Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CnZ
HV veteran
|
01.05.2009 18:27:09
forceware 185.81 keeras midagi kategooriliselt metsa? |
|
|
niisiis..
sai eile tõmmatud läppari GF8600M-le nvidia lehelt uue draiveri, mida nad ka pakkusid läpparile (üle pika aja ametlik uuendus).
installeerimine toimus kenasti, sai reboot tehtud ja vista welcome-teatega taas sisse logitud.
esialgu tundus nagu kõik korras, kuni üritasin nvidia control centerisse minna. selle peale aga viskas sellise teate:
vajutasin OK, viskas korra veel seda sama teadet, vajutasin uuesti OK. control center avanes, kuid paari sekundi jooksul viskas mingi error teate, et miski nv***.dll fail on metsas.
selge! sain aru, et installeerimine ei läinud vast nii nagu pidi. niisiis tegin add/remove alt draiverile ja physx-le deinstalli, käisin driver cleaner pro-ga ka üle ja kindluse mõttes veel device manager'i alt lasin GF8600 divaissi uninstallida. tegin reboodi, käivitus, leidis videokaardi üles. lasin draiverid taas kord peale, kuid peale järgmist rebooti SAMA TEADE! noh, googeldasin ringi ja tuli välja, et mõnedel on veel seda errorit ette tulnud. lahenduseks pakutakse aga vaid draiverite complete uninstall ja reinstall. well, yeah. seejärel üritasin nvidia nasty file remover-ga kõik nvidiaga seotud failid arvutist maha lasta (kaasa arvatud see fail, mille error msg-t ta viskas varem). võtsin neti ka igaks juhuks tagant ära, et peale rebooti masin äkki midagi ise tõmbama kusagilt ei hakka gpu-le. andsin siis viimase GO asjale, kuid täpselt sama teema! annab sama teadet control centeri peale; ka physx setingud ei avane. taipasin ka, et aero jõnksutab nüüd.
mõtlesin siis need draivud kus kurat saata ja proovida DOXi modifitseeritud 185.68't. peale clean installi TÄPSELT SAMA JAMA! sama teade, kuid peale teatele OK vajutamist enam control center ei avanegi, et järgmist .dll errorit kohata.
olen öösest saati kuni varahommikuni sellega jamanud ja jagu pole saanud. milles võib asi olla? ja üritame formati variandi viimaseks jätta.
masin:
dell inspiron 1520,
vista ultimate 32bit
gf8600m 256mb ddr2
äkki keegi siit ka sarnase asja otsa komistanud ja lahendanud?
edit: see, et tegu on beta draiveriga ja pole WHQL sertifitseeritud ei tohiks ju siiski masinat niimodi omamoodi tuksi keerata, et ükski draivu ei taha peale korralikult minna?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.05.2009 18:59:20
|
|
|
Lugesin et soovitadakse safe mode'is lasta arvuti driver sweeperiga üle. Siis ka mingisuguse registry puhastajaga ning peale puhastamist kohe uued driverid peale lasta (et restart vahelt ära jätta).
Ehk sai mingi windowsi enda DLL kannatada, siis windowsi plaadilt repairi teha?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
01.05.2009 19:08:47
|
|
|
on sul ehk pakkuda seda linki, kust seda lugesid? ehk seal midagi veel kirjas..
jah, vot, paraku wini plaati pole hetkel.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.05.2009 19:19:12
|
|
|
Uh, ma katsun selle lingi üles leida taas.
Aga praegu kiire googeldamisega leidsin veel, et too error millest sul pilt on, on tingitud sellest et üks dll on kadunud. ( %SystemRoot%\system32 folderis peab sul olema nvcpl.dll fail )
Proovi ehk tirida mõni vanem DOX driver (180/181 seeriast näiteks) ja vaata mis tulemuse annab peale installi.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
01.05.2009 19:23:04
|
|
|
eks ma mõne aja pärast ürita..
aga see dll oli peale 185.81 installeerimist kaustas olemas, muidu. st. peale errori teadet kontrollisin üle. võib-olla vigane selles pakis? kuigi ma lasin selle käsitsi maha ja üritasin seda eelpool mainitud DOXi draivut installida, mis paigutas ka sama dll'i sys32 kausta. without results.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
02.05.2009 01:16:30
|
|
|
Endal sama arvuti ja umbes sarnane jama oli - CP nagu ei eksisteerinudki. Peale esmast rebooti viskas erroreid, et pole seda ja pole teist. Erroritest sain interneti abiga lahti. Kord oli vaja CP midagi kruttida ja otsustasin siis uute driverite kasuks, äkki probleem kaob? Ja kaduski! Driverid saan laptopvideo2go.com lehelt (koos modded .inf failiga), hetkel 182.47 (ei olnud WHQL minu teada). Kuni nende viimaste driveriteni jooksis vahest arvuti mängides kokku, veaks näitas nv4_disp.dll alati. BIOS on viimane A09. Ma ei tea, mis viga oli, aga loodan et tagasi ei tule..
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
02.05.2009 14:02:29
|
|
|
Hädasti oleks vaja need driverid ilusti tööle saada, endal ka inspiron 1520 ja 8600m gt ning veel ei julge peale neid panna kui sellised asjad. Igatahes ootan huviga, lõpuks läpakatele ka uued driverid kus kõik viimase aja perf boostid ja veaparandused sees. GTA4 peaks veelgi parem saama
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.05.2009 01:08:25
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Hädasti oleks vaja need driverid ilusti tööle saada, endal ka inspiron 1520 ja 8600m gt ning veel ei julge peale neid panna kui sellised asjad. Igatahes ootan huviga, lõpuks läpakatele ka uued driverid kus kõik viimase aja perf boostid ja veaparandused sees. GTA4 peaks veelgi parem saama  |
Eile viskasin Dox Optimised 185.68 peale ning seni pole probleeme esinenud
ning näletamist mööda pole ühegi Dox versiooniga olnud
EDIT: siiski üks probleem viimasega on. Nimelt möllab videokaart vaid ühel ja kindlal sagedusel, mitte ei kuku puhkehektel 70-80% töövõimsusest allapoole, mis tähendab ka ventika pikaldamaset tööd.
Seni kõige meelepärasemad draiverid on olnud DOX 180.84/ 180.84.1, mille ma mõistlikumal kellaajal tagasi peale viskan
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
03.05.2009 19:57:21
|
|
|
ei aidanud see iDemon'i variant ka.
proovisin have disk meetodiga seda draivud peale lasta, siis mingi poole otsimise pealt viskas äkitselt selle samuse akna ette, mis esimeses postis. kas control center on selles pakis siis puruks? kuigi draivu peaks ka kalane olema, et aero töötab jube aeglaselt (ei ole smooth).
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
03.05.2009 22:48:24
|
|
|
Mina sain siiski nvidia kodukalt need ilusti tööle 8)
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
07.05.2009 03:57:29
|
|
|
nonii, sai Win7 RC peale pandud ja täpselt sama lugu - viimase draivuga AERO jookseb aeglaselt. Control Centerit ta vista Win7 puhul üldse ei installeerinudki(?)
tundub siis, et mu GPU ei sobi sellele draivule.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
10.05.2009 22:23:23
|
|
|
185.85 tekitab kah näiteks mulle probleeme: suvalised hangumised, restardid, graafilised glitchid. Netist uurides selgus, et ma pole ainuke.
Soovitatakse kasutada versiooni 182.50.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |