline tunne jääb küll kohati
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
10.05.2009 23:29:58
|
|
|
juhtus eelmisel aastal,
teenusepakkuja oli sama  |
Et siis Elisa we?
viimati muutis masterx 10.05.2009 23:30:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
10.05.2009 23:29:58
|
|
|
Mis lahendus lõpuks oli siis? |
8 tonnine pidi ikkagi ära maksma ning nüüd tehakse tasaarveldust
16 tonnisega seda teemat ei puuduta
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronrix
HV vaatleja
|
11.05.2009 10:08:25
|
|
|
minu puhul on teleyks, telef on n95 ja kokkuvöttes tahetaxe m interneti eest u 8 k. Ise pole kordagi m internetti kasutanud kuna on wifi olemas. Köige huvitavam veel see, et ainult ühel päeval on sisse logitud mingi 10 korda (ei ennem seda päeva ega ka kordagi hiljem) ja ei tea kust mida nn. alla tirinud. Igasugused uuendamised ja asjad on väljalülitatud ja pealegi kui tahad kuskile surfama minna peaks küsima koodi (seadetes on, et alati küsi) mida ma ka ei tea ja kuna pole kunagi vaja olnud siis pole ka uurinud. Kellegi teise käes pole telefon olnud. Ja kui ma peaks ära maksma selle summa mis nad nöuavad ja kui see osutub ettemaksux siis olexin seotud selle firmaga veel 3 a. Hetkel käib kirjavahetus, peaxin ära töestama, et ma töesti ei kasutanud m internetti jne.
Terv
ronrix
|
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
11.05.2009 12:46:09
|
|
|
See ei ole kood vaid pöörduspunkt mida ta ühenduse alguses küsib. Võid logist järgi vaadata kas see 8K seal ka kuidagi kajastub, Symbianianil on see päris täpne.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
11.05.2009 14:02:47
|
|
|
Tõesti tõesti? EMT's enam ei olegi vaja maksta 50.- mega eest, vaid nüüd on 15 eek päev(ükskõik üle mis võrgu va wifi)? Ehk siis mobiilse interneti eest kuus võib minna maksimaalselt 450 eek? See on küll tore uudis  |
15 eeki päev on wap.emt.ee profiilile. Ja mobiilsele TV vaatamisele on nüüd sama hind. Mobiilsel internetil (internet.emt.ee profiil) on mu meelest 40 eeki ikkagi  |
Kui tõesti 4x 700mb telefoni üle 3G tirisid ja miskit paketti tellitud pole siis on 112 k + arvet oodata.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.05.2009 21:42:11
|
|
|
zaitz kirjutas: |
15 eeki päev on wap.emt.ee profiilile. Ja mobiilsele TV vaatamisele on nüüd sama hind. Mobiilsel internetil (internet.emt.ee profiil) on mu meelest 40 eeki ikkagi  |
Kui tõesti 4x 700mb telefoni üle 3G tirisid ja miskit paketti tellitud pole siis on 112 k + arvet oodata. |
Paketti tellitud pole jah kuna EMT-l on max 15 eeki ööpäev . Tiri palju jaksad . Ja kui oleks vana hinna järgi asi olnud (50 eeki mega), siis oleks arve 140k
Täpsustuseks, et tirisin telefoni enda mälukaardile, mitte telefon polnud arvutiga ühenduses (GPRS modemina). Viimasel juhul oleks jah arve tulnud veoauto kastis kohale
EDIT:
TÄHELEPANU!!!
Uurisin just EMT infost, et kas sama hind ka Simpeliga. Et teine telefon võiks ju Simpeliga tirida autos kaasa sõites. Hind jah sama. Aga asjal üks AGA nüüd juures. Max 15 eeki ööpäev sinna maani, kuni
300 mega täis tiritud. Siis läheb vana hinnaga asi edasi (50 eeki mega). Jutt siis wap.emt.ee pakettside profiili kasutades.
Tundub, et see on alles selle kuu algusest nii. Kusjuures kui kodulehelt kampaaniate alt lugeda, siis on reklaamil suurelt kirjas, et "surfa südamest". Surfamine ei ole kunagi kallim kui 2.50.- kuni 15.-. Ei ühtegi tärni "kirbukakakirjaga", et mõistliku tarbimisega selline hind. Alles eraldi hinnakirja uurides lisaks võib leida viimases reas vastava info. Aga kui ma olen lugenud, et surfa südamest palju tahad ja kunagi pole kallim kui 15.- ööpäev, siis miks ma peaks selles veenduma hinnakirja lugedes? Sõber arvas, et see ju puhtalt Tarbijakaitse teema. Aga on`s mõtet sellise asjaga seda ametkonda tüüdata?. EMT nagunii punnib vastu siis, et kõik tuleb ikka hoolikalt läbi lugeda, enne kui miskit tarbima hakkad. Kuskil pole kirjas ka seda, et 300 mega täitumise eel aegsasti teavitatakse mind näiteks sellest SMS-iga.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
12.05.2009 01:30:47
|
|
|
...Täpsustuseks, et tirisin telefoni enda mälukaardile, mitte telefon polnud arvutiga ühenduses (GPRS modemina). Viimasel juhul oleks jah arve tulnud veoauto kastis kohale icon_lol.gif |
No vahet pole kas tõmbad seda 700Mb telefoni/mälukaardile või kasutad tlf modemina , andmemaht jääb ikka samaks. Kui fail on n Mb suur, siis nii suur on ta arvutis kui ka telefonis. Andmemahu erinevus ilmneb kui oled näiteks siin foorumis telefoni enda brauseriga või kui külastad seda kohta telefoni modemina kasutades.
...siis on reklaamil suurelt kirjas, et "surfa südamest". Surfamine ei ole kunagi kallim kui 2.50.- kuni 15.-. Ei ühtegi tärni "kirbukakakirjaga", et mõistliku tarbimisega selline hind. Alles eraldi hinnakirja uurides lisaks võib leida viimases reas vastava info. Aga kui ma olen lugenud, et surfa südamest palju tahad ja kunagi pole kallim kui 15.- ööpäev, siis miks ma peaks selles veenduma hinnakirja lugedes? Sõber arvas, et see ju puhtalt Tarbijakaitse teema. Aga on`s mõtet sellise asjaga seda ametkonda tüüdata?. EMT nagunii punnib vastu siis, et kõik tuleb ikka hoolikalt läbi lugeda, enne kui miskit tarbima hakkad. Kuskil pole kirjas ka seda, et 300 mega täitumise eel aegsasti teavitatakse mind näiteks sellest SMS-iga. |
Reklaami ei tasu muidugi nii jäigalt võtta ja mida paremini kõlav slogan seda valvsamalt tuleks edaspidi selle pakkumise suhtes olla. Varem või hiljem võib tulla punkt mis sulle ei pruugi "meeldida". Sind on juba nö kinni püütud. Järjelikult toimib. Mõtle kui nüüd EMT näiteks hakkaks oma uusi teenuseid tutvustama väikeses (või suures) kirjas lepingu/kasutamis tingimuste/hinnakirja näol? Hiljemalt esimese paragrahvi lõpus saadaksid sellise üllitise kuradile. Juhul kui üldse ennast sellega vaevama hakkad. Kas poleks nii?
Tarbijana saan ma sinust aru kuid potentsiaalse kliendina tean ka et tingimustega tuleb end kurssi viia.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.05.2009 09:16:53
|
|
|
kuunar kirjutas: |
...Täpsustuseks, et tirisin telefoni enda mälukaardile, mitte telefon polnud arvutiga ühenduses (GPRS modemina). Viimasel juhul oleks jah arve tulnud veoauto kastis kohale icon_lol.gif |
No vahet pole kas tõmbad seda 700Mb telefoni/mälukaardile või kasutad tlf modemina , andmemaht jääb ikka samaks. Kui fail on n Mb suur, siis nii suur on ta arvutis kui ka telefonis. Andmemahu erinevus ilmneb kui oled näiteks siin foorumis telefoni enda brauseriga või kui külastad seda kohta telefoni modemina kasutades.
...siis on reklaamil suurelt kirjas, et "surfa südamest". Surfamine ei ole kunagi kallim kui 2.50.- kuni 15.-. Ei ühtegi tärni "kirbukakakirjaga", et mõistliku tarbimisega selline hind. Alles eraldi hinnakirja uurides lisaks võib leida viimases reas vastava info. Aga kui ma olen lugenud, et surfa südamest palju tahad ja kunagi pole kallim kui 15.- ööpäev, siis miks ma peaks selles veenduma hinnakirja lugedes? Sõber arvas, et see ju puhtalt Tarbijakaitse teema. Aga on`s mõtet sellise asjaga seda ametkonda tüüdata?. EMT nagunii punnib vastu siis, et kõik tuleb ikka hoolikalt läbi lugeda, enne kui miskit tarbima hakkad. Kuskil pole kirjas ka seda, et 300 mega täitumise eel aegsasti teavitatakse mind näiteks sellest SMS-iga. |
Reklaami ei tasu muidugi nii jäigalt võtta ja mida paremini kõlav slogan seda valvsamalt tuleks edaspidi selle pakkumise suhtes olla. Varem või hiljem võib tulla punkt mis sulle ei pruugi "meeldida". Sind on juba nö kinni püütud. Järjelikult toimib. Mõtle kui nüüd EMT näiteks hakkaks oma uusi teenuseid tutvustama väikeses (või suures) kirjas lepingu/kasutamis tingimuste/hinnakirja näol? Hiljemalt esimese paragrahvi lõpus saadaksid sellise üllitise kuradile. Juhul kui üldse ennast sellega vaevama hakkad. Kas poleks nii?
Tarbijana saan ma sinust aru kuid Potentsiaalse kliendina tean ka et tingimustega tuleb end kurssi viia. |
Kuunar, Sul õigus tegelt selle koha pealt jah! Aga niipalju veel täpsustan juurde ikkagi, et kui telefoni kasutada modemina, siis ei saa ühenduseks enam kasutada "wap.emt.ee" profiili. Siis ainus valik ongi "internet.emt.ee" profiil. Aga sellel viimasel on kindel hind 40 eeki mega (või siis mingi kuutasuline ja kindlamahuline pakett, tellituna). Kui aga telefoni browseriga netti minna, siis saab neid mõlemaid valida.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
12.05.2009 11:33:55
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
haldo kirjutas: |
mis võrk ?
Elisa võrgus esineb ikka aeg-ajalt arveanomaaliaid  |
võin ka seda kinnitada  |
Täpselt sama asi olnud |
Sellised arveanomaaliad on täiesti tavalised ka emt'i võrgus, tuttava lapsel on lepinguline Diil ja mitmendat kuud jageleb ta emtiga, kes kasseerib lisaks 100 kr arvelimiidle 6*korda suurema summa WAPteenuste eest, mida ajaliselt on kasutatud ajal, kui telefon kodus kapil ja laps koolis või trennis. Ja nuta või naera, ka pärast kõikide wapkraanide jõuga kinnikeeramist (telefonis) saadab emt jätkuvalt wapiarveid ning minu jaoks on mõistatus, kuidas ei saa kuulimiidi sisse arevstada ei smse, mmse, wapi ja teenussõnumeid. Ainult puhas kõneaeg. A see selleks. Maikuud on alal 2 nädala kestnud ja juba on saldos wapi arvele kogunenud ligi 450 kr eest - mida teha? EMT väidab raudpoltkindlalt, et näed öösel kell 3 on 2 tundi WAPi kasutatud. Ajal mil telefon oli välja lülitatud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
12.05.2009 15:21:46
|
|
|
Loen ja karp jääb iga postiga järjest rohkem lahti Heauskse kliendina ei tahaks kuidagi uskuda, et operaatorid mängivad mängu nimega "Tõesta kui saad, et kasutanud pole!". Seda teha on päris keeruline nagu ülevalpoolgi korra öelnud olen. Võib-olla käib siin foorumis mõni inimene kes kuskil operaatori juures töötab ja tunneb seda tehnilist poolt, et kuidas ja miks sellised asjad juhtuda võivad. Päris huvitav oleks teada.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
12.05.2009 15:45:29
|
|
|
Usu mind nii see on, ei ole mul seda üks kord vaid juhtunud vaid ka mõnel tuttaval.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
12.05.2009 16:13:55
|
|
|
huvipärast küsiks, et kas mõnel tele2'e kliendil ka sellist jama on olnud? Siis teaks vähemalt valvas olla ja arveid kontrollida.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |