praegune kellaaeg 18.06.2025 00:08:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Satakas
HV kasutaja

|
06.05.2009 17:23:57
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mingi sisemine mälukaardilugeja?.Mis ID lugejast jutt käib?.ID kaardi või miski muu... |
sisemine jah ses mõttes, et on kasti küljes esipaneelil. id-kaarti pidasin silmas jah
Veakoodi annab?.Peaks midagi sellist olema:
Spoiler 
|
seesama jah.
vaata BS supporti. See oli juba Vistaga tavaline asi. Output-OpenGL peale lülitamine vms aitas. |
mis-kes-kus? kust seda lülitada saab?
Mis koodekeid? |
ei mäleta enam, kui esimest korda käima panin, siis lõi ette mingi nimekirja, et kas tirin need alla?
Kui käsitsi, siis C:\Users\Kasutaja\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profiilinimi.default |
ei leia sarnast kataloogi. selline leidub ainult eelmise windose kaustas windows.old. samuti ei leia ühtki sealt edasi minevat kausta mujalt kui windows.old kaustast aga see kaust ei tohiks nagu enam asjasse puutuda. vaja oleks kohta, KUHU neid bookmarke kopeerida. kahjuks ei suuda ma mitte kuidagi ka find'i abil leida seda kohta, kuhu praegu win7 all jooksev firefox oma bookmarke pesitab
|
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
06.05.2009 17:47:24
|
|
|
Mul on paar küsimust, ehk oskab keegi aidata siit
Mul on Lenovo Ideapad S10e, praegu on peal WinXp, see mis algusest peale on peal olnud.
-Tahaks proovida Win7 RC'd, jooksma peaks kenasti, aga selline asi, et kui mõned tööprogrammid (ise tehtud spetiifiliselt kohandatud firmale) ei tööta, või mingi muu põhjus, miks ei soovi kasutada, kuidas saaks XP'd tagasi.
-Sain aru, et kui lasen Win7 peale, siis failid lähevad 'Old' kausta, aga kas programmid peab ikka uuesti installima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.05.2009 17:51:02
|
|
|
Satakas kirjutas: |
Mingi sisemine mälukaardilugeja?.Mis ID lugejast jutt käib?.ID kaardi või miski muu... |
sisemine jah ses mõttes, et on kasti küljes esipaneelil. id-kaarti pidasin silmas jah |
Selle mälukaardilugejaga võivad olla veits hapud lood.Kui just tootjat ise kidlaks ei õnnestu teha ja selle järgi drivereid otsida siis vaevalt,et normaalselt tööle saad.Eelmisel OS-l mis peal oli(või on) pidi mingi driver olema selle jaoks.Seega ehk annab XP või Vista driveri ette sööta.Device manageris peaks kollane küsimärk ees olema ja ehk ka tootja nimi.ID kaardiga oli siinpool proovides igatahes kõik ok.Installeerus ilusti.Toimis ilusti jne.ID utiliidist tuleb siiski Sertifikaatide automaatne uuendamine välja lülitada ja kasutada kästitsi uuendamist.ID kaardilugejaks mul Omnikey Cardman 1021
Veakoodi annab?.Peaks midagi sellist olema:
Spoiler 
|
seesama jah. |
Sama veakood siis:E_Handle Handle not valid error
Seega pole aimugi.Vaatasin ka teisi sama erroriga teemasid.Mõnedel ajapikku on see lahenenud.
vaata BS supporti. See oli juba Vistaga tavaline asi. Output-OpenGL peale lülitamine vms aitas. |
mis-kes-kus? kust seda lülitada saab? |
Vaata BS settinguttes Video Output Module vms sarnase nimega asja.By default peaks olema kas Direct3D või DirectX.See lülitada OpenGL peale
Mis koodekeid? |
ei mäleta enam, kui esimest korda käima panin, siis lõi ette mingi nimekirja, et kas tirin need alla? |
Pole kursis.Ilmselt mingi ebavajalik jama vms...
Kui käsitsi, siis C:\Users\Kasutaja\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profiilinimi.default |
ei leia sarnast kataloogi. selline leidub ainult eelmise windose kaustas windows.old. samuti ei leia ühtki sealt edasi minevat kausta mujalt kui windows.old kaustast aga see kaust ei tohiks nagu enam asjasse puutuda. vaja oleks kohta, KUHU neid bookmarke kopeerida. kahjuks ei suuda ma mitte kuidagi ka find'i abil leida seda kohta, kuhu praegu win7 all jooksev firefox oma bookmarke pesitab |
My bad .Unustasin mainida,et tegu on varjatud kaustaga.Mine Control panel-Appearance and personalization-Folder Options ja View kaardil võta linnuke eest valikul:
Hide proctected operating system files ja pane punkt Show hidden files and folders ette
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jako07 kirjutas: |
Mul on paar küsimust, ehk oskab keegi aidata siit
Mul on Lenovo Ideapad S10e, praegu on peal WinXp, see mis algusest peale on peal olnud.
-Tahaks proovida Win7 RC'd, jooksma peaks kenasti, aga selline asi, et kui mõned tööprogrammid (ise tehtud spetiifiliselt kohandatud firmale) ei tööta, või mingi muu põhjus, miks ei soovi kasutada, kuidas saaks XP'd tagasi.
-Sain aru, et kui lasen Win7 peale, siis failid lähevad 'Old' kausta, aga kas programmid peab ikka uuesti installima?
 |
Pane Windows 7 peale ja siis Virtual XP beta samuti.Saad Windows 7 sees XP koos vajalikke programmidega edasi kasutada
Kui lased windows 7 samale partitsioonile kus XP praegu on siis vist lähevad xp failid jah windows.old kausta.Samas XP & 7 dualboot on paras sehkendamine imo.Lihtsam Windows 7 ja Virtual XP
viimati muutis Tomorrow 06.05.2009 17:55:36, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.05.2009 17:52:29
|
|
|
jako07,
Sellel piisavalt suur ketas et tekitada 40Gb partitsioon W7 jaoks.
Kui ei meeldi või ei tööta saad lihtsalt kogu uue stuffi ära kustudada ilma, et originaal Xp-d peaks maha laskma vms.
Proged pead muidugi mõlema OS-i alla installima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
06.05.2009 18:17:08
|
|
|
mingit refresh rate fix ka on saada, crt molli parast siis, üle 85 ei lase ja kõik 3d rakendused jooksevad 60hz peal, nagu xp by def
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
06.05.2009 21:22:57
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
System Properties -> Advanced -> Visual Effects "Smooth edges of screen fonts" ees on linnuke? By default peaks olema. |
Tänan. Just seda ma otsisingi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.05.2009 21:38:52
|
|
|
wicked kirjutas: |
libe kirjutas: |
Platinet kirjutas: |
Platinet kirjutas: |
Kuidas saada see tekst normaalseks, selline nagu on XP'l. Tundub kuidagi olevat kohmakas ja häiriv, halb on lugeda. Tegin mingi selle teksti-testi ka seal läbi, ei saanud sealt paremat varianti. Oleks vaja täpselt sellist nagu XPl |
Ei häiri kedagi W7 font siis? |
mis kuradi font, täpselt nagu XP ja Vista ju
näita fondist pilti, sest praegu küll ei taba |
Cleartype'i mõeldakse vast. Nagu uuel MSNil on, teksti piirjooned jubedalt säbrulised ja muuta ka ei lase.
4x suurendades:
vs  |
oot see esimene pilt on XP?
praegu kasutasin windowsi enda magnifierit ja painti ning tulemus oli siune

ei mõista endiselt kuidas sa sellise asja endale ette manasid
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.05.2009 21:42:23
|
|
|
Hakkan kahtlustama,et paljudel siin on nägemishäired kui nii suurelt vaadatakse fonte .Pöörduge silmaarsti juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
06.05.2009 21:46:33
|
|
|
libe, selgus, et uue Live messengeri default font (Segoe UI) on selline, vestlusaknas laseb ära vahetada, aga kõik muu tekst on ikka läbu (tooltip'id samas korralikud). Mõlemad pildid xpsp2-st jah (seega vale teema ) , cleartype (smooth edges on screen fonts) maha keeratud, haige asi imho.
tomorow, silmanägemine on korras, sellepärast ei kannatagi see udukogu vaatamist. Juba 100% juures. Suurendus oli toodud, et vahe paremini näha oleks.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.05.2009 22:10:14
|
|
|
USKUMATU
RC on mu masinal kiirem kui pool aastat vana xp, isegi bf heroes jookseb paremini. vana beta oli sigaaeglane.
bueno MS, BUENO
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
06.05.2009 22:27:08
|
|
|
wrx123 kirjutas: |
Seoses Virtual XP-ga. Kas on võimalik W7 64-bitisele versioonile peale lasta virtuaalne 32-bitine XP? Ehk leidub mingeid juhtumeid, kus 64-bit OS millegipärast rakendustele ei meeldi. |
Peaks vist olema võimalik jah.Ainult ma ei tea kas Virtual PC peab olema taolisel juhul samuti 32bit või laseb ka 64bitisega 32bit XP-d.Proovi järgi ja ütle meile kah . |
Proovisin - nii virtual pc kui ka virtual XP peavad olema 64 biti
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.05.2009 22:41:37
|
|
|
wicked, ClearType Text Tuner.
aga cleartype on märksõna ja text effects desktopilt personalize ja window appearance kandist. väljalülitatav.
virtual pc 32-bit või 64-bit olemine sõltub otseselt operatsioonisüsteemist. nimelt 32-bit läheb ainult 32-bit operatsioonisüsteemi peale ja 64-bitiga sama lugu. teised virtualiseerimisnännid nõustuvad 32-bit versiooni installeerumisega 64-bit opsüsteemile. klientmasin võib 64-bitise virtuaalmasina puhul olla nii 32- kui 64-bitine. reeglina kasutatakse virtualiseerituna 32-bitiseid.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
06.05.2009 22:42:52
|
|
|
painkillah kirjutas: |
USKUMATU
RC on mu masinal kiirem kui pool aastat vana xp, isegi bf heroes jookseb paremini. vana beta oli sigaaeglane.
bueno MS, BUENO  |
Sellel sinu profiililäpakal? Ilma tviikimata on imo ka 7 nõks kiirem kui xp. Kuid xp annab ikka väga ära nudida ning imo siis jääb eelis xp'le (napilt).
|
|
tagasi üles |
|
 |
romeo
HV vaatleja
|
07.05.2009 00:24:00
|
|
|
Ai ma lähen närvi juba. Kuskilt ei saa abi. Event log service ei hakka ka tööle. Ühesõnaga on mul vista jumala peetis juba. Mälupulka ei saa ka bootivaks, kuna diskpart active annab errori. The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.
_________________ -.- Mob nr toimib õhtuti.
viimati muutis romeo 07.05.2009 00:25:47, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
07.05.2009 00:24:10
|
|
|
samusel ikka ja.
hektel kummitab veel 2 jama
1. xp le ei saa enam ligi... hävitas kuidagi xp boodi valiku ära (vanal beetal jättis ilusti alles) - proovisin bcdedit abiga lisada, tulutult, ütleb et \ntldr missing blabla, tirisin netist need xp omad selga, ikka sama kamm.
2. esimesest tulenev viga, unustasin backupida firefoxi bookmarkid, nüüd ei saa kuskilt neid enam, profile kaustas aint mingi "urlclassifier3.sqlite" fail, ja seal neid vist ei ole sees.
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.05.2009 00:26:32
|
|
|
tsitaat: |
1. xp le ei saa enam ligi... hävitas kuidagi xp boodi valiku ära (vanal beetal jättis ilusti alles) - proovisin bcdedit abiga lisada, tulutult, ütleb et \ntldr missing blabla, tirisin netist need xp omad selga, ikka sama kamm.
|
Mul tegi läpakaga eile täpselt sama ja jaurasin kõva tunnikese ja loobusin
Kopisin failid välja ning lasin XP uuesti peale ja W7 järgi ning siis hakkas kõik tööle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.05.2009 00:40:26
|
|
|
Hmm. Väga huvitav, et nõnda xp hävitab. betadega oli küll nii jah, et kui xp oli enne installitud ning siis 7 peale, siis sai mõlemat bootimisel valida.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.05.2009 00:53:37
|
|
|
taikonaut, Just ma olin kah kolme eri betat ennem proovinud endal ja tuttaval aga just, et RC-ga see juhtus pani mind kah hämmastama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
07.05.2009 02:21:29
|
|
|
kama kaks mulle tegelt, kui 7 hapuks ei lähe siis ei kasuta ma xp d enivei, ja mingeid eluolulisi bookmarke mul ka polnud (backup poole aasta tagune kuskil ka olemas)...
E: kas gadgetite valikus mõnda ilmainffi ka on mis pärnu infot näitaks... see originaal näitab pärnu tempi aga kas päev või öö mitte... (ega ma loll ei ole ja tean mis aeg on, aga kole on kui koguaeg sinine junn )
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.05.2009 02:47:19
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
taikonaut, Just ma olin kah kolme eri betat ennem proovinud endal ja tuttaval aga just, et RC-ga see juhtus pani mind kah hämmastama. |
Otseselt ei oska kommida. lasin endal Xp maha ning hetkel on aint 7. Dualbooti enam pole. 7048 oli viimane, kus oli dualboot ning siis toimis väga hästi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
07.05.2009 09:46:35
|
|
|
1) miks win7 FIND nii kuramuse aeglaselt töötab? püüan 100gb c-kettalt faili nime järgi otsida ja enne kui üldse mingit tulemust näidatakse, kulub kohutavalt aega. ja otsimise lõpuni jääb siis veel jupp maad. milles probla?
2) kust saab muuta nähtavaks hidden files (folder options)?
3) kas on normaalne, et nvidia kodukalt tiritakse videokaardi 75megast draiverit öö läbi nii, et hommikuks on pool kohal? (muidu töötab nett samal ajal normaalselt)
4) kas see, et skype'i ei saa sisse logistada, võib kuidagi olla seotud win7'ga?
5) kas on lootust, et hp skännerile g3010, mis on tootmisest maas, tehakse win7'le sobivad draiverid?
6) kas on võimalik kasutada "classic windows appearance'it" (personalize menüüs pakutav "classic" ei ole kahjuks classic vaid kandiline ja kole win7 modivikatsioon - pean siiski silmas tõelist klassikalist windose pilti)
7) miks delete veidralt käitub? tahan kustutada mitmekümne mega jagu windows-old kataloogi, ent erilist progressi ei märka.
8) miks adobe indesign CS2 installimise järel programmi avada püüdes saan ootamatult teada, et mul pole adminniõigusi, ehkki tegelikult on (hiljem, kui oli tehtud restart, olukord paranes ja adminniõigused justkui taastusid ent on hirm, et seda võib hiljemgi juhtuda ja mõnikord võib millegi installimisel sellest palju jama tekkida).
...küsimused ilmselt jätkuvad
PS! võimalus mälupulka lisarammuna kasutada on muidugi über. tsikk pani kah win7 oma läpakale ja on nüüd eriti rõemus, et varasema 2 giga asemel on nüüd justkui 4giga mälu ja pooli asju teeb poole kiiremini. NB! win7 on esimene opsüsteem, mida tal oma läpakale pärast ostmisel peal olnud XP'd installida õnnestus.
loodan, et pärast harjumist ja mõningate ebakõlade kõrvaldamist on wow-efekt sama võimas kui päeval, mil xp persse saatsin ja vista kasutusele võtsin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.05.2009 09:49:11
|
|
|
1) ilma teadmata, kas sul on kettal 10 või 10 miljonit faili on suhteliselt keeruline öelda. 'kohutavalt aega' pole ka just konkreetne. kõikjalt mujalt kui indekseeritavatest kohtadest käib otsimine nii nagu ikka.
2) tools-folder options suvalisest folderist; control panelist folder options; control panelist appearance and personalization - folder options; windowsil on help olemas.
3) ilmselt interneti kala.
4) palju tõenäolisem, et on seotud eelmise punktiga
5) kui vista draiver olemas on, siis võib loota.
6) sa ei defineeri täpsemalt, mida 'classic windows appearance' all silmas pead. vana start menüü ja folderite väljanägemine on nüüd lõpuks surnud.
7) erilist progressi ei märka? õigused on tõenäoliselt tuksis.
8 ) kui uac ei karju, siis jookseb kõik user-õigustes.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Plumbum
HV vaatleja
|
07.05.2009 09:58:10
|
|
|
Kas kellelgi on veel sellist jama, et peale igat restarti või käivitust desktop 640X480 reziimis? windows 7 RC ja video ati x1550. Ja samuti CCC ei tööta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
07.05.2009 09:58:54
|
|
|
libe kirjutas: |
avastasin, et 7 suudab palju paremini mitme helikaardiga koos hakkama saada, kui vista seda tegi
enne pidin helikaardi vahetamise korral rakenduse sulgema, kuid 7'ga lihtsalt valid helikaardi ning muljud default'i ning vahetus toimub momentaanselt
isegi winampiga, mis vistaga isegi ei reageerinud süsteemis määratud defaulti määramisele
alati pidi winampis eraldi määrama
igatahes superluks 8) |
see on tõesti hea uuendus, sest vahel ei saanud vista ka siis aru kui programm sulgeda ja uuesti käivitada. kuigi minumeelest piisas winampis ka lihtsalt loo uuesti käima panemisest. samas mõnes mõttes oli see vista helikaardi süsteem jällegi abiks, sest siis sai panna näiteks mingi filmi jooksma telekasse ühe helikaardiga ja siis keegi teine sai teise helikaardiga midagi muud arvutist kuulata.
endiselt ei ole ma enda jaoks mingeid suuri probleeme leidnud. vahel toimub hangumisi mõneks hetkeks a siis ärkab ellu jälle.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.05.2009 10:08:10
|
|
|
Renq kirjutas: |
samas mõnes mõttes oli see vista helikaardi süsteem jällegi abiks, sest siis sai panna näiteks mingi filmi jooksma telekasse ühe helikaardiga ja siis keegi teine sai teise helikaardiga midagi muud arvutist kuulata. |
seda saab ka praegu
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|